|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.1.2011 15:19:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tigrica86)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
   RE: Februarke 2011 III.del
29.1.2011 16:05:45   
HoneybeeMaja
Ola punce!
Da se še tukaj na kratko javim...hvala vsem za čestitke ob rojstvu mojih srčkov,mi smo torej rodili 16.1.2011,kot se še spomnite,se mi je en dan prej odluščil čep,naslednji dan mi je pa od 5.30. odtekla voda in smo šli takoj v porodnišnico.Jaz sem imela planiran carski rez,vendar se porodničarki ki me je sprejela,ni zdel poteben... in tako so od 6.00 naprej čakali kaj se bo zgodilo,jaz sploh nisem imela popadkov in se nisem odpirala,vmes se je zakompliciralo še zaradi moje sladkorne,ker sem morala seveda biti tešča,mi je sladkor padel pod 3 in sem izgubila zavest.Poleg tega,je bila punčka,ki je bila nižje,spuščena že čisto nizko,vendar obrnjena z obrazkom proti simfizi,kar je še dodatno zapletlo vse skupaj.No,ob 14.00 so se po osmih urah matranja odločili za sekcijo.Carski rez so mi naredili v spinalni anesteziji,sicer precej strašljiva izkušnja,pa vendar čudovita,ob 15.52. sem lahko tako polupčkala mojo Zojo (3250g,51cm) in minuto za tem še Maja (2500g,51cm).Po treh dneh intenzivne nege,so nas preselili na oddelek,domov smo šlo osmi dan,ker sta oba imela zletenico in sta se sončila .

Še najbolj fascinantni del... Kot berete,je bila med njima precej razlika v teži in velikosti,kot so cel čas po tihem sumili,vendar se jim je zdelo preveč neverjetno,moja otročka sploh nista dvojčka ,po mnenju pediatrov in porodničarjev sem najprej zanosila punčko,čez približno tri tedne pa še fantka ,zato sta povsem različna,Zojina gestacijsta starost je 38.tednov in je veliko bolj zrela in razvita,Majeva pa cca.35.tednov.Tudi do razpoka mehurja je prišlo samo pri Zoji,Maju se še ni mudilo.user posted image To se baje zgodi zelo redko,tako da smo bili kar fenomen v porodnišnici in so nas z vseh strani hodili gledat.Naj vam bo moja zgodba v poduk,da pazite,kako delate otroke! user posted image

Kakrkoli,vse se je izteklo dobro,zdaj smo že od ponedeljka doma in se na veliiiiiiiko cartamo,malo je edino naprono,da moram Maja na dve uri zbujat in hranit.Žal nimam dovolj mleka,da bi nahranila oba,tako,da se malo dojimo,malo pa papamo dodatek.

Čestitke vsem,ki že cartate,tako zelo sem vesela,da je z vami in vašimi malimi srčki vse vredu! user posted image
Vsem preostalim soborkam ,pa želim čudovit preostanek nosečnosti,vse dobro in seveda čimlažji porod.Pa ko vam bo težko,pa neznosno,vedite,da je vredno!

< Sporočilo je popravil HoneybeeMaja -- 29.1.2011 16:08:01 >

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
29.1.2011 16:23:14   
tamy82
honeybeeMaja lepo, da si se nam javila s svojo porodno izkušnjo! user posted image CR verjetno res ni ravno najlepši možen porod, ampak važno, da se je vse super izteklo! user posted image Zanimivo kaj vse se ti lahko zgodi, da si v bistvu celo dvakrat zanosila user posted image user posted image
Zdej pa veselo caratnje vsem skupaj ... user posted image

Pri nas pa danes slab dan na pohodu user posted image tečna sem že cel dan, vse me neki špika, tišči in boli ... potem pa raje kot da sedim, ležim in počivam skoz neki delam, da se malo zamotim, potem je pa še slabše. Če sem pa na miru pa samo na porod mislim in se samo še bolj sekiram kako bo ... user posted image ah, res ne vem kaj bi rada ... user posted image

Kaj je danes tako zatišje tu? Upam, da niste prav vse že v P user posted image

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
   [Brisano sporočilo]
29.1.2011 17:27:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2179
29.1.2011 17:32:33   
Anonimen
Bravo mami!! user posted image

Tigrica86 tudi jaz sem pokonci od 3h. Očitno je dan tak, ker nas je kar nekaj jamralo, da nismo mogle spati user posted image Čeprav sedaj me pa kar fajn zmankuje.

Neposredna povezava do sporočila: 2180
29.1.2011 17:39:48   
maurica
ojla,

jaz sploh ne sledim več debati, ne vem niti na kateri strani sem ostala user posted image upam, da nisem kakšno pomembno info spustila ...

teyla; iskrene čestitke mamica!!!! wiiiii, sem vesela zate user posted image

da še malo poročam;
mi se imamo super, danes smo šli prvič ven, sicer samo za 10 min user posted image . žal mi je, da dojenje ni steklo po pričakovanjih. Anže ima bolj slabo razvit sesalni refleks in potem rata kar živčen. pa še skozi jeziček tišči na nebo in se še po flaši malo matramo. tako da si stiskam mleko in mu dajam po flaški, po potrebi pa še malo Aptamela. pa eni strani pa je prednost pri tem to, da se hrani na cca 3, 4 ure (ponoči 4, 5 ur), vmes pa spi user posted image . krčkov (vsaj v tako obliki, da bi se drl na vso moč) HB nima več, ga je pa včeraj nekaj zvijalo - sem jedla breskov kompot, pa mu mogoče to ni bilo všeč user posted image jah, se tudi jaz še navajam, včasih ne vem več kaj naj jem ...

sem vidla tudi od drugih porodne zgodbe, super, da imamo vse tako pozitivne izkušnje user posted image user posted image

pilotegirl; upam, da je vse ok pri tebi. mislim nate!!

meta, suzy; še kar v enem kosu? user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
29.1.2011 18:18:15   
Tisia

IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

Še najbolj fascinantni del... Kot berete,je bila med njima precej razlika v teži in velikosti,kot so cel čas po tihem sumili,vendar se jim je zdelo preveč neverjetno,moja otročka sploh nista dvojčka ,po mnenju pediatrov in porodničarjev sem najprej zanosila punčko,čez približno tri tedne pa še fantka ,zato sta povsem različna,Zojina gestacijsta starost je 38.tednov in je veliko bolj zrela in razvita,Majeva pa cca.35.tednov.Tudi do razpoka mehurja je prišlo samo pri Zoji,Maju se še ni mudilo.user posted image To se baje zgodi zelo redko,tako da smo bili kar fenomen v porodnišnici in so nas z vseh strani hodili gledat.Naj vam bo moja zgodba v poduk,da pazite,kako delate otroke! user posted image

bravo mami in oči.....vidva sta pa v polno delala na dojenčkuuser posted image user posted image  le pazita da ne bo naslednjič trojčki ali pa celo večuser posted image user posted image
lepo da se že crkljate doma in user posted image user posted image  za tvoja dva angelčkauser posted image

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
29.1.2011 18:43:13   
lil_
honeybeemaja super zgodba tale o dvojckih, ki to v resnici niso user posted image user posted image in cestitke za oba korenjaka.

cestitke tut vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image

maurica izpustila si to, da imamo baje isto patronazno user posted image ki tvojemu korenjaku rihta nasi punci user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
29.1.2011 19:46:42   
valek
Evo punce...meni je ratalo super tole Suzy-jino pecivo....sedaj se hladi v hladilniku...
že vem da bo dobro...pa tudi izvrstno izgleda,,,,,tole bomo pa še zihr večkrat nardili....
jutri po pa pokušina za mamino in atijevo trideseto obletnico poroke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
29.1.2011 19:57:24   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Aha, vidim, da je danes dan za bolečine v spodnjem delu trebuhauser posted image . Upam, da ne bomo imele srečanja februark zvečer v porodnišniciuser posted image . A je kakšna luna al kaj?

Ni bla luna, ampak tud jaz nisem spala, ker me je ponoči spet full bolelo ne glede na to na katerem boku sem bla, groza! Pa še takrat ko mi je uspelo zapat je tamala jamrala zgleda da je spet en zob na poti.

Teyla, Rebeka user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM ZA VAJINE SONČKE, LEPO SE CARTAJTE!

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Midve z mamo sva jih označile. Tiste, ki so s flukiji dovolile, smo gor dale začetnico imena, ene pa niso, pa smo gor križce zašile barvne. Ker res ne moraš zapomniti si od koga je kaj!

Jaz nisemmnič spraševala. Od začetka nisem bila tako brihtna da bi ji h označevala, potem se jih je pa nabralo in ko sem dobila novo pošiljko sem na etikete začetnice z alkoholnim flomastrom nardila, pa je, itak se s  cajtom spere.

IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86
mam pa danes še 12 dni do PDP itak bom pa na koncu čez rok, k bi že tk rada šla

Jaz mam 8 pa mislim da bom tudi čez kako si želim da gre že ven!

HoneybeeMaja - ja fenomen no. Glavno da ste v redu in da tako ostanete. Da so pa tako dolgo na CR čakali pa nimam besed. Glavno da se je dobro izteklo!

To je to za danes, smo hin, noge mam kot bunke ker smo bili na 2. rojstnem dnevu sošolkine hčerke in sem cel čas sedela. Je pa blo fajn, malo spremembe, čvek...

Lepo bodite, želim nam boljšo noč kot je bila včerajšnja! Lahko noč

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
29.1.2011 20:11:12   
Tigrica86
punce, mene pa neki zanima glede lupinice oz. jajčke za naše user posted image

doma imava namreč kar dve, pa z vsako je kak problem user posted image

Prva je nova, firma baby boom (nov model) - kupljena v kompletu z vozekom, drugo pa sva pred kratkim dobila podarjeno, firma peg perego - primo viaggio, skupaj s podstavkom za v avto.

danes sva jih poskusla namestit v avto in glej ga user posted image , problemi. pri prvi, se mi je zdelo, da jajčka ni niti malo fiksna, da jo varnostni pas nekako premakne naprej (sicer dopuščam možnost, da ga nisva namestila pravilno user posted image ), pri drugi pa je problem, da jo je zelo težko vzeti iz podstavka (mogoče je že kj z**** user posted image ), vsaj jaz je ne morem, ker nimam dovolj moči (treba pa je upoštevati še dejstvo, da bo potem notri še user posted image , ki bo vsak dan težji)...

js sm zdj razrarjena k nevem kaj (moj je reku, da sm k stekla lisica user posted image ), ker se mi PDP bliža, pa ne vem ka nardit (kupit novo, al kaj)user posted image

ima katera kakšne izkušnje s to jajčko od Baby boom - ta mi je nekako še vseeno bolj pri srcu, ker se mi zdi, da user posted image v njej leži in ni tako sključen kot v Peg peregotovi user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
29.1.2011 21:45:38   
meta21
HBMaja, lepo!user posted image
Da vidim, če sem prav razumela. Ker so ti CR delali ob spinalni, si bila pri zavesti in si lahko videla operacijo?
In drugič, tale tvoj fenomen pomeni, da bi lahko 2. zanosila z drugim moškim? Torej so zgodbe, kjer se je rodil en otrok bel in drugi črn dejansko resnične in ne mit?

Ste pa res nekaj posebnega!user posted image  Uživajte in ne sekiraj se če nimaš dovolj mleka!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
29.1.2011 21:46:07   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

meta, suzy; še kar v enem kosu? user posted image

Meta ja, suzy mi je pa malo sumljivauser posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
29.1.2011 21:54:51   
Jo@n

Da vidim, če sem prav razumela. Ker so ti CR delali ob spinalni, si bila pri zavesti in si lahko videla operacijo?

Meta, če ti CR delajo ob spinalnem bloku, si pri zavesti, vidiš pa nič, ker te spredaj zaroletajo user posted image in imaš razgled le na anesteziloga, lahko pa potem takoj poljubčkaš user posted image , pa slišiš tudi vse... Je pa tako, da v Lj očka ne sme v operacijsko, ampak lepo počaka v porodni...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
29.1.2011 22:04:25   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Meta, če ti CR delajo ob spinalnem bloku, si pri zavesti, vidiš pa nič, ker te spredaj zaroletajo user posted image in imaš razgled le na anesteziloga, lahko pa potem takoj poljubčkaš user posted image , pa slišiš tudi vse... Je pa tako, da v Lj očka ne sme v operacijsko, ampak lepo počaka v porodni...

No ja, saj nekako tako sem si predstavljala. No upam, da je potem vsaj anesteziolog dobro zgledaluser posted image . Za očke sem pa nekje slišala, da bi lahko šli v operacijsko, če bi malo zatežili ampak, da jim tega nihče ne ponudi, ker je osebju tako lažje.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
29.1.2011 22:07:44   
meta21
Joj, jaz sem pa danes fizično res slabo. Še vedno me strašno zateguje v trebuhu-nič kar bi se sistematično ponavljalo. Najhuje je ko se iz sedečega položaja dam v stoječega, takrat me čisto skup potegne. Nonstop hodim na WC, ker me šravfa ampak grem samo malo posedet, nič ne opravim. Pričakujem tako stanje še kak dan potem pa upam, da bo res akcija. 

Se meni ob teyla sindromu (zdaj jo najbrž že mineva in bi ga lahko po meni poimenovaliuser posted image ) samo zdi al suzy res že nekaj cajta ni na spregleduser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
29.1.2011 22:36:27   
little*miss
aja, saj res..nina ima družabne petke user posted image ampak se mi vseeno zdi, da se je prejšnjič v soboto že vsaj enkrat javila do večera, danes pa nič user posted image Ampak, dvomim da je rodila, ker bi ziher vsaj eni sms poslala..no ja..po drugi strani pa je gorenjka user posted image user posted image (sem si dovolila, ker vedno sama omenjaš, kako ste šparovni user posted image user posted image brez zamere user posted image )

suzy pa je tudi sumljiva ja..ampak bi pomoje tudi javla.

HoneybeeMaja super, da ste že doma user posted image Res, neverjetna zgodba (ne)dvojčkov..tega pa res ne doživiš vsak dan user posted image user posted image

Pred dvema urama se je malička začela fejst jokat in za levo uhico prijemat..pa sem ji stisnila desno uho pa ni bilo reakcije, ko pa sem stisnila levo (ki je bila btw že 4 ali 5 krat vneta) pa se je začela histerično jokat. Tako da imamo očitno spet vnete uhice user posted image Joj sovražim to. Če do jutri nebo bolje gremo kar k dežurnemu, drugače pa bom počakala na ponedeljek, da gremo k naši in mi da napotnico za ORL, ker to pa je že too much.

Dobro, grem zdaj en del Chucka pogledat z mojim, potem pa spat.
Lepo noč vam želim

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

Neposredna povezava do sporočila: 2192
29.1.2011 22:56:24   
Nina33
Čer!
Ne, nisem še nkamr šla user posted image . Pa za un SMS bom pa že reskirala user posted image user posted image user posted image . Al pa si bom mbt od mojga sposodla user posted image . Mam pa "žurke" ob petkih, ja user posted image , no, še eno do dve planiram, poj bomo pa drgač ga "žural" user posted image .
Rebeka - čestitke!!!
Pridem nazaj, morm žehto zložit  ven, de se ne zmečka user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
29.1.2011 23:02:03   
meta21
Nina, jih boš dala pajcat?user posted image

Little miss, upam, da se ušesa porihtajo in da boste kaj spali. Jaz moram trkat, da tega v 28 mesecih še hb nismo imeli

Jaz grem pa zdaj po MEGlight-ko, da malemu malo posvetim spodaj, ker ga mam na sumu, da bi on tud ful rad ven prišel pa izhoda ne najde.user posted image user posted image user posted image

Lahko noč, februarke! Še 2 dni pa se začne naš mesecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
29.1.2011 23:07:41   
tamy82
meta21 upam, da bo počutje kmalu kej izboljša ... al pa (še boljše), da greš lepo v P in spoznaš tvojega Bineta user posted image

little*miss ma bogica tvoja punčka user posted image upam, da hitro zrihtate zdej še ta ušeska user posted image user posted image

nina33 lepo, da si se javila, da ne bomo več v skrbeh zate user posted image

Nič, gremo počasi pankat ... nočko! user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
29.1.2011 23:13:48   
Nina33
Jp, Meta, pajcajo se user posted image .
Še dva dneva... no, pr nas (kao) dva tedna user posted image , lohk kakšen dan prej (mi je 11.02.2011 zelo všeč - se bere enako z obeh strani user posted image ) pa itak imam še en kup "nujnih" zadev za narest do spremembe našega tria v kvartet (in posledičnega uglaševanja z novim članom user posted image ).
PilotGirl - upam, de se vse fajn porihta: kot je že ena napisala - bo pa poj vse super user posted image user posted image user posted image .
Little*miss - bogica, upam, de hitro mine (kaj pa olje čajevca? kakšno kapljico na palčko pa uhec "spucat"?). Tut mi v švoh 28 mescih HB nismo mel teh težav.
Entram in grem brat še enkrat  user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
29.1.2011 23:14:39   
Nina33
Oh, Tamy, sej neb blo treba skrbet no user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
29.1.2011 23:30:29   
Nina33
Meta - naj se tvoja bližnja srečanja z WCjem končajo čimlepše user posted image . Tko al pa drgač user posted image .
HBMaja - lepo, de si se oglasila (btw - slikice user posted image oohhh user posted image ). Tole z "dodatno" zanositvijo je pa mene "od nekdaj" res zanimalo, se mi je zdelo možno (saj telo do ugnezditve in še malo itak še ne ve, de si noseča, ne?), zdej pa vem, de je (in celo tolk razlike - jaz sem "po svoje" naračunala max. 14 dni user posted image ). Bravo user posted image user posted image user posted image . Pa škoda za čakanje na CR, čeprav ... jaz bi bla verjetno za to, de se čaka, ne vem - in upam, de mi ne bo treba vedet. Ma, frajerka si - tko al drgač user posted image .
Hayabusa - na spanje!!! Navijam zate, de se spočiješ inti pošiljam ta zaspane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tigrica - žal ne vem nič "pomagat" user posted image upam, de se zrihta vse do poroda. Kaj pa če bi šla do štacune, kjer sta kupila avtosedež in naj vama oni pokažejo, kako se "prav" namontira? KEr pritrjen samo s pasom ni glih "zabit" v avto - se zmeri mal muva.
J6 - že na poti kam? Tisto božanje glavice mi ne gre iz glave user posted image .
Maurica - škoda za dojenje, se mi pa bere podobno kt naš user posted image . Jaz sem ga +/- kr skoz priklopljenga imela in pr ene šestih tednih ni blo več tolk krize. Flaše ni "zastopu" - po svoje HB, ker bi drgač zih nehala dojit, tko mi pa skor ni preostal druzga . Pa super za črpanje , to pa vem kere muke so lahko. In fino za "sprehod" user posted image user posted image user posted image . Upam pa, de se mu sesalni refleks "razvije" - je mnogo enostavneje user posted imageuser posted image user posted image user posted image Aja, pa fajn, de vsaj spi user posted image .
Bi mogla prej entrat - user posted image me je "odjavil" (na svoj shizofreni način - sem gor pa nisem gor user posted image )

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
29.1.2011 23:35:20   
Nina33
Biljana - hvala za slikico, je res bolj jasno od kod ti premiki a´la hobotnica poj ko sliko vidiš user posted image .
Un CTG pa men ni bil nikol nek faktor (so mi ga v 1. user posted image že 3x delal do teh "tednov") - podobno je z merjenjem T°: če se mi nič ne "pozna" poj zarad mene lohk mam tut popadke (in vročino), če me pa "matra", mi je pa vseen tut če mi rečejo, de nimam popadkov (in vročine user posted image ). Upam,de sem vsaj mičken razumljivo tole napisala - sej bi se bol potrudla, ampak ne gre user posted image .
Entram user posted image .
No user posted image , za "Dojenčke" user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
29.1.2011 23:41:11   
Nina33
Posojanje cunjic: mi Gorenjci, a ne user posted image , posojamo cune user posted image In se (večinoma) ne sekiramo, če ne dobimo glih istih nazaj user posted image . Mi je to pot kr mal čudn, ker mi jih prjatlca, ki jih mi je za 1. posodla, zdej ne more več, ker jih je prav zares šenkala user posted image . Znucajo se pa tk al tk, tko de... Tako smo, mi Gorenci user posted image
Me pa v vezi s tem neki zanima (mal bo mem, ampak ... če še niste navajene takohle - pa še bosteuser posted image ): a ve perete bodije ipd. zapete (da so drukarči/knofki zapeti) al odpete? Ne bom nč izdala, kuko jih jaz user posted image .
Enter, porkaduš

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?