tinkatonka
|
Hej! na hitro, ker sem še vedno sama z obema otrokoma doma . No pa saj jih lahko samo pohvalim. Ampak cel dan ne počnem drugega, kot preoblačim Jakoba, se igram, kuham, pripravljam malice, hranim J, pospravljam, ipd. Jutri popoldne pustim oba otroka možu in šibam najprej v šoping po hrano, pol pa mal možgančke prevetrit na badminton. Komaj čakam. NiNiBo...super za lepe novičke glede službe! jazzy...po eni strani še dobro da je virusno, saj ne bo AB. Pa pikapoke za čimprejšnje okrevanje vseh bolnih članov vaše družinice. katja...držim pesti, da se boš izognila AB. nosečnost...sej veste, jaz bi, ampak.....ah ja...sem še mlada (29 jih bom čez dva meseca) in mogoče pa bo kdaj tretji. Ampak sem PRESREČNA, da imam moja dva sončka, zdrava in navihana kot sta. vsem ki načrtujete še nekaj otročičkov pa želim, da čimprej ugledata pluske! tannya...super za lepe novičke. Oh sej Živo pa Jakob samo še pri kilaži šiba . No ampak sej pobči morjo bit malo bolj konkretni, a ne! deljenje porodniške...niti enemu niti drugemu na kraj pameti ne pade, da bi si jo delila. Jaz preveč uživam v njej in bi si jo podaljšala, če bi imela možnost, no mož pa "če ne dela ni jela" (je privatnik). kaj počnem z dragim....ko otroci spijo sva skupaj na kavču in gledava TV, se pogovarjava, družabnih iger sama ne igrava razen na morju, se pa dobimo sem pa tja s prijatelji za kak družabni večer. Sicer je malo doma, ampak ko je in če so otroci še budni izkoristi ta čas maksimalno za druženje z otroci. Sploh A. je ful navezan nanj. Sta prava mušketirja. In mi je tko lepo gledat, kako se skupaj družita npr lovita ribe, kurita odpadne veje, skačeta po potoku ipd. Vglavnem take bolj moške zadeve. Se mi zdi ful prav, da sta tudi onadva kdaj sama. Sploh poleti mi je ful hecno, ko gresta z ribiškima palicama v potok kao za pol urce, potem pa jih ni nazaj po ure, da moram prav klicat, če mislita kaj pridt jest in pit. Še zdaj ne štekam kaj je tok luštnga v čakanju na ribe v nedogled pa še pikapoke za vse druge bolančke Ok zdaj pa moram it...fant 1 večerja ob risanki, fant dve spi. Čakamo na fanta tri
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 28.1.2011 18:43:42 >