Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 19:45:19
|
|
|
|
maurica
|
Tršica, da ti čestitam še tukaj: iskrene čestitke za dvojno srečo, ki te je doletela!!! poljubčke za Nadjo in Davida
< Sporočilo je popravil maurica -- 27.1.2011 19:46:38 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 19:58:06
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kje ste? Če ne bo nobena čvekala z mano, bom mogla it spet kaj jest Daj puncam čas.........pomoje je sam to, da niso navajene, da si že ob tej uri tu. Ti si ponavadi bolj nočni tip .Čeprav, kakšen izgovor pa tud sem ter tja pride prav, a ne? Ja, samo, kako hudiča naj sploh še diham s polnim želodcem. Trebuh imam tako trd, da mi je še tisti špehec, ki se je med nosečnostjo umaknil na spodnjo stran trebuha, otrdel . Pa saj nisem tako zelo nočni tip-tisto majo bolj nina in little miss čez, jaz sem bolj nonstop tip . Računalnik mam skoz ob kavču in vedno, ko si malo oddahnem, si ga dam na kolena-pol pa ni čudno da naklofam tolk postov
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 20:20:19
|
|
|
|
little*miss
|
Hvala da ste me dodale sem šla firbcat HBMajine slike (ker je ena napisala da ima slikice gor), pa sem vidla da še vas par nimam dodanih... Joj kak so lepi naši februarčki (po duši ) Komaj čakam na mojega tigrica pozdravi se čimprej. S polnim nosom pa ja nemoreš it rodit Hvala vsem za lepe želje da se pozdravijo. Jaz tudi upam, da bodo čimprej zdravi da lahko grem rodit. Do takrat pa noge skupaj držim, tako kot je teyla rekla aja, kaj zdaj je že ementalc, ne več teyla sindrom?
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 20:21:14
|
|
|
|
little*miss
|
Grem pečt palačinke
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 20:28:54
|
|
|
|
valek
|
Evo mene nazaj iz joge.....danes sm pa očitno pr eni vaji malo preveč se pretegnila kr me ena kita na hrbtu boli....uf...morm malo mojmu predlagat da me zmasira
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 20:31:56
|
|
|
|
tamy82
|
Evo še mene Zdej si pa res zaslužim malo počitka, sem le zlikala te cunje!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 20:36:11
|
|
|
|
tamy82
|
No, meta, kje si pa zdej???
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 21:08:42
|
|
|
|
hayabusa
|
Woohoooooooo končno vam je uspelo ČESTITKE ZA PARČEK, LEPO SE CARTAJTE!!!!! Za vse ostalo sem pa preveć hin, grem spat, Teyla fajn zrihtaj jutri, če še gre katera rodit, enako velja Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 21:41:37
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 No, meta, kje si pa zdej??? Evo me! Sem se zdaj malo z mojim miškolinkom crkljala. Je rekel, da bo dojenčku prinesel ribico (za igro v banji), da se bo v trebuščku lahko igral . Zdaj je šel pa spat, jaz grem pa menda pod tuš, čeprav se mi tudi vstat ne da.
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2011 21:42:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 21:43:23
|
|
|
|
meta21
|
Teyla, tudi z moje strani srečno! Suzy, če tebe kam odnese tudi srečno! PilotGirl, zate pa tudi upam, da boš jutri dobro opravla v P in da se boste takle cajt že cartali.
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 21:45:49
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Danes zjutraj sem Delfinki preko FB poslala sporočilo, ker je špilala eno igrco - no izkazalo se je, da je špilal njen . No skratka predal ji je moje sporočilo in zvečer sem dobila tale SMS: Zahvaljuje se za pikepoke in lepe želje. So že dosti bolje. Eva je bila premeščena iz LJ v CE bolnico za 1 teden in je šla danes domov in se carta doma z atijem! Neža pa je bila danes premeščena iz LJ intenzivne v CE in bo še par dni v bolnici potem pa gre tudi domov! Seveda ima Delfinka že vrh glave bolnic in komaj čaka, da začnejo uživat družinsko srečo. Piše še, da upa, da je pri Februarkah vse OK, naj bomo pridne in pazimo nase ter na svoje zakladke ali še v trebuščkih ali že zunaj. Vsem pošilja pozdravčke in poljubčke! To je pa res lepa novica! Super!!!
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2011 21:46:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 21:50:22
|
|
|
|
tamy82
|
d3lfink4 super, da sta punci že boljše in da boste končno lahko vsi skupaj uživali doma! Pa srečno vsem, ki nameravate jutri rodit IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 No, meta, kje si pa zdej??? Evo me! Sem se zdaj malo z mojim miškolinkom crkljala. Je rekel, da bo dojenčku prinesel ribico (za igro v banji), da se bo v trebuščku lahko igral . Zdaj je šel pa spat, jaz grem pa menda pod tuš, čeprav se mi tudi vstat ne da. Joj, kako lepo od tvojega sinkota
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 22:08:09
|
|
|
|
little*miss
|
delfinka, to pa so lepe novice No, čez par dni bodo končno lahko začeli uživat družinsko življenje Meta, Bine pa bo dobil pridnega bratca Teyla, srečno jutri Naj hitro mine.. suzy, ti pa na svojega počakaj, potem pa kar pogumno Mojadva sta ravno zaspala. že smrči - zato ker ima polni nos, drugače nikoli ne..Nisem navajena na to in že dva dni ne spim (zraven vseh drugih dejavnikov kot so vročina in bruhanje otroka ) Zdaj zadnje dni ko bi še lahko spala mi jo tako zagodeta No, po eni strani me že pripravljata na nespanje potem, ko bo dojenček tukaj, ampak malo spanca pa mi tudi nebi škodilo Tia pa tudi spi, je spet kašljala ampak je zdaj nehala. Pa čez dan nikoli ne kašlja. To s čebulo verjetno nebom probala, ker mi ni za vohat Bom pa še materino dušico probala..Hvala kiara
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 22:35:48
|
|
|
|
tamy82
|
little*miss joj bogica, res ni nič fajn, da so vsi okrog tebe neki bolni Upam, da se hitro vse porihta! Pri nas pa tako piha zdej zvečer! Upam, da vsaj odpiha vse tiste oblake, ki so se nabrali popoldne Počasi vas zapuščam, ker sem res zmatrana ... Sem prej mogla prav pomislit a sem bila danes na CTG al že včeraj Nočko!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 22:58:37
|
|
|
|
Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Tršica sporoča: "Pa smo ju dočakali. Nadja 47cm 2850g 13:45 in David 47cm 2900g 13:50. Vsi smo OK." TRŠICA ČESTITKE ŠE TUKAJ!!! Trsica čestitke No, pa je šlo mimo. zdaj se pa veselo cartajte. Patrisha hvala za želje. Upam, da bo res šlo lepo in hitro. IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 Lahko bi pobirale stave katera bo naslednja rodila Če me suzy ne bo prehitela sem po moje jaz na vrsti. IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 kar se pa števila postov tiče - malo, ampak so ti s srcem prispevani To je tisto, kar je pomembno. Entram, da me ven ne vrže.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 23:01:32
|
|
|
|
petrap
|
čestitam tršica meta21 - kar lepo še name počakat ja , zdaj sem menda pa ja jaz naslednja na vrsti lupinica - mi smo jo prvič uporabljali na enak način kot meta21, za vožnjo v avtu, pa tudi po plenice smo šli kar z lupinco, samo na vozek smo jo pripeli..fino je bilo, kadar je mala spala, da je nismo budili in premikali v košaro.. šebela - še dobro da si me spomnila, da si morm it še eno dozo čaja skuhat patrisha - prosim, da mene tud uvrstiš na seznam prvih treh
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 23:10:51
|
|
|
|
Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha moj pa tudi pregled opravil! zlomleno nic, ocitno kite al tak mocno nategnjene al pa strgane. Dobil bergle in mirovanje 2 tedna.. jesos. Na kontrolo mora 7.2. upam, da ne rodim vmes ker bo zabavno! Sploh ne vem kdo me bo vozickal na preglede HESUS!! suzy pa bota vseeno v dvoje dihala!! No, ta je pa dobra. Upam, da se čim prej pozdravi, pa da se zadeva s prevozom nekako porihta. Mogoče te lahko pelje kakšen sosed ali pa starši? Prejle sva bila v knjigarni in je moj kupil knjigico z imeni, ker ga resno skrbi, da nimava imena za fantka. IN že dva dni samo o tem premišljuje. Jaz sem pa vmes brskala po drugih knjigah in se malo prestrašila ob slikah trepečega obraza neke ženske med popadki. Sem raje hitro zaprla. Pa še pisalo je, da hoja po stopnicah in pospravljanje po hiši NE pomaga pri pospeševanju poroda, celo nasprotno, telo bo počakalo, da se okrepi. Zdaj pa štekaj te knjige. Če te še v P baje po štengah pošljejo hodit. hvala vsem za želje za jutri . Upam, da bo hitro minilo, bom sporočila, ko bo konec (če bo to seveda jutri in ob normalni uri ). Delfinka samo, da je vse ok, me je že skrbelo. To je pa res super novica, se mi kar smeji.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 23:27:31
|
|
|
|
Nina33
|
Čer! Tršica se vam vsem zahvaljuje za čestitke in lepe želje . Se je "zadevala" z Ultivo, piše, in bila glavna atrakcija (pa ne zarad zadevanja ). U glavnem - vsi trije so fajn . Super novice od D3lfinke . Čukica, fajn, de Nejc nima več zlatence in de se redi . Teyla - srečno jutri . PilotGirl - naj te končno poštimajo, upam, de sta s pikico obe OK (kolkor se da, boga ). Suzy - fajn, de se že vrača! Petrap - kaj pa če bi vsaj ti počakala na februar, de bi vsaj ena dvojna bla Februarka tut tko, ne "samo" po duši? . sej je sam do torka za počakat - maš še žurko vmes . Meta - spregledala si, ko Esmeralda . Teyla sindrom vs. ementalc - neodločeno. enkrat pozabim enega, drugič drugega . Entram
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 23:37:56
|
|
|
|
Nina33
|
Patrisha - naj se tvoj pocajta, no, zdej si ti/sta vidve z v prvem planu. za vse 3! Little*miss - tut vam trem vsem pošiljam en velik kup (in celo štalo , za srečo, sevede). upam, de se tvojadva hitro pocajtata ti pa de se naspiš . Meta, kolk so face tile dve-in-še-malo letniki . Tigrica - jaz sem v prvo rodila (kt de sem že ne vem kolkrat - BTW, kako j6?) ornk prehlajena, pa me ni nč motilo . Smrkat in kašljat sem "začela" šele kako uro po porodu spet, pa naj razume kdor zna . Upam, de se pozdraviš do dneva D, hotela sem sam rečt, de ni panike, tut če si prehlajena - očitno smo ženske zakon . Suzy, dobri štosi . Entram, de ne pozabim .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 23:53:19
|
|
|
|
Teyla
|
Nič punce, grem jaz počasi spat. Jutri zjutraj se verjetno ne bom oglašala, tako da, če gre katera rodit, ji želim veliko sreče, pa naj čim prej mine. Bodite pridne čveke, da bom imela kaj za prebrat, ko pridem nazaj. Pa-pa
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 23:59:09
|
|
|
|
Nina33
|
Eh, če ste šle pa vse spat - poj grem pa jaz žehto obest .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 0:02:03
|
|
|
|
petrap
|
nina33 - nič ne bo s februarjem..no al pa tudi . v ponedeljek mam namreč sprejem v P in indukcijo poroda. jaz sem optimist, da rodim še isti dan , ker odprta sem en mauček že, tako da naj bi mi predrli mehur, pa umetne popadke dal . me moja G ne pusti bit februarka . čeprav sem kar mal jezna zaradi tega! jaz hočem, da se začne naravno . a veste, da me je sedaj v drugo veliko bolj strah k prvič?! prvič sploh nisem imela filinga kaj in kako to bo, zdaj pa k že vem kako vsaj približno to poteka (čeprav bo zdaj spet vse novo k sta 2), me pa kar mal trema daje, nisem tako sproščena..bo treba še malo delat na tem. no da se še pohvalim, danes sem začela polnit 39. teden bravo jaz! pa so mi vsi govoril, da če do novega leta zdržim, da bo super
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 28.1.2011 0:16:23
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Nič punce, grem jaz počasi spat. Jutri zjutraj se verjetno ne bom oglašala, tako da, če gre katera rodit, ji želim veliko sreče, pa naj čim prej mine. Bodite pridne čveke, da bom imela kaj za prebrat, ko pridem nazaj. Pa-pa Fajn se spočij . In vse dobro jutri . Prebrat "nas" pa itak ne boš uspela , upam, de nas najdeš sploh (no, to bomo že zrihtal ).
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?