Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Peli Ma sm bla jezna ko , v torek - ko se je začela ta "AKCIJA" sm pršla v Interspar ob 9:30 - in jih ni blo več!!! - in potem nej bi akcija trajala 1 teden Sm misnla da mata take akcije le Lidl in Hofer. Naa, so mene že parkrat nasral* tkole . Lanolin je men res dober, če ti pa vseeno razpokajo so pa kompresice zakon (isto BioClinove Multi-mam). Urša, dobrodošla nazaj, te bom dala na seznam, zaenkrat kr pod KR z okolico oziroma ke h Pikapoloni (če je slučajno s kje drgje) pa bom popravila, če ni prav. Pa še mesec in leto za pobča me zanimata . Al sem firbec . Fino, de je princeska zdaj OK . Kaj ji je pa bilo, če nisem preveč firbčna? Peli, pr nas rečem samo, de bom pa jaz pospravila, če ne bo on . Ker jaz pospravim hitro in za zelooo dolgo (in sem +/- striktna pri tem - le včasih ga malo "predolgo" prosim). Zaenkrat pali , bomo videli, je pa zgleda po "karakterju" bolj "pospravljalske" sorte . Ga je sicer treba spomnit, ampak samo spomnit običajno . Zaenkrat, sej vem . Tršica je še 3v1, čeprav bi skori že rodila . Pa so ji ustavili, zdej pa že komi čaka baje . Kej več bo pa sama napisala, če bo hotla . Izabelina, že res, de kar je treba ni težko (kao). Pridna u glavnem . Sem zih še kej hotla napisat, pa sem pozabla . Grem Uršo in njene dodat na seznam. Lahko noč in lepe sanje vsem!