Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 9:01:37
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz dalje po se vidimo čez uro. Čao.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 9:03:01
|
|
|
|
katy83
|
midva tudi prideva.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 9:03:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 midva tudi prideva.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 9:04:28
|
|
|
|
arabela*
|
grem k M ...ker bo vsak čas zaspala... lep čvek vam želim in se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 9:12:56
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Evo mene,mi je ratalo na rr pricotat,pa še štrajka nena nič računalnik,začuda. Zaj pa veselo papam kruheca-sem ga sama zvečer spekla. Zjutraj pa smo vsi zaspali,kaka panika je to bla,na višku.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 9:13:14
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kak je grdo sivo vuni . po snegu diši...bljak pa ni tak hudo...niti mrzlo ni preveč fajn, da vsaj mrzlo ni. še mi ni uspelo nosa vem pomolit. prideš na kavico? jaz imam fajn šprancir do vrtca in mi prav paše ne bo me ne kofe.....po pravici povedano bi prišla, če bi moj bil doma, z M pa mi ni ...čakam na poletje.......pol pa mi ziher ne uide nobena kavica zakaj ne? pa pridi z otrokom, saj ne boš edina
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 9:13:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kje naj take mehke stenske nalepke kupim?...lahko tud v obliki likov, živali.....pa poceni..... Dobiš jih v BC,lahko pa še Amalijo vprašam,jih je kupovala pred kratkim!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 9:14:19
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 midva tudi prideva. super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 9:14:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 midva tudi prideva. super Vidiš,pa nas bo nekaj bab na kupu!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 9:15:51
|
|
|
|
matcar
|
Te pa se tak vidimo kmalu,šibam jaz! Pa-pa!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 9:28:28
|
|
|
|
elevitka
|
jutro vsem....lepo se imejte na kavici! midva se oblečeva in skokneva do trgovine po sestavine za rolado (bova skupaj pekla z tamalim) se ceu dopoldan že dere MAGAM MAGAM -on bo pomagal! potem si lase operem-otrok bo spal pol pa greva na slikanje v salon k atiju z FIAT DOBLOM (sposodim si ga lahk vsak vikend- bolj me mika GARDALAND) fajn bodite
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 10:00:37
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Le hitro slikat,tule vidim,da ze imajo enkateri dosti glasov...Itak bom glasovala za vas http://www.narejenzadruzino.si/gallery.php tnx sacherca
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 11:46:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kje naj take mehke stenske nalepke kupim?...lahko tud v obliki likov, živali.....pa poceni..... baby center, pikapolonica
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 11:59:27
|
|
|
|
botrca
|
Dan, kosilo se kuha, mali v vrtcu...moj pri sosedu...še malo pa grem v mesto nekaj opravit pa na tečaj. Se tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 13:02:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Le hitro slikat,tule vidim,da ze imajo enkateri dosti glasov...Itak bom glasovala za vas http://www.narejenzadruzino.si/gallery.php tnx sacherca To gremo mi tudi,upam,da že danes,ker so eni res že ogromno glasov pridelali.Sem pa danes izvedela,da je baje nagrada samo izposoja avta za en mesec!No,pa če ne drugega,mogoče pa Gardaland dobimo.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 13:32:14
|
|
|
|
bambixxx
|
punce na kavi je blo super. še več takih . pa hvala nadomestim materam sami in ly, da sta mi otroka čuvale, medtem ko sva bile z matcar v kadilnici .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 14:33:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx punce na kavi je blo super. še več takih . pa hvala nadomestim materam sami in ly, da sta mi otroka čuvale, medtem ko sva bile z matcar v kadilnici . Malenkost,pa še kdaj drugič
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 14:35:11
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa veselo papam kruheca-sem ga sama zvečer spekla. Sem pozabla komentirat prej na kavi-prriiiiiiidna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 16:27:41
|
|
|
|
bambixxx
|
sami maš ma mailu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 17:33:37
|
|
|
|
marta82
|
Vidim, da ste se imele fajn na kavi. Upam, da bo kmalu tudi kakšna popoldanska. Kaj pa SO se vam je dopadel?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 19:13:49
|
|
|
|
Sacherca
|
Alora S kisom scistla pecico,spekla tortico okus kinder pingvin za jutri...Bo obisk jutri popoldan ....Pocasi se greva stusirat z malim,ata popoldan v sluzbi... Fajn,da ste uzivale na kavici...Jaz v torek bila pri frizeru,najrajs pol leta ne bi sla iz hise,se tolazim,da lasje rastejo.....Sovrazim svoje lase Tak,da mene ne boste srecale na kavi najmanj 2-3mesece
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 19:22:48
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Le hitro slikat,tule vidim,da ze imajo enkateri dosti glasov...Itak bom glasovala za vas http://www.narejenzadruzino.si/gallery.php tnx sacherca To gremo mi tudi,upam,da že danes,ker so eni res že ogromno glasov pridelali.Sem pa danes izvedela,da je baje nagrada samo izposoja avta za en mesec!No,pa če ne drugega,mogoče pa Gardaland dobimo. izposoja za en mesec ja... kaj si pa mislila da avto dobiš ?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 27.1.2011 19:25:09
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Alora S kisom scistla pecico,spekla tortico okus kinder pingvin za jutri...Bo obisk jutri popoldan ....Pocasi se greva stusirat z malim,ata popoldan v sluzbi... Fajn,da ste uzivale na kavici...Jaz v torek bila pri frizeru,najrajs pol leta ne bi sla iz hise,se tolazim,da lasje rastejo.....Sovrazim svoje lase Tak,da mene ne boste srecale na kavi najmanj 2-3mesece zakajjjj ???? pa daj no .... ne more bit tak hudo
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?