Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: vipercat punce enkrat sem že tole pisala, pa ne vem al ste me zignorirale ali nobene take ni tukaj. rada bi zamenjala cunjice od našega falota za cunjice od punčke. če je kakšna ki ima doma punco, sedaj pa pričakuje fanta, bi lahko zamenjale. no grem še na drug portal pogledat če je tam kakšna taka, da ne bo na koncu malena nosila vse plavo Jaz imam v prvo fanta in zdaj bo menda tudi, tako da ti ne znam povedat. Sem pa jaz taka, da zelo težko posodim oz. še težje posojeno vzamem, ker vsakič ko posojeno oblečem, me je strah da bom uničla al pa da bom kaj pri pranju zaj... Midva sva cotike vse kupila, jih po enem letu dala svakinji (njena mami torej moja tašča nama je finančno kar pomagala) in ona nama je zdaj vrnila duplo dozo cunj, ker je še sama kaj kupila in dobila. To mi je ok od drugih pa vzamem samo v primeru, da rečejo, da ne rabijo več in da ni treba vračat. Mi je blo pa zdaj, ko sem gledala cotike od Lovra kar malo hudo, ko sem vidla kako so se vmes, ko jih je imela svakinja, sprale. Mah smotka sem, vem, ampak si ne morem pomagat. Sploh ne vem, zakaj ti to pišem-najbrž v opravičilo vsem, ki se nismo odzvale na tvojo pobudo, čeprav, priznam, ni slaba ideja. Sem ravno zadnjič razmišljala kako si bom zapomnila katere cunje sem dobila od koga ... Še dobro, da obe teti, ki sta mi dali večino stvari najbrž ne pričakujeta nič več nazaj, ker ne bosta imeli več Čeprav nikoli ne veš ne Midve z mamo sva jih označile. Tiste, ki so s flukiji dovolile, smo gor dale začetnico imena, ene pa niso, pa smo gor križce zašile barvne. Ker res ne moraš zapomniti si od koga je kaj!
|