|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
29.1.2011 23:45:00   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
Neki časa nazaj je že bila debata o skelečih zobeh, če se ne motim. No, zdej mam tudi jaz ta problem (kaj to se lahko pojavi tudi v user posted image in potem spet "izgine") ...
Kakšen nasvet bi bil več kot dobrodošel ... user posted image

Sensodine F pasta (nas se usta namakajo v peni neki minut) pomaga (vsaj men), pa cca. 20 kapljic olja čajevca nakapaš na žlico, dodaš vodo in to "pljunkaš" po ustih neki cajta (prav dolgo ne moreš, ker je ogabno user posted image ) in poj pljuneš ven. Tut to je zaleglo.
Baje se pa po porodu počas umiri - hormoni so res zabavna reč user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
29.1.2011 23:49:12   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Jaz pa danes ne morem spati, se že od 3 ure premetavam.
Pa vse skupaj premlevam. Zjutraj bom pa spet čisto adijo.

sva na istem,nič nisem spala user posted image  trebuh me je ves čas bolel, kot da bom menst. dobila...no bolečine še trajajo...

Jaz sem pa sicer hitr zaspala (pol pira/večer dela čudeže user posted image ), sem se pa 2x zbudila ponoč (ponavadi se ne zbudim do jutra, ko mi končno zaspat rata) in to zaradi čudnih sanj: obakrat na isto temo - rodila sem pobča, kr doma, vse brez problemov itd. samo...poj sem kr pozabla, de mam zdej dva sinka user posted image sem na malega kr pozabla user posted image in sem se poj vsa zgrožena sama nad sabo kr zbudla user posted image No, ja... takle mamo user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
30.1.2011 0:19:43   
Nina33
Sam de gor pridem že vse "spite" user posted image .
user posted image
Žehta je pomoje spajcana, jo grem obesit (si je zaslužla, kaj se je pa umazala user posted image ) poj pa mal pod kovtrček user posted image .
Eh, še s šopingom dons se morm pohvalt - sem kupila spalno vrečo za malega bratca pa eno dekico v Kiku, tko cort user posted image . Se že sušita, ju slikam in dam v album, mal za lušte user posted image .
Če se kera odpravlja v Rim ali že celo je tam (Suzy user posted image ) - miljontavžent user posted image !
Lahko noč in lepe sanje vsem!
user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
30.1.2011 0:27:07   
meta21
Hej, jaz sem že nazaj, ker mi Binko motovilko tak razgraja po trebuhu, da ni šans, da spimuser posted image

Nina, kaj ti o neki temperaturi govoriš? A to je tud kakšen pokazatelj?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
30.1.2011 0:27:49   
meta21
Ah, za par minut sem te falila. Zdaj si pa že odsotnauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
30.1.2011 0:32:37   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Me pa v vezi s tem neki zanima (mal bo mem, ampak ... če še niste navajene takohle - pa še bosteuser posted image ): a ve perete bodije ipd. zapete (da so drukarči/knofki zapeti) al odpete? Ne bom nč izdala, kuko jih jaz user posted image .

user posted image  Sicer ne razumem poante vprašanja ampak odgovorim pa komot. Ko je novo, je ponavadi zapeto in tako tudi oprano, ko je pa že rabljeno, moram pa itak odpet, da lahko slečem in takrat ne zapenjam več nazaj (vsaj ne do takrat, ko to cotiko spet oblečem otroku).

Me pa res zanima, kaj ma to veze ker se mi to zdi en tolk smisleno kot če bi vprašala, če dam hlače v stroj s hlačnicami naprej al s pasomuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
30.1.2011 0:43:17   
meta21
Sem šla malo brskat in našla zapiske iz šole za starše-sicer za moje pojme malce zastarelo ampak vsaj dihanje sem ponovilauser posted image

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
30.1.2011 0:53:04   
meta21
No zdaj se pa res osamljeno počutimuser posted image

Uporabniki na tej temi: meta21

< Sporočilo je popravil meta21 -- 30.1.2011 0:57:17 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
30.1.2011 0:56:59   
meta21
user posted image Ja, sej grem, sej grem ... Lulat pa spat ... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
30.1.2011 7:17:27   
meta21
Ja, dooooobrooooo juuuutroooo!user posted image  

Kaj ni nobene nosečnice več tle al kaj?user posted image  No moje spanje od 1.30 do 6.30 je končano, lulat sem šla v teh 5 urah 4x. Nič, grem si kavo skuhat, ve pa kar spite, zaspanke!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
30.1.2011 8:08:35   
tamy82
Jutro!

Meni se je pa prej čep odluščil (vsaj mislim, da je to to). Čeprav sem mislila, da pride tega malo več ... user posted image Zgleda pa res isto kot zadnji dan mestruacije, al neki zelo podobnega.
Ma vseeno upam, da se še neki časa ne začne nič dogajat, ker bi ressss rada počakala vsaj na februar user posted image

Sicer pa danes spala bolj slabo, ker me je non stop neki tiščalo in sem se samo premikala z levega na desni bok in spet nazaj ... no, ampak potem ko sem šla že ene tretjič na wc je bilo malo boljše user posted image Res mi prav na polno mali pritiska na mehur in hodim vsakih pet minut po dve kapljici lulat user posted image

Lep dan vsem, jaz sem danes cel dan sama doma, ker je moj do 19h v službi user posted image Obvezno moram vsaj na en kratek sprehod, drugače bom pa počivala in čakala kdaj se bo začelo ... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
30.1.2011 9:15:39   
tamy82
Res upam, da se ne začne kej že danes, ker zdej mam take bolečine kot pri menstruaciji in občutek, da mi vse dol nekam pritiska user posted image Pa še tisti čep se mi še lušči, ker očitno se ni še odluščil cel.
Tako da danes bomo res cel dan počivali kot kaže ...

Kje ste vse, punce? user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
30.1.2011 9:21:30   
aktak
HoneyBeeMaja me veseli, da si nam zaupala svojo porodno zgodbo. Še bolj zanimivo pa je nadaljevanje user posted image Pozdravčke tvoji pupiki in fantku

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
30.1.2011 9:24:28   
aktak
Maurica lepo, da ste že uživali na sončku user posted image
Ne sekiraj se preveč mali Anže bo zrasel in postal velik fant, tudi če sedaj ni najbolj ješč. Lepo da nimate krčkov. Uživajte

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
30.1.2011 9:24:36   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

punce enkrat sem že tole pisala, pa ne vem al ste me zignorirale ali nobene take ni tukaj. rada bi zamenjala cunjice od našega falota za cunjice od punčke. če je kakšna ki ima doma punco, sedaj pa pričakuje fanta, bi lahko zamenjale. no grem še na drug portal pogledat če je tam kakšna taka, da ne bo na koncu malena nosila vse plavo user posted image

Pri nas je tako, samo po pravici povedano se mi ne da še enkrat vseh cotik prat in pripravljat, tako da naš falot bo kar lepo nosil cotike od sestrice, računam pa tudi, da bom kaj še dobila kot darilo pa bo potem na koncu OK z barvami. Za doma itak ni važno, vsaj jaz sem takega mnenja.

to je že res, se strinjam. tja nekje do številke 80 ni problema, potem pa se tako razlikujejo sunjice, da redko katero lahko še uporabim, zato sem imela v mislih menjavo oblekic od št. 80 naprej

sposojanja tudi jaz ne maram, ker se stalno sekiram za tiste stvari, zato sem jih pa mislila zamenjat. za malega imam ogromno stvari, ki je škoda da stojijo doma

jaz bom danes delala puranje zreske z zelenjavo v sirovi omaki in rižeka

honeybeemaja - vidim da so te matrali predno so te dali na carskega. res ne vem zakaj je potrebno toliko čakati, če imaš napisano in predviden cs. no vi se kar lepo cartajte

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
30.1.2011 9:32:06   
meta21
tamy, pol se bo pa počasi začelo tudi pri tebi. Čep se pa lahko kar nekaj časa lušči, ni nujno, da cel naenkrat odpade.

Jaz sem tudi sama, no brez moža, ker vsak mesec eno nedeljo dela-hb samo do 14h. Sem pa ravnokar postala tako zaspana, da bom kar stoje zaspala.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
30.1.2011 9:33:29   
aktak
Tamy ti kar lepo počivaj pa boš videla kaj bo. Samo sekiraj se ne preveč.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
30.1.2011 10:19:05   
little*miss
tamy lepo se vleži pa ne prehitevaj!! Jaz bi rada bila prva user posted image Ne bodi nesramna user posted image

Glede uhice pa smo šli včeraj k dežurnemu, ker se je malička drla tako zverinsko, pa je rekel da je samo majhna rdečina. Hvala bogu (vsaj za to)..no, potem pa to seveda ni bilo dovolj, pa jo je črvičit začelo. Trebušček je imela napet, vročino je dobila 39,8, pa revica nikakor ni mogla zaspat. Ko sem ji dala pleničko dol pa jo masirala po trebuščku mi je še posteljo polulala (aleluja nepremočljiva prevleka user posted image ), no ob pol 5 nekje sma šle spat zares, vmes pa se je zbujala v joku. Je očitno neka viroza, tašča je driskala do včeraj, tako da bo verjetno to.

Že vidim da bom rodila in potem že prvi teden s tamalim letala k zdravniku user posted image

Nina, me veseli da boš raskirala tistih par centov za SMS user posted image user posted image
Bodije pa jaz operem isto kot meta, ko so novi sem jih zaprte oprala, potem pa vedno odprte, ker se mi ne da zapirat in odpirat za brezveze.

Grem zdaj kosilo delat
Prijetno nedeljo vam želim

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
30.1.2011 10:31:15   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

tamy lepo se vleži pa ne prehitevaj!! Jaz bi rada bila prva user posted image Ne bodi nesramna user posted image

Ti kar prepustim "prvo mesto", ampak ne vem če se bo najin user posted image strinjal s tem user posted image

Pa pikepoke za tvoje bogico ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
30.1.2011 10:32:44   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Neki časa nazaj je že bila debata o skelečih zobeh, če se ne motim. No, zdej mam tudi jaz ta problem (kaj to se lahko pojavi tudi v user posted image in potem spet "izgine") ...
Kakšen nasvet bi bil več kot dobrodošel ... user posted image

Sensodine F pasta (nas se usta namakajo v peni neki minut) pomaga (vsaj men), pa cca. 20 kapljic olja čajevca nakapaš na žlico, dodaš vodo in to "pljunkaš" po ustih neki cajta (prav dolgo ne moreš, ker je ogabno user posted image ) in poj pljuneš ven. Tut to je zaleglo.
Baje se pa po porodu počas umiri - hormoni so res zabavna reč user posted image .

Hvala za nasvet, bom provala s to zobno pasto. user posted image Sej me ne skelijo vedno, ampak so gotovo malo bolj občutljivi zdej user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
   [Brisano sporočilo]
30.1.2011 10:52:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2221
   [Brisano sporočilo]
30.1.2011 10:55:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2222
   [Brisano sporočilo]
30.1.2011 11:02:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2223
30.1.2011 11:02:39   
HoneybeeMaja
Hvala vsem za lepe želje! user posted image

Pri carskem v spinalni si sicer pri zavesti,vidiš pa nič kaj (po mojem v svoje dobro user posted image ),tudi ko zarežejo čutiš,sicer ne bolečine,ampak...pač da se nekaj dogaja,pa ko so ju ven vzeli,sem tudi čutila.
meta21 žal nisem imela sreče z anestezisti,ker je bila anesetzistka user posted image ,je bil pa babičar pravi balzam za oči user posted image .Na to,da bi pa imela moja otročka dva različna očija pa jaz sploh še nisem pomislila,pač upam,da ne... user posted image

tamy82 po opisu sodeč si zdaj na vrsti za cartanje...user posted image Pri meni se je popolnoma enako začelo vse skupaj,čep pa se mi je luščil v več delih.Jaz bi na tvojem mestu raje počivala zdaj,če še nimaš spakirano za v porodnišnico (pa verjetno že imaš user posted image ) si počasi pripravi,jaz sem se še tuširala pa brila,pa ko sem klicala v porodnišnico,da se mi je odluščil čep,so mi rekli,da moram ostati tešča (verjetno zato,ker sem imela napovedan CR).Skratka,uživaj v poslednjih trenutkih s trebuščkom user posted image ,drži se,pa javi vesele novičke!Držim pesti! user posted image user posted image user posted image

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
30.1.2011 11:06:26   
Patrisha

Jutro!

Meni se je pa prej čep odluščil (vsaj mislim, da je to to). Čeprav sem mislila, da pride tega malo več ... user posted image Zgleda pa res isto kot zadnji dan mestruacije, al neki zelo podobnega.
Ma vseeno upam, da se še neki časa ne začne nič dogajat, ker bi ressss rada počakala vsaj na februar user posted image

Sicer pa danes spala bolj slabo, ker me je non stop neki tiščalo in sem se samo premikala z levega na desni bok in spet nazaj ... no, ampak potem ko sem šla že ene tretjič na wc je bilo malo boljše user posted image Res mi prav na polno mali pritiska na mehur in hodim vsakih pet minut po dve kapljici lulat user posted image

Lep dan vsem, jaz sem danes cel dan sama doma, ker je moj do 19h v službi user posted image Obvezno moram vsaj na en kratek sprehod, drugače bom pa počivala in čakala kdaj se bo začelo ... user posted image

a potem pa nebo France?? user posted image srecno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?