|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
26.1.2011 14:27:53   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: Destiny86

Hvala user posted image  21.5. poroka in krst, dve muhi na en mah, čeprav je pa tolko več priprav in obveznosti, upam, da nam bo uspelo, v tem trenutku je največji problem obleka, ker moram pohitet, ampak je tu še Rene, ki se polno doji ... danes grem tle v Koper, ni problem 100m od doma ga ima lahko očka, bi pa šla rada tudi v Ljubljano, pa ne vem kako bom to izvedla ...
Mi zna kera priporočat dober poročni butik za izposojo oblek, meni se sanja ne, časa, da bi brskala po forumih in revijah pa nimam?

http://www.porocnikoticek.si/obleke/c51

Jaz sem jo tukaj vzela, šla 1x tja in izbrala, nisem komplicirala...men je bilo tako vseh 10 ki sem jih probala všečuser posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu Destiny86)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
26.1.2011 14:35:19   
Destiny86
Renesme hvala za link ... kakšne so pa kaj cene izposoje?

Sem gledala zdej slikice vaših malčkov, en lepši od drugega, res so pravi sončkiuser posted image  Bi tudi js prilepla slikico, pa ne vem kako, mi lahko kera pomaga, ker js in računalniki ne gremo skupaj, kjub temu, da bom poročila programerjauser posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
26.1.2011 14:43:46   
Renesme**
Destiny

izposoja obleke je bila 420eur ( so pa tam od 360-450 eur), je pa tako, da jo dobiš 1 dan prej (še 1 dan prej pomeriš zadnjič) in potem v ponedeljek takoj vrneš...

slike: jaz grem na shrani.si, tam naložim sliko, kliknem kopiraj za forum (Z/brez predogleda) in potem prilepim tukaj

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1578
26.1.2011 14:57:33   
Destiny86
Aha, upam, da mi je uspelo, hvala user posted image

To je pa naš Renejček v svoji posteljici za "velike fante"user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1579
26.1.2011 16:04:33   
simonmojca
renesmme jaz sem takoj za dejt user posted image
samo če je možno sreda, četrtek dopoldne (da ridem nazaj do 12h - sestri vrnem avto), torek, četrtek popoldne (po 16h, da moj pride) ali pa vikende kadarkoli user posted image  nažalost imam tako avto user posted image

destiny86 user posted image  čestitke za poroko, sej mene tudi še to čaka user posted image , čeprav dvomim, da mi bo ratal letos poleti (sploh ker bom od maja do sept. na morju) tako da prihodnje leto poleti vrjetno user posted image

urshy78, miya84, destiny86 lušni pobje

november2010 ja hvala, sem se zmenila user posted image , ima naš poba 20.02 krst pa gruntava z mojim, da bi se še jaz takrat krstila. Nisem še pa bi se z mojim rada cerkveno poročila

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1580
26.1.2011 16:39:43   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

Hvala user posted image  21.5. poroka in krst, dve muhi na en mah, čeprav je pa tolko več priprav in obveznosti, upam, da nam bo uspelo, v tem trenutku je največji problem obleka, ker moram pohitet, ampak je tu še Rene, ki se polno doji ... danes grem tle v Koper, ni problem 100m od doma ga ima lahko očka, bi pa šla rada tudi v Ljubljano, pa ne vem kako bom to izvedla ...
Mi zna kera priporočat dober poročni butik za izposojo oblek, meni se sanja ne, časa, da bi brskala po forumih in revijah pa nimam?

http://www.porocnikoticek.si/obleke/c51

Jaz sem jo tukaj vzela, šla 1x tja in izbrala, nisem komplicirala...men je bilo tako vseh 10 ki sem jih probala všečuser posted image

pa tale... http://www.mod-art.si/tekstsi/kakodonas.htm

lahko pa greš v podorčje bivše juge in si jo za to ceno kupiš...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1581
26.1.2011 16:49:29   
nadinne
no pa še jaz pripopam par fotkic naše Eveline

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
26.1.2011 17:42:05   
naša beba

Destiny, ti je še en link, se moja prijateljica bavi s tem in se da ogromno zadev dobit. Upam, da ti bo kaj v pomoč
http://www.facebook.com/pages/Porocna-obleka/110391621545

Prva snežinka Ema, 27.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1583
26.1.2011 17:50:35   
Urshy78
Destiny, T-ju ni mandljevo olje čisto nič pomagalo pri temencah, se mi zdi da mu je še bolj izsušilo kožo. upam da bo pri tebi drugače. sem mu pa glavco namazala kar z Bepantenom zjutraj in zvečer in je bilo v dveh dneh takoj boljše.

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1584
26.1.2011 17:50:59   
naša beba
Sva z Emo bili na pregledu danes. Svašta, tudi jaz ostajam do nadaljnjega na dieti. Svetuje še izogibanje vsem oreščkom in soji ter po zdravi pameti alergenim zadevam (najbrž jagode in podobno).
Sem pa vesela, da bomo že kar jutri lahko dostavili vzorce blata... kakali spet po parih dneh. user posted image user posted image Ampak zasmradila je pa celo stanovanje naša princeska. user posted image user posted image
Vzeli so nama še kri in s tem doživeli totalno doživljensko zamero Eme... kako je pa jokala, ne vem če je pri meni že kdaj tako jokala, če izključim une napade histerije. Jo je sestra piknila v prst in ga potem stiskala ko nora, ker kri ni tekla... Ta mala je prav zašvicala zraven.
Potem so se pa spomnili, da morajo že vodo dobit. In spet mučenje ter lepljenje ter čakanje, da se polula.
Od pol enih do petnajst čez eno sva se prestavljali iz ene ambulante v drugo!!! Še lačna je ratala vmes!

Gremo amat, je že stokanje...

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
26.1.2011 17:53:03   
Urshy78
kako lepe dojenčke imate vse user posted image user posted image user posted image user posted image

T je pa končno zaspal, danes je spal dvakrat po pol ure in je bil čez celi dan sitkan ker je bil zaspan.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
26.1.2011 18:14:16   
malajka84
Se še jst na hitro oglasim..sej berem redno..pišem pa bl "neredno".:) MI smo pridni, no čez dan pokonci, kake 15 min, največ urco skp mogoč spimo, drgač ne, smo ap zvečer pridi, no ob dveh ma Lina uro, pol pa zjutri, ko gre ati delat, je namest budilke, še bl točna:)
Pr dveh mescih smo mel 6300g, pa 60,5cm...tko da smo pridni tko in drgač.:)

pasenje kravic: je bl lenoba, ko jo mam pa v rokah, pa drži glavo samo pokonc k kak ta velk:) tko da bomo že jo vsak dan dam parkrt past..pa počas bo..sej smo še mejhni..:)

Drugač pa nč kej novega..ena stran familije, no pč od mojga...k d Line ni....ampak sm se nehala sekirat, kr nima smisla! Se mamo pa mi toplk bl radi pa babi1 pa dedi1...dvojno:)

Pa še ena slikca:

user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
26.1.2011 18:25:03   
naša beba
Kaki luštni knedli so vaši malčki!!!!!
Ema bo jutri stara dva meseca, pa je velika 57,5cm ter težka 4450g... taki drobižek je...user posted image

Bom kako fotko dala gor, sam najprej moram moj telefon z vsemi slikamo vrečt skozi zaprto okno, ker mi bluetooth štrajka!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
26.1.2011 19:19:58   
majabar
nasa beba, je pa res drobizek:). Ste vsi bolj drobni? Moj je imel pri 2 mesecih 53cm in 5kg, mali bajsek.
Sva pa zdaj s treninga, se eno ucinkovito dopoldne. Jedel je veliko, polil nekaj, a ne prevec. Danes sem ga do dveh dojila ze 8x in se 150ml mojega mleka je iz flaske spil. To polivanje je cista potrata mleka:). Sem pa zdaj prav prijetno utrujena, vse me boli, cakata me pa dva dneva brez treninga. Jutri pa zmenek z mojim dragim, sama:). Se veselim kot mali otrok:)!

< Sporočilo je popravil majabar -- 26.1.2011 19:25:11 >

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
26.1.2011 19:52:55   
ljubljana
majabar imaš ZS

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
26.1.2011 19:59:21   
kapesanta

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

JUTRO - eh nč čveke - se je že oglasla....

IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta
je pa zadnji teden popolnoma spremenila svoje vedenje - ko je lačna je to treba naresti TAKOJ ob glasnem dretju. Potem ko hoče zaspati je spet glasno vreščanje - jo položim, dam dudo in spi. Potem se pa znajdi - včeraj smo imeli obiske in je dobila pravi histeričen napad, seveda jo dam najprej na joško, ker že nekaj časa ni jedla - še hujše vpitje, jo potolažim s čajem, probam še enkrat z joško - nč. Greva na hladno (če bi ji blo mogoče prevroče) - se sicer umiri samo še vedno ni OK - jo previjem, ob smehu in žlabodranju . Jo imam v naročju - spet jok, jo položim na kavč - ona spi v trenutku user posted image . Pa izredno malo je - pomojem glih pol podojev spusti, čez noč je ob 9, pol pa zjutraj 4-5 in pol ob 9, pa ob 12, popoldne pa tud mogoče 3x. Skratka je šla sama na dieto, ni blo treba nč čajne dijete uvajat.

tole sem objavila mal nazaj - kjra kakšno idejo?

saj si napisala da je 7x v enem dnevu... a ni to zadosti pri tej startosti?? KAr se tiče sitnobe, pa ne vem pomagat, Ana tudi prej zaspi sama s popravljanjem dudice, kot pri meni na rokah. Če pa je dojka prazna tako opleta z glavo, da me čudi, da ji ni  že odpadla user posted image

men je 7x čist mal, glede na to, da mi je še en dan pred tem sigurno 15 če ne večkrat (cca 1-1,5 ure), čudi me predvsem to da je kar presekala, ni postopno zmanjšala....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
26.1.2011 20:03:55   
november2010
destiny - meni osebno najljubši: Poročni kotiček, ModArt, luštne zadeve najdeš tudi v Sanjski obleki.... Če te pa še kaj okrog poroke zanima, kar vprašaj, sem ful v tem (tole delam http://www.najina-poroka.com)

simonmojca - super, da ste se zmenili :)

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
26.1.2011 20:09:14   
majabar
kapesanta, pa nimas obcutka, da bi zdaj med podoji pojedla vec? Moj de do 15x na dan, a zato, ker izbruha. Ce zadrzi v sebi pa je za recimo 5kg tezkega dojencka dnevna doza 750ml, torej 5 obrokov po 150ml.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
26.1.2011 20:13:44   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: nov2010

Aja sem vedla da sem nekaj pozabla:

aleunam in ostale pomurke (trenutno ne vem točno katere ste) - potlej pomladi in poleti bi se tudi jaz priporočala za kakšno kavico v Murski, saj imamo namreč blizu Moravcev vikend in bova zagotovo z Rokom čim več izkoristla. Tako da bi lahko malo čvekale kdaj pa kdaj user posted image

JA SEVEDE SMO TAKOJ ZA KAVICCO, TI KR JAVI KO BOŠ V NAŠIH KONCIH (aktivne pomurke tukaj smo pa jaz, aleunam in bejo2010)

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
26.1.2011 20:20:08   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

izpadanje las...ali vam tudi kaj izpadajo? mene je kar groza, ko si jih moram oprati, jih potem še dva dni pobiram po celem stanovanju..user posted image user posted image

sem zadnjič napisala da ne vem nič o izpadanju - no zdaj vem - izpadajo konkretnouser posted image - no jih vsaj frizerki redčit ne bo treba

l.p. Mateja

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
26.1.2011 20:20:15   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Kako je bilo na telovadbi pri Semoličevi? Priporočaš? Mene mika, sam se ni gre, dokler imam še Lano doma.

super je bilo, bova redno hodili user posted image user posted image user posted image
je bila pa Sara čist uničena, je spala do zvečer, brez hranjenja....
če imaš namen pojdi čimprej, magari vzemi še Lano s sabo, ker je zdaj pravi čas, če ne že celo malo pozno....

KAKE LUŠTNE SLIKICE - jst pa kr nč user posted image bo treba mal skup potegnit in objavit

l.p. Mateja

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
26.1.2011 20:20:25   
kapesanta

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

kje pa imate ve svoje sončke čez dan ko ne spijo? midva imava spalnico v zgornjem nadstropju, zadnje dva dni ga nosim gor v svojo posteljico da zaspi, prej je pa spal v košari..tudi zjutraj ga dam v košaro, da se zrihtam..ne vem pa kje ga bom imela potem ko bo košaro prerastel? kje jih imate ve, v kakšnih počivalnikih, na igralnih blazinah??

Sara je zraven mene na kavču, ali pa v igralnem centru ali pa v ležalniku - ali pa kr na rokah, podprt z materinsko blazino - kr tko ostaneva po zizanju

l.p. Mateja

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
26.1.2011 20:20:31   
kapesanta

v tem trenutku je največji problem obleka, ker moram pohitet, ampak je tu še Rene, ki se polno doji ...

boš imela pa najlepše oblikovane zize user posted image , upam da najdeš idealno obleko....
glede izposoje pa žal ne morem pomagat

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 1598
26.1.2011 20:26:53   
kapesanta

IZVIRNO SPOROČILO: majabar

kapesanta, pa nimas obcutka, da bi zdaj med podoji pojedla vec? Moj de do 15x na dan, a zato, ker izbruha. Ce zadrzi v sebi pa je za recimo 5kg tezkega dojencka dnevna doza 750ml, torej 5 obrokov po 150ml.

ne nimam, men se zdi da še manj časa traja - kvečjemu če bolj vleče, ne vem, se mi pa ne zdi z AM preverjat, da ji nebi zapasal user posted image

l.p. Mateja

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
26.1.2011 20:27:19   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: malajka84
Drugač pa nč kej novega..ena stran familije, no pč od mojga...k d Line ni....ampak sm se nehala sekirat, kr nima smisla! Se mamo pa mi toplk bl radi pa babi1 pa dedi1...dvojno:)

oooo hudoooo - res škoda, sploh ne vejo kaj zamujajo user posted image user posted image , kaki trotli so eni. Le kaj jim je naredila, no... VAŽN DA SE MATE VI RADI user posted image user posted image user posted image

l.p. Mateja

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?