Tigrica86
|
no, pa da povem še kk je z mano... dans se ne počutim več kot da bi me vlak povozu, ampak samo še kot da bi me avto zbil (vprašanje kaj je sploh boljše) upam da se pozdravim do poroda še vedno smkram kot slon in grlo me še tud ful boli. pijem hektolitre čaja (mogoče bi mogla pit malinovga )z limono in medom, apisirup, granobil, lekadole proti glavobolu... no, včeraj sm že misla da bom šla rodit, ker mi je sestra pr osebnem dr. povedla, da so mi zavrnal bolniško, v kateri sm bla pred porodniško (cela štala), ampak mi sploh ni znala nč povedat... tk da sm vsa panična (in s trdim trebuhom) popoldne laufala k dr, pa na ZZZS, kjer so mi pa povedal, da so neki zamutili z mojim zavarovanjem in da nj dans grem še enkrat k dr. še moj je bil ves prestrašen, ker sm se cmerla po telefonu, tk da je šel prej s šihta pa zravn mene. itak sma bla pol v 10 min gotova! seveda js že dans ob 7h pr dr., pa mi mutava sestra reče nj pridem ob 12.30h seveda sm pol zrihtala vse v manj kot dveh minutah! sm pa zdj še vedno na trnih, kaj bo odobrila komisija. pa da ne govorim o tem, da je ta papir mela že več kot en tedn, pa me ni obvestila (klicala pa nism prej, k mi je rekla, da tk dobim domov odločbo ) no, vmesni čas sem izkoristla tak, da sm šla na obisk k boterci, pol k mami, ki me je seveda spravla zraven še k drugi teti in tretji... no, sm vsaj ubila 2 muhi na en mah, ker sem slučajno mela ravno fotoalbum najine poroke s sabo in slike za delit, pa sm to pokazala in raztalala pa so bli vsi srečni, js pa tud, da mi ni treba skrbet, kdaj jim bom to dala drugač pa mene tud vse pogosteje špika spodi, ampak da bi pa kake popadke čutla pa ne (al pa ne vem, da bi to blo to ) no, js še bom kako urco sama, ker se moj jezikovno izobražuje (upam da ne dobesedno ) tk da bom poskusla mal sledit tule gor, da se mi pol ne bo tolk nabral...
< Sporočilo je popravil Tigrica86 -- 27.1.2011 17:03:21 >
|