Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 14:27:53
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Destiny86 Hvala 21.5. poroka in krst, dve muhi na en mah, čeprav je pa tolko več priprav in obveznosti, upam, da nam bo uspelo, v tem trenutku je največji problem obleka, ker moram pohitet, ampak je tu še Rene, ki se polno doji ... danes grem tle v Koper, ni problem 100m od doma ga ima lahko očka, bi pa šla rada tudi v Ljubljano, pa ne vem kako bom to izvedla ... Mi zna kera priporočat dober poročni butik za izposojo oblek, meni se sanja ne, časa, da bi brskala po forumih in revijah pa nimam? http://www.porocnikoticek.si/obleke/c51 Jaz sem jo tukaj vzela, šla 1x tja in izbrala, nisem komplicirala...men je bilo tako vseh 10 ki sem jih probala všeč
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 14:35:19
|
|
|
|
Destiny86
|
Renesme hvala za link ... kakšne so pa kaj cene izposoje? Sem gledala zdej slikice vaših malčkov, en lepši od drugega, res so pravi sončki Bi tudi js prilepla slikico, pa ne vem kako, mi lahko kera pomaga, ker js in računalniki ne gremo skupaj, kjub temu, da bom poročila programerja
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 14:43:46
|
|
|
|
Renesme**
|
Destiny izposoja obleke je bila 420eur ( so pa tam od 360-450 eur), je pa tako, da jo dobiš 1 dan prej (še 1 dan prej pomeriš zadnjič) in potem v ponedeljek takoj vrneš... slike: jaz grem na shrani.si, tam naložim sliko, kliknem kopiraj za forum (Z/brez predogleda) in potem prilepim tukaj
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 14:57:33
|
|
|
|
Destiny86
|
Aha, upam, da mi je uspelo, hvala To je pa naš Renejček v svoji posteljici za "velike fante"
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 16:04:33
|
|
|
|
simonmojca
|
renesmme jaz sem takoj za dejt samo če je možno sreda, četrtek dopoldne (da ridem nazaj do 12h - sestri vrnem avto), torek, četrtek popoldne (po 16h, da moj pride) ali pa vikende kadarkoli nažalost imam tako avto destiny86 čestitke za poroko, sej mene tudi še to čaka , čeprav dvomim, da mi bo ratal letos poleti (sploh ker bom od maja do sept. na morju) tako da prihodnje leto poleti vrjetno urshy78, miya84, destiny86 lušni pobje november2010 ja hvala, sem se zmenila , ima naš poba 20.02 krst pa gruntava z mojim, da bi se še jaz takrat krstila. Nisem še pa bi se z mojim rada cerkveno poročila
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 16:39:43
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** IZVIRNO SPOROČILO: Destiny86 Hvala 21.5. poroka in krst, dve muhi na en mah, čeprav je pa tolko več priprav in obveznosti, upam, da nam bo uspelo, v tem trenutku je največji problem obleka, ker moram pohitet, ampak je tu še Rene, ki se polno doji ... danes grem tle v Koper, ni problem 100m od doma ga ima lahko očka, bi pa šla rada tudi v Ljubljano, pa ne vem kako bom to izvedla ... Mi zna kera priporočat dober poročni butik za izposojo oblek, meni se sanja ne, časa, da bi brskala po forumih in revijah pa nimam? http://www.porocnikoticek.si/obleke/c51 Jaz sem jo tukaj vzela, šla 1x tja in izbrala, nisem komplicirala...men je bilo tako vseh 10 ki sem jih probala všeč pa tale... http://www.mod-art.si/tekstsi/kakodonas.htm lahko pa greš v podorčje bivše juge in si jo za to ceno kupiš...
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 16:49:29
|
|
|
|
nadinne
|
no pa še jaz pripopam par fotkic naše Eveline
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 17:42:05
|
|
|
|
naša beba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Destiny86 Hvala 21.5. poroka in krst, dve muhi na en mah, čeprav je pa tolko več priprav in obveznosti, upam, da nam bo uspelo, v tem trenutku je največji problem obleka, ker moram pohitet, ampak je tu še Rene, ki se polno doji ... danes grem tle v Koper, ni problem 100m od doma ga ima lahko očka, bi pa šla rada tudi v Ljubljano, pa ne vem kako bom to izvedla ... Mi zna kera priporočat dober poročni butik za izposojo oblek, meni se sanja ne, časa, da bi brskala po forumih in revijah pa nimam? Destiny, ti je še en link, se moja prijateljica bavi s tem in se da ogromno zadev dobit. Upam, da ti bo kaj v pomoč http://www.facebook.com/pages/Porocna-obleka/110391621545
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 17:50:35
|
|
|
|
Urshy78
|
Destiny, T-ju ni mandljevo olje čisto nič pomagalo pri temencah, se mi zdi da mu je še bolj izsušilo kožo. upam da bo pri tebi drugače. sem mu pa glavco namazala kar z Bepantenom zjutraj in zvečer in je bilo v dveh dneh takoj boljše.
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 17:50:59
|
|
|
|
naša beba
|
Sva z Emo bili na pregledu danes. Svašta, tudi jaz ostajam do nadaljnjega na dieti. Svetuje še izogibanje vsem oreščkom in soji ter po zdravi pameti alergenim zadevam (najbrž jagode in podobno). Sem pa vesela, da bomo že kar jutri lahko dostavili vzorce blata... kakali spet po parih dneh. Ampak zasmradila je pa celo stanovanje naša princeska. Vzeli so nama še kri in s tem doživeli totalno doživljensko zamero Eme... kako je pa jokala, ne vem če je pri meni že kdaj tako jokala, če izključim une napade histerije. Jo je sestra piknila v prst in ga potem stiskala ko nora, ker kri ni tekla... Ta mala je prav zašvicala zraven. Potem so se pa spomnili, da morajo že vodo dobit. In spet mučenje ter lepljenje ter čakanje, da se polula. Od pol enih do petnajst čez eno sva se prestavljali iz ene ambulante v drugo!!! Še lačna je ratala vmes! Gremo amat, je že stokanje...
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 17:53:03
|
|
|
|
Urshy78
|
kako lepe dojenčke imate vse T je pa končno zaspal, danes je spal dvakrat po pol ure in je bil čez celi dan sitkan ker je bil zaspan.
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 18:14:16
|
|
|
|
malajka84
|
Se še jst na hitro oglasim..sej berem redno..pišem pa bl "neredno".:) MI smo pridni, no čez dan pokonci, kake 15 min, največ urco skp mogoč spimo, drgač ne, smo ap zvečer pridi, no ob dveh ma Lina uro, pol pa zjutri, ko gre ati delat, je namest budilke, še bl točna:) Pr dveh mescih smo mel 6300g, pa 60,5cm...tko da smo pridni tko in drgač.:) pasenje kravic: je bl lenoba, ko jo mam pa v rokah, pa drži glavo samo pokonc k kak ta velk:) tko da bomo že jo vsak dan dam parkrt past..pa počas bo..sej smo še mejhni..:) Drugač pa nč kej novega..ena stran familije, no pč od mojga...k d Line ni....ampak sm se nehala sekirat, kr nima smisla! Se mamo pa mi toplk bl radi pa babi1 pa dedi1...dvojno:) Pa še ena slikca:
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 18:25:03
|
|
|
|
naša beba
|
Kaki luštni knedli so vaši malčki!!!!! Ema bo jutri stara dva meseca, pa je velika 57,5cm ter težka 4450g... taki drobižek je... Bom kako fotko dala gor, sam najprej moram moj telefon z vsemi slikamo vrečt skozi zaprto okno, ker mi bluetooth štrajka!!!!
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 19:19:58
|
|
|
|
majabar
|
nasa beba, je pa res drobizek:). Ste vsi bolj drobni? Moj je imel pri 2 mesecih 53cm in 5kg, mali bajsek. Sva pa zdaj s treninga, se eno ucinkovito dopoldne. Jedel je veliko, polil nekaj, a ne prevec. Danes sem ga do dveh dojila ze 8x in se 150ml mojega mleka je iz flaske spil. To polivanje je cista potrata mleka:). Sem pa zdaj prav prijetno utrujena, vse me boli, cakata me pa dva dneva brez treninga. Jutri pa zmenek z mojim dragim, sama:). Se veselim kot mali otrok:)!
< Sporočilo je popravil majabar -- 26.1.2011 19:25:11 >
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 19:52:55
|
|
|
|
ljubljana
|
majabar imaš ZS
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 19:59:21
|
|
|
|
kapesanta
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta JUTRO - eh nč čveke - se je že oglasla.... IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta je pa zadnji teden popolnoma spremenila svoje vedenje - ko je lačna je to treba naresti TAKOJ ob glasnem dretju. Potem ko hoče zaspati je spet glasno vreščanje - jo položim, dam dudo in spi. Potem se pa znajdi - včeraj smo imeli obiske in je dobila pravi histeričen napad, seveda jo dam najprej na joško, ker že nekaj časa ni jedla - še hujše vpitje, jo potolažim s čajem, probam še enkrat z joško - nč. Greva na hladno (če bi ji blo mogoče prevroče) - se sicer umiri samo še vedno ni OK - jo previjem, ob smehu in žlabodranju . Jo imam v naročju - spet jok, jo položim na kavč - ona spi v trenutku . Pa izredno malo je - pomojem glih pol podojev spusti, čez noč je ob 9, pol pa zjutraj 4-5 in pol ob 9, pa ob 12, popoldne pa tud mogoče 3x. Skratka je šla sama na dieto, ni blo treba nč čajne dijete uvajat. tole sem objavila mal nazaj - kjra kakšno idejo? saj si napisala da je 7x v enem dnevu... a ni to zadosti pri tej startosti?? KAr se tiče sitnobe, pa ne vem pomagat, Ana tudi prej zaspi sama s popravljanjem dudice, kot pri meni na rokah. Če pa je dojka prazna tako opleta z glavo, da me čudi, da ji ni že odpadla men je 7x čist mal, glede na to, da mi je še en dan pred tem sigurno 15 če ne večkrat (cca 1-1,5 ure), čudi me predvsem to da je kar presekala, ni postopno zmanjšala....
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 20:03:55
|
|
|
|
november2010
|
destiny - meni osebno najljubši: Poročni kotiček, ModArt, luštne zadeve najdeš tudi v Sanjski obleki.... Če te pa še kaj okrog poroke zanima, kar vprašaj, sem ful v tem (tole delam http://www.najina-poroka.com) simonmojca - super, da ste se zmenili :)
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 20:09:14
|
|
|
|
majabar
|
kapesanta, pa nimas obcutka, da bi zdaj med podoji pojedla vec? Moj de do 15x na dan, a zato, ker izbruha. Ce zadrzi v sebi pa je za recimo 5kg tezkega dojencka dnevna doza 750ml, torej 5 obrokov po 150ml.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 20:13:44
|
|
|
|
nejka000
|
IZVIRNO SPOROČILO: nov2010 Aja sem vedla da sem nekaj pozabla: aleunam in ostale pomurke (trenutno ne vem točno katere ste) - potlej pomladi in poleti bi se tudi jaz priporočala za kakšno kavico v Murski, saj imamo namreč blizu Moravcev vikend in bova zagotovo z Rokom čim več izkoristla. Tako da bi lahko malo čvekale kdaj pa kdaj JA SEVEDE SMO TAKOJ ZA KAVICCO, TI KR JAVI KO BOŠ V NAŠIH KONCIH (aktivne pomurke tukaj smo pa jaz, aleunam in bejo2010)
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 20:20:08
|
|
|
|
kapesanta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 izpadanje las...ali vam tudi kaj izpadajo? mene je kar groza, ko si jih moram oprati, jih potem še dva dni pobiram po celem stanovanju.. sem zadnjič napisala da ne vem nič o izpadanju - no zdaj vem - izpadajo konkretno - no jih vsaj frizerki redčit ne bo treba
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 20:20:15
|
|
|
|
kapesanta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi Kako je bilo na telovadbi pri Semoličevi? Priporočaš? Mene mika, sam se ni gre, dokler imam še Lano doma. super je bilo, bova redno hodili je bila pa Sara čist uničena, je spala do zvečer, brez hranjenja.... če imaš namen pojdi čimprej, magari vzemi še Lano s sabo, ker je zdaj pravi čas, če ne že celo malo pozno.... KAKE LUŠTNE SLIKICE - jst pa kr nč bo treba mal skup potegnit in objavit
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 20:20:25
|
|
|
|
kapesanta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 kje pa imate ve svoje sončke čez dan ko ne spijo? midva imava spalnico v zgornjem nadstropju, zadnje dva dni ga nosim gor v svojo posteljico da zaspi, prej je pa spal v košari..tudi zjutraj ga dam v košaro, da se zrihtam..ne vem pa kje ga bom imela potem ko bo košaro prerastel? kje jih imate ve, v kakšnih počivalnikih, na igralnih blazinah?? Sara je zraven mene na kavču, ali pa v igralnem centru ali pa v ležalniku - ali pa kr na rokah, podprt z materinsko blazino - kr tko ostaneva po zizanju
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 20:20:31
|
|
|
|
kapesanta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Destiny86 v tem trenutku je največji problem obleka, ker moram pohitet, ampak je tu še Rene, ki se polno doji ... boš imela pa najlepše oblikovane zize , upam da najdeš idealno obleko.... glede izposoje pa žal ne morem pomagat
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 20:26:53
|
|
|
|
kapesanta
|
IZVIRNO SPOROČILO: majabar kapesanta, pa nimas obcutka, da bi zdaj med podoji pojedla vec? Moj de do 15x na dan, a zato, ker izbruha. Ce zadrzi v sebi pa je za recimo 5kg tezkega dojencka dnevna doza 750ml, torej 5 obrokov po 150ml. ne nimam, men se zdi da še manj časa traja - kvečjemu če bolj vleče, ne vem, se mi pa ne zdi z AM preverjat, da ji nebi zapasal
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 26.1.2011 20:27:19
|
|
|
|
kapesanta
|
IZVIRNO SPOROČILO: malajka84 Drugač pa nč kej novega..ena stran familije, no pč od mojga...k d Line ni....ampak sm se nehala sekirat, kr nima smisla! Se mamo pa mi toplk bl radi pa babi1 pa dedi1...dvojno:) oooo hudoooo - res škoda, sploh ne vejo kaj zamujajo , kaki trotli so eni. Le kaj jim je naredila, no... VAŽN DA SE MATE VI RADI
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?