Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2011 11:21:41
|
|
|
|
petarda
|
Zdaj grem pa....spat .....moram nadoknadit včerajšnji dan...sem preveč divjala in se mi poznajo posledice
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2011 12:24:03
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda A je katera od vas...Ada, Naty, paštetka... blizu Razkrižja? Petarda, kaj rabiš? Moja mama ni daleč od tam. Aja, petarda, kako dolgo v toji službi rabijo, da pošljejo odgovor? (mislim, ko imajo razpis za delavce) Nič ne rabim, Naty ....od tam je naša najemnica ....pa sem pomislila, da mogoče jo katera od vas pozna. Da pošljejo odgovor...hmmmm....različno...odvisno od vodje poslovalnice.... pri nas je kar trajalo.... Napiši kaj več o njej (na ZS) pa bom vprašala mamo Koliko je to? Oz. zdaj itak samo še negativen odgovor lahko pričakujem...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2011 12:46:36
|
|
|
|
Urša
|
Na krvi se je poznalo, da je AB zagrabil, sicer je CRP še vedno visok, ampak nižji kot zadnjič. ¨Bo pa še trajalo, kašelj tudi še 10 dni baje. Danes sem slabo spala, saj že zaradi visoke nosečnosti ne gre najbolje, kaj pa šele, če imaš na vsake toliko napad kašlja in letiš v kopalnico, da se spet ne polulaš. Glavno, da gre na boljše, po malih korakih, ampak samo da gre gor in si naberem moči za iztis! Jooooooooj, vam povem, da mi je kar malo panike it v porodnišnico, bi kar malo podaljšala! Ne bi se šla glih matrat, no...zdaj sem pa že izbirčna, haha!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2011 18:42:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Peljem zdaj Tino v vrtec, danes spijo tam Itak je že celo popoldne čist nestrpna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2011 20:13:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Peljem zdaj Tino v vrtec, danes spijo tam Itak je že celo popoldne čist nestrpna fuuuul dobro....pri nas pa nimajo te navade
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2011 20:14:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Na krvi se je poznalo, da je AB zagrabil, sicer je CRP še vedno visok, ampak nižji kot zadnjič. ¨Bo pa še trajalo, kašelj tudi še 10 dni baje. Danes sem slabo spala, saj že zaradi visoke nosečnosti ne gre najbolje, kaj pa šele, če imaš na vsake toliko napad kašlja in letiš v kopalnico, da se spet ne polulaš. Glavno, da gre na boljše, po malih korakih, ampak samo da gre gor in si naberem moči za iztis! Jooooooooj, vam povem, da mi je kar malo panike it v porodnišnico, bi kar malo podaljšala! Ne bi se šla glih matrat, no...zdaj sem pa že izbirčna, haha! mal si pa lahko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2011 20:18:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda A je katera od vas...Ada, Naty, paštetka... blizu Razkrižja? Petarda, kaj rabiš? Moja mama ni daleč od tam. Aja, petarda, kako dolgo v toji službi rabijo, da pošljejo odgovor? (mislim, ko imajo razpis za delavce) Nič ne rabim, Naty ....od tam je naša najemnica ....pa sem pomislila, da mogoče jo katera od vas pozna. Da pošljejo odgovor...hmmmm....različno...odvisno od vodje poslovalnice.... pri nas je kar trajalo.... Napiši kaj več o njej (na ZS) pa bom vprašala mamo Koliko je to? Oz. zdaj itak samo še negativen odgovor lahko pričakujem... Ne saj ni treba...niti nočem nekaj poizvedovati za njo...sem mislila samo, da je to ful blizu katere od vas in ste mogoče celo prijateljice... drugače je pa itak OK punca. Naty....nimam pojma koliko je trajalo ampak več kot mesec ziher...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.1.2011 11:07:47
|
|
|
|
petarda
|
Urša kako si? Daj znak kdaj lahko začnemo navijat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.1.2011 11:52:05
|
|
|
|
Urša
|
Boljše! Danes sem šla že na noge likat tiste micene bodije.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.1.2011 12:15:50
|
|
|
|
Urša
|
Kako pa kaj tvoje dete? Pridno papa?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.1.2011 16:29:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Boljše! Danes sem šla že na noge likat tiste micene bodije. Mi bomo št. 56 že kmalu prerasli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.1.2011 16:31:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kako pa kaj tvoje dete? Pridno papa? Dojenje nama je lepo steklo...tam na cca 3 ure se dojiva.. .... ga pa občasno (največkrat drugi del noči) matrajo krčki...se zvija revček.... .... danes nisem nič mleka pila, bom videla, če bo kaj bolje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.1.2011 17:15:07
|
|
|
|
ada2
|
petarda, dragica, popravi si prosim ticker, da lahko spremljamo odraščanje vašega bejbija
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.1.2011 20:03:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Peljem zdaj Tino v vrtec, danes spijo tam Itak je že celo popoldne čist nestrpna fuuuul dobro....pri nas pa nimajo te navade meni je tudi všeč ...itak je pa to dobra volja vzgojiteljev, saj ur oz. dela nimajo plačanega Prav tako kmetija, kamor gredo maja za tri dni....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.1.2011 20:07:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pri nas je pa zdaj še Anže zakuhal . Ga pridem iskat v šolo in se mi je zdel ful utrujen - OK, so imeli športni dan s pohodom, ampak, mi je bilo vseeno čudno ...pa je kmalu zajamral, da je utrujen, da bi šel ležat... ...aha, sem mu takoj vročino zmerila . Upam, da bo do sobote dober, saj imamo v Mojstrani družinski smučarski dan in sta se A in prijavila na veleslalomsko tekmo (sem hotela prijaviti vse 4, pa Tina pravi, da noče tekmovat ) - upošteva se seštevek njunih voženj. Bomo videli...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.1.2011 20:12:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pri nas je pa zdaj še Anže zakuhal . Ga pridem iskat v šolo in se mi je zdel ful utrujen - OK, so imeli športni dan s pohodom, ampak, mi je bilo vseeno čudno ...pa je kmalu zajamral, da je utrujen, da bi šel ležat... ...aha, sem mu takoj vročino zmerila . Upam, da bo do sobote dober, saj imamo v Mojstrani družinski smučarski dan in sta se A in prijavila na veleslalomsko tekmo (sem hotela prijaviti vse 4, pa Tina pravi, da noče tekmovat ) - upošteva se seštevek njunih voženj. Bomo videli... Super! Upam, da se pozdravi.... Je pa res lepo slišati, da oba tekmujeta. Pri nas v vrtcu pa ta teden hodijo na plavalni tečaj .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.1.2011 20:13:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda, dragica, popravi si prosim ticker, da lahko spremljamo odraščanje vašega bejbija Zdaj bo pa res treba ja ...ampak danes sem samo še za v posteljo...jutri Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 7:17:29
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 7:36:03
|
|
|
|
Urša
|
Jutro! Pa imajo to redni del programa plavalni tečaj ali si ga posebej vpisala? Za Anžeta-
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 8:15:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pri nas v vrtcu pa ta teden hodijo na plavalni tečaj . to mi je pa še bolj všeč Pri nas imajo plavalni tečaj šele v drugem in tretjem razredu.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 8:59:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jutro! Pa imajo to redni del programa plavalni tečaj ali si ga posebej vpisala? Za Anžeta- Redni del programa . Ne moreš verjet kako so si programi različni od vrtca do vrtca . No, v bistvu je bilo tako, da je vzgojiteljica na začetku leta povedala, da ga bodo izvajali in si moral privolit...ali pa pač ne... Trije iz skupine ne gredo, ostali vsi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 9:02:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pri nas v vrtcu pa ta teden hodijo na plavalni tečaj . to mi je pa še bolj všeč Pri nas imajo plavalni tečaj šele v drugem in tretjem razredu. Mi smo ga tudi imeli šele v šoli . Je pa tudi meni všeč, ker niti nismo naklonjeni zaprtim bazenom...pa zdaj itak nebi mogli hodit....tako, da je dobrodošlo, da se tam uči osnov. Zdaj lepo plava s črvom, pa skupinsko delajo trajekt (se postavijo v vrsto, dajo glave pod vodo in delajo mehurčke)...pač take fore, ki jih malo težje izvajaš individualno....tam pa vidi druge in potem je tudi njemu lažje. Saj verjetno splaval ravno ne bo v enem tednu...ampak začetek je pa le
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 9:03:58
|
|
|
|
petarda
|
Aja...izvajajo pa plavanje na bazenu v eni osnovni šoli . To mi je tudi všeč. ... Pa sonček je danes zunaj...to mi je tudi všeč . Pa lignji bodo za kosilo...to mi je tudi všeč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 19:33:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aja...izvajajo pa plavanje na bazenu v eni osnovni šoli . To mi je tudi všeč. ... Pa sonček je danes zunaj...to mi je tudi všeč . Pa lignji bodo za kosilo...to mi je tudi všeč 3x meni pri teh plavalnih tečajih ni všeč, da jih večinoma izvajajo pozimi. Pa fantje s krtakimi frizuricami.... ajde... kaj pa punčke? Nisem prepričana, če jim popolnoma posušijo laske in jih na primerni temperaturi tudi razhladijo No, s tem se mi trenutno ni treba ukvarjat, naš vrtec nima plavanja. Za oš pa ne vem... saj še vedno niti tega ne vem, v katero oš bo šel No, pa prihajajo srečanja novinčkov.... in kot zakleto imata obe OŠ, med katerima kolebam, srečanje isti dan s pol urno razliko, kar seveda pomeni, da se bo treba odločit. Še večji štos je v tem, da nobeno izmed teh šol ne spadamo po okolišu. Na eno bi šla kar tak.... sem pač zvedela, kdaj imajo srečanje, na drugo pa sem gnjavila in mi (oz. bubiju) danes pošljejo vabilo po pošti. Zdaj pa ne bomo šli jao... to ni tak kot morje izbrat... pač greš in če ti ni všeč, naslednje leto ne boš šel več No, ko sem že začela o kratkih frizurcah pri fantkih.... bubi ima trenutno ultra kratko, 9mm. Sem vžgala preventivo, ker imajo v vrtcu nepovabljene goste, ki se jih nikakor ne morejo rešit. So baje že zagrozili, da bodo vrtec za 14 dni zaprli . Saj zdaj se situacija najbrž umirja (prejšnji teden je bilo prisotnih samo 6 otrok), pa so vdarile vodene koze OK, te pa je bubi že dal skoz. Za bubiko pa je trenutno skrajno neugoden čas, da se naleze, ker čez 3 tedne jaz odpotujem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.1.2011 19:46:49
|
|
|
|
petarda
|
Kam pa kam?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanjaKazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......