|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
27.1.2011 15:48:59   
samsara04
trsica, čestitke za Nadjo in Davida user posted image user posted image !!!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
27.1.2011 15:57:12   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Slike dodane, če kero zanima (Meta, me firbec matra, če teh tut ne boš mogla pogledat user posted image ).

Sem že resno razmišljala, da ne znam pogledat. Kliknem pri tebi na album in tam piše  Ni nobenega albuma. A delam kaj narobeuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
27.1.2011 15:57:24   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Tiste ki že nestrpno pričakujete dan D in seveda tudi ostale, povejte, ima katera spisan porodni načrt? Jst razmišljam o tem, da bi vsaj tisto, kar me je prvič najbolj zmotilo, kr zapisala.
In ja, drugič se mi zdi, da greš s cmokom v grlu rodit, ker približno že veš, kaj te čaka. Prvič si itak rečeš, kar bo pa bo. No, sej tud drugič, ampak je drugač.

Jaz kar mojemu sproti naročam, ko se spomnim... Dvigni mi posteljo, da ne bom spet ležala ... Spomni me, da grem mal hodit ... Prvič sem kar čakala, da mi bo otrok z neba padel menda ...

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
27.1.2011 15:57:36   
meta21

Tršica sporoča:
"Pa smo ju dočakali. Nadja 47cm 2850g 13:45 in David 47cm 2900g 13:50. Vsi smo OK."

TRŠICA ČESTITKE ŠE TUKAJ!!!

user posted image

Ja vendarle ... user posted image  Zdaj gremo pa lahko tud vse ostale rodit (no mogoče še petrop počakamuser posted image  in mogoče suzy ...)

Drugače pa iskrene čestitke!user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
27.1.2011 15:59:55   
Patrisha
meta pa suzy zdaj pa sta res vi2 na vrsti user posted image

teyla da ne pozabim! srecno ju3 naj se cimprej iztece z cim manj bolecinami! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugace pa ja, mi mamo celo stalo doma. Moj pride vceraj domov celi krumpast, nekaj je skakal in si je ocitno koleno poskodoval. OK. Mu namazem z kremo F23 - za jake sportnike - priporocam je res dobra! pac za misice, sklepe.. in je blo ok. Danes pa ocitno vec ni ok! in se ne more niti domov iz LJ prpelat.. tak, da je sodelovca nahecal da ga kr pele v bolnico.. sem rekla super, se dobro, da mam napotnico za resilca al pa se bom mogla sama pelat ce bo sila user posted image user posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
27.1.2011 16:04:47   
meta21
Lupinica poznam mamice (starše) , ki jo nonstop uporabljajo povsod (celo take, ki jim je otrok spal čez dan izključno v tem, ker drugače ni hotel), poznam take, ki so med potjo ustavljali na pol ure in otroka ven jemali in poznam take vmesne.

Mi smo jo imeli izključno za vožnjo ampak ga 2 uri od Grosuplja do Ptuja/Ormoža nisva ven jemala, pa na Rudnik po plenice sem tudi kdaj skočila tako, da sem lupinico iz avta prestala na voziček in gas (pa v HM-ju sem se tud ustavlauser posted image ).

Vsekakor je pri vseh teh nasvetih ZDRAVA PAMET tista, ki odloča (še posebej veliko je rabiš pri uvajanju goste hrane in dodajanju čaja k mleku), sem pa res pred časom gledala en prispevek na TV, kjer naj bi v ZDA otroci celo umirali oz. se zadušili, ker so jih predolgo (kolk je to, ne vem) pustili v lupinici in jim je zmanjkalo kisika. Koliko časa lahko otroka, ki je lačen in pokakan vsaj vsake 3 ure pustiš v lupinici pa tudi ne vem, tako da je takim prispevkom tudi bolj tako-tako za verjet.user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
27.1.2011 16:21:47   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Lupinica poznam mamice (starše) , ki jo nonstop uporabljajo povsod (celo take, ki jim je otrok spal čez dan izključno v tem, ker drugače ni hotel), poznam take, ki so med potjo ustavljali na pol ure in otroka ven jemali in poznam take vmesne.

Mi smo jo imeli izključno za vožnjo ampak ga 2 uri od Grosuplja do Ptuja/Ormoža nisva ven jemala, pa na Rudnik po plenice sem tudi kdaj skočila tako, da sem lupinico iz avta prestala na voziček in gas (pa v HM-ju sem se tud ustavlauser posted image ).

Vsekakor je pri vseh teh nasvetih ZDRAVA PAMET tista, ki odloča (še posebej veliko je rabiš pri uvajanju goste hrane in dodajanju čaja k mleku), sem pa res pred časom gledala en prispevek na TV, kjer naj bi v ZDA otroci celo umirali oz. se zadušili, ker so jih predolgo (kolk je to, ne vem) pustili v lupinici in jim je zmanjkalo kisika. Koliko časa lahko otroka, ki je lačen in pokakan vsaj vsake 3 ure pustiš v lupinici pa tudi ne vem, tako da je takim prispevkom tudi bolj tako-tako za verjet.user posted image

meta, podatek, da je bilo to v ZDA, ti že dosti pove ... user posted image mogoče malo zlobno, ampak resnično user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
27.1.2011 16:24:46   
šebela
Oj čveke!
Je kr zmanjkalo čaja malinovih listov v Sanolaborju, ko ga tolk pijete...user posted image

ČESTITKE TRSICA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SI IMELA PA RES TEŽEK TREBUH, SI NE PREDSTAVLJAM, DA BI IMELA JAZ ZDAJ DVAKRAT TAKEGA.

Kar se tiče zdrave pameti, pa se strinjam, da je nadvse uporabna za vse reči, ki ste jih napisale.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
27.1.2011 16:26:40   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

teyla da ne pozabim! srecno ju3 naj se cimprej iztece z cim manj bolecinami! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugace pa ja, mi mamo celo stalo doma. Moj pride vceraj domov celi krumpast, nekaj je skakal in si je ocitno koleno poskodoval. OK. Mu namazem z kremo F23 - za jake sportnike - priporocam je res dobra! pac za misice, sklepe.. in je blo ok. Danes pa ocitno vec ni ok! in se ne more niti domov iz LJ prpelat.. tak, da je sodelovca nahecal da ga kr pele v bolnico.. sem rekla super, se dobro, da mam napotnico za resilca al pa se bom mogla sama pelat ce bo sila user posted image user posted image

Ojoj, ma kaj je z našimi moškimi?! user posted image Naj se čim prej pozdravi, da bo lahko on tebe cartal in ne ti njega!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
27.1.2011 16:27:45   
tamy82

Slike dodane, če kero zanima (Meta, me firbec matra, če teh tut ne boš mogla pogledat user posted image ).

Sem že resno razmišljala, da ne znam pogledat. Kliknem pri tebi na album in tam piše  Ni nobenega albuma. A delam kaj narobeuser posted image

Sorry, sam to mi pa res ni jasno ... ker jaz normalno vidim vse albume (od tistih, s katerimi sem prijateljica), tudi tvoje ... user posted image
Piši skrbniku RR če ne ... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
27.1.2011 16:28:30   
tamy82
Lahko bi pobirale stave katera bo naslednja rodila user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
27.1.2011 16:28:53   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Ojoj, ma kaj je z našimi moškimi?! user posted image Naj se čim prej pozdravi, da bo lahko on tebe cartal in ne ti njega!!! user posted image user posted image

jah taki so ne, samo dirkajo brezglavo in pride do tega! user posted image hvala za lepe zelje, upam, da bo vse ok!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
27.1.2011 16:33:09   
Patrisha

Lahko bi pobirale stave katera bo naslednja rodila user posted image user posted image

teyla, ce bo pilotgirl se, suzy

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
27.1.2011 16:34:08   
Tigrica86
oj čvekice!

rabla spet več kot 1 uro, da sm prebrala vse za nazaj (in več kot pol sproti pozabla), tk da pokomentiram, kar se bom spomnala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami
mam pregleduser posted image Edin kar mi je čudno, našauser posted image bi naj bla že 2 mesca obrnjena na glavo, ampak js mam občutek kot da je počez, ker me ves čas brca v desno stran in jo cuka na leviuser posted image Morem vprašat če si ni zdj na koncu kj premislila, upam da ne

no, sporoči glede lege, ker mam js isti problem user posted image

Končno sem nabavla vlažilec zraka in zdaj že dva dni dela neprekinjeno pa še nismo prišli čez 50 % vlage, prej sva imela v spalnici ponoči 38% (sem se cela presušena zbujala).

Pri nas mamo pa ravno nasprotni problem... ful veliko vlažnost po celi bajti, tak da zjutri, preden prezračim, voda kar teče s šip... tak da razmišlam o odstranjevalcu vlage, sam bi vrjetno mogu bit v vsakem prostoru eden user posted image

potem, čestitke Tršici za dva sončka user posted image user posted image veliko cartanjauser posted image

kar se jajčke tiče, menda res ni priporočljiva, midva bova uporabljala deke na kavču in ležalnik (ki pa mu moram še oprati prevleko, ker je rabljen - hvala ker ste me spomnile user posted image )

dudico bo šel kupit očka, ker je bil že zadnjič užaljen, ker sem skoraj vse nabavila, češ, če mislim, da on pa ne bo znal ničesar kupit (se tolažim da bo vsaj prodajalko vprašal user posted image )

suzy, želim ti, da počakate na očka - pa veliko sreče, ko bo šlo zares user posted image

evo, za 4. del=1.del dojenčkov user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
27.1.2011 16:43:19   
little*miss
tršica iskrene čestitke za Nadjo in Davida user posted image user posted image

Punce, nekatere sem še vas poklikala na FB..hayabusa, aktak, (pa še enih par ) M. Kmetec sem, da boste vedle user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
27.1.2011 16:51:06   
Tigrica86
no, pa da povem še kk je z mano...

dans se ne počutim več kot da bi me vlak povozu, ampak samo še kot da bi me avto zbil (vprašanje kaj je sploh boljše) user posted image upam da se pozdravim do poroda user posted image

še vedno smkram kot slon in grlo me še tud ful boli. pijem hektolitre čaja (mogoče bi mogla pit malinovga user posted image )z limono in medom, apisirup, granobil, lekadole proti glavobolu...

no, včeraj sm že misla da bom šla rodit, ker mi je sestra pr osebnem dr. povedla, da so mi zavrnal bolniško, v kateri sm bla pred porodniško (cela štala), ampak mi sploh ni znala nč povedat... tk da sm vsa panična (in s trdim trebuhom) popoldne laufala k dr, pa na ZZZS, kjer so mi pa povedal, da so neki zamutili z mojim zavarovanjem in da nj dans grem še enkrat k dr. še moj je bil ves prestrašen, ker sm se cmerla po telefonu, tk da je šel prej s šihta pa zravn mene. itak sma bla pol v 10 min gotova! seveda js že dans ob 7h pr dr., pa mi mutava sestra reče nj pridem ob 12.30h user posted image seveda sm pol zrihtala vse v manj kot dveh minutah!user posted image   sm pa zdj še vedno na trnih, kaj bo odobrila komisija. pa da ne govorim o tem, da je ta papir mela že več kot en tedn, pa me ni obvestila (klicala pa nism prej, k mi je rekla, da tk dobim domov odločbo user posted image )

no, vmesni čas sem izkoristla tak, da sm šla na obisk k boterci, pol k mami, ki me je seveda spravla zraven še k drugi teti in tretji...user posted image no, sm vsaj ubila 2 muhi na en mah, ker sem slučajno mela ravno fotoalbum najine poroke s sabo in slike za delit, pa sm to pokazala in raztalala user posted image pa so bli vsi srečni, js pa tud, da mi ni treba skrbet, kdaj jim bom to dala user posted image

drugač pa mene tud vse pogosteje špika spodi, ampak da bi pa kake popadke čutla pa ne (al pa ne vem, da bi to blo to user posted image )

no, js še bom kako urco sama, ker se moj user posted image jezikovno izobražuje (upam da ne dobesedno user posted image ) tk da bom poskusla mal sledit tule gor, da se mi pol ne bo tolk nabral...

< Sporočilo je popravil Tigrica86 -- 27.1.2011 17:03:21 >

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
27.1.2011 16:54:38   
Tigrica86
aja, pa glede na to, da smo v zlo kratkem cajtu pršle na 75 strani, mislim da se ni za bat, da ne bi do konca februarja naklofale 200 strani user posted image

smo čveke, ni kj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1867
27.1.2011 17:00:38   
valek
Tršica iskrene čestitke za tvoji dve štručki!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
27.1.2011 17:04:36   
Tisia
user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
27.1.2011 17:07:38   
suzy29

Sorry, sam to mi pa res ni jasno ... ker jaz normalno vidim vse albume (od tistih, s katerimi sem prijateljica), tudi tvoje ... user posted image
Piši skrbniku RR če ne ... user posted image

Meta pa ti gledaš prav? Po moje ne! Ko klikneš na album, je potrebno še klikniti tam kjer piše Od prijateljev  in vala slike so tu user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
27.1.2011 17:07:53   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

aja, pa glede na to, da smo v zlo kratkem cajtu pršle na 75 strani, mislim da se ni za bat, da ne bi do konca februarja naklofale 200 strani user posted image

ja tigrica veckrat pridi pa kaj napisi pa bomo se prej :) poglej kolko postov mas samo? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1871
27.1.2011 17:09:43   
Tigrica86
pa sj berem skoz, ampak k tolk napišete že druge, me mine potem volja ker sem mogla tolk prebrat, da bi še js kj napisala... no razn, kadar mi je dolgcajt, npr. zdle

pa bi imela kj za počet user posted image

se bom potrudla krajše monologe pisat, da bomo prej tam user posted image

< Sporočilo je popravil Tigrica86 -- 27.1.2011 17:10:42 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
27.1.2011 17:12:10   
Tigrica86
kar se pa števila postov tiče - malo, ampak so ti s srcem prispevani user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1873
27.1.2011 17:14:17   
Patrisha

kar se pa števila postov tiče - malo, ampak so ti s srcem prispevani user posted image  user posted image  user posted image

to pa vrjamem user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1874
27.1.2011 17:14:41   
suzy29

Se strinjam user posted image ...........

Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?