|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
28.1.2011 0:19:40   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: petrap
nič ne bo s februarjem..no al pa tudi user posted image .

Jaz pa upam, de se te "usmilijo": če ste vsi trije OK - zakaj bi forsirali user posted image
Pa čestitke mali veliki sestrici Liji user posted image user posted image user posted image !!!
Strah je pa zmeri zraven . pač strah pred neznanim, saj je prav, de ga je mal. Ampak čist mal user posted image . Sigurno bo vse OK, bolj bi bilo "sumljivo", če te (no, v bistvu pomoje to velja za vse) ne bi nič skrbelo.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
28.1.2011 0:21:44   
Nina33
Je Teyla o temle enkrat govorila - res je poučen (in za umret smešn user posted image ).

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
28.1.2011 0:23:48   
Nina33
Čisto poseben post za 4.del/dojenčke:
lahko noč in lepe sanje!!!

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
28.1.2011 0:39:23   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Je Teyla o temle enkrat govorila - res je poučen (in za umret smešn user posted image ).

A ni faca no? user posted image user posted image user posted image Jaz sem crknila od smeha zraven. user posted image

Hvala za lepe želje. zdej pa res grem, da ne bom jutri čisto ubita. Moram bit že ob osmih tam, pa bova šla še malo prej, da ne naletim na gužvo. Če bo katera šla rodit v Lj P naj se javi. user posted image user posted image

Čao

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
28.1.2011 7:29:57   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Suzy29, kdaj se pa vrne tvoj s službene poti? Pa srečno! user posted image

Jaz sem se šla danes zjutraj z velikim strahom stehtat in ugotovila, da kljub mojemu nenormalnemu žretju od ponedeljka naprej ni šlo nič gor. user posted image Tako, da sem trenutno na +15 kg, na +10 kg preveč podlage, tako da bom morala biti po porodu zelo zelo pridna. Sem že itak skoraj celo življenje na dieti, tako da ja....user posted image user posted image user posted image

Recept sem že sprintala, hvala Suzy29, zgleda slastno.
Ostalo sem pa že vse pozabila za pokomentirat. user posted image

Aja, Vipercat, jaz imam Prijatelje (Friends), skoraj vse komplet sezone, če te zanima? Drugega žal nimam.

hvala ti za dobro voljo - srček si. te sem že kar nekaj pregledala tako da jih ne rabim, mmi je pa zelo všeč da si se ponudila. še enkrat hvala

tayla - zmenjeno. vseeno hvala

pri nas je včeraj cel dan padal sneg. sicer se je bol malo prijemalo, tako da je samo malo pobelilo ampak je bilo lepo ga ggledat kako pada

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
28.1.2011 7:41:28   
vipercat

Oj!
Jaz sam na hitro sporočam, de se je pr Tršici okoli desetih začela akcija user posted image user posted image user posted image . Kaj več jaz (še) ne vem, upam, de že carta user posted image .

to trsica končno... čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

prvičmami - vem kako se počutiš. vseeno smo samo ljudje in vedno nam paše tudi malo razvajanja. jaz malega grozno pogrešam ko ga ni, samo paše pa vseeno ko ga dam malo k babici. življenje se ti kar obrne ko pride otroček, samo vsak trenutek je tako lep, da se boš bol malokrat spomnila kako je bilo prej user posted image

mi smo malega imali na prenosnem ležalniku,  na kavču ali v gugalnici - no pa v naročju tudi user posted image  ko je pa spal pa si ga je ati najraje dal na prsi pa sta skupaj drnjohalauser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
28.1.2011 8:07:53   
vipercat

Mene pa samga poroda (zaenkrat še) ni strah, me je bolj strah, kako bomo vse skombinirali zaradi Šimna pa tko user posted image . mi gre na živce, ker ne morem "splanirat" user posted image , jaz bi to zrihtala čist lepo, če bi se dalo. zjutri me začne mal špikat, se lepo zrihtamo, peljeva malega v KR k mojima, greva "midva" poj rodit (in to zrihtamo v eni urci, max. dveh user posted image ), user posted image še z mano mal v porodni počaka poj gre pa po sineta in če bi bla sreča mila, bi me lahko popoldne že obiskat pršla user posted image . Tko bi jaz - a ne user posted image . Ostalega me pa res (še) ni strah user posted image

tega se tudi jaz bojim. kam dat malega, kako bo zdržal  ko me 5 dni ne bo videl, kako bo sprejel ko pridem domol z nino..... kako je vse lažje ko se gre za prvega otročka... pa če ne veš kaj te čaka

nadja in david - dobrodošla - lepo cartanje vama želim user posted image user posted image

tamy82 - jaz stavim na taylo user posted image

patrisha - 2 tedna noge fejst skupaj tišči user posted image

punce nekaj časa nazaj ste pisale kako se iz bruto znesek preračuna v neto. sedaj sem dobila odločbo za porodniško pa me zanima kok je, a lahko še enkrat napišete?

super za delfinko - samo de se lepo izteka

petrap - tudi mene je bol strah kot prvič. takrat sem se bol sekirala zaradi britja in klistiranja, sedaj pa me skrbi vse drugo user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
28.1.2011 8:13:08   
petrap
jutro...evo mi smo že odpeli vse najboljše user posted image user posted image user posted image ..naredili čopke, lepo oblekli in je šla naša dveletnica user posted image user posted image user posted image joj kako je hitro minilo...

vipercat - jaz mam pa prou tremo in nism sproščena...tako rada bi svoje popadke najprej, ker me je najbolj strah proženja, pa nekaj na silo...ker potem vem, da ne bom sproščena popolnoma nič in potem še vse bolj boli, ker si zakrčen...začaran krog user posted image .. saj se trudim pozitivno razmišljat, tako da more bit vse dobro, če je do sedaj bilo user posted image

no zdaj grem pa nazaj spat user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
28.1.2011 8:56:12   
šebela
Že za dobro jutro me ta user posted image RR ven vrže!!user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
28.1.2011 8:58:20   
Patrisha
Teyla drzi se!! z mislimi smo s tabo! prav tako z Pilotgirl !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
28.1.2011 8:59:38   
šebela
No grem še enkrat...

Dobro jutro punce!!
Vse najboljše Liji!!!user posted image user posted image Tebi petrap pa da počakaš do 1.2. in potem lepo s svojimi popadki rodiš (saj s popadki lahko začneš že v pondeljek zvečer, da bodo vsi zadovoljni).
Delfinka, to so pa res lepe novice, upam, da boste s princeskami kmalu skupaj doma in bo potem vse kot iz pravljice...user posted image user posted image
Ne vem kaj sem še hotla.... sem pozabla..... grem raje jest..
Se še kaj javim..

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
28.1.2011 9:01:21   
šebela
Aja, TEYLA dihamo s tabo..... zdaj verjetno že čaka na prosto porodno sobo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej zagledaš svojega user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
28.1.2011 9:11:29   
Mišyka
TRSICA čestitke za kar dva korenjaka! Pa se je le zgodilo...

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jaz sem šla pa prej s tamalim "na sprehod" do trgovine, ker se mi je že včeraj zaluštala skutina pita pa je niso imeli in sem si kupila 3!!!! (ne 1) navihančke. Skrajni cajt, da rodim, ker najhujš je to, da mi je bolj ali manj dolgčas, ker imam ogromno časa in pol sam jem. Sej skuham pa kej pospravim pa operem ampak vsaj polovico dneva sem pa na riti (kaj delam vidite po številu postov)

Kako ti je lahko dolgčas?! Ob enem malem nadobudnežu pa sploh... jst mam še cel seznam opravkov in upam, da mi bo vsaj večino uspel narest. Grozna sem, mislim, da morem vse še popucat dokler sem v enem kosu, ker potem itak ne bo časa (če ga že do zdej  ni blo).

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

petrap - tudi mene je bol strah kot prvič. takrat sem se bol sekirala zaradi britja in klistiranja, sedaj pa me skrbi vse drugo user posted image

Točno tako, tudi jst sem imela v prvo strah zarad teh dveh procedur, zdej mi je pa za tisto čist vseeno, me pa vse ostalo velik bolj skrbi.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
28.1.2011 9:20:39   
tamy82
Živijo punce!

Teyla srečno danes! Naj hitro in čim manj boleče mine ... držimo pesti zate! user posted image user posted image user posted image user posted image

petrap vse najboljše tvoji princeski! user posted image Naj čim bolj uživa ... user posted image user posted image

pilotgirl upam, da se vse srečno izreče ... user posted image user posted image user posted image

Moj se je pa zdej opravil po najin nov avto! user posted image No, rabljen, ampak za naju bo nov user posted image Da se ne bo samo jo@n hvalila s tem user posted image
Vreme pa danes pri nas prav res zimsko, piha na ful, mraz je ... tako da se bomo lepo noter stiskali user posted image

Uživajte!

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
28.1.2011 9:21:57   
JEŠA
Jutro,....

No, da se tudi jaz malo oglasim,....pisanje mi ne gre toliko od rok, branja pa se lotim z veseljem. Tudi jaz pričakujem 2. otroka februarja. Že ful časa bi rada kaj napisala a kaj ko moja 3 letna hčerka  v letošnji sezoni je  več doma kot v vrtcu user posted image ......in takarat jo niti vročina čez 39 ne spravi počivat:(........

Čestitke vsem mamicam, ki so rodile in ki kmalu bodo. Uradni rok imam 07.02. neuardni kakšen dan prej,....sem pa odprta že debel prst in pol,...in to noč oz. jutro (5) se mi je odluščil čepek,.... Se je kateri to že zgodilo in še ni šla rodit?

V prvo se mi je tudi odluščil par dni prej ma se ne morem spolnit koliko dni prej. V torek ko sem imela CTG se mali še ni spustil v kanal, popadkov imam kakor kateri dan,...me pa zvija za menstruacijo že en teden, tri dni jem kot VOL..............................in večinoma večera imam občutek, da me mali praska z nohti po lulici...Ima katera tudi takšen občutek????????????????????????????

No za zdej toliko od mene ker sem že lačna:( Če bom tako nadaljevala bom v tem tednu naredila vsaj 5 kg:)

Srečno vsem:)

LP Ješa

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
   [Brisano sporočilo]
28.1.2011 9:25:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu JEŠA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1941
28.1.2011 9:34:13   
kiara24

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Ja, če bi se dalo splanirat, bi tole bilo prav super. 
Nekak ne bo šlo tako, mam občutek.

Sam blo bi pa svetovno, če bi se dal, ne? 
Sine se je zbudu, se greva cartat . Je čist po men - ko se zbudi, pabi ene 10, 15 minut aklimatizacije .
Se tipkamo zvečer! No, prej, če bom imela kej novic od Tršice (zaenkrat še nič, ima pomoje še preve dela ).
Lep dan vsem!!!
P.S. Kiara, si "dobila" telefonsko?

A veš da nisem bila nač na FBju.

Danes sem spala za en drek, ponoči sem šla 3krat  na WC, pa ne lulat, da ne bo pomote... ne vem a se kej prpravla. No vsaj danes naj še počaka da mojga spedenam k ga peljem v LJ na pregled in da vidimo kaj bo.

Trsica- bravo pa je le šlo. iskrene čestike tebi in očiju... pa veliko spanja in cartanja.

Patrisha- no upam, da bo noga kamlu ok in da ne bo nobene panike. Ti pa še nekaj časa magar vsaj noge skupaj tiš, da bo potem lažje....

Delfinka- hvala za lepe želje in pa za take informacije. Držim pesti da boste čimprej skupja in da se boste potem lahko cartali.

Vipercet in pertrap- itak da nas je bolj strah saj vemo kako poteka in je skoz nekje v ozadju slika prejšnega poroda.... tako pač je. Meni je ena pravila d ajo je v treto bilo najbolj strah pa niti ne ve zakaj, ker nikoli ni imela nobenih problemov. Pa ne samo poroda strah nas je kako bodo naši otorci to sprejeli kako bo ker nas ne bodod tolk časa videli pa še ko bomo prišli bodo obilne spremembe za njih, prej so bili samo oni zdej pa je še nekdo....

LIJA- vse naj naj....

Ješa- dobrodošla med nami. Meni se je odluščil čep prejšni dan pa sem še tukaj. Tako da to nič še ne pomeni, lahko pa veliko odvisno brla sem da naj bi se čep odluščil tam nekej en dan do dest dni pred porodom. Odvisno lahko pa da se sploh ne.

Grem nekaj malega pojest pol pa se naštimam da grem z mojim v LJ, se javim še kaj.

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
   [Brisano sporočilo]
28.1.2011 9:36:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1943
28.1.2011 9:42:46   
suzy29
Jutro,....

Teyla, srečno user posted image  user posted image user posted image  user posted image  Naj ti hitro mine..
petrap, vse najboljše tvoji princeski! user posted image

Ješa, dobrodošla med nami

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
28.1.2011 9:43:55   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss
suzy, ti pa na svojega počakaj, potem pa kar pogumno user posted image

Moj se je ponoči le vrnil, sam zdej pa o popadkih ni ne duha ne sluha user posted image  Bomo vidl. Mrbit me pa  kr naenkrat prime..........

Hvala vsem za lepe želje.........

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
28.1.2011 9:48:12   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: little*miss
suzy, ti pa na svojega počakaj, potem pa kar pogumno user posted image

Moj se je ponoči le vrnil, sam zdej pa o popadkih ni ne duha ne sluha user posted image  Bomo vidl. Mrbit me pa  kr naenkrat prime..........

Hvala vsem za lepe želje.........

Saj bo boš videla, še prekmalu.

Ali veste kje bi se dala dobit štorklja taka kartonska ki jo lahko postvaiš zunaj ko se rodi otork pa je gor vse napisano?!

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
28.1.2011 9:51:26   
suzy29
Mislim, da jo potrebujemo kar vse

user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
28.1.2011 10:15:28   
hel32
Tršica, čestitke za nežo in Davida user posted image user posted image user posted image user posted image , veliko veselja in malo jokanja!!!

Delfinka, super novice, upam, da boste hitro doma!!

Meta, jaz obenem 16 mesečniku nimam skoraj nič časa zase, kaj šele za računalnik, me niti ne pusti sedet zraven, ko bedi in se dere, ko jesiharuser posted image user posted image , če samo vidi, da sedim zraven!

Litlee miss, ti pa kr še počakaj kak teden da se vsi pozdravijo, pa potem idi rodit, kako je princeska, kaj bolje?

Strah pred porodom, malo me že panika grabi ja, sam bolj me skrbi, kako bo, ko mene ne bo doma, ker Lukas je le navajen da ga dam jaz spat , očka več ali manj izkoriščauser posted image , pa kako bo sprejel dojenčico,...pa še večja je tudi tukaj,...ma si delamo skrbi po nepotrebnem, ampak, kaj hočemo, take smo mame.

Petrap, vse najboljše Liji.

Lakotauser posted image user posted image user posted image ne mi s tem, sem zadnji teden grozna, kr neki jem, trenutno sem zmazala 2 topla sedviča, maleni spi, zdaj pa grem še jaz, kuhali bomo pa neko enolončnico, kaj več se mi ne ljubiuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
28.1.2011 10:17:19   
Patrisha
joj danes pa je taki lepi soncek pr nas sam piha ko hudic pa mrzlo je tut.. ampak glede na to, da ze 2 dni nisem bla odzunaj, pa se moj ma nogo fentano, se bom kr mogla spravit, ker ze prav pogresam sprehode user posted image

tamy82
ti pa sploh ne hodi ven, sem slisala da mate prmorci burjo do 140 km/h

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
28.1.2011 10:17:45   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Danes zjutraj sem Delfinki preko FB poslala sporočilo, ker je špilala eno igrco - no izkazalo se je, da je špilal njen user posted image . No skratka predal ji je moje sporočilo in zvečer sem dobila tale SMS: Zahvaljuje se za pikepoke in lepe želje. So že dosti bolje. user posted image Eva je bila premeščena iz LJ v CE bolnico za 1 teden in je šla danes domov in se carta doma z atijem! user posted image Neža pa je bila danes premeščena iz LJ intenzivne v CE in bo še par dni v bolnici potem pa gre tudi domov! user posted image Seveda ima Delfinka že vrh glave bolnic in komaj čaka, da začnejo uživat družinsko srečo. Piše še, da upa, da je pri Februarkah vse OK, naj bomo pridne in pazimo nase ter na svoje zakladke ali še v trebuščkih ali že zunaj. Vsem pošilja pozdravčke in poljubčke! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za delfinko in njeno družinicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?