|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
27.1.2011 19:45:19   
maurica
Tršica, da ti čestitam še tukaj:

iskrene čestitke za dvojno srečo, ki te je doletela!!! user posted image

poljubčke za Nadjo in Davida

< Sporočilo je popravil maurica -- 27.1.2011 19:46:38 >

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
27.1.2011 19:58:06   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Kje ste? Če ne bo nobena čvekala z mano, bom mogla it spet kaj jestuser posted image

Daj puncam čas.........pomoje je sam to, da niso navajene, da si že ob tej uri tu. Ti si ponavadi bolj nočni tip user posted image  .Čeprav, kakšen izgovor pa tud sem ter tja pride prav, a ne? user posted image

Ja, samo, kako hudiča naj sploh še diham s polnim želodcem. Trebuh imam tako trd, da mi je še tisti špehec, ki se je med nosečnostjo umaknil na spodnjo stran trebuha, otrdeluser posted image user posted image user posted image . Pa saj nisem tako zelo nočni tip-tisto majo bolj nina in little miss čez, jaz sem bolj nonstop tipuser posted image . Računalnik mam skoz ob kavču in vedno, ko si malo oddahnem, si ga dam na kolena-pol pa ni čudno da naklofam tolk postov

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
27.1.2011 20:20:19   
little*miss
Hvala da ste me dodale user posted image sem šla firbcat HBMajine slike (ker je ena napisala da ima slikice gor), pa sem vidla da še vas par nimam dodanih... Joj kak so lepi naši februarčki (po duši user posted image )user posted image Komaj čakam na mojega user posted image

tigrica pozdravi se čimprej. user posted image user posted image S polnim nosom pa ja nemoreš it rodit user posted image

Hvala vsem za lepe želje da se pozdravijo. Jaz tudi upam, da bodo čimprej zdravi da lahko grem rodit. Do takrat pa noge skupaj držim, tako kot je teyla rekla user posted image

aja, kaj zdaj je že ementalc, ne več teyla sindrom? user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
27.1.2011 20:21:14   
little*miss
Grem pečt palačinke user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
27.1.2011 20:28:54   
valek
Evo mene nazaj iz joge.....danes sm pa očitno pr eni vaji malo preveč se pretegnila kr me ena kita na hrbtu boli....uf...morm malo mojmu predlagat da me zmasira

Neposredna povezava do sporočila: 1905
27.1.2011 20:31:56   
tamy82
Evo še mene user posted image

Zdej si pa res zaslužim malo počitka, sem le zlikala te cunje! user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
27.1.2011 20:36:11   
tamy82
No, meta, kje si pa zdej??? user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
27.1.2011 21:08:42   
hayabusa
Woohoooooooo končno vam je uspelo ČESTITKE ZA PARČEK, LEPO SE CARTAJTE!!!!!

Za vse ostalo sem pa preveć hin, grem spat, Teyla fajn zrihtaj jutri, če še gre katera rodit, enako velja
Lahko noč!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
27.1.2011 21:41:37   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Evo me! Sem se zdaj malo z mojim miškolinkom crkljala. Je rekel, da bo dojenčku prinesel ribico (za igro v banji), da se bo v trebuščku lahko igraluser posted image . Zdaj je šel pa spat, jaz grem pa menda pod tuš, čeprav se mi tudi vstat ne da.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 21:42:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1910
27.1.2011 21:43:23   
meta21
Teyla, tudi z moje strani srečno!user posted image

Suzy, če tebe kam odnese tudi srečno!user posted image

PilotGirl, zate pa tudi upam, da boš jutri dobro opravla v P in da se boste takle cajt že cartali.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
27.1.2011 21:45:49   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Danes zjutraj sem Delfinki preko FB poslala sporočilo, ker je špilala eno igrco - no izkazalo se je, da je špilal njen user posted image . No skratka predal ji je moje sporočilo in zvečer sem dobila tale SMS: Zahvaljuje se za pikepoke in lepe želje. So že dosti bolje. user posted image Eva je bila premeščena iz LJ v CE bolnico za 1 teden in je šla danes domov in se carta doma z atijem! user posted image Neža pa je bila danes premeščena iz LJ intenzivne v CE in bo še par dni v bolnici potem pa gre tudi domov! user posted image Seveda ima Delfinka že vrh glave bolnic in komaj čaka, da začnejo uživat družinsko srečo. Piše še, da upa, da je pri Februarkah vse OK, naj bomo pridne in pazimo nase ter na svoje zakladke ali še v trebuščkih ali že zunaj. Vsem pošilja pozdravčke in poljubčke! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je pa res lepa novica! Super!!!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 21:46:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1913
27.1.2011 21:50:22   
tamy82
d3lfink4 super, da sta punci že boljše in da boste končno lahko vsi skupaj uživali doma! user posted image user posted image user posted image

Pa srečno vsem, ki nameravate jutri rodit user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Evo me! Sem se zdaj malo z mojim miškolinkom crkljala. Je rekel, da bo dojenčku prinesel ribico (za igro v banji), da se bo v trebuščku lahko igraluser posted image . Zdaj je šel pa spat, jaz grem pa menda pod tuš, čeprav se mi tudi vstat ne da.

Joj, kako lepo od tvojega sinkota user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
27.1.2011 22:08:09   
little*miss
delfinka, to pa so lepe novice user posted image No, čez par dni bodo končno lahko začeli uživat družinsko življenje user posted image

Meta, Bine pa bo dobil pridnega bratca user posted image

Teyla, srečno jutri user posted image Naj hitro mine..

suzy, ti pa na svojega počakaj, potem pa kar pogumno user posted image

Mojadva sta ravno zaspala. user posted image že smrči user posted image - zato ker ima polni nos, drugače nikoli ne..Nisem navajena na to in že dva dni ne spim (zraven vseh drugih dejavnikov kot so vročina in bruhanje otroka user posted image ) Zdaj zadnje dni ko bi še lahko spala mi jo tako zagodeta user posted image user posted image No, po eni strani me že pripravljata na nespanje potem, ko bo dojenček tukaj, ampak malo spanca pa mi tudi nebi škodilo user posted image Tia pa tudi spi, je spet kašljala ampak je zdaj nehala. Pa čez dan nikoli ne kašlja. To s čebulo verjetno nebom probala, ker mi ni za vohat user posted image Bom pa še materino dušico probala..Hvala kiara user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
27.1.2011 22:35:48   
tamy82
little*miss joj bogica, res ni nič fajn, da so vsi okrog tebe neki bolni user posted image Upam, da se hitro vse porihta! user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa tako piha zdej zvečer! Upam, da vsaj odpiha vse tiste oblake, ki so se nabrali popoldne user posted image

Počasi vas zapuščam, ker sem res zmatrana ... user posted image Sem prej mogla prav pomislit a sem bila danes na CTG al že včeraj user posted image

Nočko! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1916
27.1.2011 22:58:37   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Tršica sporoča:
"Pa smo ju dočakali. Nadja 47cm 2850g 13:45 in David 47cm 2900g 13:50. Vsi smo OK."

TRŠICA ČESTITKE ŠE TUKAJ!!!

user posted image

Trsica čestitke user posted image user posted image No, pa je šlo mimo. zdaj se pa veselo cartajte. user posted image

Patrisha hvala za želje. user posted image Upam, da bo res šlo lepo in hitro. user posted image

Lahko bi pobirale stave katera bo naslednja rodila

Če me suzy ne bo prehitela sem po moje jaz na vrsti. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

kar se pa števila postov tiče - malo, ampak so ti s srcem prispevani     

To je tisto, kar je pomembno. user posted image

Entram, da me ven ne vrže.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
27.1.2011 23:01:32   
petrap
čestitam tršica user posted image user posted image user posted image

meta21 - kar lepo še name počakat ja user posted image user posted image user posted image , zdaj sem menda pa ja jaz naslednja na vrsti user posted image user posted image user posted image

lupinica - mi smo jo prvič uporabljali na enak način kot meta21, za vožnjo v avtu, pa tudi po plenice smo šli kar z lupinco, samo na vozek smo jo pripeli..fino je bilo, kadar je mala spala, da je nismo budili in premikali v košaro..

šebela - še dobro da si me spomnila, da si morm it še eno dozo čaja skuhat user posted image user posted image user posted image

patrisha - prosim, da mene tud uvrstiš na seznam prvih treh user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
27.1.2011 23:10:51   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

moj pa tudi pregled opravil! zlomleno nic, ocitno kite al tak mocno nategnjene al pa strgane. Dobil bergle in mirovanje 2 tedna.. jesos. Na kontrolo mora 7.2. user posted image upam, da ne rodim vmes ker bo zabavno! Sploh ne vem kdo me bo vozickal na preglede user posted image HESUS!!

suzy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa bota vseeno v dvoje dihala!!

No, ta je pa dobra. Upam, da se čim prej pozdravi, pa da se zadeva s prevozom nekako porihta. Mogoče te lahko pelje kakšen sosed ali pa starši? user posted image

Prejle sva bila v knjigarni in je moj kupil knjigico z imeni, ker ga resno skrbi, da nimava imena za fantka. IN že dva dni samo o tem premišljuje. Jaz sem pa vmes brskala po drugih knjigah in se malo prestrašila ob slikah trepečega obraza neke ženske med popadki. Sem raje hitro zaprla. user posted image Pa še pisalo je, da hoja po stopnicah in pospravljanje po hiši NE pomaga pri pospeševanju poroda, celo nasprotno, telo bo počakalo, da se okrepi. Zdaj pa štekaj te knjige. Če te še v P baje po štengah pošljejo hodit. user posted image

hvala vsem za želje za jutri user posted image . Upam, da bo hitro minilo, bom sporočila, ko bo konec (če bo to seveda jutri in ob normalni uri user posted image ).

Delfinka  samo, da je vse ok, me je že skrbelo. user posted image To je pa res super novica, se mi kar smeji.  user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
27.1.2011 23:27:31   
Nina33
Čer!
Tršica se vam vsem zahvaljuje za čestitke in lepe želje user posted image . Se je "zadevala" z Ultivo, piše, in bila glavna atrakcija (pa ne zarad zadevanja user posted image ). U glavnem - vsi trije so fajn user posted image user posted image user posted image .
Super novice od D3lfinke user posted image user posted image user posted image .
Čukica, fajn, de Nejc nima več zlatence in de se redi user posted image .
Teyla - srečno jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
PilotGirl - naj te končno poštimajo, upam, de sta s pikico obe OK (kolkor se da, boga user posted image ).
Suzy - fajn, de se user posted image že vrača!
Petrap - kaj pa če bi vsaj ti počakala na februar, de bi vsaj ena dvojna bla Februarka tut tko, ne "samo" po duši? user posted image . sej je sam do torka za počakat - maš še žurko vmes user posted image .
Meta - spregledala si, ko Esmeralda user posted image .
Teyla sindrom vs. ementalc - neodločeno. enkrat pozabim enega, drugič drugega user posted image .
Entram user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
27.1.2011 23:37:56   
Nina33
Patrisha - naj se tvoj pocajta, no, zdej si ti/sta vidve z user posted image v prvem planu. user posted image user posted image user posted image za vse 3!
Little*miss - tut vam trem vsem pošiljam en velik kup user posted image (in celo štalo user posted image  user posted image , za srečo, sevede). upam, de se tvojadva hitro pocajtata ti pa de se naspiš user posted image .
Meta, kolk so face tile dve-in-še-malo letniki user posted image .
Tigrica - jaz sem v prvo rodila (kt de sem že ne vem kolkrat user posted image - BTW, kako j6?) ornk prehlajena, pa me ni nč motilo user posted image . Smrkat in kašljat sem "začela" šele kako uro po porodu spet, pa naj razume kdor zna user posted image . Upam, de se pozdraviš do dneva D, hotela sem sam rečt, de ni panike, tut če si prehlajena - očitno smo ženske zakon user posted image user posted image .
Suzy
, dobri štosi user posted image user posted image user posted image .
Entram, de ne pozabim user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
27.1.2011 23:53:19   
Teyla
Nič punce, grem jaz počasi spat.

Jutri zjutraj se verjetno ne bom oglašala, tako da, če gre katera rodit, ji želim veliko sreče, pa naj čim prej mine. user posted image user posted image

Bodite pridne čveke, da bom imela kaj za prebrat, ko pridem nazaj.

Pa-pa  user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
27.1.2011 23:59:09   
Nina33
Eh, če ste šle pa vse spat - poj grem pa jaz žehto obest user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
28.1.2011 0:02:03   
petrap
nina33 - nič ne bo s februarjem..no al pa tudi user posted image . v ponedeljek mam namreč sprejem v P in indukcijo poroda. jaz sem optimist, da rodim še isti dan user posted image , ker odprta sem en mauček že, tako da naj bi mi predrli mehur, pa umetne popadke dal user posted image . me moja G ne pusti bit februarka user posted image . čeprav sem kar mal jezna zaradi tega! jaz hočem, da se začne naravno user posted image . a veste, da me je sedaj v drugo veliko bolj strah k prvič?! prvič sploh nisem imela filinga kaj in kako to bo, zdaj pa k že vem kako vsaj približno to poteka (čeprav bo zdaj spet vse novo k sta 2), me pa kar mal trema daje, nisem tako sproščena..bo treba še malo delat na tem.

no da se še pohvalim, danes sem začela polnit 39. teden user posted image user posted image user posted image bravo jaz! user posted image pa so mi vsi govoril, da če do novega leta zdržim, da bo super user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
28.1.2011 0:16:23   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Nič punce, grem jaz počasi spat.
Jutri zjutraj se verjetno ne bom oglašala, tako da, če gre katera rodit, ji želim veliko sreče, pa naj čim prej mine. user posted image user posted image
Bodite pridne čveke, da bom imela kaj za prebrat, ko pridem nazaj.
Pa-pa  user posted image user posted image

Fajn se spočij user posted image . In vse dobro jutri user posted image . Prebrat "nas" pa itak ne boš uspela user posted image , upam, de nas najdeš sploh user posted image (no, to bomo že zrihtal user posted image ). user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?