|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
26.1.2011 18:25:54   
valek
Meni je važno, da je žurka v času ko še mene ni doma...upam sam da ga preveč ne namatrajo, in da mi nebo pol zbolel....kr ima glih take divjake za kolege, kjer se lahko svašta pričakuje.,.....user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
26.1.2011 18:26:02   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

PilotGirl mi je sporočila, da je bila na pregledu, da utrip pri njeni žabici ni ok (je v stiski) ampak, da bodo za zdaj še počakali. V petek ima spet pregled v P LJ in možen CR. Pravi, da jim zaupa.
Drugače je pa doma in počiva, ker jo noga res zelo boli.

No jaz ji vsekakor želim, da se čimprej rešita, ona in miškolin in da se na koncu vse srečno izteče!user posted image user posted image user posted image

Ja, jaz sem pa tudi še v enem kosu in mislim, da zdaj že lahko za ziher rečem, da danes ne bom rodilauser posted image

Super, da je pilotgirl doma! Ampak res nima ravno srečne nosečnosti ... veliko pikicpokic zanjo user posted image user posted image user posted image

No, sej danes ne smeš rodit, al kako, meta? user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
26.1.2011 18:26:19   
Anonimen
vidim, da moraš hodit na amnie v kr, prosim te če malo opišeš kako to zgleda in kolk boli? hvala in upam da ne zameriš na uprašanjuuser posted image

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1678
26.1.2011 18:27:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

vidim, da moraš hodit na amnie v kr, prosim te če malo opišeš kako to zgleda in kolk boli? hvala in upam da ne zameriš na uprašanjuuser posted image

tršica tebi je blo namenjeno uprašanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1679
26.1.2011 18:27:36   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Aja, še glede srečanja za območje 02, sem tudi ZAAAAAA, nekje aprila, maja, ko bo toplejeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NO SUPER, POTEM SMO ŽE 3 KANDIDATKE, NAMREČ ZASI BO TUDI ZA...
TOREJ PLAN JE-TO JE ŽE NEKAJ...user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
26.1.2011 18:29:48   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: valek

IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Aja, še glede srečanja za območje 02, sem tudi ZAAAAAA, nekje aprila, maja, ko bo toplejeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NO SUPER, POTEM SMO ŽE 3 KANDIDATKE, NAMREČ ZASI BO TUDI ZA...
TOREJ PLAN JE-TO JE ŽE NEKAJ...user posted image

no ce bom kje doma, se se jaz pridruzim user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
26.1.2011 18:31:09   
Patrisha
Pilotgirl pocajti se!!! nvem kaj nekaj muckajo, ce je sila???? pa svohni srcek?? joj bi jih v rit sunla!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo na koncu vse ok! vsi cili in zdravi!

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
26.1.2011 18:33:11   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

le čuvajte se prekmurcev,od sodelavke kolegici ki je rodila so čisto razdejali stanovanje,od sena do polite postelje,stene so poflekali...itd ne bi naštevala ampak so res pretiravali da se je bogica sam jokat začela ko je prišla domov....user posted image
tak da res pazite vse je mogoče!!

No, moj je prlek in majo navado očka polivat z vinom-kao za zdravje malega. Prvič, ko sem prišla domov, je mož že vse opral (polili so mu kakih 20 majc, ker je največji žur ga polit, ko je suh), HB so to kljub nizkim temperaturam počeli na dvorišču. Žal pa je precej vina steklo tudi v novopečenega očka in je v postelji bruhal (jaz sem jo pa eno noč prej zmočila s plodovnico) in je tudi jogi presesal z vodnim sesalcem in čistilom pa posesal hišo tako, da ko sem prišla domov je bilo samo stojalo za perilo polno majc. Aja, pa na prvi obisk v P je prišel malce zaspanuser posted image . Zdaj mislim, da ne bo tako hudo, ker ima koneckoncev že enega 2-letnika doma. Si je pa pripravil nekaj piva in vina pa nekaj mesnin v hladilnik za narezat.

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
26.1.2011 18:33:20   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

To sem prepisala iz revije Mama, ki sem jo danes dobila ... no, da se malo nasmejete user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem eno solzico potočila ob zadnjm stavkuuser posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
26.1.2011 18:33:36   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Pri nas pa je navada da se otroka ''zalije''. Bili so v gostilni (oz zunaj na terasi, ker je bilo toplo -avgust), oddaljeni 500 m od našega doma, povabil je vse prijatelje (okrog 50 jih je bilo). Polivanje pa gre tak, da ga vsak polije z litrom vina,potem pa še spije en špricar z njim (so ga malo zaj**, ker so mu dali 2dcl kozarec) No, ob 8 se je začelo, tisti, kateri so prišli ob 10 so ga že zamudili, ker je spal že doma.user posted image Zraven njega so polili še svaka in tasta, (ne bi rabili, ampak pač so user posted image ) tako da so bili vsi orng nažgani. Svak in user posted image sta spala zunaj pod orehom (smo ravno čakali na kosovne odpadke in sta bila pod orehom kavč in ena postelja), ker jima tašča ni dovolila noter spat, da nebota kaj pobruhala. No, tastu je dovolila da spi noter, ampak se je zaj** zato, ker je nakoncu tast pobruhal tisti teden SVEŽE PREPLESKANO steno. Je naslednji dan sama barvala user posted image

Mojega sem potem vidla komaj v soboto ob 6 popoldan (v petek je bilo polivanje). Baje se je trikrat stuširal, pa taščo je spraševal če ziher ne smrdi. Letos pričakujem nekaj podobnega, edino spali bodo v dnevni, ker februarja nemore zunaj spat user posted image Polivali pa ga bodo v gostilni, mislim da bo stal v sodu.

Ko sem gledala slike s polivanja sem se tako smejala, da sem mogla nehat gledat, ker so me šivi bolet začeli user posted image

Evo ruke, sotrpinka! Edino moj nima sreče, ker tašča živi na vašem koncu, midva pa v Grosuplju in je pač za vse sam. No, zdaj ima moj foter eno prijateljico, ki mislim, da ga bo vsaj pri varstvu Lovra z veseljem rešila.

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
26.1.2011 18:38:26   
meta21
Jaz sem pa ravnokar tašči v čast pojedla skoraj 2 kosa torte, ker je moj mali blazno resno razložil, da morava it po tortico, če ima babi RD (in meni je blo treba 3x rečtuser posted image ). Sicer mu ni čisto jasno zakaj ima ona RD, on pa ne ampak važno da je bla torta. Ja, to ma po mamiciuser posted image
Spotoma sem pa pri fotografu dvignila še skoraj 200 slik, ker že kako leto nisem dala nič razvit in je bil zdaj skrajni cajt, da Lovru uredim slike, ker bo zdaj verjetno na vseh slikah imel družbouser posted image . Grem zdaj v album zlagat pa vas vmes še malo počekiram

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
26.1.2011 18:51:31   
trsica

tršica tebi je blo namenjeno uprašanjeuser posted image

Zakaj pa je treba bit anonimen? user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
26.1.2011 18:58:15   
tamy82
Škoda, da ni nobene s primorskega konca, da bi se zmenle za kakšno skupinsko vozičkanje user posted image Jah, si bom pač mogla drugo družbo dobit ne user posted image

Jaz sem pa ravnokar tašči v čast pojedla skoraj 2 kosa torte, ker je moj mali blazno resno razložil, da morava it po tortico, če ima babi RD (in meni je blo treba 3x rečtuser posted image ). Sicer mu ni čisto jasno zakaj ima ona RD, on pa ne ampak važno da je bla torta. Ja, to ma po mamiciuser posted image
Spotoma sem pa pri fotografu dvignila še skoraj 200 slik, ker že kako leto nisem dala nič razvit in je bil zdaj skrajni cajt, da Lovru uredim slike, ker bo zdaj verjetno na vseh slikah imel družbouser posted image . Grem zdaj v album zlagat pa vas vmes še malo počekiram

Kako prijazno od vaju, da sta tašči v čast pojedla malo torte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
26.1.2011 18:59:27   
trsica

PilotGirl mi je sporočila, da je bila na pregledu, da utrip pri njeni žabici ni ok (je v stiski) ampak, da bodo za zdaj še počakali. V petek ima spet pregled v P LJ in možen CR. Pravi, da jim zaupa.

In potem se jaz jezim na KR P. PilotGirl7, drži se. Ne morem verjet, da toliko časa vlečejo. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
26.1.2011 19:06:15   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

In potem se jaz jezim na KR P. PilotGirl7, drži se. Ne morem verjet, da toliko časa vlečejo. user posted image

meni sploh ni jasno kak so jo lahko domov spustili, ce ma otrocek slabsi pulz. Ko sem bla jaz na CTGju so celo paniko zagnali ko je ena bla pod 140! Nvem kaj se gredo res, tam ko je kriticno nocejo nic nardit, ko pa ne gori, pa delajo celo stalo user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
26.1.2011 19:25:42   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Kako prijazno od vaju, da sta tašči v čast pojedla malo torte user posted image user posted image user posted image

A ne? Sam sva res fajn!user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
26.1.2011 19:25:56   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

meni sploh ni jasno kak so jo lahko domov spustili, ce ma otrocek slabsi pulz. Ko sem bla jaz na CTGju so celo paniko zagnali ko je ena bla pod 140! Nvem kaj se gredo res, tam ko je kriticno nocejo nic nardit, ko pa ne gori, pa delajo celo stalo user posted image

Kr neki, res. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
26.1.2011 19:28:05   
samsara04
Uh, imate pri nekaterih res pestro glede zapitja novorojenca/novorojenke, sploh kar se tiče zalitja in uničenje stanovanja na takšen ali drugačen način. Tu na Obali ne poznam nobene take močne, le novopečenega očka napijejo kokr se le da, lahko doma ali pa kje v kaki gostilni. No, upam le, da bom rodila čez teden, ker čez vikend so ljudje fraj in res ni mej.

tamy82, tudi jaz sem iz primorskega konca user posted image

pilotgirl, držimo pesti zate in veliko user posted image user posted image user posted image

No, ste me na zadnji straneh pripravile do tega,, da si grem tudi jaz nabavit čaj iz malinovih listov user posted image

Lp

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
26.1.2011 19:31:44   
tamy82
samsara kolikor vem si z Obale, jaz pa iz Ajdovščine ... tako da nismo ravno najbolj blizu, čeprav se obe štejemo za Primorke user posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
26.1.2011 19:41:04   
samsara04
tamy, jap, vem to. Glede na to, da imam starše iz okilice Slovenj Gradca, mi Ajdovščina sploh ni daleč user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
26.1.2011 19:46:31   
hayabusa
Sem vsega vraga nakracala, bila ziher da sem skopirala, no pa nisem. Bom samo povzela- jaz tud ne grem danes rodituser posted image pa se mi je kar luštalo user posted image saj bo kmalu...
Grem pa spat počasi, lahko noč

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
26.1.2011 19:58:19   
tamy82
samsara sem takoj za! user posted image user posted image

hayabusa to pa je kratek povzetek user posted image Mogoče bo pa jutri že kaj user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
26.1.2011 20:05:35   
cukica
Žurka ob rojstvu Nejca je bila v soboto moj je najel kočo in je povabil 60 ljudi cela norišnica.meli so se super.dobila velik daril.Uglavnem tamali bo znal plavat.
Izgubljeni kg jaz sem šla dol 8 kg in mam samo še +3,...
Pilotgirl drži se pošiljam user posted image user posted image tebi in tvoji pikici,...
Kar se tiče sladkorne je čudežno izginila.
Jutri greva še enkrat na kontrolo za zlatenico smo se pa v dveh dneh zredili nazaj na 3550 g tako,da počasi napredujemo,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
26.1.2011 20:12:19   
meta21
Hej, cukica! Slišati si super!user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
26.1.2011 20:46:53   
Teyla

No jaz ji vsekakor želim, da se čimprej rešita, ona in miškolin in da se na koncu vse srečno izteče!user posted image user posted image user posted image

Ja, jaz sem pa tudi še v enem kosu in mislim, da zdaj že lahko za ziher rečem, da danes ne bom rodilauser posted image

Pilotgirl upam,d a bo vse ok s tabo in tvojo pikico.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče se pa v petek srečava.

Patrisha
hvala za lepe želje. Mislim, da si takega poroda vse želimo, hitro. Sem pa prepričana, da bo s tvojo pikico vse ok. Moj brat se je rodil s 2350g in to več kot 30 let nazaj, tako da brez skrbi. Vse bo ok. user posted image user posted image user posted image

Tamy82 hvala tudi tebi.  user posted image Saj nisem tako pogumna, mogoče bo pa jutri panika. user posted image

biljana hvala za opozorilo. Bom čuvala, da ne bo uničil stanovanja. Sej je samo eden in je v manjšini. Ga bodo že prebunkal, če ne ga bom pa jaz, ko pridem iz P.

Že 2 uri nazaj sem napisala odgovor, pa sem bila na pol poti, ko sem z nogo stopila na podaljšek in ga ponesreči izklopila. Seveda je vse črno ratalo, jaz pa sam "neeeeeeee". Sem apr es štor, ni kej. user posted image

cukica super, da je vse ok. user posted image

No, midva sva pa ravno sestavila posteljico in vse zložila tako kot je treba. Res luštno gleda, je skoraj za zjokat. Zdaj imava pa vse za otročka in lahko že jutri pokuka, če se ji lušta. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?