Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 19:49:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aja...izvajajo pa plavanje na bazenu v eni osnovni šoli . To mi je tudi všeč. ... Pa sonček je danes zunaj...to mi je tudi všeč . Pa lignji bodo za kosilo...to mi je tudi všeč 3x meni pri teh plavalnih tečajih ni všeč, da jih večinoma izvajajo pozimi. Pa fantje s krtakimi frizuricami.... ajde... kaj pa punčke? Nisem prepričana, če jim popolnoma posušijo laske in jih na primerni temperaturi tudi razhladijo Jaz sem tudi na to pomislila... Sem mu posebej naročila naj si da potem gor kapo, pa še kapuco čez...peljejo se pa s kombijem kake 3 minute, ker sta ta šola in vrtec zelo blizu. Zaenkrat (3x trkam) se mu nič ne pozna...pravi pa, da jim tam posušijo glave in vem, da ima zelo pridni in vestni vzgojiteljici in da se res potrudita, da so glave suhe. Pravi, da je danes že plaval mrtvaka dokler niso prešteli do 5
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 19:50:57
|
|
|
|
petarda
|
Mi moramo tudi še poizvedet kdaj imajo šole predstavitev...joj, koliko dela...kdo bo to vse folgal
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 20:22:03
|
|
|
|
Urša
|
Še dobro, da imamo mi samo eno šolo!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 20:24:54
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Še dobro, da imamo mi samo eno šolo! podpis petarda ti pa nidi naloge naredila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 20:28:42
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada me veseli, da si se javila, sem se že spraševala kje si... daj kaj več povej o službi A je katera od vas...Ada, Naty, paštetka... blizu Razkrižja? za 6 mesecev imam novo pogodbo za višje delovno mesto.... za naprej pa odprta vrata. blizu razkrižja? ja no, ja, še kar blizu... no, vsekakor bliže kot do tebe , poznam pa ene 3 osebke od tam, pa še to moške aja, pa eno punco, ja, samo je malo pred razkrižjem, ena vas prej.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 20:53:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Še dobro, da imamo mi samo eno šolo! še mooj podpis ...in da mi je šola všeč in sem vesela, da lahko hodita sem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 20:54:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
za 6 mesecev imam novo pogodbo za višje delovno mesto.... za naprej pa odprta vrata.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 20:57:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
S Tino sva ravno z nočne smuke . Bogo dekle, je komaj zdržalo da sem jo stuširala, naslednjo minuto pa že spalo . Se ji kar pozna, da so se ji bolezni sedaj vlekle praktično od konca decembra, vmes, ko je bila zdrava in bi lahko športali smo imeli pa kup drugih obveznosti,... tako da bo treba spet na novo mišice napumpat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 21:26:48
|
|
|
|
Urša
|
Super Ada, čestitam! Sem ponosna nate!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 21:37:47
|
|
|
|
til
|
Petarda čestitke !!!!!!!! Vse ostale, ki ste zbolele pa čim prejšnje okrevanje. Čestitke tudi tebi Urša sploh nisem vedela, da si noseča !!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 21:38:29
|
|
|
|
til
|
Ada čestitke tudi tebi !!!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 21:39:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kam pa kam? Jaz? hmmmm... dokaj daleč sama. no, ne čisto sama, brez otrok v glavnem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 21:39:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada. Ti pa si res zaslužiš. Držim pesti, da ne bo samo za 6m
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 22:41:30
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kam pa kam? Jaz? hmmmm... dokaj daleč sama. no, ne čisto sama, brez otrok v glavnem Ja, bubi, jaz grem s tabo...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 22:42:39
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada me veseli, da si se javila, sem se že spraševala kje si... daj kaj več povej o službi A je katera od vas...Ada, Naty, paštetka... blizu Razkrižja? za 6 mesecev imam novo pogodbo za višje delovno mesto.... za naprej pa odprta vrata. blizu razkrižja? ja no, ja, še kar blizu... no, vsekakor bliže kot do tebe , poznam pa ene 3 osebke od tam, pa še to moške aja, pa eno punco, ja, samo je malo pred razkrižjem, ena vas prej. Sem vidla da pri vas iščete zraven. Pa sem takoj posumila, da si ti napredovala
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 22:44:35
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Urša Še dobro, da imamo mi samo eno šolo! še mooj podpis ...in da mi je šola všeč in sem vesela, da lahko hodita sem Tukaj pa se še jaz podpišem. In ravno danes sem dobila vabilo, da moram priti v torek pod nujno na roditeljski sestanek, ker februarja so vpisi in potrebno se je dogovoriti glede zdravniških HJa, res je! Naši mulci grejo v šolo (hm... zdaj pa ne vem katerega smeška naj tu prilimam )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 22:47:22
|
|
|
|
Naty_ka
|
Sem vidla da ste debatirale o plavalnem. Mi ga imamo. Pravzaprav imamo dve taki zadevi v predšolskem obdobju. Oktobra so bili 3 dni v planinah, v mesecu maju pa imajo plavalni tečaj. In vzgojiteljica (ki ima na srečo licenco za plavalnega učitelja, tako da tudi starši malo prišparamo) je takoj na začetku povedala, da ravno zaradi vremena grejo v maju. Tako da... bomo videli kaj se bo godilo Jutri pa pridejo dedki in babice na svoj račun. Na srečo so letos naredili za cel vrtec naenkrat, ker prejšnja leta ko so imele vsaka skupina posebej, so tisti dedki in babice ki imajo recimo po štiri vnuke malo zavijali z očmi, ko so si morali v enem tednu jemati 4 dni dopusta...
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 26.1.2011 22:50:11 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 6:58:53
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Ada čestitke Kaj pa delaš sedaj? Imaš tudi delavnik kaj ugodnejši?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 7:00:21
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: til Petarda čestitke !!!!!!!! Vse ostale, ki ste zbolele pa čim prejšnje okrevanje. Čestitke tudi tebi Urša sploh nisem vedela, da si noseča !!! Hvala til ... Ti bi se tudi lahko kaj zmigala .... Da bomo imele za koga dihat potem, ko Urša in Teni opravita svoje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 7:01:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kam pa kam? Jaz? hmmmm... dokaj daleč sama. no, ne čisto sama, brez otrok v glavnem Ufffff smo skrivnostni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 7:03:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ S Tino sva ravno z nočne smuke . Bogo dekle, je komaj zdržalo da sem jo stuširala, naslednjo minuto pa že spalo . Se ji kar pozna, da so se ji bolezni sedaj vlekle praktično od konca decembra, vmes, ko je bila zdrava in bi lahko športali smo imeli pa kup drugih obveznosti,... tako da bo treba spet na novo mišice napumpat Mogoče so pa celo noč feštali v vrtcu in zato ni imela energije
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 7:08:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kam pa kam? Jaz? hmmmm... dokaj daleč sama. no, ne čisto sama, brez otrok v glavnem Ufffff smo skrivnostni Zdaj pa ne vem, pri katerem delu te bolj firbec matra Pa se mi zdi, da sem ti povedala to, ko sva bili v MB na kavici
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 27.1.2011 7:09:41 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 7:10:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Mogoče so pa celo noč feštali v vrtcu in zato ni imela energije
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 7:22:36
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: til Petarda čestitke !!!!!!!! Vse ostale, ki ste zbolele pa čim prejšnje okrevanje. Čestitke tudi tebi Urša sploh nisem vedela, da si noseča !!! Hvala til ... Ti bi se tudi lahko kaj zmigala .... Da bomo imele za koga dihat potem, ko Urša in Teni opravita svoje Uf, mene še boste se načakale. Veš kje je še september, pa prej še moram te 3 tedne pregurat, da lažje zadihamo. Včeraj sem imela pregled. Zaenkrat vse ok. Srček lepo bije, pikec/pikica velik/a 19.33 mm. Ada, super Naši so imeli plavalnega pred 2 tednoma. Zaenkrat zdrava, čeprav me je full skrbelo, kako bo. Teja je pa včeraj plavala, ker so imeli športni dan.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.1.2011 7:26:31
|
|
|
|
Urša
|
Super Teni! Ponoči je nekaj dogajalo, ampak je popustilo. Čakam februar!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinski sestanek - Družinske novoletne z...S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......