|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
24.1.2011 11:21:41   
petarda
Zdaj grem pa....spat user posted image .....moram nadoknadit včerajšnji dan...sem preveč divjala in se mi poznajo posledice user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
24.1.2011 12:24:03   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

A je katera od vas...Ada, Naty, paštetka... blizu Razkrižja? user posted image

Petarda, kaj rabiš? Moja mama ni daleč od tam.

Aja, petarda, kako dolgo v toji službi rabijo, da pošljejo odgovor? (mislim, ko imajo razpis za delavce)

Nič ne rabim, Naty user posted image ....od tam je naša najemnica ....pa sem pomislila, da mogoče jo katera od vas pozna. user posted image

Da pošljejo odgovor...hmmmm....različno...odvisno od vodje poslovalnice.... pri nas je kar trajalo....user posted image

Napiši kaj več o njej (na ZS) pa  bom vprašala mamo user posted image

Koliko je to? Oz. zdaj itak samo še negativen odgovor lahko pričakujem...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
24.1.2011 12:46:36   
Urša
Na krvi se je poznalo, da je AB zagrabil, sicer je CRP še vedno visok, ampak nižji kot zadnjič. user posted image ¨Bo pa še trajalo, kašelj tudi še 10 dni baje. Danes sem slabo spala, saj že zaradi visoke nosečnosti ne gre najbolje, kaj pa šele, če imaš na vsake toliko napad kašlja in letiš v kopalnico, da se spet ne polulaš. Glavno, da gre na boljše, po malih korakih, ampak samo da gre gor in si naberem moči za iztis! user posted image  Jooooooooj, vam povem, da mi je kar malo panike it v porodnišnico, bi kar malo podaljšala! Ne bi se šla glih matrat, no...zdaj sem pa že izbirčna, haha!  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
24.1.2011 18:42:53   
NinaŠ
Peljem zdaj Tino v vrtec, danes spijo tam user posted image user posted image user posted image Itak je že celo popoldne čist nestrpna user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
24.1.2011 20:13:25   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Peljem zdaj Tino v vrtec, danes spijo tam user posted image user posted image user posted image Itak je že celo popoldne čist nestrpna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  fuuuul dobro....pri nas pa nimajo te navade

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
24.1.2011 20:14:07   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Na krvi se je poznalo, da je AB zagrabil, sicer je CRP še vedno visok, ampak nižji kot zadnjič. user posted image ¨Bo pa še trajalo, kašelj tudi še 10 dni baje. Danes sem slabo spala, saj že zaradi visoke nosečnosti ne gre najbolje, kaj pa šele, če imaš na vsake toliko napad kašlja in letiš v kopalnico, da se spet ne polulaš. Glavno, da gre na boljše, po malih korakih, ampak samo da gre gor in si naberem moči za iztis! user posted image  Jooooooooj, vam povem, da mi je kar malo panike it v porodnišnico, bi kar malo podaljšala! Ne bi se šla glih matrat, no...zdaj sem pa že izbirčna, haha!  

mal si pa lahko user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
24.1.2011 20:18:46   
petarda

A je katera od vas...Ada, Naty, paštetka... blizu Razkrižja? user posted image

Petarda, kaj rabiš? Moja mama ni daleč od tam.

Aja, petarda, kako dolgo v toji službi rabijo, da pošljejo odgovor? (mislim, ko imajo razpis za delavce)

Nič ne rabim, Naty user posted image ....od tam je naša najemnica ....pa sem pomislila, da mogoče jo katera od vas pozna. user posted image

Da pošljejo odgovor...hmmmm....različno...odvisno od vodje poslovalnice.... pri nas je kar trajalo....user posted image

Napiši kaj več o njej (na ZS) pa  bom vprašala mamo user posted image

Koliko je to? Oz. zdaj itak samo še negativen odgovor lahko pričakujem...user posted image

Ne saj ni treba...niti nočem nekaj poizvedovati za njo...sem mislila samo, da je to ful blizu katere od vas in ste mogoče celo prijateljice... drugače je pa itak OK punca. user posted image

Naty....nimam pojma koliko je trajalo ampak več kot mesec ziher... user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
25.1.2011 11:07:47   
petarda
Urša kako si? Daj znak kdaj lahko začnemo navijat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
25.1.2011 11:52:05   
Urša
Boljše! Danes sem šla že na noge likat tiste micene bodije. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
25.1.2011 12:15:50   
Urša
Kako pa kaj tvoje dete? Pridno papa?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
25.1.2011 16:29:51   
petarda

Boljše! Danes sem šla že na noge likat tiste micene bodije. user posted image user posted image user posted image

Mi bomo št. 56 že kmalu prerasli user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
25.1.2011 16:31:50   
petarda

Kako pa kaj tvoje dete? Pridno papa?

Dojenje nama je lepo steklo...tam na cca 3 ure se dojiva.. user posted image .... ga pa občasno (največkrat drugi del noči) matrajo krčki...se zvija revček....user posted image .... danes nisem nič mleka pila, bom videla, če bo kaj bolje user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
25.1.2011 17:15:07   
ada2
petarda, dragica, popravi si prosim ticker, da lahko spremljamo odraščanje vašega bejbijauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
25.1.2011 20:03:36   
NinaŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image  fuuuul dobro....pri nas pa nimajo te navade

meni je tudi všeč user posted image ...itak je pa to dobra volja vzgojiteljev, saj ur oz. dela nimajo plačanega user posted image Prav tako kmetija, kamor gredo maja za tri dni.... user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
25.1.2011 20:07:37   
NinaŠ
Pri nas je pa zdaj še Anže zakuhal user posted image . Ga pridem iskat v šolo in se mi je zdel ful utrujen - OK, so imeli športni dan s pohodom, ampak, mi je bilo vseeno čudno user posted image ...pa je kmalu zajamral, da je utrujen, da bi šel ležat... ...aha, sem mu takoj vročino zmerila user posted image . Upam, da bo do sobote dober, saj imamo v Mojstrani družinski smučarski dan in sta se A in user posted image prijavila na veleslalomsko tekmo user posted image (sem hotela prijaviti vse 4, pa Tina pravi, da noče tekmovat user posted image ) - upošteva se seštevek njunih voženj. Bomo videli... 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
25.1.2011 20:12:47   
petarda

Pri nas je pa zdaj še Anže zakuhal user posted image . Ga pridem iskat v šolo in se mi je zdel ful utrujen - OK, so imeli športni dan s pohodom, ampak, mi je bilo vseeno čudno user posted image ...pa je kmalu zajamral, da je utrujen, da bi šel ležat... ...aha, sem mu takoj vročino zmerila user posted image . Upam, da bo do sobote dober, saj imamo v Mojstrani družinski smučarski dan in sta se A in user posted image prijavila na veleslalomsko tekmo user posted image (sem hotela prijaviti vse 4, pa Tina pravi, da noče tekmovat user posted image ) - upošteva se seštevek njunih voženj. Bomo videli... 

Super! Upam, da se pozdravi.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je pa res lepo slišati, da oba tekmujeta. user posted image

Pri nas v vrtcu pa ta teden hodijo na plavalni tečaj user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
25.1.2011 20:13:43   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

petarda, dragica, popravi si prosim ticker, da lahko spremljamo odraščanje vašega bejbijauser posted image

Zdaj bo pa res treba ja user posted image ...ampak danes sem samo še za v posteljo...jutri user posted image

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
26.1.2011 7:17:29   
petarda
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
26.1.2011 7:36:03   
Urša
Jutro! user posted image
Pa imajo to redni del programa plavalni tečaj ali si ga posebej vpisala?
Za Anžeta-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
26.1.2011 8:15:40   
NinaŠ

user posted image  to mi je pa še bolj všeč user posted image  Pri nas imajo plavalni tečaj šele v drugem in tretjem razredu.  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
26.1.2011 8:59:14   
petarda

Jutro! user posted image
Pa imajo to redni del programa plavalni tečaj ali si ga posebej vpisala?
Za Anžeta-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Redni del programa user posted image . Ne moreš verjet kako so si programi različni od vrtca do vrtca user posted image . No, v bistvu je bilo tako, da je vzgojiteljica na začetku leta povedala, da ga bodo izvajali in si moral privolit...ali pa pač ne... Trije iz skupine ne gredo, ostali vsi. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
26.1.2011 9:02:30   
petarda

user posted image  to mi je pa še bolj všeč user posted image  Pri nas imajo plavalni tečaj šele v drugem in tretjem razredu.  

Mi smo ga tudi imeli šele v šoli user posted image . Je pa tudi meni všeč, ker niti nismo naklonjeni zaprtim bazenom...pa zdaj itak nebi mogli hodit....tako, da je dobrodošlo, da se tam uči osnov. Zdaj lepo plava s črvom, pa skupinsko delajo trajekt (se postavijo v vrsto, dajo glave pod vodo in delajo mehurčke)...pač take fore, ki jih malo težje izvajaš individualno....tam pa vidi druge in potem je tudi njemu lažje. user posted image  Saj verjetno splaval ravno ne bo v enem tednu...ampak začetek je pa le user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
26.1.2011 9:03:58   
petarda
Aja...izvajajo pa plavanje na bazenu v eni osnovni šoli user posted image . To mi je tudi všeč. user posted image ... Pa sonček je danes zunaj...to mi je tudi všeč user posted image . Pa lignji bodo za kosilo...to mi je tudi všeč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
26.1.2011 19:33:09   
*bubi*

Aja...izvajajo pa plavanje na bazenu v eni osnovni šoli user posted image . To mi je tudi všeč. user posted image ... Pa sonček je danes zunaj...to mi je tudi všeč user posted image . Pa lignji bodo za kosilo...to mi je tudi všeč user posted image

3xuser posted image

meni pri teh plavalnih tečajih ni všeč, da jih večinoma izvajajo pozimi. Pa fantje s krtakimi frizuricami.... ajde... kaj pa punčke? Nisem prepričana, če jim popolnoma posušijo laske in jih na primerni temperaturi tudi razhladijo user posted image

No, s tem se mi trenutno ni treba ukvarjat, naš vrtec nima plavanja. Za oš pa ne vem... saj še vedno niti tega ne vem, v katero oš bo šel user posted image  No, pa prihajajo srečanja novinčkov.... in kot zakleto imata obe OŠ, med katerima kolebam, srečanje isti dan user posted image  s pol urno razliko, kar seveda pomeni, da se bo treba odločit. Še večji štos je v tem, da nobeno izmed teh šol ne spadamo po okolišu. Na eno bi šla kar tak.... sem pač zvedela, kdaj imajo srečanje, na drugo pa sem gnjavila in mi (oz. bubiju) danes pošljejo vabilo po pošti. Zdaj pa ne bomo šli user posted image  jao... to ni tak kot morje izbrat... pač greš in če ti ni všeč, naslednje leto ne boš šel več user posted image

No, ko sem že začela o kratkih frizurcah pri fantkih.... bubi ima trenutno ultra kratko, 9mm. Sem vžgala preventivo, ker imajo v vrtcu nepovabljene goste, ki se jih nikakor ne morejo rešit. So baje že zagrozili, da bodo vrtec za 14 dni zaprli user posted image . Saj zdaj se situacija najbrž umirja (prejšnji teden je bilo prisotnih samo 6 otrok), pa so vdarile vodene koze user posted image  OK, te pa je bubi že dal skoz. Za bubiko pa je trenutno skrajno neugoden čas, da se naleze, ker čez 3 tedne jaz odpotujem user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
26.1.2011 19:46:49   
petarda
Kam pa kam? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......