meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss Pri nas pa je navada da se otroka ''zalije''. Bili so v gostilni (oz zunaj na terasi, ker je bilo toplo -avgust), oddaljeni 500 m od našega doma, povabil je vse prijatelje (okrog 50 jih je bilo). Polivanje pa gre tak, da ga vsak polije z litrom vina,potem pa še spije en špricar z njim (so ga malo zaj**, ker so mu dali 2dcl kozarec) No, ob 8 se je začelo, tisti, kateri so prišli ob 10 so ga že zamudili, ker je spal že doma. Zraven njega so polili še svaka in tasta, (ne bi rabili, ampak pač so ) tako da so bili vsi orng nažgani. Svak in sta spala zunaj pod orehom (smo ravno čakali na kosovne odpadke in sta bila pod orehom kavč in ena postelja), ker jima tašča ni dovolila noter spat, da nebota kaj pobruhala. No, tastu je dovolila da spi noter, ampak se je zaj** zato, ker je nakoncu tast pobruhal tisti teden SVEŽE PREPLESKANO steno. Je naslednji dan sama barvala Mojega sem potem vidla komaj v soboto ob 6 popoldan (v petek je bilo polivanje). Baje se je trikrat stuširal, pa taščo je spraševal če ziher ne smrdi. Letos pričakujem nekaj podobnega, edino spali bodo v dnevni, ker februarja nemore zunaj spat Polivali pa ga bodo v gostilni, mislim da bo stal v sodu. Ko sem gledala slike s polivanja sem se tako smejala, da sem mogla nehat gledat, ker so me šivi bolet začeli Evo ruke, sotrpinka! Edino moj nima sreče, ker tašča živi na vašem koncu, midva pa v Grosuplju in je pač za vse sam. No, zdaj ima moj foter eno prijateljico, ki mislim, da ga bo vsaj pri varstvu Lovra z veseljem rešila.