|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
26.1.2011 20:34:02   
philadelphia
November2010 kaj ti počneš pri porokah? Me je Destiny čist razdražila s poroko user posted image . Sem mojmu rekla, da se greva še midva letos poročit, pa je kr za, je reku, da kadarkol želim user posted image . Sam ne vem, če bodo finance sploh kdaj znesle in jaz sanjam o poroki na morju user posted image . Pa verjetn je to še dražji strošek kot če bi se kje na celini.user posted image

Lepi otročki so naši novemberčki user posted image

No to je pa naša Sara

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil library -- 26.1.2011 20:36:08 >

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
26.1.2011 20:54:55   
november2010
library - ta portal je delno služba, delno hobi. Za mojega je pa služba organizacija porok (http://www.zelimo.si) .... poleg tega tudi pojem na porokah - do sedaj sem samo tko za hobi, če me je kdo prosil, po kakšnih priporočilih, zdaj pa se bom mal bolj spustila v to - glej link v mojem podpisu + v bližnji prihodnosti bom tud svojo spletno stran odprla .... skratka pri nas se vse vrti okrog porok :)

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
26.1.2011 21:14:06   
emma83
Danes sem pa res ko ena cunja, čist izžeta.

Začel se je že zjutraj s prezgodnjim vstajanjem, pol se je pa počasi nadaljevalo, ob 12h so me klical, da lahko pridem po avto (neka lučka gori in niso mogli ugotovit kaj to je, najprej so celo rekli, da je šel komplet računalnik , no zdaj so končno ugotovil kaj je ampak del pa dobijo tm čez ene 10 dni, avto je pa še v garanciji, maja bo star 2 leti in mi gre totalno na qurac, da je zadnje čase skoz neki na servisu. Morava nujno dokupiti še 2 leti garancije, če ne sva mrzla, če se po maju kaj zgodi in bo treba skeširat kšnega jurja za popravilo). No in grem jaz lepo po avto in se z mojim kr neki skregava po telefonu za BV, pol sem šla še do mojih in me je začel glavobol dajati, komaj sem prilezla domov, za povrh mi je Liam danes cel dan štrajkal pri hrani in sem skoz čekirala mečavo, če je kaj vdrta. No po prihodu domov so se pa pojavili krči in sem ga 2 uri nosila dokler ni minilo, je pojedel 80 ml in zdaj spi v posteljici. Aja moj pa ta teden popoldne dela, tko da sem bila dobesedno za vse sama cel dan.

Sori za tole jamranje samo sem mogla dat ven iz sebe.

Dejt jaz sem za ampak lahko naslednji teden dopoldne katerikoli dan. Sporočite kdaj, pa magar poboldat in z drugo barvo napisat.

Vsi malčki so cukri. Me like.

V petek nama pa pridejo Dormeo zamenjat . Prejšnji teden sem dala reklamacijo, ker se je ležišče po 3 letih posedlo in je dobesedno luknja na postelji.

Grem še nabrzino pod tuš in v posteljo. Lahko noč punce.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
26.1.2011 21:14:51   
emma83
Aja smajlije je pojedel we are sorry. Đizs lohk bi že poštimal tale RR.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
26.1.2011 21:21:40   
ječi12
ojla

vas preberem pol pa nč ne napišem.

luštni otročički.čisto usi!

mi smo fino,naš mali je priden dečko. lepo aja,ful je nezahteven. no ko ga kaj zvija pač ne gre drugače kot da se crkljamo,ampak tega je k sreči malo...sicer pa smo na flaši,popijemo nekje 120ml,včasih malo manj. ma pa dobre 5kg pa 58 je bil dolg pri 2h,zdj je najbrž nekje 60cm.

Najki tebe sm hotla še neki vprašat. ko si rekla da more sluz ven ko vam je Lien kašljala? a si šla do DR. ? k zdj je nosek že ful ok,ampak sluz očitno še nekje je ker mokro kašlja.zdj pa ne vem kok časa naj bi to trajalo oz če morm kej pogledat. kok časa nej čakam,pa na kaj nej bom pozorna? k drugače mu nič ne manjka,je čisto ok.v vseh pogledih. samo nosek pucamo,pa kašlja oz odkašljuje se mi zdj več kot se mi je prvi in drugi dan. dons mislm da je 4 dan kar je prehlajen??

poroka-fino! midva jo mava tut v planu,samo nism še zihr kdaj. najbrž pa 2012. pa še en luštn datum je na soboto....mava pa že use v glavi,kje kako in koga....skratka piknik varianta,sproščeno,med ljudmi ki so nama kul,brez tradicionalnih bedarij sploh ples neveste in ženina in ples neveste z očetom ipd. to mi je bedno in tega ne bo. pa nobenih igric,ampak samo ples in petje,žurka do jutranjih ur :) pa seveda še kšna žoga za fuzbal,odbojko ipd :) juhu! :)

nč uživajte.se še kej javim.

Neposredna povezava do sporočila: 1605
26.1.2011 21:23:32   
november2010
ja men je tud za dejt vseen kater dan, sem pa tud bl za dopoldan....

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
26.1.2011 21:50:55   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12
poroka-fino! midva jo mava tut v planu,samo nism še zihr kdaj. najbrž pa 2012. pa še en luštn datum je na soboto....mava pa že use v glavi,kje kako in koga....skratka piknik varianta,sproščeno,med ljudmi ki so nama kul,brez tradicionalnih bedarij sploh ples neveste in ženina in ples neveste z očetom ipd. to mi je bedno in tega ne bo. pa nobenih igric,ampak samo ples in petje,žurka do jutranjih ur :) pa seveda še kšna žoga za fuzbal,odbojko ipd :) juhu! :)

Kuluser posted image . Tko bi se pa še jaz poročila.

Library, luškana punčka. Ima tud že kar ličkauser posted image .

Kapesanta, si mi dala mislit glede vadbe. Mogoče se pa vseen spravim. Lukca čist narobe hendlam, točno vemuser posted image . Pa ga nikakor ne znam pravilno, tok je že velik in težek... Pa bi bilo fino, če bi še mal pazili. A to se lahko kadarkoli vključiš al so skupine izoblikovane? A plačuješ vsak obisk posebej al je to treba hodit?

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
26.1.2011 22:04:07   
nov2010
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

IZVIRNO SPOROČILO: nov2010

Aja sem vedla da sem nekaj pozabla:

aleunam in ostale pomurke (trenutno ne vem točno katere ste) - potlej pomladi in poleti bi se tudi jaz priporočala za kakšno kavico v Murski, saj imamo namreč blizu Moravcev vikend in bova zagotovo z Rokom čim več izkoristla. Tako da bi lahko malo čvekale kdaj pa kdaj user posted image

JA SEVEDE SMO TAKOJ ZA KAVICCO, TI KR JAVI KO BOŠ V NAŠIH KONCIH (aktivne pomurke tukaj smo pa jaz, aleunam in bejo2010)

No super se bomo res zmenleuser posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
26.1.2011 22:05:19   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Kuluser posted image . Tko bi se pa še jaz poročila.

ane fajn ;) a ti se pa ne boš?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
26.1.2011 22:34:53   
Majchi
Dvomim, da se bom jaz kdaj. Mi nikoli ni bilo kaj dosti do tega, mojemu pa sploh ni do tega. Bom pa tako rekla...če bi mi rekel, če se greva poročit, bi verjetno se. Ampak mi ne bouser posted image .
Ne, brez heca... Ne njemu, ne meni nikoli ni to bila pomembna stvar. Edino, ko sem bila noseča z Lano in ko sva se o priimkih pogovarjala, me je mal stisnil, da nisva poročena in da se bom zdaj samo jaz drugače pisala kot onadva. Mal so tud hormoni na vse skup vplival (čeprav ni blo drame). No, v tej nosečnosti se tud enkrat več nisem spomnila na to.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
26.1.2011 22:37:18   
Majchi
Še CSI pogledam, pa grem spatuser posted image .

Ej, še dobr, da zmer ctrl+c pritisnem (sem že čist zdrilana), ker mi redno javlja we are sorryuser posted image ...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
26.1.2011 22:38:10   
Valentina85
Joj napišem cel post in spet ta RR nagaja...

Popoldne me ni na forum in napišete dve strani, bravo user posted image user posted image

Jaz sem bila danes na izpitu, upam da bom naredila.
Hana se že dva dni ful krega s stekleničko. Tako maha z rokami ko pije, da flaška kar poleti, ji ponovno dam pa začne migat z glavo in spet ne pije, na koncu se naveliča in pije. Včasih začne tudi jokat. Ponavadi spije 120 ml na obrok, zadnje dni pa ostane po 20,30 ml. Tudi čaja noče, pa ga je imela ful rada. Mogoče je to samo kakšna njena trma, samo se bojim, da jo mogoče kej boli ko vleče al pa požira. En teden nazaj je dobila kremo za sor, ampak je že izginil, tako da jo to ne bi smelo motit. Kaj mislite?
Ker je imela prejšnji teden suho in rdečo kožo na ličkih nama je P svetovala naj mažemo kar z Riboderminom, da bo že minilo. Sem že mislila da se je koža popravila, pa danes spet takšna. Tudi po ušeskih ima ful suho kožo. Bom jutri kar poklicala P. Ni mi všeč da bi jo morala ful mazati z raznimi kremami, ampak nekaj bo očitno treba.

Imate dejt naslednji teden v Lj? A so rezervacije že potekle? user posted image

Malajka, tudi pri nas imamo tak primer, ravno tako na njegovi strani, en mesec že ni nihče vprašal po Hani.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
26.1.2011 22:52:52   
naša beba
Poroka... to se bo tudi pri nama zgodilo, sam datum morava še dorečt... v bistvu bo jutri dva meseca odkar sem zaročena...user posted image user posted image user posted image Ja, je pa ta piknik varianta to kar imava midva v mislih za dogodek. Zato pa bi blo fajn, da je malo bolj toplo, ne še zdaj februarja ali marca.

Koža na ličkih... jo ima tudi Ema zelo suho, isto ušeske in za ušeski. in so mi danes v B rekli, da naj kar z hladilno kremo namažem, če že. Da je čim bolj light varianta

user posted image Glavica... a imajo vaši malčki še kaj mehko glavico? Naša je dva meseca stara in je danes zdravnica pojamrala, da je še mehka zadaj, naj kar redno dajem AD3 kapljice. Kdaj se v bistvu morajo zarastit kosti na glavi?

Prva snežinka Ema, 27.11.2010

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
26.1.2011 22:53:38   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85

Malajka, tudi pri nas imamo tak primer, ravno tako na njegovi strani, en mesec že ni nihče vprašal po Hani.

tudi pri nas, njegovi 2x v 3 mesecih

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
26.1.2011 23:25:49   
birdy
Ječi, a ti lohk st odgovorim glede kašlja?
Naš mali tud kašlja že ene deset dni. Začel se je z zamašenim nosom, ene dva dni po tistem pa je začel še izkašljevat. K dohtarju smo šli pa šele včer ko je imel pa res napade kašlja en večer pred tem, pa tisto jutro. ampak so bila pljučka čista. 
Izkašljevanje lahko še kr traja, sluz mora pač ven. lahko gre v parih dneh, lahko pa traja mnogo dalj. Če ima kašelj moker je ok, če bi pa začel kej piskat al pa "lajat" pa k zdravniku. Če je drugače vredu jst ne bi hodila k zdravniku, bi mogoče sam poklicala če bi se preveč vleklo (kot sem tud naredila). Mal bodi le pozorna na dihanje, ne sme it čez 50 vdihov na minuto ko globoko spi (pa ne štet med sanjanjem ker te bo kapuser posted image )
Da bo šla sluz ven pa verjetno poznaš. Nos še vedno zalivat z fiziološko, vlažne inhalacije, pa men so rekli še toplo pleničko dat čez prsa. več pa ne moreš narest.
Sam neki, a se prov spomnim da ti že imaš enega otročka doma? A je bil precej zdrav? Jst sem sepri drugi hčeri učila stvari za katere pri prvi hčeri tud slišala nisem. Groza, komaj čakam poletje in konec teh virusov in podobnega sranja!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
27.1.2011 0:11:28   
kapesanta
pri nas v Trbovl jah ima vadbo njena ucenka, skupine pa oblikuje po stopnjah razvoja/starosti.
Placa se vnaprej po 5 ur
Ne morem verjet kaj mulcki vse zmorejo ce jih na pravi nacin vzpodbudis / jim pustis user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
27.1.2011 7:51:55   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

men je 7x čist mal, glede na to, da mi je še en dan pred tem sigurno 15 če ne večkrat (cca 1-1,5 ure), čudi me predvsem to da je kar presekala, ni postopno zmanjšala....

no to pa je drugo... mogoče pa ne rabi več toliko? Mi se zadnji teden dojimo neštetokrat, ampak je problem v meni, ker se mi je zmanjšala količina mleka ob stresu in zdaj ko sta 2 doma se ne utegnem spočiti....

pa a je zadnje čase bila kakšna sprememba, da je začela pogosteje jesti? mogoče je bil vmes preskok v rasti in se je zdaj ponudba povečala??? Ne vem, razmišljam.....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1617
27.1.2011 7:52:26   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: november2010

library - ta portal je delno služba, delno hobi. Za mojega je pa služba organizacija porok (http://www.zelimo.si) .... poleg tega tudi pojem na porokah - do sedaj sem samo tko za hobi, če me je kdo prosil, po kakšnih priporočilih, zdaj pa se bom mal bolj spustila v to - glej link v mojem podpisu + v bližnji prihodnosti bom tud svojo spletno stran odprla .... skratka pri nas se vse vrti okrog porok :)

saj nisi ti pela enkrat pri mercatorju, ko si bila noseča?? Sem enkrat zasledila eno nosečko, ki je pela, pa sva bili noseči približno enako....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
27.1.2011 7:53:08   
pajac

ojla

vas preberem pol pa nč ne napišem.

luštni otročički.čisto usi!

mi smo fino,naš mali je priden dečko. lepo aja,ful je nezahteven. no ko ga kaj zvija pač ne gre drugače kot da se crkljamo,ampak tega je k sreči malo...sicer pa smo na flaši,popijemo nekje 120ml,včasih malo manj. ma pa dobre 5kg pa 58 je bil dolg pri 2h,zdj je najbrž nekje 60cm.

Najki tebe sm hotla še neki vprašat. ko si rekla da more sluz ven ko vam je Lien kašljala? a si šla do DR. ? k zdj je nosek že ful ok,ampak sluz očitno še nekje je ker mokro kašlja.zdj pa ne vem kok časa naj bi to trajalo oz če morm kej pogledat. kok časa nej čakam,pa na kaj nej bom pozorna? k drugače mu nič ne manjka,je čisto ok.v vseh pogledih. samo nosek pucamo,pa kašlja oz odkašljuje se mi zdj več kot se mi je prvi in drugi dan. dons mislm da je 4 dan kar je prehlajen??

nč uživajte.se še kej javim.

saj kašelj je normalen ob virozi.  Fajn da je nosek boljši, skašljal se pa bo in bo šla sluz ven (najpogosteje jo pojedo). Lahko ga pa, ko kašlja daš čez kolena, da glavica visi malo navzdol in trepljaš po hrbtu, da olajšaš luščenje sluzi...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
27.1.2011 7:53:37   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Dvomim, da se bom jaz kdaj. Mi nikoli ni bilo kaj dosti do tega, mojemu pa sploh ni do tega. Bom pa tako rekla...če bi mi rekel, če se greva poročit, bi verjetno se. Ampak mi ne bo .
Ne, brez heca... Ne njemu, ne meni nikoli ni to bila pomembna stvar. Edino, ko sem bila noseča z Lano in ko sva se o priimkih pogovarjala, me je mal stisnil, da nisva poročena in da se bom zdaj samo jaz drugače pisala kot onadva. Mal so tud hormoni na vse skup vplival (čeprav ni blo drame). No, v tej nosečnosti se tud enkrat več nisem spomnila na to.

saj priimek lahko spremeniš tudi brez poroke....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
27.1.2011 7:54:07   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba

Glavica... a imajo vaši malčki še kaj mehko glavico? Naša je dva meseca stara in je danes zdravnica pojamrala, da je še mehka zadaj, naj kar redno dajem AD3 kapljice. Kdaj se v bistvu morajo zarastit kosti na glavi?

mala mečava - ta zadaj se načeloma zapre do 2 meseca, velika pa različno... tudi do 2 leta starosti...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
27.1.2011 7:54:31   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ječi, a ti lohk st odgovorim glede kašlja?
Naš mali tud kašlja že ene deset dni. Začel se je z zamašenim nosom, ene dva dni po tistem pa je začel še izkašljevat. K dohtarju smo šli pa šele včer ko je imel pa res napade kašlja en večer pred tem, pa tisto jutro. ampak so bila pljučka čista. 
Izkašljevanje lahko še kr traja, sluz mora pač ven. lahko gre v parih dneh, lahko pa traja mnogo dalj. Če ima kašelj moker je ok, če bi pa začel kej piskat al pa "lajat" pa k zdravniku. Če je drugače vredu jst ne bi hodila k zdravniku, bi mogoče sam poklicala če bi se preveč vleklo (kot sem tud naredila). Mal bodi le pozorna na dihanje, ne sme it čez 50 vdihov na minuto ko globoko spi (pa ne štet med sanjanjem ker te bo kap )
Da bo šla sluz ven pa verjetno poznaš. Nos še vedno zalivat z fiziološko, vlažne inhalacije, pa men so rekli še toplo pleničko dat čez prsa. več pa ne moreš narest.
Sam neki, a se prov spomnim da ti že imaš enega otročka doma? A je bil precej zdrav? Jst sem sepri drugi hčeri učila stvari za katere pri prvi hčeri tud slišala nisem. Groza, komaj čakam poletje in konec teh virusov in podobnega sranja!!!

expert! Pa pozabila sem ti javit cifro.. grem zdaj!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
27.1.2011 9:12:42   
bejo2010
Nov2010, tudi jaz se veselim, da nas bo več.

Aleunam in nejka 000, ko vama bo za kavo, kar sporočita in se dobimo.

Pasenje kravic nam tudi preveč ne gre, noče biti, par minut je na trebuščku, pa se že jezi. Drugače pa lepo raste in še teden pa bo pupa stara 3m.

Se pa zelo slini, kar mehurčke dela, penica ji gre iz ustuser posted image .

Na dopust gremo prvič za 1. maj (Zadar), ker vedno hodimo na morje, poleti pa verjetno enkrat julija za dva tedna.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
27.1.2011 9:21:17   
Urshy78
jutro user posted image
naš lumpek ga je spet biksal ponoči. najprej spal 5 ur, potem se je pa zbujal na uro in pol oz na eno user posted image
sem ga dala k sebi, se je za 5 min podojil potem pa vedno zaspal nazaj..ob petih sem ga pa kar k sebi vzela, se je tudi zbujal na eno uro, ko je pa zjutraj ob osmih odrpu učke in me videl da sem zraven njega, se mi je pa tako lepo nasmejal, da sem se skoraj stopila user posted image

poroka..midva sva jo imela že lani v planu, sva rekla da ko mi bo uspelo zanositi, se bova poročila. ampak potem je nekako vse skupaj padlo v vodo..zdaj sva to prestavila za spomladi..pa si ne želim nič posebnega..civilna poroka, povabljeni samo ožji člani družine, potem kosilo, enrkrat kasneje pa še žurka za prijatelje..bomo videli če bo kaj iz tega user posted image

evo, tamauček že protestira..user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
27.1.2011 10:18:42   
phelps
Dobro jutro!

Emma83, moja pupa ima tudi rahlo vdrto mečavo, ko je pokonci (ko leži ne) in zelo se ji premika z dihanjem. Jaz ji poskušam dajat čajček, pa ga ne mara (ne po žlički, ne po flaški)... Menda pri dojenju ne rabijo tekočine, samo, kaj jaz vem... Tvoj sprejme čajček?
Kar se pa avto tiče, srečno. Jaz sem imela Seat Ibizo (kao super nemška kakovost) in sem jo prodala ob izteku garancije, ker je bilo z njo čisto vse narobe... Nadomestni avto sem imela nesanjskih 62 dni (vedno kakšno staro kripo), moj avto pa so kao rihtali zastonj, ampak nikoli ugotovili, kaj je z avtom narobe.

Ojhceti, super user posted image . Mi še nič ne razmišljamo o tem, oz. smo dali vezat denar za eno leto, tako, da eno leto zagotovo še ne bo poroke user posted image user posted image user posted image

Mi smo ok, včeraj je imela tečkast dan, se jokala, ni pomagala niti joška, na koncu zaspala na rokah (po pol ure tečkanjauser posted image ), zvečer ponovi vajo, vmes sva jo 4x preoblekla zaradi polivanja (ponoči in zvečer sicer ne poliva več kaj dosti), se je moj hecal, da bo naša manekenka v enem večeru zamenjala celotno kolekcijo številke 68 user posted image user posted image user posted image

Bodite v cvetju! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?