Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 20:58:21
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla No, midva sva pa ravno sestavila posteljico in vse zložila tako kot je treba. Res luštno gleda, je skoraj za zjokat. Zdaj imava pa vse za otročka in lahko že jutri pokuka, če se ji lušta. A ni fajn?
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 21:07:37
|
|
|
|
Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Teyla No, midva sva pa ravno sestavila posteljico in vse zložila tako kot je treba. Res luštno gleda, je skoraj za zjokat. Zdaj imava pa vse za otročka in lahko že jutri pokuka, če se ji lušta. A ni fajn? Res je. Sem se čist raznežila. Dobro, da je v sosednji sobici, če ne bi še kako solzico potočila.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 21:19:18
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Teyla No, midva sva pa ravno sestavila posteljico in vse zložila tako kot je treba. Res luštno gleda, je skoraj za zjokat. Zdaj imava pa vse za otročka in lahko že jutri pokuka, če se ji lušta. A ni fajn? Res je. Sem se čist raznežila. Dobro, da je v sosednji sobici, če ne bi še kako solzico potočila. ehehe jaz jo mam v spalnici in povem da je zelo uporabna za kake cune not vrect itd... se bom mogla kr hitro odvadit, da ko pride gospodicna da nebo vec te "shrambe"
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 21:30:33
|
|
|
|
suzy29
|
Punce..........povejte mi kaj naj naredim........... že od kakih petih popoldan mi trebuh zatduje konstantno na 8-10 min. Ob tem imam tudi malo bolečin, vendar kaj hujšega zaenkrat ni. Tudi nič ne krvavim in voda mi tudi še ni odtekla. Mislite, da je to,to? Zaenkrat sem mnenja, da še malo počakam.........pol bomo pa vidli kaj bo. Pričakovala sem namreč malo bolj boleče popadke in pa bolečine v križu. Zaenkrat jih imam namreč še vedno samo v trebuhu, pa tud mali se ni nič kaj umiril. Baje se pred porodom čist umirijo. Tiste, ki že maste otroke, boste najberš o tem kaj več vedle povedat.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 21:31:30
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Zdej grem pa počasi malo prištimavat za kosilo...........danes bomo imeli puranje zrezke, zelenjavo, ponfri in mešano solato. Za sladico bo pa moja včerajšna mojstrovina kolač s sladko smetano in višnjami. Zdravo kajne ? Evo, prilagam tudi slikico- tako malo za lušte Slika je bolj slabe kvalitete, dobra pa je ......... Izgleda odlično. Če ni skute notri, se lahko povabim na kakšen košček? Ne ni notri skute. Spodnja plast je iz maslenega biskvita, potem je plast pudinga mešanega z mileramom in višnjami, na vrhu pa je žele iz višenj. Mmmmm........Malo ga še imamo, če ga želiš - pohiti
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 21:33:25
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Punce..........povejte mi kaj naj naredim........... že od kakih petih popoldan mi trebuh zatduje konstantno na 8-10 min. Ob tem imam tudi malo bolečin, vendar kaj hujšega zaenkrat ni. Tudi nič ne krvavim in voda mi tudi še ni odtekla. Mislite, da je to,to? Zaenkrat sem mnenja, da še malo počakam.........pol bomo pa vidli kaj bo. Pričakovala sem namreč malo bolj boleče popadke in pa bolečine v križu. Zaenkrat jih imam namreč še vedno samo v trebuhu, pa tud mali se ni nič kaj umiril. Baje se pred porodom čist umirijo. Tiste, ki že maste otroke, boste najberš o tem kaj več vedle povedat. Ko sem bla jaz v P so rekli da je zatrdovanje trebuha isto kot popadki.. in ni mus da cutis kako bolecino.. nvem pocakaj se malo, in ce ne neha pejt!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 21:34:32
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica Žurka ob rojstvu? Na srečo imamo tako majhno stanovanje, da je ne more organizirat doma. No, pa niti ni žurer, da bi se ga napil. Spije eno pivo, pa ima vrh glave. Bo pa častil prijatelje in kolege. Tud moj je tak
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 21:39:51
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Punce..........povejte mi kaj naj naredim........... že od kakih petih popoldan mi trebuh zatduje konstantno na 8-10 min. Ob tem imam tudi malo bolečin, vendar kaj hujšega zaenkrat ni. Tudi nič ne krvavim in voda mi tudi še ni odtekla. Mislite, da je to,to? Zaenkrat sem mnenja, da še malo počakam.........pol bomo pa vidli kaj bo. Pričakovala sem namreč malo bolj boleče popadke in pa bolečine v križu. Zaenkrat jih imam namreč še vedno samo v trebuhu, pa tud mali se ni nič kaj umiril. Baje se pred porodom čist umirijo. Tiste, ki že maste otroke, boste najberš o tem kaj več vedle povedat. Ko sem bla jaz v P so rekli da je zatrdovanje trebuha isto kot popadki.. in ni mus da cutis kako bolecino.. nvem pocakaj se malo, in ce ne neha pejt! A da je to enako popadku? Hmmm........ Po eni strani upam, da se vse skupaj zaustavi za kakšen dan, ker gre moj okol štirih ponoč službeno na češko. Za popoldan glede prevoza ni frke, ampak zjutri Pa tud pr porodu bi bil rad moj zraven,.......oh ..........
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 21:42:38
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE Sm prejle en vic dubla: Gre Janezek z mamo po cesti in jo vpraša, če mu lahko kupi sladoled. Mama pa mu reče: “Ne Janezek, boš postal okrogel in debel, če boš lizal sladoled.” Pride mimo nosečnica v 8. mesecu nosečnosti. Janezek pa reče: “Kaj pa si ga lizala.” Ta pa rastura
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 21:43:47
|
|
|
|
Patrisha
|
nebi vedla, ce nebi moji cimri v P to dogajalo redno kako urco, dve.. nvem tocno.. zjutraj je bla cela panicna in so jo pregledali in kr napodili v porodno. Ni mela pa nic bolecin al pa kakih popadkov - vsaj vedla ni za njih.. mogoce je, mogoce ni! sej ves, konc koncev je lahko pr vsaki drugace..
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 21:53:27
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha nebi vedla, ce nebi moji cimri v P to dogajalo redno kako urco, dve.. nvem tocno.. zjutraj je bla cela panicna in so jo pregledali in kr napodili v porodno. Ni mela pa nic bolecin al pa kakih popadkov - vsaj vedla ni za njih.. mogoce je, mogoce ni! sej ves, konc koncev je lahko pr vsaki drugace.. Je že res, da je pri vsaki drugače,ampak........... Kaj pa je pol blo? A odpirala se je, pa voda ji je odtekla? Mrbit pa samo malo lažje prenašamo bolečino , sam ponavadi imam kar nizek prag bolečin. Ah, kaj pa vem.....
< Sporočilo je popravil suzy29 -- 26.1.2011 21:56:11 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 21:55:56
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha nebi vedla, ce nebi moji cimri v P to dogajalo redno kako urco, dve.. nvem tocno.. zjutraj je bla cela panicna in so jo pregledali in kr napodili v porodno. Ni mela pa nic bolecin al pa kakih popadkov - vsaj vedla ni za njih.. mogoce je, mogoce ni! sej ves, konc koncev je lahko pr vsaki drugace.. Je že res, da je pri vsaki drugače,ampak........... Kaj pa je pol blo? A odpirala se je, pa voda? nvem.. odsla je v porodno in nema duha ne sluha... ves tam gre tak hitro se mi zdi, pa ce se z kako dobro zastekas, pa ce nena takoj povprasas za cifro se tak hitro locijo.. ene ostanejo, druge letijo v porodno in se vec ne vidijo.. bodi zdaj pozorna! ker tile popadki meni tut niso jasni.. jaz ko sem bla noter, so mojim cimpram delali CTG in ono je kazalo fuuuuuuuuuuul popadkov pa so rekle da skoraj nic ne cutijo, cisto mickeno , tak da ja noro je to vse skupaj
< Sporočilo je popravil Patrisha -- 26.1.2011 21:59:12 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 22:15:52
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha nebi vedla, ce nebi moji cimri v P to dogajalo redno kako urco, dve.. nvem tocno.. zjutraj je bla cela panicna in so jo pregledali in kr napodili v porodno. Ni mela pa nic bolecin al pa kakih popadkov - vsaj vedla ni za njih.. mogoce je, mogoce ni! sej ves, konc koncev je lahko pr vsaki drugace.. Je že res, da je pri vsaki drugače,ampak........... Kaj pa je pol blo? A odpirala se je, pa voda? nvem.. odsla je v porodno in nema duha ne sluha... ves tam gre tak hitro se mi zdi, pa ce se z kako dobro zastekas, pa ce nena takoj povprasas za cifro se tak hitro locijo.. ene ostanejo, druge letijo v porodno in se vec ne vidijo.. bodi zdaj pozorna! ker tile popadki meni tut niso jasni.. jaz ko sem bla noter, so mojim cimpram delali CTG in ono je kazalo fuuuuuuuuuuul popadkov pa so rekle da skoraj nic ne cutijo, cisto mickeno , tak da ja noro je to vse skupaj Bom kar še malo počakala. Če se bo pa to otrjevanje trebuha stopnjevalo na 5 min, pa letim v P.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 22:18:21
|
|
|
|
suzy29
|
Nč, grem malo poskusit zaspat..............nočko
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 22:18:48
|
|
|
|
Teyla
|
suzy29 zna bit, da je to to otrdevanje trebuha so popadki, ni pa nič čudnega, če še nič ne čutiš. Lahko pa pokličeš v P in vprašaš, pa boš takoj vedela, pri čem si. Če gre tvoj ob 4h zjutraj na službeno pot, ti želim, da se zadevca prej začne. Sladica pa kdaj drugič, preveč kg mam. lahko noč
< Sporočilo je popravil Teyla -- 26.1.2011 22:19:28 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 22:19:28
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Nč, grem malo poskusit zaspat..............nočko lahko noc! pa srecno jaz sploh ne vem kako je tole otrdovanje - se napisat ne znam trebuha . to pomeni trd ko kamen, pa sputsti, pa spet pa spusti :) majke mi, da ce sem doma pa mi ne sprozijo pridem ziher sem vprasat ce je toto
< Sporočilo je popravil Patrisha -- 26.1.2011 22:23:08 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 22:22:17
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Nč, grem malo poskusit zaspat..............nočko lahko noc! pa srecno Hvala
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 22:22:22
|
|
|
|
suzy29
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 22:22:59
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Punce..........povejte mi kaj naj naredim........... že od kakih petih popoldan mi trebuh zatduje konstantno na 8-10 min. Ob tem imam tudi malo bolečin, vendar kaj hujšega zaenkrat ni. Tudi nič ne krvavim in voda mi tudi še ni odtekla. Mislite, da je to,to? Zaenkrat sem mnenja, da še malo počakam.........pol bomo pa vidli kaj bo. Pričakovala sem namreč malo bolj boleče popadke in pa bolečine v križu. Zaenkrat jih imam namreč še vedno samo v trebuhu, pa tud mali se ni nič kaj umiril. Baje se pred porodom čist umirijo. Tiste, ki že maste otroke, boste najberš o tem kaj več vedle povedat. Bi znalo biti kaj na tem. Ni nujno, da voda odteče ali da imaš bolečine v hrbtu. Jaz ti predlagam, da dokler je tvoj doma, da se gresta pokazat. Če ni nič, te še vedno lahko odpelje domov.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 22:26:06
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha jaz sploh ne vem kako je tole otrdovanje - se napisat ne znam trebuha . to pomeni trd ko kamen, pa sputsti, pa spet pa spusti :) majke mi, da ce sem doma pa mi ne sprozijo pridem ziher sem vprasat ce je toto Ja točno tak je pr men, sam da je zraven prisotna še rahla bolečina in pa srčni utrip se mi full poveča.....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 22:33:59
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha jaz sploh ne vem kako je tole otrdovanje - se napisat ne znam trebuha . to pomeni trd ko kamen, pa sputsti, pa spet pa spusti :) majke mi, da ce sem doma pa mi ne sprozijo pridem ziher sem vprasat ce je toto Ja točno tak je pr men, sam da je zraven prisotna še rahla bolečina in pa srčni utrip se mi full poveča..... hvala spet vem nekaj vec suzy pol pa bos ocitno res nasledna
< Sporočilo je popravil Patrisha -- 26.1.2011 22:39:47 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 22:42:39
|
|
|
|
meta21
|
Popadki začnejo res bolet ko ti voda odteče ali ko ti jo predrejo. Popadkov v križu nimamo vse, na srečo ker so menda hujši. Ti kar beleži čas otrdevanja in bodi čim dlje doma-ko bojo eno uro na 5 minut bojo že toliko intenzivni, da jih ne boš falila
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 22:44:07
|
|
|
|
meta21
|
Pa seveda srečno, če greš že rodit (in če si še tukaj). Pol grem lahko že jaz?
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 22:45:47
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha jaz sploh ne vem kako je tole otrdovanje - se napisat ne znam trebuha . to pomeni trd ko kamen, pa sputsti, pa spet pa spusti :) majke mi, da ce sem doma pa mi ne sprozijo pridem ziher sem vprasat ce je toto Ja točno tak je pr men, sam da je zraven prisotna še rahla bolečina in pa srčni utrip se mi full poveča..... Probaj predihavat (globok vdih, pihanje sveče ...) pa boš vidla, če kaj hasne
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 22:58:00
|
|
|
|
tamy82
|
suzy očitno se je le začelo tudi pri tebi ... srečno! Pa nočko vsem ostalim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?