|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
20.1.2011 14:50:33   
pikapolona2
v bolnišnici dobiš ene take mrežaste gatke....no men je prijateljica povedala naj te gate pr mednožju pretrgam...da dobim takšen trak in ta trak si potem namontiraš okoli jošk spodaj pa daš blazinice ali pa kar plenico če ti fejst točijo. Pri drugi sem si pa jaz kupila tak čisto mehek modrček (tisti brezšivni od skinnya, ki pravzaprav nipč ne drži in ne tišči iz mikrofibre) in sem ga kar dolgo uporabljala.....sam je pa res, da jaz nimam nekih ogromnih dojk in sem imela na začetku dojenja C košarico.

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
20.1.2011 19:49:08   
lija30
za nami je prvo cepljenje in naš škratek je pri 3 mesecih velik 66,5 cm, in 7700 g težak. Imamo pravega korenjaka domauser posted image . Lupinca mu bo že skoraj premajhna.

Nina33 kako si, že odštevaš?Ali kaj veš kje je zinchy k se nič več ne javlja gor?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
20.1.2011 22:58:01   
Nina33
Hoj!
Res je blo kr zatišje klele user posted image .
Izabelina - upam, de sta že OK!
Antoninap - se strinjam z odgovori ostalih mamic, sploh gatke so super, na več načinov user posted image .
Lija, ornk dedca maš user posted image . Za Zinchy pa ne vem zakaj se ne oglaša, so pa fajn, pomoje user posted image .
Aja, glede odštevanja - men gre prehitro, nečem nč odštevat user posted image .
Sem pa vesela - oktobra sem naročila posteljo (ta velko, za ta velkega bratca user posted image ), so jo obljubili dostavit na začetku decembra pa je seveda niso in nič niso vedeli, kdaj de bo.... Pa sem glih včeri od sodelavke dobila košek na posodo user posted image poj pa še dons kličejo, de je ta velka postelja končno prišla in jo gremo jutri iskat user posted image . Ja, pa še avtosedež sem hotla kupit v Interšparu (Cybexov Solution, za 15 kil+) pa ga dons sevede (kao) ni blo več ( se je akcija štartala v torek). No, in mi ista sodelovka, ki mi je že košek posodila, podari še "svoj" avtozic user posted image . Tko de... dogaja, in to samo lepo user posted image .
Lep večer, mirno noč in lepe sanje vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
21.1.2011 14:00:53   
Izabelina
Izabelina - upam, de sta že OK!

ja, ja user posted image midve sva že super, špancirava naokrog... drugače se pa pospešeno učim, ker mam v ponedeljek izpit in pol sm tut mal manj tle gor... (še vedno preveč) user posted image

dans smo ble s sptembrkami na kavi, nas je blo 15 v koloseju!! tok lušn za vidt tok otrok in mamic na kupu! user posted image user posted image

zdele na hitr neki pojest pol pa učit, če bo tamičkeno spalo!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
21.1.2011 18:44:38   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Ja, pa še avtosedež sem hotla kupit v Interšparu (Cybexov Solution, za 15 kil+) pa ga dons sevede (kao) ni blo več ( se je akcija štartala v torek). No, in mi ista sodelovka, ki mi je že košek posodila, podari še "svoj" avtozic user posted image .

Ma sm bla jezna ko user posted image , v torek - ko se je začela ta "AKCIJA" sm pršla v Interspar ob 9:30 - in jih ni blo več!!!user posted image - in potem nej bi akcija trajala 1 teden user posted image
Sm misnla da mata take akcije le Lidl in Hofer.

Jest bom najbrž s sabo v porodnišnco vzela še nastavke za dojenje, ker sm imela pr Urbanu čist razpokane bradavice prve dni. A Lanolin je boljši kot Bepanten - al je to kr isto? Kolk pa zdej kej šparajo z vložki? Une gatke so pa drgač fajn, ampak ko so men odstranil obliž iz šivov (po CR), mi pa ni blo fajn, k se vozlički zatikajo v tisto mrežo user posted image .

lija - super napredujete!

Izabelina - super da premoreš še toliko volje za učinje user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
21.1.2011 18:52:28   
Izabelina
Jest bom najbrž s sabo v porodnišnco vzela še nastavke za dojenje, ker sm imela pr Urbanu čist razpokane bradavice prve dni. A Lanolin je boljši kot Bepanten - al je to kr isto? Kolk pa zdej kej šparajo z vložki?

v Kranjski porodnišnici ti dajo bepanten za bradavice, men so posodil nastavke dokler nism nasledn dan svojih dobila, vložke so dal 3 paketke vir pa ene 5 mrežastih gatk... js sm mela svojo pižamo, ker sm tapru dan dobila čist strgano spalno sracjo (da so mi joške vn gledale, ker je vse visel dol z mene) ta drug dan so mi pa kao celo dal, je mela pa gumbe od vratu do popka dol sam gumbov ni blo in mi je spet vse visel in sm bla čist razgaljena... tko, da sm obupala in so mi prnesl od doma pižamo!!

ko sm pa rodit pršla pa sploh niso mel nobene spalne srajce so me pa kr v majco oblekl...

user posted image user posted image

kar se pa učenja tiče: volje nimam, sam nimam niti izbire u pondelk mam izpit do takrat morm znat!! težka je študentovska user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 21.1.2011 18:53:34 >

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
21.1.2011 18:57:50   
pikapolona2
Peli Lanolin je taka mast...veliko bolj učinkovita kot bepanthen....sploh takoj na začetku ko ti res prav počijo bradavice in dobiš te ragade.

Jst sem v prvo v KR rodila in so res šparali z vsem in pijame so bile obup plus fehtat si moral za novo če si jo umazal. Na jesenicah zdej v drugo so pa velikodušno talali vse....vsak dan si dobil novo pijamo pa še vmes če si bil krvav....moja cimra se ni preoblačila (tud tuširala ne) jo je sestra kr skomandirala in se je mogla ekspresno stuširat in preblečt.

Izabelina pridna....veliko sreče v ponedeljek

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
21.1.2011 19:01:38   
Urša08
Pozdravljene gorenjske mamice, se še ena "stara" gorenjska mamica oglaša.  Peli in Pikapolona me poznata. Se vam smem pridružit?

Doma imam 3 sončke, dva fantka (4 leta, skoraj 2)  in eno punčko staro 2 meseca. Zadnji mesec in pol smo imeli kar precej zdravstvenih težav sedaj pa trkam da smo zdravi in naj tako ostane. Imam pa vse tri do marca doma tako da je kar pestro.

Peli
v kranjski porodnišnici dobiš 3 pakete vložkov, se pa da še kak dodaten paket brez problema dobit in ravno tako mrežaste hlače. Pidžamo in brisačo zjutraj vozijo. Jaz imam lepe izkušnje, vsi prijazni, ustrežljivi, v glavnem super.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
21.1.2011 19:02:34   
Urša08
Pikapolona pozdravljenauser posted image user posted image user posted image Kako ste? Kako sta kaj Brina in Ajda?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
21.1.2011 20:47:21   
Peli
No, potem pa bom jest tud tole žavbico kupla.
Jest sm bla prej obakrat v LJ porodnišnici in smo zjutraj in zvečer dobil svežo srajčko in gatke, vložki pa so bli skos v WCju.

Pikapolona - pa kako se ženska ni tuširala user posted image , jest sm se po 2x na dan, pa sm vedno sama seb smrdela, ne vem al od švica al od tistga mleka k je kr lil iz mene user posted image .

Urša - lepo da si se nam spet javla!

Našadva mulčka pa pomoje še mal luna trka user posted image , ta večji je prišel iz vrtca sitn ko user posted image , s ta malim pa sva se cel popoldan pogajala za sobo pospravt, pa nč...niti na nagrado več ne "pali" user posted image , Ta večji se je hotu grebst, da bi dobu nagrado in ni vedu kaj bi naredu, je pršu do mene pa vprašal če lahko mal posesa po kuhinji in dnevni sobi user posted image . Za nagrado sm mu dala sladoled s smetano in me je fant čist presenetu kolk je pojedu! - Pa on, k ni tak jedec.
Dejte povedat, tiste k mate mal večje otroke, kako jih prpravt do pospravljanja? Jest sicer obljubljam zdej črno vrečo, za vse kar je po sobi na tleh, pa pr ta malmu ne vžge, ta večji pa se mi smil, ker je tud njegove stvari ta mal nametov, pa bi jih on šel pospravt...user posted image

Je trsica še v enem kosu?

Aja, a katera uporablja te Moltex plenice - kakšne so ?

V Babycentru pa je od 21. - 24.1. akcija da pri nakupu otroške opreme in pohištva nad 50€ dobiš bon v vrednosti 10€.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
21.1.2011 21:36:47   
pikapolona2
Peli pri nas samo unga robotka sesalec vklopim........pa Brina tako hiti pospravljat ker se boji, da ji bo pojedel igrače....sam omeniš da se bo pripeljal.....ene dvakrat ga je pa M kar z daljincem do igrač prpelu...haha....res delujeuser posted image user posted image .

Urša...punci sta dobro....zdravi trkam....pa tudi mi smo dobili norice :-). Se že kej sprehajaš s tamalo? Midve sva veliko zunaj....pokliči če boš za kak sprehod

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
21.1.2011 23:53:48   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Peli
Ma sm bla jezna ko user posted image , v torek - ko se je začela ta "AKCIJA" sm pršla v Interspar ob 9:30 - in jih ni blo več!!!user posted image - in potem nej bi akcija trajala 1 teden user posted image

Naa, so mene že parkrat nasral* tkole user posted image .
Lanolin je men res dober, če ti pa vseeno razpokajo so pa kompresice zakon (isto BioClinove Multi-mam).
Urša, dobrodošla nazaj, te bom dala na seznam, zaenkrat kr pod KR z okolico oziroma ke h Pikapoloni (če je slučajno s kje drgje) pa bom popravila, če ni prav. Pa še mesec in leto za pobča me zanimata user posted image . Al sem firbec user posted image . Fino, de je princeska zdaj OK user posted image user posted image user posted image . Kaj ji je pa bilo, če nisem preveč firbčna?
Peli, pr nas rečem samo, de bom pa jaz pospravila, če ne bo on user posted image . Ker jaz pospravim hitro in za zelooo dolgo (in sem +/- striktna pri tem - le včasih ga malo "predolgo" prosim). Zaenkrat pali user posted image , bomo videli, je pa zgleda po "karakterju" bolj "pospravljalske" sorte user posted image . Ga je sicer treba spomnit, ampak samo spomnit običajno user posted image . Zaenkrat, sej vem user posted image .
Tršica je še 3v1, čeprav bi skori že rodila user posted image . Pa so ji ustavili, zdej pa že komi čaka baje user posted image . Kej več bo pa sama napisala, če bo hotla user posted image .
Izabelina, že res, de kar je treba ni težko (kao). Pridna u glavnem user posted image .
Sem zih še kej hotla napisat, pa sem pozabla user posted image .
Grem Uršo in njene dodat na seznam.
Lahko noč in lepe sanje vsem!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
21.1.2011 23:56:25   
Nina33

user posted image

user posted image
user posted image  Zinchy, 10.2010user posted image
user posted image  Nina33, 10.2008user posted image , PDP: 13.2.2011  user posted image
user posted image BabyKitty, 12.2010 user posted image
user posted image Trsica, 1.2004 user posted image , PDP: 14.2.2011  user posted image in user posted image   user posted image
user posted image Lija30, 10.2010 user posted image
user posted image Flik, 10.2008 user posted image   in 11.2010 user posted image

user posted image antoninap, PDP: 4.2.2011 user posted image

user posted image Nov2010, 11.2011 user posted image

user posted image

user posted image  DeVilla, 6.2004user posted image in  4.2006user posted image in  12.2010 user posted image
user posted image  Izabelina, 9.2010user posted image
user posted image Mišyka, 11.2007 user posted image   , PDP: 22.2.2011  user posted image

user posted image

user posted image  Peli,  2.2006user posted image in 4.2008user posted image , PDP: 15.4.2011 user posted image
user posted image Jassika, 2.2010  user posted image
user posted image pikapolona2, 10.2006 user posted image in  4.2010 user posted image

user posted image Urša08, 2006 user posted image   in 2009 user posted image   in 11.2010 user posted image

user posted image

user posted image archie, 9.2010 user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
21.1.2011 23:59:03   
Nina33
Urša, sem te kr pod Tržič z okolico dala, ker glih Peli in Pikapolono poznaš user posted image . Upam, de sem prav sklepala user posted image . Glede datumov pri obeh pobih in pri princesi pa me tudi dopolni/popravi, prav?
Še enkrat lahko noč user posted image !
In sevede lepe sanje!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
22.1.2011 9:03:14   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Ja, pa še avtosedež sem hotla kupit v Interšparu (Cybexov Solution, za 15 kil+) pa ga dons sevede (kao) ni blo več ( se je akcija štartala v torek). No, in mi ista sodelovka, ki mi je že košek posodila, podari še "svoj" avtozic user posted image .

Jest bom najbrž s sabo v porodnišnco vzela še nastavke za dojenje, ker sm imela pr Urbanu čist razpokane bradavice prve dni. A Lanolin je boljši kot Bepanten - al je to kr isto? Kolk pa zdej kej šparajo z vložki? Une gatke so pa drgač fajn, ampak ko so men odstranil obliž iz šivov (po CR), mi pa ni blo fajn, k se vozlički zatikajo v tisto mrežo user posted image .

lija - super napredujete!

Izabelina - super da premoreš še toliko volje za učinje user posted image .

ko sem jaz rodila oktobra 2010 si dobil vložkov kolikor si hotel, niso nič šparal. Jaz sem kr fajen krvavela in sem jih kr dost rabila, pa so mi jih vedno dal, če mi jih je zmanjkalo.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
22.1.2011 21:01:14   
Peli
Nina33 - sej moj ta večji bi že pospravil, pa mu ne pustim, ker mali vedno naredi raztur, pospravi pa vedno on. Zdej je v otr. sobi že 3 dni tak, da nimaš kam stopit, pa ne vem kako nej ta malga prepričam - tud jest "pospravim" v črno vrečo pa za nekaj časa v špajzo da jih ne dobita, samo se mi po eni strani to ne zdi prav, ker so stvari tud od večjega in potem sta kaznovana obadva user posted image

Danes pa je bil tak lep dan spet, sicer ne tako zelo topel... mi smo šli "špancerat" - če se temu lahko tako reče, en na kolesu, drug na poganjalcu, mi je prav pasal, še bolj zato, k nam je moj ati skuhal kosilo user posted image , maladva sta se fino utrudla, opoldne nič spala, tako da sta šla že mal čez 18h v postlo, ta mal je ob pol 19h že spal, Aljaž pa je še eno risanko pogledal, pa potem sva jo mogla še mal "predebatirat", no pa je še on omagal... in zdej je tak mirrrrrr!!!

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
22.1.2011 21:29:45   
pikapolona2

Urša, sem te kr pod Tržič z okolico dala, ker glih Peli in Pikapolono poznaš user posted image . Upam, de sem prav sklepala user posted image . Glede datumov pri obeh pobih in pri princesi pa me tudi dopolni/popravi, prav?

Prav si jo dala ja :-) Smo skor sosede...vsaka iz svoje vasiuser posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
23.1.2011 8:43:16   
Urša08
Nina33 si me čisto prav uvrstila user posted image user posted image user posted image   Za seznamček Nejc je rojen januarja 2007, Žiga februarja 2009 in Eva novembra 2010. Glede bolezni se je začelo z noricami tko da smo meli tri noričkarje doma, Nejc prvi, za božič pa še Žiga in Eva. Eva čist blago obliko. Potem je šel Nejc za tri dni v vrtec in pokasiral adena virus, no in 5.1 je Eva pristala v bolnici zaradi bronhiolitisa, kasneje je fasala še RSV in pljučnico, v glavnem cela štala 10 dni je bila v Mariboru na intenzivni. Sedaj pa trkam da ostanemo zdravi.

Pikapolona te pokličem po 1.3, ko dam ta velikedva v vrtec, tačas pa pridemo ravno do ovinkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Peli pri nas pali da ko hoče eno drugo igračo more ostale pospraviti, npr. hoče zaboj z lego kockami, pa vztrajam da se ostale prej pospravijo. Je pa tko kakšen dan sta poslušna kakšen dan pa čisto nič.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
23.1.2011 9:05:06   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Eva novembra 2010.

a ne kok lepo ime?? user posted image user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
23.1.2011 14:02:14   
Nina33

user posted image

user posted image
user posted image  Nina33, 10.2008user posted image , PDP: 13.2.2011  user posted image
user posted image Trsica, 1.2004 user posted image , PDP: 14.2.2011  user posted image in user posted image   user posted image
user posted image Flik, 10.2008 user posted image   in 11.2010 user posted image

user posted image

user posted image  DeVilla, 6.2004user posted image in  4.2006user posted image in  12.2010 user posted image
user posted image Mišyka, 11.2007 user posted image   , PDP: 22.2.2011  user posted image

user posted image

user posted image  Peli,  2.2006user posted image in 4.2008user posted image , PDP: 15.4.2011 user posted image
user posted image pikapolona2, 10.2006 user posted image in  4.2010 user posted image

user posted image Urša08, 1.2007 user posted image   in 2.2009 user posted image   in 11.2010 user posted image

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
23.1.2011 14:06:45   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Nina33 si me čisto prav uvrstila user posted image user posted image user posted image   Za seznamček Nejc je rojen januarja 2007, Žiga februarja 2009 in Eva novembra 2010. Glede bolezni se je začelo z noricami tko da smo meli tri noričkarje doma, Nejc prvi, za božič pa še Žiga in Eva. Eva čist blago obliko. Potem je šel Nejc za tri dni v vrtec in pokasiral adena virus, no in 5.1 je Eva pristala v bolnici zaradi bronhiolitisa, kasneje je fasala še RSV in pljučnico, v glavnem cela štala 10 dni je bila v Mariboru na intenzivni. Sedaj pa trkam da ostanemo zdravi.

Peli pri nas pali da ko hoče eno drugo igračo more ostale pospraviti, npr. hoče zaboj z lego kockami, pa vztrajam da se ostale prej pospravijo. Je pa tko kakšen dan sta poslušna kakšen dan pa čisto nič.

Eko, seznam posodobljen user posted image . Ste imeli pa res štalo, upam, de bo zdej naprej vse zdravo user posted image .
Pa pr nas tut pali tole s pospravljanjem najprej ene zadeve preden dobi drugo, ja. Sam - jaz mam (zaenkrat) sam enga, bom vidla kolk bom poj pametna user posted image . Sem pa bolj "lene" sorte  - se mi ne da glih neki pregovarjat (pa pospravlat tut ne user posted image ), tko de upam, da bodo vsi ubogal, ker drgač... user posted image No, bomo vidl. Se pa strinjam, de ni fer, de še nič krivi zgubi igrače. Eh, težka je, bit "popolna" mama user posted image .
Uživajte a tole sončno nedeljo!
No, pa drgač tut user posted image .
Lep dan vsem!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
27.1.2011 15:14:38   
Nina33
Tršica sporoča:
"Pa smo ju dočakali. Nadja 47cm 2850g 13:45 in David 47cm 2900g 13:50. Vsi smo OK."

TRŠICA ČESTITKE ŠE TUKAJ!!!

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
27.1.2011 15:16:00   
Nina33

user posted image

user posted image
user posted image Trsica, 1.2004 user posted image , 1.2011 user posted image   in user posted image , user posted image

user posted image

user posted image

user posted image Urša08, 1.2007 user posted image   in 2.2009 user posted image   in 11.2010 user posted image

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
27.1.2011 16:04:27   
BabyKitty
Tršicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
27.1.2011 16:07:10   
Izabelina
ooooooooo user posted image user posted image user posted image

kr dva!! Čestitam tršica!!! pa velik živcev!!

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?