|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
26.1.2011 19:49:58   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Aja...izvajajo pa plavanje na bazenu v eni osnovni šoli user posted image . To mi je tudi všeč. user posted image ... Pa sonček je danes zunaj...to mi je tudi všeč user posted image . Pa lignji bodo za kosilo...to mi je tudi všeč user posted image

3xuser posted image

meni pri teh plavalnih tečajih ni všeč, da jih večinoma izvajajo pozimi. Pa fantje s krtakimi frizuricami.... ajde... kaj pa punčke? Nisem prepričana, če jim popolnoma posušijo laske in jih na primerni temperaturi tudi razhladijo user posted image

Jaz sem tudi na to pomislila... Sem mu posebej naročila naj si da potem gor kapo, pa še kapuco čez...peljejo se pa s kombijem kake 3 minute, ker sta ta šola in vrtec zelo blizu. Zaenkrat (3x trkam) se mu nič ne pozna...pravi pa, da jim tam posušijo glave in vem, da ima zelo pridni in vestni vzgojiteljici in da se res potrudita, da so glave suhe. user posted image

Pravi, da je danes že plaval mrtvaka dokler niso prešteli do 5 user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
26.1.2011 19:50:57   
petarda
Mi moramo tudi še poizvedet kdaj imajo šole predstavitev...joj, koliko dela...kdo bo to vse folgal user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
26.1.2011 20:22:03   
Urša
Še dobro, da imamo mi samo eno šolo! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
26.1.2011 20:24:54   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

podpisuser posted image

petarda ti pa nidi naloge naredilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
26.1.2011 20:28:42   
ada2

Ada me veseli, da si se javila, sem se že spraševala kje si... daj kaj več povej o službi user posted image

A je katera od vas...Ada, Naty, paštetka... blizu Razkrižja? user posted image

za 6 mesecev imam novo pogodbo za višje delovno mesto.... za naprej pa odprta vrata.

blizu razkrižja? ja no, ja, še kar blizu... no, vsekakor bliže kot do tebeuser posted image , poznam pa ene 3 osebke od tam, pa še to moškeuser posted image  aja, pa eno punco, ja, samo je malo pred razkrižjem, ena vas prej.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
26.1.2011 20:53:05   
NinaŠ

še mooj podpis user posted image ...in da mi je šola všeč user posted image user posted image user posted image user posted image in sem vesela, da lahko hodita sem user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
26.1.2011 20:54:14   
NinaŠ

za 6 mesecev imam novo pogodbo za višje delovno mesto.... za naprej pa odprta vrata.

user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
26.1.2011 20:57:41   
NinaŠ
S Tino sva ravno z nočne smuke user posted image user posted image user posted image . Bogo dekle, je komaj zdržalo da sem jo stuširala, naslednjo minuto pa že spalo user posted image user posted image user posted image . Se ji kar pozna, da so se ji bolezni sedaj vlekle praktično od konca decembra, vmes, ko je bila zdrava in bi lahko športali smo imeli pa kup drugih obveznosti,... tako da bo treba spet na novo mišice napumpat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
26.1.2011 21:26:48   
Urša
Super Ada, čestitam! Sem ponosna nate! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
26.1.2011 21:37:47   
til
Petarda čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!! Vse ostale, ki ste zbolele pa čim prejšnje okrevanje. Čestitke tudi tebi Urša sploh nisem vedela, da si noseča user posted image user posted image user posted image !!!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
26.1.2011 21:38:29   
til
Ada čestitke tudi tebi !!!!!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
26.1.2011 21:39:12   
*bubi*

Kam pa kam? user posted image

Jaz? hmmmm... dokaj daleč user posted image  sama. no, ne čisto sama, brez otrok v glavnem user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
26.1.2011 21:39:56   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Ada. Ti pa si res zaslužiš. Držim pesti, da ne bo samo za 6m user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
26.1.2011 22:41:30   
Naty_ka

Jaz? hmmmm... dokaj daleč user posted image  sama. no, ne čisto sama, brez otrok v glavnem user posted image

Ja, bubi, jaz grem s tabo... user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
26.1.2011 22:42:39   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Ada me veseli, da si se javila, sem se že spraševala kje si... daj kaj več povej o službi user posted image

A je katera od vas...Ada, Naty, paštetka... blizu Razkrižja? user posted image

blizu razkrižja? ja no, ja, še kar blizu... no, vsekakor bliže kot do tebeuser posted image , poznam pa ene 3 osebke od tam, pa še to moškeuser posted image  aja, pa eno punco, ja, samo je malo pred razkrižjem, ena vas prej.

Sem vidla da pri vas iščete zraven. Pa sem takoj posumila, da si ti napredovala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
26.1.2011 22:44:35   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

še mooj podpis user posted image ...in da mi je šola všeč user posted image user posted image user posted image user posted image in sem vesela, da lahko hodita sem user posted image

Tukaj pa se še jaz podpišem.
In ravno danes sem dobila vabilo, da moram priti v torek pod nujno na roditeljski sestanek, ker februarja so vpisi in potrebno se je dogovoriti glede zdravniških user posted image
HJa, res je! Naši mulci grejo v šolo (hm... zdaj pa ne vem katerega smeška naj tu prilimam user posted image )

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
26.1.2011 22:47:22   
Naty_ka
Sem vidla da ste debatirale o plavalnem. Mi ga imamo. Pravzaprav imamo dve taki zadevi v predšolskem obdobju. Oktobra so bili 3 dni v planinah, v mesecu maju pa imajo plavalni tečaj. In vzgojiteljica (ki ima na srečo licenco za plavalnega učitelja, tako da tudi starši malo prišparamo) je takoj na začetku povedala, da ravno zaradi vremena grejo v maju. Tako da... bomo videli kaj se bo godilo user posted image

Jutri pa pridejo dedki in babice na svoj račun. Na srečo so letos naredili za cel vrtec naenkrat, ker prejšnja leta ko so imele vsaka skupina posebej, so tisti dedki in babice ki imajo recimo po štiri vnuke malo zavijali z očmi, ko so si morali v enem tednu jemati 4 dni dopusta...user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 26.1.2011 22:50:11 >

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
27.1.2011 6:58:53   
petarda
Dobro jutro user posted image

Ada čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa delaš sedaj? Imaš tudi delavnik kaj ugodnejši?

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
27.1.2011 7:00:21   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: til

Petarda čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!! Vse ostale, ki ste zbolele pa čim prejšnje okrevanje. Čestitke tudi tebi Urša sploh nisem vedela, da si noseča user posted image user posted image user posted image !!!

Hvala til user posted image ... Ti bi se tudi lahko kaj zmigala user posted image .... Da bomo imele za koga dihat potem, ko Urša in Teni opravita svoje user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
27.1.2011 7:01:37   
petarda

Ufffff smo skrivnostni user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
27.1.2011 7:03:45   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

S Tino sva ravno z nočne smuke user posted image user posted image user posted image . Bogo dekle, je komaj zdržalo da sem jo stuširala, naslednjo minuto pa že spalo user posted image user posted image user posted image . Se ji kar pozna, da so se ji bolezni sedaj vlekle praktično od konca decembra, vmes, ko je bila zdrava in bi lahko športali smo imeli pa kup drugih obveznosti,... tako da bo treba spet na novo mišice napumpat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče so pa celo noč feštali v vrtcu in zato ni imela energije user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
27.1.2011 7:08:48   
*bubi*

Ufffff smo skrivnostni user posted image

Zdaj pa ne vem, pri katerem delu te bolj firbec matra user posted image user posted image user posted image

Pa se mi zdi, da sem ti povedala to, ko sva bili v MB na kavici user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 27.1.2011 7:09:41 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
27.1.2011 7:10:11   
*bubi*

Mogoče so pa celo noč feštali v vrtcu in zato ni imela energije user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
27.1.2011 7:22:36   
Teni_

IZVIRNO SPOROČILO: til

Hvala til user posted image ... Ti bi se tudi lahko kaj zmigala user posted image .... Da bomo imele za koga dihat potem, ko Urša in Teni opravita svoje user posted image

Uf, mene še boste se načakale. user posted image user posted image user posted image user posted image Veš kje je še september, pa prej še moram  te 3 tedne pregurat, da lažje zadihamo. Včeraj sem imela pregled. Zaenkrat vse ok. Srček lepo bije, pikec/pikica velik/a 19.33 mm.

Ada, superuser posted image user posted image user posted image

Naši so imeli plavalnega pred 2 tednoma. Zaenkrat zdrava, čeprav me je full skrbelo, kako bo. Teja je pa včeraj plavala, ker so imeli športni dan.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
27.1.2011 7:26:31   
Urša
Super Teni! user posted image user posted image user posted image
Ponoči je nekaj dogajalo, ampak je popustilo. Čakam februar! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......