|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
30.1.2011 11:12:00   
tamy82
patrisha France verjetno res ne, ma vseeno upam, da bo vsaj na 1. februar počakal user posted image Sej se provam zmenit z njim kej, ma kej ko že zdaj nič ne uboga user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
30.1.2011 11:16:38   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

patrisha France verjetno res ne, ma vseeno upam, da bo vsaj na 1. februar počakal user posted image Sej se provam zmenit z njim kej, ma kej ko že zdaj nič ne uboga user posted image user posted image

zato pa se lepo vlzei in pocivaj z dobro muziko! user posted image

mene je tudi ponoci nekaj zvijalo user posted image sem se malo vstrasla.. pa je potem minlo user posted image user posted image , no jaz se pred torkom ne dam!! sem zvesta februarka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
30.1.2011 11:32:46   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

en seznam se krajsa, drugi se dalsa user posted image user posted image user posted image

kaj je zdaj z suzy?? meta??

Ja res super user posted image user posted image user posted image . Jaz sem tudi še vedno tu user posted image . Vsak dan mi konstantno zatrduje trebuh, zraven pa je prisotna tudi bolečina v križu. Traja pa kakšno uro ali dve, na cca 10 min. Hočem da bi jih imela vsaj že na 5 min ko bi šla v P, pa nočejo in nočejo bit polj pogosti user posted image  Pol pa itak čist ponehajo. Se je to kateri v prejšni nosečnosti tudi dogajalo? Kaj čmo, tak mamo.......čičimo pa čakimo,.....

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
30.1.2011 11:33:02   
suzy29
Iskrene čestitke, Teyla!

user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
30.1.2011 11:33:47   
suzy29
Pilotgirl naj se ti to čimprej poštima z nogo in da bi bilo z vama vse v redu. Ne razumem pa, kaj tako packajo in čakajo,.... Drži se....

tamy, pol se bo pa počasi začelo tudi pri tebi. Čep se pa lahko kar nekaj časa lušči, sej bo.............

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
30.1.2011 11:34:09   
suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Grem zdaj probat kaj skuhat... Si me predstavljate zdele, ko hodim, ko kakšna stara čarovnica iz pravljice, ker se ne morem zravnatuser posted image .

Dej, Bine, pejd že ven! Veš kolk placa je zunaj? Pa sej mava samo še 3 dni do PDP-ja!!!!user posted image

Ti mu samo vztrajno ponavljaj, da je zunaj super fajn ... mogoče bo kej pomagalo user posted image user posted image

Jaz pa danes še točno 10 dni do PDP! user posted image

Ah, ta naša mladina. Nič ne ubogajo, kajne?....... user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
30.1.2011 11:34:32   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Evo punce...meni je ratalo super tole Suzy-jino pecivo....sedaj se hladi v hladilniku...
že vem da bo dobro...pa tudi izvrstno izgleda,,,,,tole bomo pa še zihr večkrat nardili....
jutri po pa pokušina za mamino in atijevo trideseto obletnico poroke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je fajn, a ne? Jaz sem pa danes naredila orehovo rulado. Evo takle zgleda

user posted image

user posted image

Komaj čakam, da jo probam. Mnjam, mnjam,......user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
   [Brisano sporočilo]
30.1.2011 11:35:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu suzy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2233
30.1.2011 11:58:40   
tamy82
suzy29 a ti še kar vztrajaš torej user posted image Pa spet nam delaš lušte s tem svojim pecivom ... tudi rolada zgleda super! user posted image
Sicer pa upam, da se ne začne še prav zares danes, ker moram mojga klicat, da pride iz službe ... in res bi rada počakala do torka user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
30.1.2011 12:55:18   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29
Ja res super . Jaz sem tudi še vedno tu . Vsak dan mi konstantno zatrduje trebuh, zraven pa je prisotna tudi bolečina v križu. Traja pa kakšno uro ali dve, na cca 10 min. Hočem da bi jih imela vsaj že na 5 min ko bi šla v P, pa nočejo in nočejo bit polj pogosti  Pol pa itak čist ponehajo. Se je to kateri v prejšni nosečnosti tudi dogajalo? Kaj čmo, tak mamo.......čičimo pa čakimo,.....

Ne, v prejšnji ne, tokrat pa ja. Ne ravno v križu ampak popadki pa so. Sem tud že ene 2x mislila da zdaj pa bo, pa se je potem vse umirilo
No jaz sem se pa dans sprehodla do porodnišnice ker spet te dni otroka slabo čutim in dans ravno toliko da ga, so mi naredili CTG, v osnovi je vse ok edino CTG je preveč konstanten, pa moram ob 18h še enkrat na kontrolo. So rekli da če ne bo bolje bom ostala na opazovanju. Jok brate odpade. Ne bom, pa še na vratih majo napisano da je obisk omejen na eno zdravo odraslo osebo. Nema ništa, grem domov v vsakem primeru.
No takle mamo, ven noče, migat pa tudi ne. Današnja mladina

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
30.1.2011 13:53:13   
petrap
ojla...da se vam še jaz na hitrco javim preden dobimo obiske in se praznovanje začne. tudi mene je včeraj zvečer začel kar orng zvijat..na 15min, pa na 10, pol spet mal pavze, pa ene parkrat na 5 minut..no sem rekla, če se bo tole še eno uro ponavljalo pa gremo kar proti P..trebuh mi je otrdeval od zgoraj navzdol, v spodnjem delu trebuha me je pa grabu krč, kot pri mens, samo bolj močno. no sam se je potem vse umirilo in sem šla spat. ponoči je bla tud ene parkrat akcija, sam nč konstantnega, pa tudi dopoldne nič konkretnega. skoz me po malem daje. user posted image aja pa včeraj se mi je zdelo, da prav čutim kako se mi medenica širi. user posted image

sem prav vesela za tole dogajanje, da jutri klub vsemu ne bo popolnoma "na suho". user posted image

no zdaj pa grem, da se še mal uležem preden pridejo...lepo se imejte, pa se vam še kaj javim, upam. žal nimam nobene tel številke, pa tud na FBju ne vem koga moram dodat, da bi vam sporočila kaj in kako se bo jutri odvijalo. boste pa kasneje obveščene user posted image .

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
30.1.2011 13:57:43   
tamy82
petrap ti pošljem mojo cifro na ZS, ok? user posted image
Tako da fajn praznovanje in srečno jutri!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
30.1.2011 13:59:46   
Anonimen
Ojla, danes mene ful glava boli, pa srček me nekaj zeza. A ma katera tudi težave z areitmijo? Nikakor mi ne more pritiska zmerit.

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2238
   [Brisano sporočilo]
30.1.2011 15:49:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2239
   [Brisano sporočilo]
30.1.2011 15:51:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2240
30.1.2011 16:02:52   
tamy82
Tole sporoča nina33:

Po pol ure od prihoda v P sem se ob 12:12 rodil Nande, 2770g, 51cm, obseg glavice 33cm :)
Sem že pridno pil pri mami in zdaj pridno spim! Pozdravček vsem, presrečna Nina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE MAMICI, OČKU IN BRATCU!!! user posted image user posted image user posted image SUPER VESELO CARTANJE ŠE NAPREJ IN VELIKOOO UŽITKOV SKUPAJ!!!
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tamy82 -- 30.1.2011 16:04:48 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
30.1.2011 16:04:06   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Tamy82, kakšna je pa kaj pri tebi trenutna situacija?

Mah kaj pa vem user posted image bolečine mam v spodnjem delu trebuha, ki malo popustijo, pa spet pridejo nazaj ... to je pa tudi vse zaenkrat. Upam, da še malo počakamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2242
   [Brisano sporočilo]
30.1.2011 16:06:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2243
30.1.2011 16:12:34   
meta21

Tole sporoča nina33:

Po pol ure od prihoda v P sem se ob 12:12 rodil Nande, 2770g, 51cm, obseg glavice 33cm :)

No, to pa je presenečenje!user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke!

Jaz bi tudi tak porod!user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
30.1.2011 16:13:51   
samsara04
nina33, čestitke! To je pa bilo presenečenje user posted image
hayabusa, veliko user posted image user posted image user posted image danes.
suzy, ti si pa spet pekla, nekaj dobrega. Pridnauser posted image

Hvala vsem mamicam, ki ste delile porodne izkušnje z nami.

Jaz sem pa imela že tretji vikend zapored obiske, tako po obrokih praznujem moj roj. dan. Včeraj in v petek sem bedela do 3h, z družbo smo igrali enko in se meli fajn. Drug vikend me še čeka nekaj podobnega, po tem pa se zaenkrat konča.

Tok besed je že bilo glede odtekanja vode, pa še vedno ne vem...kakšna količina vode ti dejansko odteče? Ker sem včeraj spet prestrašila mojega med user posted image in je postal čisto zmeden, ko sem naredila lužico user posted image

Še ene teme (se mi zdi) da se nismo dotaknile. Imam dioptrijo in nosim leče, le enkrat v tednu pa očala. Zanima me, če katera ve, kako je z lečami med porodom. Jih lahko imaš ali je bolje, da imaš očala?

Lep dan vam želim navkljub vremenu. Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2245
30.1.2011 16:26:12   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04

nina33, čestitke! To je pa bilo presenečenje user posted image
hayabusa, veliko user posted image user posted image user posted image danes.
suzy, ti si pa spet pekla, nekaj dobrega. Pridnauser posted image

Hvala vsem mamicam, ki ste delile porodne izkušnje z nami.

Jaz sem pa imela že tretji vikend zapored obiske, tako po obrokih praznujem moj roj. dan. Včeraj in v petek sem bedela do 3h, z družbo smo igrali enko in se meli fajn. Drug vikend me še čeka nekaj podobnega, po tem pa se zaenkrat konča.

Tok besed je že bilo glede odtekanja vode, pa še vedno ne vem...kakšna količina vode ti dejansko odteče? Ker sem včeraj spet prestrašila mojega med user posted image in je postal čisto zmeden, ko sem naredila lužico user posted image

Še ene teme (se mi zdi) da se nismo dotaknile. Imam dioptrijo in nosim leče, le enkrat v tednu pa očala. Zanima me, če katera ve, kako je z lečami med porodom. Jih lahko imaš ali je bolje, da imaš očala?

Lep dan vam želim navkljub vremenu. Lp

med porodom ne smes imeti oz. je prepovedano imeti LECE, ker se ti lahko kaj zaj.. ker se ti oci totalno izsusijo..in se prpopajo na ucke, ali zdrsnejo za ucke in mores na operacijo...poznam en primer! tak da kr po pameti.. problem je tudi z ocali lahko.. jaz naprimer nosim ocala in so mi povedali, da bom mogla ocala po vsej vrjetnosti snet.. ce pa mas dioptrijo vec kot -7 pa te caka CR. Jaz ti toplo svetujem da ko gres v porodno mas ocala gor, ker ce si omenla in imas napisano v MK bodo te vrjetno grdo okregali in jih bos mogla obvezno odstranit...

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 30.1.2011 16:29:34 >

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
30.1.2011 16:27:04   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Ne, v prejšnji ne, tokrat pa ja. Ne ravno v križu ampak popadki pa so. Sem tud že ene 2x mislila da zdaj pa bo, pa se je potem vse umirilo
No jaz sem se pa dans sprehodla do porodnišnice ker spet te dni otroka slabo čutim in dans ravno toliko da ga, so mi naredili CTG, v osnovi je vse ok edino CTG je preveč konstanten, pa moram ob 18h še enkrat na kontrolo. So rekli da če ne bo bolje bom ostala na opazovanju. Jok brate odpade. Ne bom, pa še na vratih majo napisano da je obisk omejen na eno zdravo odraslo osebo. Nema ništa, grem domov v vsakem primeru.
No takle mamo, ven noče, migat pa tudi ne. Današnja mladina

To pomeni da bom tri dni brez otroka? user posted image Pa srečno na CTG-ju..

Nina iskrene čestitke user posted image user posted image To si pa res na hitro opravila user posted image user posted image Prijetno cartanje user posted image

samsara jaz sicer ne rabim očal, vem pa iz septemberk da leč ne smeš imet pri porodu. Ne spomnim se točno zakaj, ampak jih ne smeš imet. Tak da kar očala zraven user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
30.1.2011 16:27:46   
Patrisha

Tole sporoča nina33:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE MAMICI, OČKU IN BRATCU!!! user posted image user posted image user posted image SUPER VESELO CARTANJE ŠE NAPREJ IN VELIKOOO UŽITKOV SKUPAJ!!!
user posted image user posted image user posted image

a zato je bil taki mir??? ta gorenka user posted image ja Ninc iskrene cestitke!!! ti si pa pravi spizdi gonzales, jaz tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudiuser posted image !

bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
30.1.2011 16:32:27   
Anonimen
Tole sporoča nina33:

[/quote]

Čestitke, saj ne dohajam, pri nas se kar na polno dogaja!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2249
30.1.2011 16:36:31   
Jo@n
Nina, iskrene čestitke!!! Tole je blo pa hitruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?