Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 17:19:01
|
|
|
|
suzy29
|
Jee.......zdele me je moj klical in mi povedal, da se že pelje nazaj. Tak da, še 6-7h počakam, pa bo doma Sej ne morem verjet......ni ga komaj par ur, jaz ga pa že tako zelooo pogrešam
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 17:24:17
|
|
|
|
Patrisha
|
moj pa tudi pregled opravil! zlomleno nic, ocitno kite al tak mocno nategnjene al pa strgane. Dobil bergle in mirovanje 2 tedna.. jesos. Na kontrolo mora 7.2. upam, da ne rodim vmes ker bo zabavno! Sploh ne vem kdo me bo vozickal na preglede HESUS!! suzy pa bota vseeno v dvoje dihala!!
< Sporočilo je popravil Patrisha -- 27.1.2011 17:25:37 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 17:27:07
|
|
|
|
tamy82
|
suzy super, da bo tvoj hitro doma, če se bo slučajno kaj začelo dogajat patrisha ojoj, to pa ni slišat nič fajn Zdej mora torej počivat vsaj dva tedna? Upam, da se vse srečno izteče!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 17:29:01
|
|
|
|
tamy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Še pripomoček za merjenje popadkov. Jaz sem si ga že shranila, pa ve? ... http://www.baby2see.com/contractions_timer.html Hvala za link! Enkrat vem da ga je ena že objavila, ma takrat se mi je to zdelo še takooo daleč Evo, zdaj je pa shranjeno ... za vsak slučaj
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 17:30:54
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha moj pa tudi pregled opravil! zlomleno nic, ocitno kite al tak mocno nategnjene al pa strgane. Dobil bergle in mirovanje 2 tedna.. jesos. Na kontrolo mora 7.2. upam, da ne rodim vmes ker bo zabavno! Sploh ne vem kdo me bo vozickal na preglede HESUS!! Ojej,ojej,......držim pesti, da ne rodiš ta čas IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha suzy pa bota vseeno v dvoje dihala!! Ja.........sem tak vesela
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 17:31:10
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 suzy super, da bo tvoj hitro doma, če se bo slučajno kaj začelo dogajat patrisha ojoj, to pa ni slišat nič fajn Zdej mora torej počivat vsaj dva tedna? Upam, da se vse srečno izteče! mnja, zdaj bom mela druzbo v postli đizs samo to lahko recem , ce pa rodim, pa bo pac na berglah zraven visel, sam ne vem kdo naju bo iz bolnice pelo ahahaha joj ne bom nic prevec mislila naprej
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 17:33:07
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Še pripomoček za merjenje popadkov. Jaz sem si ga že shranila, pa ve? ... http://www.baby2see.com/contractions_timer.html Hvala za link! Enkrat vem da ga je ena že objavila, ma takrat se mi je to zdelo še takooo daleč Evo, zdaj je pa shranjeno ... za vsak slučaj Sej sem vedla, da vam bo prišel prav .......
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 17:33:27
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha moj pa tudi pregled opravil! zlomleno nic, ocitno kite al tak mocno nategnjene al pa strgane. Dobil bergle in mirovanje 2 tedna.. jesos. Na kontrolo mora 7.2. upam, da ne rodim vmes ker bo zabavno! Sploh ne vem kdo me bo vozickal na preglede HESUS!! Ojej,ojej,......držim pesti, da ne rodiš ta čas IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha suzy pa bota vseeno v dvoje dihala!! Ja.........sem tak vesela tnx mnja, cez vikend se mora pocajtat ker v torek mam spet pregled... aja pozabu povedat 1.2. CTG, pregled in vse kar je mozno met pravijo da ko ma hudic mlade, jih ma kr nekaj skupaj! upam, da se me kaj cudnega ne caka
< Sporočilo je popravil Patrisha -- 27.1.2011 17:34:11 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 17:35:06
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Še pripomoček za merjenje popadkov. Jaz sem si ga že shranila, pa ve? ... http://www.baby2see.com/contractions_timer.html je ze v bookmarku , samo pol me se naj ena spomni na to ehehhe
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 17:38:42
|
|
|
|
Tigrica86
|
joj, bošček... no, js sm pa ugotovila, da je za mojo dober, da se js hit pozdravim al pa se kmalu rodi, drugače bo ostal brez nabavljene kozmetike... sem ugotovila, da je hladilno mazilo (namenjeno dojenčkovi ritki) še najboljše za mojo suho kožo okrog nosa (ker si ga pač kr naprej brišem) se je moj "pogovarju" s pikico, pa rekel, da nj hitro pride, preden mu mamica vso kozmetiko porabi aja, pa za mazanje trebuščka oz. kože nasploh tud najraje zdj uporabljam kr baby mandeljnovo olje bom kmalu mela kožo na obrazu lepo kot otroška ritka
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 17:53:43
|
|
|
|
cukica
|
Trsica iskrene čestitke tebi in možu za hčerkico Nadjo in sina Davida.Lepo se cartajte in vse dobro vam želim,... Mi smo imeli pregled za zlatenico in je vse v redu in tudi na teži smo začeli pridobivati,....
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2011 17:56:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 18:07:24
|
|
|
|
suzy29
|
Komunikacija: Facebook in RR Ps: a bomo me tud takšne
< Sporočilo je popravil suzy29 -- 27.1.2011 18:11:43 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 18:10:01
|
|
|
|
suzy29
|
Šala in WC lulanje Hehe dobra šala. Fantje vedno ubogajo, kajne
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 18:14:08
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Meta pa ti gledaš prav? Po moje ne! Ko klikneš na album, je potrebno še klikniti tam kjer piše Od prijateljev in vala slike so tu Aha, zdaj jih pa vidim ampak v čem je pa fora? Ko kliknem na album npr. pri nini, mi odpre albumi uporabnika in ni nobenega albuma, ko grem pa na albume od prijateljev pa najprej vrže nininega ven. Mah, predolgo sem že član. Na začetku je bila RR veliko bolj enostavna. Hvala, suzy!
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 18:52:05
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Šala in WC lulanje Hehe dobra šala. Fantje vedno ubogajo, kajne Ubogajo že ampak si tud po svoje vse razlagajo . Sej ni čudn, da smo me z Venere oni pa z Marsa
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 18:55:11
|
|
|
|
meta21
|
Jaz sem šla pa prej s tamalim "na sprehod" do trgovine, ker se mi je že včeraj zaluštala skutina pita pa je niso imeli in sem si kupila 3!!!! (ne 1) navihančke. Skrajni cajt, da rodim, ker najhujš je to, da mi je bolj ali manj dolgčas, ker imam ogromno časa in pol sam jem. Sej skuham pa kej pospravim pa operem ampak vsaj polovico dneva sem pa na riti (kaj delam vidite po številu postov)
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 18:55:55
|
|
|
|
meta21
|
Kje ste? Če ne bo nobena čvekala z mano, bom mogla it spet kaj jest
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 18:58:55
|
|
|
|
aktak
|
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss tršica iskrene čestitke za Nadjo in Davida Punce, nekatere sem še vas poklikala na FB..hayabusa, aktak, (pa še enih par ) M. Kmetec sem, da boste vedle sem te že potrdila, je pa res da sem šla kontrolirat k februarkam
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 19:01:57
|
|
|
|
aktak
|
Tršiča čestitke za Nadjo in Davida
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 19:03:03
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Komunikacija: Facebook in RR Ps: a bomo me tud takšne ta je pa dobra svaka čast
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 19:19:48
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Meta pa ti gledaš prav? Po moje ne! Ko klikneš na album, je potrebno še klikniti tam kjer piše Od prijateljev in vala slike so tu Aha, zdaj jih pa vidim ampak v čem je pa fora? Ko kliknem na album npr. pri nini, mi odpre albumi uporabnika in ni nobenega albuma, ko grem pa na albume od prijateljev pa najprej vrže nininega ven. Mah, predolgo sem že član. Na začetku je bila RR veliko bolj enostavna. Hvala, suzy! Ja točno tako . Najprej pokaže album uporabnika (če ga seveda ima, v primeru da ga nima, ti pa napiše da ta uporabnik pač nima nobenega albuma. To je tist kar si ti vidla )! Če pa klikneš še na prijatelje, ti pa pokaže vse albume tvojih prijateljev. Mater sem pametna ......
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 19:23:46
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Šala in WC lulanje Hehe dobra šala. Fantje vedno ubogajo, kajne Ubogajo že ampak si tud po svoje vse razlagajo . Sej ni čudn, da smo me z Venere oni pa z Marsa
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 27.1.2011 19:27:27
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kje ste? Če ne bo nobena čvekala z mano, bom mogla it spet kaj jest Daj puncam čas.........pomoje je sam to, da niso navajene, da si že ob tej uri tu. Ti si ponavadi bolj nočni tip .Čeprav, kakšen izgovor pa tud sem ter tja pride prav, a ne?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?