|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
27.1.2011 17:19:01   
suzy29
Jee.......zdele me je moj klical in mi povedal, da se že pelje nazaj. Tak da, še 6-7h počakam, pa bo doma  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Sej ne morem verjet......ni ga komaj par ur, jaz ga pa že tako zelooo pogrešam user posted image  user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
27.1.2011 17:24:17   
Patrisha
moj pa tudi pregled opravil! zlomleno nic, ocitno kite al tak mocno nategnjene al pa strgane. Dobil bergle in mirovanje 2 tedna.. jesos. Na kontrolo mora 7.2. user posted image upam, da ne rodim vmes ker bo zabavno! Sploh ne vem kdo me bo vozickal na preglede user posted image HESUS!!

suzy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa bota vseeno v dvoje dihala!!

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 27.1.2011 17:25:37 >

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
27.1.2011 17:26:05   
suzy29
Še pripomoček za merjenje popadkov. Jaz sem si ga že shranila, pa ve? user posted image ...

http://www.baby2see.com/contractions_timer.html

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
27.1.2011 17:27:07   
tamy82
suzy super, da bo tvoj hitro doma, če se bo slučajno kaj začelo dogajat user posted image user posted image

patrisha ojoj, to pa ni slišat nič fajn user posted image Zdej mora torej počivat vsaj dva tedna? Upam, da se vse srečno izteče! user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
27.1.2011 17:29:01   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Še pripomoček za merjenje popadkov. Jaz sem si ga že shranila, pa ve? user posted image ...

Hvala za link! user posted image Enkrat vem da ga je ena že objavila, ma takrat se mi je to zdelo še takooo daleč user posted image
Evo, zdaj je pa shranjeno ... za vsak slučaj user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
27.1.2011 17:30:54   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

moj pa tudi pregled opravil! zlomleno nic, ocitno kite al tak mocno nategnjene al pa strgane. Dobil bergle in mirovanje 2 tedna.. jesos. Na kontrolo mora 7.2. user posted image upam, da ne rodim vmes ker bo zabavno! Sploh ne vem kdo me bo vozickal na preglede user posted image HESUS!!

Ojej,ojej,......držim pesti, da ne rodiš ta čas  user posted image user posted image user posted image

suzy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa bota vseeno v dvoje dihala!!

Ja.........sem tak vesela user posted image  user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
27.1.2011 17:31:10   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

suzy super, da bo tvoj hitro doma, če se bo slučajno kaj začelo dogajat user posted image user posted image

patrisha ojoj, to pa ni slišat nič fajn user posted image Zdej mora torej počivat vsaj dva tedna? Upam, da se vse srečno izteče! user posted image

mnja, zdaj bom mela druzbo v postli user posted image user posted image đizs samo to lahko recem user posted image , ce pa rodim, pa bo pac na berglah zraven visel, sam ne vem kdo naju bo iz bolnice pelo ahahaha joj ne bom nic prevec mislila naprej user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
27.1.2011 17:33:07   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Hvala za link! user posted image Enkrat vem da ga je ena že objavila, ma takrat se mi je to zdelo še takooo daleč user posted image
Evo, zdaj je pa shranjeno ... za vsak slučaj user posted image

Sej sem vedla, da vam bo prišel prav user posted image  user posted image  user posted image .......

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
27.1.2011 17:33:27   
Patrisha

Ojej,ojej,......držim pesti, da ne rodiš ta čas  user posted image user posted image user posted image

Ja.........sem tak vesela user posted image  user posted image

tnx mnja, cez vikend se mora pocajtat ker v torek mam spet pregled... aja pozabu povedat user posted image 1.2. CTG, pregled in vse kar je mozno met user posted image

pravijo da ko ma hudic mlade, jih ma kr nekaj skupaj! upam, da se me kaj cudnega ne caka user posted image

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 27.1.2011 17:34:11 >

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
27.1.2011 17:35:06   
Patrisha

je ze v bookmarku user posted image , samo pol me se naj ena spomni na to ehehhe

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
27.1.2011 17:38:42   
Tigrica86
joj, bošček...

no, js sm pa ugotovila, da je za mojo user posted image dober, da se js hit pozdravim al pa se user posted image kmalu rodi, drugače bo ostal brez nabavljene kozmetike... user posted image sem ugotovila, da je hladilno mazilo (namenjeno dojenčkovi ritki) še najboljše za mojo suho kožo okrog nosa (ker si ga pač kr naprej brišem) user posted image se je moj user posted image "pogovarju" s pikico, pa rekel, da nj hitro pride, preden mu mamica vso kozmetiko porabi user posted image aja, pa za mazanje trebuščka oz. kože nasploh tud najraje zdj uporabljam kr baby mandeljnovo olje user posted image

bom kmalu mela kožo na obrazu lepo kot otroška ritka user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
27.1.2011 17:53:43   
cukica
Trsica iskrene čestitke tebi in možu za hčerkico Nadjo in sina Davida.Lepo se cartajte in vse dobro vam želim,...

Mi smo imeli pregled za zlatenico in je vse v redu in tudi na teži smo začeli pridobivati,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 17:56:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1888
27.1.2011 18:07:24   
suzy29
Komunikacija: Facebook in RR

user posted image

Ps: a bomo me tud takšne  user posted image

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 27.1.2011 18:11:43 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
27.1.2011 18:10:01   
suzy29
Šala in WC lulanje

user posted image

Hehe dobra šala. Fantje vedno ubogajo, kajne user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
27.1.2011 18:14:08   
meta21

Meta pa ti gledaš prav? Po moje ne! Ko klikneš na album, je potrebno še klikniti tam kjer piše Od prijateljev  in vala slike so tu user posted image

Aha, zdaj jih pa vidim ampak v čem je pa fora? Ko kliknem na album npr. pri nini, mi odpre albumi uporabnika in ni nobenega albuma, ko grem pa na albume od prijateljev pa najprej vrže nininega ven. Mah, predolgo sem že član. Na začetku je bila RR veliko bolj enostavna. Hvala, suzy!user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
27.1.2011 18:52:05   
meta21

Šala in WC lulanje

user posted image

Ubogajo že ampak si tud po svoje vse razlagajouser posted image . Sej ni čudn, da smo me z Venere oni pa z Marsa

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
27.1.2011 18:55:11   
meta21
Jaz sem šla pa prej s tamalim "na sprehod" do trgovine, ker se mi je že včeraj zaluštala skutina pita pa je niso imeli in sem si kupila 3!!!! (ne 1) navihančke. Skrajni cajt, da rodim, ker najhujš je to, da mi je bolj ali manj dolgčas, ker imam ogromno časa in pol sam jem. Sej skuham pa kej pospravim pa operem ampak vsaj polovico dneva sem pa na riti (kaj delam vidite po številu postov)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
27.1.2011 18:55:55   
meta21
Kje ste? Če ne bo nobena čvekala z mano, bom mogla it spet kaj jestuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
27.1.2011 18:58:55   
aktak

IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

tršica iskrene čestitke za Nadjo in Davida user posted image user posted image

Punce, nekatere sem še vas poklikala na FB..hayabusa, aktak, (pa še enih par ) M. Kmetec sem, da boste vedle user posted image

sem te že potrdila, je pa res da sem šla kontrolirat k februarkam user posted image user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
27.1.2011 19:01:57   
aktak
Tršiča čestitke za Nadjo in Davidauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
27.1.2011 19:03:03   
Tisia

Komunikacija: Facebook in RR

user posted image

Ps: a bomo me tud takšne  user posted image

ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image  svaka častuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
27.1.2011 19:19:48   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Meta pa ti gledaš prav? Po moje ne! Ko klikneš na album, je potrebno še klikniti tam kjer piše Od prijateljev  in vala slike so tu user posted image

Aha, zdaj jih pa vidim ampak v čem je pa fora? Ko kliknem na album npr. pri nini, mi odpre albumi uporabnika in ni nobenega albuma, ko grem pa na albume od prijateljev pa najprej vrže nininega ven. Mah, predolgo sem že član. Na začetku je bila RR veliko bolj enostavna. Hvala, suzy!user posted image

Ja točno tako user posted image . Najprej pokaže album uporabnika (če ga seveda ima, v primeru da ga nima, ti pa napiše da ta uporabnik pač nima nobenega albuma. To je tist kar si ti vidla user posted image )! Če pa klikneš še na prijatelje, ti pa pokaže vse albume tvojih prijateljev. Mater sem pametna user posted image  user posted image ......

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
27.1.2011 19:23:46   
suzy29

Šala in WC lulanje

user posted image

Ubogajo že ampak si tud po svoje vse razlagajouser posted image . Sej ni čudn, da smo me z Venere oni pa z Marsa

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
27.1.2011 19:27:27   
suzy29

Kje ste? Če ne bo nobena čvekala z mano, bom mogla it spet kaj jestuser posted image

Daj puncam čas.........pomoje je sam to, da niso navajene, da si že ob tej uri tu. Ti si ponavadi bolj nočni tip user posted image  .Čeprav, kakšen izgovor pa tud sem ter tja pride prav, a ne? user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?