|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
27.1.2011 16:08:32   
archie
čestitam za dvojčka!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
28.1.2011 12:38:35   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Tršica sporoča:
"Pa smo ju dočakali. Nadja 47cm 2850g 13:45 in David 47cm 2900g 13:50. Vsi smo OK."

TRŠICA ČESTITKE ŠE TUKAJ!!!

user posted image

Iskrene čestitke ob rojstvu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
28.1.2011 12:41:50   
Urša08
helov

Pri nas spet pester teden. V torek mož obležal, včeraj sta tamaledva neki kašljat začela, pa Nejc zvečer mal vročine. Eva skušam čim bolj izolirat in upam, da njo zgreši vse skup. No sej danes je možek že boljši tko da upam, da smo iz ta hudga vn.

Kako ste kaj ?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
28.1.2011 19:25:32   
Peli
Tršica user posted image user posted image user posted image veliko zdravja , spanja in crklanja! user posted image

Jest mam ta teden kr pestro. Ta večji ima že od nedelje vročino, tako da smo kr doma - not, danes sva šla do pediatra in nič posebnega - viroza, ker pa sm mela kr mal slabo vest - ta večji je bil cel teden doma, sm danes imela doma še ta malga. Dolgčas mi ni.
Včerej pa sm mal prekršila moj "housarest" in sva šle s kolegico mal v šoping, je kr pasal, seveda sm imelata malga s sabo in me je čist presenetu - v pozitivno smer seveda.

V kaj boste letos oblekle otroke za maškare?
Naš ta mal ma željo bit gasilc - pa nikjer nism nč pametnega zasledila za take ta male, sicer mam kostum za 8 letnika, sam to mu je res čist prevelik. Ta večji pa bi bil najrajš kr Tom - to je njegova vsakoletna želja user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
28.1.2011 19:51:13   
Izabelina
V kaj boste letos oblekle otroke za maškare?

Eva bo žogica nogica al pa gosenca... ne vem še kako bom to izpeljala ampak bo!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
28.1.2011 21:01:07   
nadinne
pozdravček

že nekaj časa vas berem, ampak do sedaj nekako nisem nikoli uspela kaj napisat...no sedaj pa bi se vam pridružila če me sprejmete. z nekaterimi se že poznam iz teme novemberk 2010 (nov2010 in urša08)
drugače sem pa iz radovljice (za seznam), imam pa 2 meseca staro punčko Evelino (roj. 24.11. v Kranju)...a je še katera iz mojega konca?
danes smo imeli pestro popoldne...mala je jokala in trmarla od 17h dalje...šele prejle je nehala in zaspala...pa jo moram čez pol ure zbudit, da jo okopam in da pojeva potem pa kar v cote...upam da bo do polnoči zaspala in da mi bo danes spet privoščila najmanj 4 ure spanja v kosu...ker to že res potrebujem! user posted image

aja pa čestitke vsem mamicam za male sončke!

Neposredna povezava do sporočila: 3181
28.1.2011 21:14:33   
teodora75
No ko boste 'dodajale' na seznamček, pa se prištulim še jaz :)

Aja, pa dober večer sevede.

Sem bila nekaj časa (poleti) pri Gorenjskih nosečkah, potem je pa ratala gužva in manj časa za branje in pisanje, pa niti nisem prej vedela da obstajate.

V glavnem, Svit je star dobre 4 mesece in spadamo pod Radovljiški okoliš. Sicer še ne čisto (ati še dela naš dom tam), sta pa ati in sin Gorenjca, mami pa (še) Ljubljančanka sicer, ampak sem po srcu kar z vami :)

Drugače pa je Svit zadnjih nekaj dni super pridno dete in kakor sva imela prej 3 mesece hude probleme s spanjem, je zdaj takoooooooooo zelo priden user posted image Brez izjeme nam ratuje že kakih 10 dni zaspat ob 20:22, ja prav res, tako uro si je izbral in zdaj kar ne vem, kaj naj sama s sabo, ker smo bili prej navajeni, da ga uspavamo do polnoči, enih ali še dlje.

No, grem pa zdajle res kaj narest pa pripravit stvari, da greva zjutraj na Gorenjsko pogledat, če je ati kaj priden user posted image

Lep večer in mirno noč vsem!

T.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
28.1.2011 22:15:19   
BabyKitty
Peli pr ns je pust vsak dan in je najdražji oblečen v gasilca user posted image sem pa videla danes kostum v Baby Centru, samo je bil milo rečeno grd user posted image

nadinne vidim da imava skoraj isto stara piščančka user posted image

Teodora75 dorodošla nazaj user posted image

Jst se morm pa spet pohvalit, da imam tok pridnga fantka, da sploh ne morm vrjet user posted image Spimo vsak dan do desetih... in se le okoli šestih ponoči enkrat podojimo... čez dan lahko delam za podjetje in še projekte za faks, plus seveda gospodinjska opravila... je pa res da delam tudi s svojim piščančkom na meni user posted image mu je tok fino če leži na men, ko sem pred računalnikom user posted image
Včeraj sem ga prvič dala na trebuščka, da bi on kravice pasel (prej se je skoz dvigoval pri meni na prsih, ampak sem ga kar malo dol tiščala, ker se mi je zdelo prezgodaj) in mali se dvigne k tavelik user posted image jst sm bla kr šokirana... madonca leti čas... še malo pa ga bo treba loviti po stanovanju user posted image Vglavnem uživam user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
28.1.2011 22:34:29   
nov2010
Tršoca čestitke za hčerkico in sinčka user posted image user posted image user posted image . Uživejte in čim bolj lepo se rihtejte!

Nadinne dobrodošla tudi tukajm prav tako Teodora.

BabyKitty super da ste tako pridni.

Nič šibam pod tuš pa v posteljo, da bomo čim dlje spali (saj upam da bomouser posted image )

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
28.1.2011 23:22:41   
DeVilla
Vidim, da ste gorenjske mamice kar aktivne, sem se komaj prebila čez vse nove zapise..

Naš mali je priden, tavelki dve ga noro obožujeta (zaenkat) in jih morm kar malo stran podit, ker obe nekaj smrkata in kašljata. Spimo enkrat bolj, drugič manj, dojenje kr gre, malo se zdaj pozna, da sama kuham, pa se je zaloga mleka zmanjšala. Se morm kej s taščo zdilat za južno... Je lažje kuhat za dve, kot da vsaka kuha samo zase... user posted image

Vozičkamo se še ne (nimam kam vozička spravit čez noč, ker imamo vse prostore na dvorišču odprte in vremensko neugodne user posted image ), smo bolj dvoriščniki. Komaj čakam na toplejše vreme!  

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
30.1.2011 0:00:16   
Nina33

user posted image

user posted image
user posted image  Zinchy, 10.2010user posted image
user posted image  Nina33, 10.2008user posted image , PDP: 13.2.2011  user posted image
user posted image BabyKitty, 12.2010 user posted image
user posted image Trsica, 1.2004 user posted image , 1.2011 user posted image   in user posted image , user posted image
user posted image Lija30, 10.2010 user posted image
user posted image Flik, 10.2008 user posted image   in 11.2010 user posted image

user posted image antoninap, PDP: 4.2.2011 user posted image

user posted image Nov2010, 11.2011 user posted image

user posted image

user posted image  DeVilla, 6.2004user posted image in  4.2006user posted image in  12.2010 user posted image
user posted image  Izabelina, 9.2010user posted image
user posted image Mišyka, 11.2007 user posted image   , PDP: 22.2.2011  user posted image

user posted image

user posted image  Peli,  2.2006user posted image in 4.2008user posted image , PDP: 15.4.2011 user posted image
user posted image Jassika, 2.2010  user posted image
user posted image pikapolona2, 10.2006 user posted image in  4.2010 user posted image

user posted image Urša08, 1.2007 user posted image   in 2.2009 user posted image   in 11.2010 user posted image

user posted image

user posted image archie, 9.2010 user posted image
user posted image nadinne, 11.2010 user posted image
user posted image teodora75, 9.2010 user posted image  

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 30.1.2011 0:01:18 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
30.1.2011 0:14:32   
Nina33
Oj!
Dobrodošli ("nazaj") nadinne in teodora user posted image .
Nadinne - želim ti čimveč 4-urnih kosov spanja.
Teodora - zanimivo tole z uro user posted image , ampak dobro user posted image .
BabyKitty - super za tko pridnega fantka (jaz bi tut tacga to pot - kuko se pa to zrihta? user posted image ) in za pridno mamico user posted image (aja, tko se to zrihta user posted image , poj pa nč user posted image ).
DeVilla - kr naštimaj jo, de mal kuha user posted image , res nima smisla, de vsaka zase user posted image . Pa lepo, de sta ga punci tako lepo sprejeli, vašga pobča. Spanje in hranjenje se bosta pa tut "pošlihtala" poj user posted image . Z vozki je pa user posted image v temule mrazu - naš se na srečo da fajn razstavt (enostavno in hitro pa še ne vzame tolk placa) in ga mam v veži. ni glih lepo za pogledat, je pa praktično user posted image . Zaenkrat  - kako bo z malim user posted image v ta mraz hodit pa še ne vem user posted image .
Nov2010 - pozdravljena! kako se pa vidva rihtata?
Urša, Peli - user posted image za zdravje!!!
Maškare - mi smo že ves cajt ene šeme user posted image . Lani je bil miška, zna bit letos tut user posted image , je bil lani zelo na debelo oblečen spodi, letos mu ne bo trebauser posted image . Čeprav njemu zaenkrat še ni do tega, men pa tut ne kej zlo. Drgač pa dobri ideji Izabelina!
Lahko noč in lepe sanje vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
30.1.2011 9:45:56   
lija30
Tršica, čestitke za tvoja dva sončka:))))user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
30.1.2011 9:56:34   
lija30
evo,da se še jaz malo javimuser posted image Mi smo super.Naš škratek pridno raste, pri 3,5 mesecu se mu je enkrat že uspelo obrnit iz trebuha na hrbet, sam po moje je bil zgolj slučajuser posted image Drugače pa zelo uživa, če ga dan na tla in leži pod igralnim stolpom in se z njim zamoti tudi 2 ureuser posted image . Zraven pa pol tko veselo cvili in se oglaša. Rata se mu že tudi na glas zasmejatuser posted image

Zvečer imamo malo krčev, ampak ni krize. Spi pa ponavadi od 21ali pa 22 ure pa do 6 ure zjutra. Danes je bil še posebej priden je spal od 21-7 user posted image user posted image

Veliko sva zunaj, saj se zelo rad vozi z vozičkom:)ponavadi takoj zaspi in pol je sposoben spati 3 ure skupaj, kajti v stanovanju  čez dan spi še zelo malo.

Komaj čakam,da gre obdobje prehladov in grip mimo. Me kr skrbi,da bi naš škratek kaj dobil.Tako,da se sedaj izgibava trgovin.

Sem vse prebrala in vidim da ste vse super in uživate!

Ali za prvo majske praznike kam odhajate?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
30.1.2011 10:04:51   
archie
dan še iz moje strani.

Mi smo ok. zdravi (kar je zlata vredno). Teja pridno raste, poiskusili smo že z GH, pa še ne dojame žličke. Bomo še malo počakali.

Za maškare letos ne bo še nič, za 1. majske bomo pa tudi doma (nikoli nismo nikamor hodili in tudi letos bo tako).

Tale mraz nam zdej ful paše. Če dam Tejo v voziček kolikor toliko sito, bo spala cel sprehod (včeraj 2h) in potem zapeljem voziček na hodnik in jo pustim tam spat, dokler se ne zbudi. In to je običajno okoli 2 uri še v vozičku. Tako da včeraj sem jo prav hodila gledat, če je v se ok, ker nisem navajena, da tolk dolg spi čez dan user posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
30.1.2011 15:50:00   
DeVilla
Mi bomo za prvomajske zagotovo doma, ker ima tamala pupa rojstni dan, pa golažijado imamo s taborniki vsako leto 2.maja... user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
31.1.2011 14:31:43   
trsica
Joj, tole temo sem pa kar spregledala. user posted image Hvala za čestitke. user posted image

Naša Nina33 tudi od včeraj pestuje sinka z imenom Nande. user posted image user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
31.1.2011 15:22:45   
antoninap
Pozdravljeni Nadinne in Teodora! user posted image

Mamice, ki dojite ... sama mal sestavljam jedilnik, da bo moj user posted image v prvih dneh vedel, kaj pripravit ali vsaj nakupit, pa sem izločila čebulo, fižol in ostala živila, ki napenjajo, svežo zelenjavo in sadje, mleko (v surovem stanju ga tako ali tako ne prenesem, pijem/jem pa vse mlečne izdelke). Ima katera še kakšen nasvet, česa se je treba pazit, vsaj na začetku? user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
31.1.2011 15:30:43   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Joj, tole temo sem pa kar spregledala. user posted image Hvala za čestitke. user posted image

Naša Nina33 tudi od včeraj pestuje sinka z imenom Nande. user posted image user posted image

user posted image user posted image za sineka!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
1.2.2011 7:42:04   
flik
Tršica - čestitke za oba sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nina33 - čestitke ob rojstvu Nandeta user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnje čase kar pozabim na tale forum, se tolk skos dogaja, da mi nekak kar uide :).
Manca je sedaj stara 2,5 mes in je prav pridna punca. MAlo joka, je zelo radovedna, veliko tudi spi. Ko je budna, ni primiru niti sekunde - že ene 14 dni nazaj se je prvič obrnila s trebuščka na hrbet... glavo obrača sem ter tja (firbčna za triuser posted image ). Sploh je ne upam več puščati same na kavču recimo, ker se tolk gunca sem ter tjauser posted image . Vsak dan uživava na sprehodu - mala zaspi takoj, ko jo dam v voziček, men pa tut ful paše svež zrak. Sam ne vem, kje se skriva sončekuser posted image ? Popoldne ko pa pride sinko iz vrtca, imamo pa vsak dan veselico user posted image user posted image . Prav luštna sta skupaj - mali jo lupčka in boža, tamala pa brca ko nora in ga lovi z očmi, ko teka okoli nje user posted image .

Toliko na kratko o dogajanju pri nas
imejte se lepo in bodite zdravi!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3195
1.2.2011 9:32:40   
archie
Nina33: jeeeeeeeeeeee, iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
1.2.2011 15:30:17   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

Pozdravljeni Nadinne in Teodora! user posted image

Mamice, ki dojite ... sama mal sestavljam jedilnik, da bo moj user posted image v prvih dneh vedel, kaj pripravit ali vsaj nakupit, pa sem izločila čebulo, fižol in ostala živila, ki napenjajo, svežo zelenjavo in sadje, mleko (v surovem stanju ga tako ali tako ne prenesem, pijem/jem pa vse mlečne izdelke). Ima katera še kakšen nasvet, česa se je treba pazit, vsaj na začetku? user posted image

jaz sem pri obeh pri prihodu iz porodnišnice dobila špinačo in pire krompir + juhico user posted image

izogibaj se mogoče še preveliki količini agrumov

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
1.2.2011 15:32:10   
pikapolona2
čestitke nina33 in tršicauser posted image user posted image user posted image

Dvojčka Nadja in David...hm hm...nekam znano mi je tole...hehe...imam prijateljico Nadjo in njen mož je David

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
1.2.2011 15:38:25   
nov2010
Hoj!

Nina33 iskrene čestitke za pobča  user posted image user posted image user posted image user posted image in res ma lepo slovensko ime user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
1.2.2011 17:03:22   
lija30
NINA33 čestikeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?