hel32
|
Tršica, čestitke za nežo in Davida , veliko veselja in malo jokanja!!! Delfinka, super novice, upam, da boste hitro doma!! Meta, jaz obenem 16 mesečniku nimam skoraj nič časa zase, kaj šele za računalnik, me niti ne pusti sedet zraven, ko bedi in se dere, ko jesihar , če samo vidi, da sedim zraven! Litlee miss, ti pa kr še počakaj kak teden da se vsi pozdravijo, pa potem idi rodit, kako je princeska, kaj bolje? Strah pred porodom, malo me že panika grabi ja, sam bolj me skrbi, kako bo, ko mene ne bo doma, ker Lukas je le navajen da ga dam jaz spat , očka več ali manj izkorišča , pa kako bo sprejel dojenčico,...pa še večja je tudi tukaj,...ma si delamo skrbi po nepotrebnem, ampak, kaj hočemo, take smo mame. Petrap, vse najboljše Liji. Lakota ne mi s tem, sem zadnji teden grozna, kr neki jem, trenutno sem zmazala 2 topla sedviča, maleni spi, zdaj pa grem še jaz, kuhali bomo pa neko enolončnico, kaj več se mi ne ljubi