Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 12:18:27
|
|
|
|
ivanamdb
|
aaaaaah punce, zdaj sm lacna!!!!!!! mislim da bom sla oropat hladilnik! pa se eno argetino otprt (tuki smo jih smo jih dopelali eno veeeeliko skatlo)! ma men se ne zdi da je tuki neki drazje, vec al manj so cene iste. edino kaj mi je tuki brezveze je ko jejo cevapcice ponavad so zraven riz in "balkangemuse"..... a mislim...to mi je brezveze! a ja domaci okus - moj me je glih vceraj nasmejal, je reku "ah tuki ni kefira", ma kako ni, jst sm ga D ze enkrat kupila, in je ful dobr. on "ja ampak ni kot ta domaci, slovenski, tezko se je navadit na mal drugacne okuse" huh?!?!? domace, slovenske? ti? ok never mind majana - potem nisem edina ki misli da se je gavrilovic spremenila! sm ze mislila da sem nora! (ja, drugac pa sem ) men je najboljsa pikantna, moj pa je samo tunino....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 12:28:01
|
|
|
|
nikolet
|
evo pa sm pospravla, skuhala jetra in jih pojedla... njami pa skleda solate vsem bolančkom želim čimhitrejše okrevane
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 12:58:46
|
|
|
|
PapuaNG
|
joj jst sm tut zaspana, pomoje je nizek pritisk. Nam tut v skretu kanalalizacija smrdi, tko da je zihr to Sem si še drugo kavo skuhala, mogoče bo pa bolje. Moram po službi še po bolniško pa v babycenter al pa nekam neki za malega od sestrične kupit, ima jutri eno leto. Pomoje bom kar kakšne lego kocke, to vedno prav pride. Pa tašča baje pride malega pogledat. Je zadnje čase ni nič kaj na spregled-odkar sva ji z mojim povedala, da pijana nima kaj k malemu hodit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 13:03:29
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG joj jst sm tut zaspana, pomoje je nizek pritisk. Nam tut v skretu kanalalizacija smrdi, tko da je zihr to Sem si še drugo kavo skuhala, mogoče bo pa bolje. Moram po službi še po bolniško pa v babycenter al pa nekam neki za malega od sestrične kupit, ima jutri eno leto. Pomoje bom kar kakšne lego kocke, to vedno prav pride. Pa tašča baje pride malega pogledat. Je zadnje čase ni nič kaj na spregled-odkar sva ji z mojim povedala, da pijana nima kaj k malemu hodit. đizus... a to ma resne probleme s pijačo al kako?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 13:21:36
|
|
|
|
Leela
|
Ja pritisk je na nuli že tri dni. Smo vsi kot zadeti. Imam pa overdose od kofeina in ene tablete za energijo. ne smem nič več. ivana ja se bojim, da ne boš nič nazaj prišla, če boš vse gor dobila. koalacek nisi povedala kje si away? a ste v banovcih?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 13:33:15
|
|
|
|
PapuaNG
|
ja kr resne ja. Pije že več kto 20 let. Pa sej nikol ni tko nažgana, da ne bi vedla zase al pa kej. Dokler je dobro ne poznaš, sploh ne pogruntaš. Sam njeni otroci jo pa že po telefonu zgruntajo. In mali ful beži od nje,kadar je taka. Ker manipulira s tem in skriva, da pije. Dostkrat na kakšnih družincih ona cel čas nič ne pije, na koncu jo pa zavoham Nazadnje je tamal tut povohat ni hotu, je stran bežal pa jokal, če ga je ona vzela.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 13:38:40
|
|
|
|
Tanja_
|
Jao, kok se men nič ne da. Zdej je tamala zaspala, sem se komej čez en članek pregrizla. Pa še na sistematskega greva dons.A bo cepljena?To je kokr tist pri 18.mesecih.Kaj vse bo mogla pa znat ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 13:39:58
|
|
|
|
majana79
|
o groza... ja otroci ful zavohajo oziroma začutijo alkohol, tako da ni čudno, da beži od nje težka stvar za družino, ker to vsekakor je zloraba alkohola, tut če ni tisti fazi, da bi bila totalno nažgana al pa kej podobnega....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 13:46:51
|
|
|
|
ivanamdb
|
leela - nc se bat seveda pridem do SLO!!!! ampak najprej cakam da snezna sezona neha! hepi sm ker mi ni vec treba avto napolnit kot kaksen romun uh papua ampak dobro da ste ji povedali! ker malcki res vse cutijo! Tanja - aaaaah sistematski...ja mislim da bo cepljenje, a ne punce? pa dve zivali mora kazat, in dojencu dat flasko, pa zihr sm kaj pozabla. uh mi tukaj moramo se enkrat na sistematski, februara, ker so mal drugacna pravila. so mi rekli da traja najmanj 2.30 ure ??????
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 27.1.2011 13:47:19 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 13:53:55
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jao, kok se men nič ne da. Zdej je tamala zaspala, sem se komej čez en članek pregrizla. Pa še na sistematskega greva dons.A bo cepljena?To je kokr tist pri 18.mesecih.Kaj vse bo mogla pa znat ? Pri nas samo cepijo in nič drugega. Ima P toliko otrok, da jih ne "podelajo". Že tako je imel cepljenje izven del. časa ordinacije ampak itak smo prestavili, ker ni bil zdrav. Za L. sem vprašala kako je s sistematskim pri 5.letih in pravi, da jih sploh ne delajo razen če starši izrecno zahtevajo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 13:57:49
|
|
|
|
PapuaNG
|
joj, mi tut še nismo mel cepljenja pri letu in pol. Najprej nas nikakor niso naročil, pol ko smo končno datum dobil, so nas dva dni prej spet prestavili za en teden, pol je pa kot za stavo mali zbolel. Zdej pa spet ne em, kdaj bo, moram poklicat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 14:10:11
|
|
|
|
ledenka
|
tanja, pri nas ni blo nič posebnega, itak otroc ponavadi pri zdravniku nič nočejo pokazat ivana, ja kaj pa delajo v 2,5 urah? papua, tile skriti alkoholiki so najhuj, pa bog ne daj, da kdo sam namigne... če ne govorimo o tem, pol problema ni. moram poklicat na plavanje, sva oba z M prehlajena in brez veze, da greva. čeprav meni bi vlažen zrak fuuuul pasal... sam pol it vroč ven pa je nekak nevarno. pa na cepljenje proti KME ga moram še naročit. sebe pa tud. se noro bojim klopov, tud v Tivoliju jih je dost.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 14:40:13
|
|
|
|
ivanamdb
|
ledenka - booooooh ...a ves...svabe...pedantni in natancni.....ne vem, to je moj izvedel od enega kolege (in seveda je moj rekel da glih ta dan ima nek sastanek )...po 10.feb ti povem kaj je blo....upam da res ne bo 2.30 ure!!!!! cepljenje proti KME - jp to je dobro, mi smo se ze prvo rundo cepili, ker jih je tud tuki ogromno. se tud jaz ful bojim, smo nehali hodit v hribe, ker bi se jaz vsakic posprejala s dva spreja, in nc, vseeno bi potem bila polna, in vsakic potem teste delala.... tko da sm rekla da mi je dost!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 16:17:37
|
|
|
|
Dudica1
|
Hellou! Čist mi zmankuje časa za rr...bo že... Zdele peljem pa še smučke robit da bomo šli še kej smučat letos
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 18:19:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
Punce, zdej pa malo resnosti. Potrebujem hiper dober recept za hiper okusno glavno jed, ki umaže čimmanj posode. Brez uporabe pečice. Zaželjen sir, smetana, meso... Kakšna zelenjava... Tko no, da bo res dobro in fensi za videt. Torej kuharice, kar povejte iz glave
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 18:25:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
kaj takega recimo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 18:49:05
|
|
|
|
FLASK_A
|
No ajde, pa še tole pa sem finito. Hvala za pomoč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 20:40:37
|
|
|
|
eelyy
|
Čer! No dan smo preživeli pri mami,tako,da mi T. ni nič razmetal doma...se je pa že tko spremenil se sam zaigra,posluša pravljice,gleda nodija uglavnem nemorem verjeti,da je to moj malček. Ali se to leto pust začne 8 marca ane?Sem gledala že povsod prodajajo kostumčke(jst bi,tko rada napravila v nekaj,da bo lahko Lina pokoristila).Ste kje že kaj nabavljale? majana;Sem enkrat cel spis napisala in ni bil objavljen,tko,da sploh nisem pisala.Bila sem pri G. že tko,zaradi brisa,tko,da je na uz pogledala in carazzete delujejo sem pa kr zdej dobila men. po dveh tednih,važno da nebo kakšnega sicer bi se mi . pauang:To so a res težave,ja kaj pa tast reče na to?Oziroma je to odvisnost in nimaš kej so kot cigarete.Bodi srečna,da ti neprihaja men pride vsak dan zdej ko je na prisilnem dopustu in to lih takrat,ko je treba T. dajati spati in večerjati...sem kr napsiherana od te ženske,sploh nimam miru
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 20:44:19
|
|
|
|
eelyy
|
Aja še to napišem flaska recepta sta se mi bolj dopade drugi. Mi imamo sistematski drugi teden bomo vidli,kako pa kaj?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 21:17:55
|
|
|
|
PapuaNG
|
hah, s tastom sta ločena že več kot 15 let Sicer ima že leta partnerja, ampak z njim si kaj dosti ne morem pomagat. Kaj čmo, tko je. Midva sva ji povedala, kar sva ji imela povedat glede tega, tko da k nama pijana od takrat ni več prišla. Mi je pa vseeno mučna njena energija, danes me je prav izžela. Pa ni nič tečna al pa kaj...sam to skrivanje res pusti posledice na človeku. Še mojega, ki je njen sin, ona psihično čist izmuči. Je šel kar kuhat raje Ampak ok, ker je babica, bomo potrpeli, dokler se bo držala dogovora. Bo že mali sam presodil, ko bo večji. Zdej grem pa knjigo brat v posteljo. Moj z bratom gleda košarko, jst pa tega ne morem gledat,sem brezveze živčna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.1.2011 22:46:29
|
|
|
|
ledenka
|
škoda za manjkajoče! smo bile sicer samo 3, ampak smo se prav fajn imele naslednjič bo treba večjo udeležbo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.1.2011 6:38:54
|
|
|
|
koala.cek
|
gooood morning, malo pa je belo kajne ? pa še petek je !!! tale vic mi je polepšal jutro: Mihec in Aleš sta listala po družinskem albumu. Ko sta prišla do poročnih slik svojih staršev, je Mihec rekel: To je dan, ko je k nam prišla delat mamica. čestitam za srečanje. bolje išta nego ništa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.1.2011 7:23:53
|
|
|
|
Leela
|
jutrček, evo pijem moccacino... petek a majana , upam da J. ni zbolel. Kakor se pogovarjam okoli so vsi bolni, tudi šolarji...še malo pa bo pomlad. Oooo viiigreeeed zeleeeenaaa...
< Sporočilo je popravil Leela -- 28.1.2011 7:24:20 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.1.2011 7:25:42
|
|
|
|
Leela
|
flaska sori nimam pojma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.1.2011 8:06:18
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! koalka, dober vic ledenka, sem vas pogrešala in mislila na vas leela, J. ima zaenkrat samo running nose, smo prej sprali ven eno tono umazanije, nima pa vročine ga je pa ponoči ful bolel trebušček, pa mi ni jasno od česa, niso jedli (vsaj po jedilniku), nič posebnega... ponoči je ene 2x tako zasmrdelo od njega, groza... čist je bil bogi kaj jim ve dajete, ko jih trebuh boli?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
sindarinKolikokrat kupite v trgovini igračo, čeprav niste šli s tem namenom v trgovino?nikoli (
14%)
zelo redko (
28%)
redko (
31%)
pogosto (
23%)
vedno (
4%)
Število vseh glasov: 274Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!