|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
27.1.2011 11:13:15   
brkn83
ajvy - nisi povedala. Ampak hvala. Sem vesela, da ste opazile, da me prej ni bilo tk pogosto. Zdej je pač malo več časa, sam mislim da ne bo dolgo tako.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 11:13:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4127
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 11:15:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4128
27.1.2011 11:15:47   
Ajvy
Urša....ojej....upam,da bo tokrat vse obšlo otročke in da se možek lepo in čimprej pozdravi, da še ti prideš do zasluženega počitka.....
Glede dude te popolnoma podpiram in pozdravljam tvojo odločitev........user posted image user posted image user posted image
Pošiljam vam milion zdravilnih objemčkov.....

Čebela...prav tako pozdravljam tvojo odločitev o vrnitvi dude....še bo čas , ko bomo morali nastopati strogo in nepopustljivo......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
27.1.2011 11:15:54   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BELO-RDEČOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

Neposredna povezava do sporočila: 4130
27.1.2011 11:16:05   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Jaz sem čist morto pa šele devet bo urauser posted image Si bom tole timo 100% zapomnila user posted image user posted image user posted image . Možek še kar bogi, no danes se je vsaj zbudil z manj vročine tko da nekako gre na boljše, tamaledva sta začela kašljat , občasno tud Eva, jaz pa panična ponoč skačem pa tipam čela če ma kdo vročino, pa poslušam če kdo zakašlja user posted image user posted image user posted image me boso po tej zimi sam še nekam pelal.

Prebrat vas še morm, pa čebeli sem še dolžna odgovor.
čebela dudo sva mu dala nazaj k jo je tko iskal, pa s tistim koščkom je revček delal ojej, lej uuu - se nama je zasmilil, pa tud ponoči je bil nemiren tko da ima spet dudo ampak samo za spat potem se pospravi. Sej je že to uspeh.

Ajvy res sem vesela da so izvidi boljši kot zadnjič in seveda da je bil odnos zdravnika tokrat boljši.

ajej urša....noro mamo res tele zime....res ne pomnim take, upam, da slabše ne more več bit, in da bo druga lahko le še boljša
sj ne vem kakšno kavico nej ti prpopam, za dvignt energijo.....pa tisti vaši debati o mleku in dojenju lahko dodam samo to, da pri vsem tempu in težavam ki jih imaš zadnje mesece si dobra, da tvoje telo sploh uspe pridelat take količine mleka, tko da se ne muči in dodaj če misliš, da je treba tako...poslušaj le sebe.....ker si res carica pri vsem tem....zraven lahko vključim tud kolumbo s temi ultra tempi brez šimeta in bolanima ptičkoma....tko da....super ste občudujem vas...
sj veš birdy...teb je s temi boleznimi en malček prizanešeno....
jst nimam malega dojenčka še doma pa včasih samo evo komaj spedenam in držim pokkonci kadar je bolana....

za dudo se pa čist strinjam, da sta jo dala nazaj...če je tebi vsaj malo lažje tako naj bo še malo...sj bo še čas, da jo boste ukinli....

se bom kar strinjala s petruškuser posted image
jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk je tole tko lepo napisala, da se kar podpišem...če smem----

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
27.1.2011 11:16:52   
sjmm
ekola...smo že nazaj...ploščice po mojem okusu naročene za kombinirat k unim k jih imamo....pa še za na steno sva ene take dekorativne izbrala...niso glih ploščice...so taki ceglasti delčki...bo ena stena v celoti s tem obložena

pol smo skočil še k vaškemu sosedu...je mami podabla kis in čistilo za kuhnouser posted image

Maj je očija odpeljal en krog..jz pa sušilca spraznm..pol pa v kuhalno akcijo dons ponujamo...brokolijevo kremno juho s krompirjem in koromačem, kitajske jajčne zvitke, pa za posladek ali popoldnasko lakoto skutno zdrobove žličnike z malinovo marmelado..ajdi..zdej pa tečem...d ulovim še en kapučinčekuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
27.1.2011 11:17:18   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

ajvy - nisi povedala. Ampak hvala. Sem vesela, da ste opazile, da me prej ni bilo tk pogosto. Zdej je pač malo več časa, sam mislim da ne bo dolgo tako.

no, le glej da vas bomo lahko še naprej spremljale.....je super tako....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
27.1.2011 11:17:54   
sjmm

Jure spi, js sm mu pa glih mislna AM nardit k sm mela fiksno idejo d je fuuul lačn....ej s tem mlekom bom doktoriralauser posted image

welcome to the clubuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4134
27.1.2011 11:18:51   
sjmm
ajvy...kaj pa te je napeljalo na misel name...pozna ura al nadaljevankauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
27.1.2011 11:19:13   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tvoja tašča je pa prav ona tašča iz vicev....takšne izjave...sej človeku se mora smilit revca...o kakšnih stvareh razmišlja user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image
AJVY KDAJ LOH PRIDEM NA TEČAJ DIPLOMATSKEGA IZRAŽANJAuser posted image ...ej res rabm par tvojih inštrukcij in par diplomatskih stavkov, k jst preveč direktno vn padem in pol na konc sm jst una ta grda......

poleti enkrat...se bodo otroc zunaj igral...midve mame ..bova pa kavo pile....he he

Neposredna povezava do sporočila: 4136
27.1.2011 11:19:33   
sjmm
šibam, da me dec ne zaloti d zabušavam...pol bo mislu d je vsak dopoldan tkouser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
27.1.2011 11:21:11   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ajvy...kaj pa te je napeljalo na misel name...pozna ura al nadaljevankauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oboje....sem si misnla....glej tko kot sjmm...namesto ,da grem spat. klelele buljim v telenovelo....o ja....sam sanjat je pa fino zraven....a ne ?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
27.1.2011 11:25:19   
Čebel@

Čebela...prav tako pozdravljam tvojo odločitev o vrnitvi dude....še bo čas , ko bomo morali nastopati strogo in nepopustljivo......

sem videla da je dovolj da ji večerno uro premaknem za pol urce(čeprav včeraj je glih tko dol padla ob 19.00) in se ne zbujauser posted image ...a Tisa ima že vse zobke?....ne vem tak čuden kakec ima Hana(rumen,tekoč in koščki hrane so notr),da sploh ne vem če se kaj kuha v njejuser posted image pa smrdiuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
27.1.2011 11:26:23   
Čebel@

Tvoja tašča je pa prav ona tašča iz vicev....takšne izjave...sej človeku se mora smilit revca...o kakšnih stvareh razmišlja user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image
AJVY KDAJ LOH PRIDEM NA TEČAJ DIPLOMATSKEGA IZRAŽANJAuser posted image ...ej res rabm par tvojih inštrukcij in par diplomatskih stavkov, k jst preveč direktno vn padem in pol na konc sm jst una ta grda......
jaz tudi,jaz tudiuser posted image ....sem gli tko ena s predolgim jezikomuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4140
27.1.2011 11:27:10   
Čebel@

ekola...smo že nazaj...ploščice po mojem okusu naročene za kombinirat k unim k jih imamo....pa še za na steno sva ene take dekorativne izbrala...niso glih ploščice...so taki ceglasti delčki...bo ena stena v celoti s tem obložena

pol smo skočil še k vaškemu sosedu...je mami podabla kis in čistilo za kuhnouser posted image

Maj je očija odpeljal en krog..jz pa sušilca spraznm..pol pa v kuhalno akcijo dons ponujamo...brokolijevo kremno juho s krompirjem in koromačem, kitajske jajčne zvitke, pa za posladek ali popoldnasko lakoto skutno zdrobove žličnike z malinovo marmelado..ajdi..zdej pa tečem...d ulovim še en kapučinčekuser posted image
u to sta pa hitr izbralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......komaj čakam slikiceuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
27.1.2011 11:31:17   
TAMIKA3

u to sta pa hitr izbralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......komaj čakam slikiceuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
27.1.2011 11:32:04   
TAMIKA3

sem videla da je dovolj da ji večerno uro premaknem za pol urce(čeprav včeraj je glih tko dol padla ob 19.00) in se ne zbujauser posted image ...a Tisa ima že vse zobke?....ne vem tak čuden kakec ima Hana(rumen,tekoč in koščki hrane so notr),da sploh ne vem če se kaj kuha v njejuser posted image pa smrdiuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vsak slučaj user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
27.1.2011 11:32:43   
TAMIKA3
kosilo: golaž + polenta + zelena solata s krompirjem user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
27.1.2011 12:02:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vsak slučaj user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
27.1.2011 12:03:35   
Čebel@
pri nas je tudi že kosilo na štedilniku:juho sem iz skrinje vzela+pečena bedra(se pečejo)+pire krompir(moram it še iskat krompir v klet)user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
27.1.2011 12:26:09   
sjmm
ja, ajvy...kaj si pa gledala????user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
27.1.2011 12:43:52   
petrušk_
hejjjjjj

naš malček se za ušeska grabi....gremo popoldan k P...pomoje po antibiotik....
a mislte da lohk kljub temu zabavo speljem al boljš da ne pa na drug vikend prestavim???
sploh ne vem kaj nardit...k drgač je ok, kašlja ampak to bo itak še cel mesec, nosek je pa tud ful boljš....sam v torek ji je sam un butast trakec dal notr k po 1 uri vn pade tko da sm točn vedla kaj bo....AB čez 2 dni, namest da bi ga takrat dal pa bi blo zj že dobr....porajtala sm jo pa včer zvečer, k je kupček podrla, začela jokat in se prjela za ušesek....zj k sm iz šihta pršla pa isto...tko da to je to....
a mislte da bo AB takoj prijel??

KAJ NEJ NARDIM ZA SOBOTO???PLIZZZZZ HELLLPPPPPP

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
27.1.2011 12:57:12   
Urša08
petrušk jaz bom napisala svoje mnenje pa ne bit huda. Jaz bi zabavo odpovedala če je otrok bolan, pa kljub ab ju bo mogla mal počivat oz. je že tako občutljiva da jo lahko vsak dodatni bacilček ki ga bo kdo prinesel spet v posteljo položi. Odločitev je pa seveda vajina. Sem brala da jim antibiotiki še dodatno oslabijo imunski sistem. Pa držim pesti da mogoče pa ne bo treba antibiotika jest. Za Evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
27.1.2011 12:59:12   
Urša08
Punce hvala vam za vse besede, zlate ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Si grem en kapučinček narest dokler mam mir, ker je šel Žiga spat, nejca sem mal knjigice poslala gledat, Eva je v zibki tko da grem izkoristit.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

izbera imena
junija08

z možem se odločava med dvema imenoma. katero je vam blj všeč?

Alana (60%)

Alma (39%)

Število vseh glasov: 194

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!