|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
29.1.2011 5:04:32   
petrap
PilotGirl7 "dobro" jutro user posted image

Tudi moje spanje je očitno končano. user posted image dr. Stritar sem jaz imela na nuhalni in mi je bla fajn. Vse razložila kar sem vprašala. To je vse kar ti lahko pomagam. Glede CTGja pa pri nas je imel spodnji ves čas utrip okrog 130, zgornji otroček pa okrog 140. Pol pa malo gor, malo dol. To je blo nazadnje in je rekla, da sta otročka bp. Upam, da ti to kaj pomaga.

Mi je pa res hudo zate, da si staknila tole z nogo. Meni se je po nosečnosti enako na nogi pojavil neke vrste tur oziroma izpuščaj, sam sem šla kar hitro pokazat in sem dobila antibiotike, ki so hvala bogu takoj prijele in se je pozdravilo vse skupaj.

Joj punce, ko bi se začelo že kaj dogajat. Mislim, da moje telo ne bo prou več dolgo zdržalo user posted image . Pa saj so samo še 2 noči, pa bo vsega skupaj konec. Tako da moram bit kar lepo pridna pa še malo potrpet, pa ta dva dni maksimalno uživat z mojo punčko user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
29.1.2011 5:04:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

jutri grem na en rojstni dan,a ima katera kakšno fajn idejo kaj kupiti moškemu za 30.roj.dan,je pa bil priča na najini poroki in ne bi kar nekaj kupila.....vesela bom kakršnekoli idejeuser posted image user posted image

To je tolk težko če ne poznaš človeka ... Karte za gledališče, majco, okvir za fotografijo in njegovo fotografijo iz šolskih let notri (če zbrskaš kakšno fajn od kakšnega kolega), kopija časopisa izpred 30 let (dobiš v knjižnici), kakšen kos orodja, mašino ... Zdaj vidim, da rad je suho meso-ne vem koliko maš namen dat ampak precej vredno darilo je stojalo za pršut (po možnosti s pršutom)

Lecler ima poceni stojala za pršut. Jaz sem tudi, za 30 let podarila družinskemu prijatelju stojalo. Pa je bil tako vesel, da je lani za novo leto vijolinco igral po pršutu. Lahko pa nabaviš kakšno smešno majčko ali pa v btcju imajo tista smešna darila, vem da sem jaz kupila mojemu tistega atija šilček, ki se v riti šili in oglaša user posted image
Tako kot je meta rekla, odvisno kako dobro ga poznaš koliko je za hece,...

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2127
29.1.2011 5:19:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

PilotGirl7 "dobro" jutro user posted image

Tudi moje spanje je očitno končano. user posted image dr. Stritar sem jaz imela na nuhalni in mi je bla fajn. Vse razložila kar sem vprašala. To je vse kar ti lahko pomagam. Glede CTGja pa pri nas je imel spodnji ves čas utrip okrog 130, zgornji otroček pa okrog 140. Pol pa malo gor, malo dol. To je blo nazadnje in je rekla, da sta otročka bp. Upam, da ti to kaj pomaga.

Mi je pa res hudo zate, da si staknila tole z nogo. Meni se je po nosečnosti enako na nogi pojavil neke vrste tur oziroma izpuščaj, sam sem šla kar hitro pokazat in sem dobila antibiotike, ki so hvala bogu takoj prijele in se je pozdravilo vse skupaj.

Joj punce, ko bi se začelo že kaj dogajat. Mislim, da moje telo ne bo prou več dolgo zdržalo user posted image . Pa saj so samo še 2 noči, pa bo vsega skupaj konec. Tako da moram bit kar lepo pridna pa še malo potrpet, pa ta dva dni maksimalno uživat z mojo punčko user posted image

Ja sem videla, da so tako tako mnenja o njej. No jaz sem z unimi, k sem bol tko user posted image Mene je prvo nadrla, potem pa vprašala. Pa sej ni blo dretje, bol un ton tečnarjenja in sitnarjenja, sem bila pa res zadnja. Mel so tudi pripravljeno pižamco zame pa haljo. Pa je potem ona strokovno odločila drugače. Sej mogoče pa ima prav, otročka poroditi čim kasneje. Da se ma čas lepo razviti dokonca, poredit, ker smo prelahki,... Je bla kar jezna, na mnenje prejšnjega pregleda, ker so se pod nujno odločili za porod. Nisem pa vedela, če si v 8 mesecu neglede na konc začetu, da tako neradi porodijo. Baje imajo dostikrat več težav kot drugače. Sej pravim nisem iz foha, nebom učila, me pa malo skrbi tale CTG. Sicer jaz nevem a ga je pozabila pogledati al kako. Namreč sestra je je rekla, da ni ok ona pa pol ni pogledala, je rekla sej mate na dva dni ctg pa 14 pregled pri nas. Utrip moji žabi skače med 100-180 (a je normalno, da tako niha?), sem ravno pogeldala na list, popadke imam pa od 25-30 kPa. Dva mi je mašinca zaznala nad 50kPa, jaz sem čutla, kot fajn zatrden buši, pa krč. Ni me bolel, nekaj čutiš pa nisi čisto šur kaj. user posted image

Mi je pa ona povedala, kako je s temi turi oz. to kar koli je že, ker pri meni ji je vse skup vizualno čudno, ona pravi da niso turi, ker so med seboj povezani v tunelčke... cela filozofija. Je pa rekla, da sem tok zrezana, da je to pa že nehuman, da bi pustila teden dni, da malo k sebi pridem. Pa resno o tem razmišljam. Je rekla sej to kar režejo pa režejo, da je prov grdi vidt. Baje se to rado dogaja nosečkam, predvsem smo to izpostavljene prvorodke, se pa pojavi pred ali pa pol, zaradi hormonov. Baje se tako koža listi in se pojavijo al tur ali pa takole. Sicer pri meni, je bil dobesedno nedolžen tur. Samo se je vse to zainficiralo, da je ratala sepsa pod kožo. Tako, da je tudi ona rekla, da sem prepozno dobila antibiotike, ča bi pravočasno, bi to jemala tisto kuro pa bi bilo. sem pa tudi to izvedela, da antibiotike določene lahko jemo samo od 30 tedna naprej. Prej pa vsi škodujejo pri razvoju, tudi penicelinski.
No pa sej bo, moram rečt, da je že v tednu dni veliko boljše kot je bilo. Bolijo sicer zareze kirurške sedaj samo, prej me je pa tud ta reč. Pa pomoje se mi je še prag bolečine povišal, ker je konstanten. Se moram pa res moji mami zahvalt, ki me kljub prevezam, tudi sama pomaga pri čiščenju, jaz bi si stem bušijem težko. V teh 14 dneh se mi je tako povečal, da sama sebi nevrjamem. Tudi v okolici so rekli, da sem zdele pa res na hitro dobila. Tako, da sem fasal strije, kljub mazanju.

(odgovor članu petrap)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
29.1.2011 5:22:58   
Anonimen
Petrap, kdaj imaš pa rok? Jaz bi tudi že ujčkala, da bi vse skupaj že minilo. Pa ne nosečnost, nimam proti njej nič, samo, tele čakalnice in zdravniki.... sita sem jih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2129
29.1.2011 5:27:49   
petrap
glede popadkov ti ne znam pa čist nč povedat, ker pri meni do sedaj ni bilo še popolnoma nič. je pa normalno skakanje utripa očitno, ker pri meni je tud skoz gor pa dol od 110-160. kok so te meje relevantne ne vem, je bilo pa pri meni nazadnje tako. glede strij, jaz sem jih tud dobila user posted image , prvič niti ene, sem pa zdaj polovila za nazaj user posted image . jaz pravim to je še najmanj...mam pa zdaj okrog popka tud že čist tanko kožo, tako da ne bo šlo več v širino, no pa saj me tud pustili ne bojo več, da bi šla nosečnost še naprej. v ponedeljek bo to to. se mi pa zdi, da že zarad psihe ne bom imela nobenga popadka, čeprav si tako želim naraven začetek user posted image . mah bo kar bo. samo dejansko upam, da ko bojo sprožili, da se bo vse dogajalo hitro kot prvič. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
29.1.2011 5:29:13   
petrap
Rok imam pa 10.2., sam bi bil že čas, da gremo v akcijo, glede na to da so me mislim, da že vse dvojne nosečke prehitele user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
29.1.2011 7:29:44   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: JEŠA

Jutro,....

No, da se tudi jaz malo oglasim,....pisanje mi ne gre toliko od rok, branja pa se lotim z veseljem. Tudi jaz pričakujem 2. otroka februarja. Že ful časa bi rada kaj napisala a kaj ko moja 3 letna hčerka  v letošnji sezoni je  več doma kot v vrtcu user posted image ......in takarat jo niti vročina čez 39 ne spravi počivat:(........

Čestitke vsem mamicam, ki so rodile in ki kmalu bodo. Uradni rok imam 07.02. neuardni kakšen dan prej,....sem pa odprta že debel prst in pol,...in to noč oz. jutro (5) se mi je odluščil čepek,.... Se je kateri to že zgodilo in še ni šla rodit?

V prvo se mi je tudi odluščil par dni prej ma se ne morem spolnit koliko dni prej. V torek ko sem imela CTG se mali še ni spustil v kanal, popadkov imam kakor kateri dan,...me pa zvija za menstruacijo že en teden, tri dni jem kot VOL..............................in večinoma večera imam občutek, da me mali praska z nohti po lulici...Ima katera tudi takšen občutek????????????????????????????

No za zdej toliko od mene ker sem že lačna:( Če bom tako nadaljevala bom v tem tednu naredila vsaj 5 kg:)

Srečno vsem:)

LP Ješa

lepo pozdravlljena

gleda čepka in praskanja jaz nimam nobenih izkušen, čisto pa vem kako se počutiš kar se tiče tri letnice, ker imam doma tri leta starega hiperaktivca, ki nikoli ne počiva (no razen pri kakšni risanki za par minut) in ga tudi vročina ne gane preveč. ko je bil star par dni manj kot 11 mesecev, sva bila v bolnici, cel teden je imel vročino čez 39, malemu je bilo pa tako dolgas da je tam shodil user posted image user posted image

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
   [Brisano sporočilo]
29.1.2011 7:38:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2133
   [Brisano sporočilo]
29.1.2011 7:39:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2134
29.1.2011 7:41:36   
vipercat
biljana - hvala ti za link

danes greva z mojim v lj po malega. spet vožnja, kot da včeraj v koper nisem imela dovol. sva se celo pot hecala, da je v kopru in v postojni tudi p če se kaj začne dogajat user posted image

biljana  - jaz sem pri tevžu poslala sms v obliki verza, smao ne vem če se ga še spomnim : mamici v veseljje in očku v ponos sem na svet prijokal brez zobkov in bos _ velik in _ težak, sem pravi korenjak, vaš tevž

tako nekako

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
   [Brisano sporočilo]
29.1.2011 7:52:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2136
29.1.2011 8:09:38   
tamy82
Jutro!

zasi lepo, da si z nami delila porodno zgodbo user posted image Bolečine pa verjetno res hitro pozabiš, ker tudi mene ko zdaj sprašujejo če mi je bil v začetku user posted image ful slabo, sploh ne vem povedati, takrat sem pa rekla, da gotovo ne bova mela še enega otroka, ker je to neznosno user posted image
Zdej pa na polno uživat skupaj user posted image user posted image Pa tako lepotičko imate doma! Čestitke še enkrat! user posted image
Kar se številk tiče je pa res zanimivo ... o numerlogiji pa tudi jaz nimam pojma user posted image

Mene je tudi začelo neki špikat v prsih zdej proti jutru, prav noter v pljučih, če fajn globoko vdihnem. Ne vem, verjetno sem se kej prehladila al kaj. Zdej ko ne ležim več, je precej boljše.

Lep dan!

< Sporočilo je popravil tamy82 -- 29.1.2011 8:10:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
29.1.2011 8:17:42   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Kaj naj povem o Nejcu?

Podobnost:Baje je podoben mojemu očetu.Čeprav meni je podoben mojemu.
Ima dolge prste na roki,na levi nogici ima majhno materino znamenje.Moja majhna ušeska.Rjave laske po očiju.
Hranjenje:Pojemo 120 ml mleka na obrok in to kr oreng sesamo,tko,da mam prav vnete bradavice.Ne nuca niti bepanten niti krema za bradavice.
Kakanje:Po vsakem obroku se oreng pokaka,ponavad,ko se že previjemo in potem mami jovo na novo.
Umivanje:ker se popek še ni zacelil se umivamo še vedno s krpicami,kar zelo obožuje.popek sicer krn je odpadel imamo pa še svežo rano.
Spimo: Kot sem že rekla popoldan po 3 ure zvečer 4 ure.
Teža: 3580g,....

hvala za izčrpne informacije... si me čisto spomila kako je bilo v prvo... še malo pa bo spet user posted image

teyla - čestitke. ko sem tole sedaj v postelji prebrala sem se zadrla bravo teyla, moj pa leži zraven ( pa ga malo obveščam kaj se dogaja) in reče kaj teyla bravo teja, veš kok se je namatrala da je ven prišla user posted image

pilotgirl drži se, vse se bo dobro končalo, boš videla

rebeka 84 - čestitke tudi tebi. res lepa slikica user posted image user posted image . kraj imaš  napisan lj rodila pa si v mb???

zasi - hvala tudi tebi za izčrpano zgodbo. najbolj sem se nasmejala začetku (vse se je začelo med gledanjem tekme user posted image , si se že preveč jezila). številke so res dobre. mislim da ti bodo lahko veliko povedale če se boš obrnila na nekoga ki se s tem ukvarja.

PUNCE - mene tudi zadnje čase nekaj mika da bi pa šla k kakšni šlogarci. a katera pozna kakšno dobro. bila sem namreč 2x v življanju. enkrat pri gospe iz zasavja, ki je zadela vse kar se je zgodilo (nekaj pa se še dogaja), vendar je gospa na žalost bila tako bolana da je že takrat pričakovala odhod v bolnico in vprašanje kje je danes, drugič pa pri zloglasni stanki iz postojne,. ki pa mi ni zadele niti ene stvari. sedaj se spet dogaja kar nekaj zadev, pa bi šla malo povprašat - saj ne da verjameem samo včasih (na toliko in toliko let user posted image ) mi je pa kar luštno malo jet. POZNA KATERA KAJ DOBREGA????????

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
29.1.2011 8:22:18   
vipercat
punce enkrat sem že tole pisala, pa ne vem al ste me zignorirale ali nobene take ni tukaj. rada bi zamenjala cunjice od našega falota za cunjice od punčke. če je kakšna ki ima doma punco, sedaj pa pričakuje fanta, bi lahko zamenjale. no grem še na drug portal pogledat če je tam kakšna taka, da ne bo na koncu malena nosila vse plavo user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
   [Brisano sporočilo]
29.1.2011 8:36:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2140
29.1.2011 8:50:13   
hel32
Teyla, čestitke še z moje strani, pa lepo caranje, tako tudi Rebeki za sinčka user posted image user posted image user posted image

Sem danes ponoči zelo slabo spala, ker me je tako bolelo v spodnjem delu trebuha, da to ni res, pa križ, pa otrdeva mi trbuh, no stop, pa še mali se je zbujal, pa sama sva do 15tih, no, sicer, pa mislim, da se je počasi začelo, da še ni neke panike, ker imam do pdp-ja še 2 tedna, če gledam na to, da se je Lukas rodil 7 dni po roku.
Je pa res, da je vsaka nosečnost drugačna, pri 2. se mi ni začelo nič dogajat, do dneva , ko sem šla rodit, zdaj pa me kr naprej neki muči, pa kr naprej se mi zdi, da mi trebuh vztrajno "leze dol" in, da je že čist pri kolenahuser posted image

Vidim, da se kr vztrajno polni seznam rojstevuser posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
29.1.2011 9:19:53   
aktak
Zasi hvala za tvojo porodno zgodbo.
Rebeka čestitke!!!user posted image

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
29.1.2011 9:30:42   
valek
Dobrojutro punce....

no js sm danes tudi bolj slabo spala....me je ponoči nekaj zbudilo, in sem hotela vstati iz boka, pa me je tako tgrebuh bolel in bil trdi da enostavno nisem mogla...
in sm si morala najmanj minuto ga masirat,da se mi je malo sprostil in da sm lahko vstala in šla lulat......sm pa bila jezna nase,ker sm se spet na hrbtu zbudila....nevem kako to ampak se mi je že kar nekajkrat zgodilo-hočeš nočeš da te obrne na hrbet ponoči...in ne pomaga če si podložiš prej....

hvala bogu da ne rabim kuhati danes....da sma povabljena na kosilo....jutri pa tudi....uh to mi ful pomeni v tem času.....

tak zdaj grem pa pogledat malo če bom na bolhi našla kak fajni ležalnik.,..ga boma verjetno kupila.....
no popoldan po kosilu pa me čaka peka suzyinega peciva...upam da rata....se javim zvečer,da javim kak je ratalo....

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
29.1.2011 9:42:58   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Pa prosila bi res, katero razlago CTGja. Od kok do kok naj bi bil skrček, pa kako ugotoviš koliko procentni so popadki?

Na tem področju sem še nova, sicer sem poskusila po netu iskati pa kaj dešifrirati pa mi ni uspelo.

Jaz ti ne znam nič povedat, ker sem imela edini CTG v življenju na porodni mizi, ko sem menda na začetku imela okrog 30-40 kar skoraj ne čutiš oz. vsaj ne boli, pri porodu pa grejo menda preko 100. Pa spomnim se še iz čveka septembrk 2008, ko je ena vprašala, če so tisti hribčki na listu popadki pa ji je druga odgovorila, da ko bojo hribčki ratali alpe, bo rodilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
29.1.2011 9:54:27   
tamy82

Jaz ti ne znam nič povedat, ker sem imela edini CTG v življenju na porodni mizi, ko sem menda na začetku imela okrog 30-40 kar skoraj ne čutiš oz. vsaj ne boli, pri porodu pa grejo menda preko 100. Pa spomnim se še iz čveka septembrk 2008, ko je ena vprašala, če so tisti hribčki na listu popadki pa ji je druga odgovorila, da ko bojo hribčki ratali alpe, bo rodilauser posted image

To pa je dobra razlaga user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
29.1.2011 10:08:42   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

punce enkrat sem že tole pisala, pa ne vem al ste me zignorirale ali nobene take ni tukaj. rada bi zamenjala cunjice od našega falota za cunjice od punčke. če je kakšna ki ima doma punco, sedaj pa pričakuje fanta, bi lahko zamenjale. no grem še na drug portal pogledat če je tam kakšna taka, da ne bo na koncu malena nosila vse plavo user posted image

Jaz imam v prvo fanta in zdaj bo menda tudi, tako da ti ne znam povedat. Sem pa jaz taka, da zelo težko posodim oz. še težje posojeno vzamem, ker vsakič ko posojeno oblečem, me je strah da bom uničla al pa da bom kaj pri pranju zaj... Midva sva cotike vse kupila, jih po enem letu dala svakinji (njena mami torej moja tašča nama je finančno kar pomagala) in ona nama je zdaj vrnila duplo dozo cunj, ker je še sama kaj kupila in dobila. To mi je ok od drugih pa vzamem samo v primeru, da rečejo, da ne rabijo več in da ni treba vračat. Mi je blo pa zdaj, ko sem gledala cotike od Lovra kar malo hudo, ko sem vidla kako so se vmes, ko jih je imela svakinja, sprale. Mah smotka sem, vem, ampak si ne morem pomagat. Sploh ne vem, zakaj ti to pišem-najbrž v opravičilo vsem, ki se nismo odzvale na tvojo pobudo, čeprav, priznam, ni slaba ideja.user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
29.1.2011 10:13:49   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

To pa je dobra razlaga user posted image user posted image

Ja, meni je bla tudi dobra ... Saj zato sem si jo najbrž zapomnlauser posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
29.1.2011 10:16:03   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Jaz pa danes ne morem spati, se že od 3 ure premetavam.
Pa vse skupaj premlevam. Zjutraj bom pa spet čisto adijo.

sva na istem,nič nisem spala user posted image  trebuh me je ves čas bolel, kot da bom menst. dobila...no bolečine še trajajo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
29.1.2011 10:20:22   
meta21
Jaz imam pa danes spet neke prebavne motnje oz. boli me konstantno v spodnjem delu trebuha kot da me tišči kakat pol pa sedim na WC-ju pa nič. Lahko bi bli tudi popadki ampak niso neki ponavljajoči ampak kar skoz boli. Pa ko vstanem, se niti zravnat ne morem, ker imam občutek kot da sem po prednji strani ratala prekratka, če veste kaj mislim. Tolk me zateguje v trebuhu ... Bomo vidli, kaj bo s tega ratalo. HB ima moj foter tak fajn prijateljico, ki obožuje mojega Lovra in ga je zdaj vzela s seboj v trgovino, da se je šel vsaj malo prezračit, ker jaz danes res ne morem nikamor, mož pa dela od 6h do 22h (namesto vsako soboto eno izmeno, delajo vsako drugo soboto cel dan)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
29.1.2011 10:21:45   
meta21
Aha, vidim, da je danes dan za bolečine v spodnjem delu trebuhauser posted image . Upam, da ne bomo imele srečanja februark zvečer v porodnišniciuser posted image . A je kakšna luna al kaj?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?