|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
26.1.2011 11:13:45   
nov2010
Dober dan!

ja skupina na FB je sedaj že kar velika. Saj je prav.
Pa super ker je ena objavila tudi en link s pesmicami, saj je pri meni tudi tako da se besedilo počas pri refrenu neha in potlej samo refren ponavljamo :)

Pasenje kravic - naš Rok jih kar rad pase in tudi že glavo kar urnk pokonci drži. Ene parkrat pa tudi kar na trebuščku zaspi čez dan, za kakšne pol urce. Imamo tako veliko blazino sredi dnevne in mu tam ful paše, samo ponavadi mora bit nekdo v bližini da se ne počut samga.

Kakanje - enouser posted image , včeraj in danes je imel ful zelen kakec. A mogoče katerea ve od česa je to oziroma če je kaj zlo narobe. saj če bo imel še jutri takšnega bom pa magari kar P poklicala.

Zdej gre pa mami mal pojest potlej se bova pa počas napravla in šla za kako urco do mesta in nazaj.

uživejte!

< Sporočilo je popravil nov2010 -- 26.1.2011 11:15:44 >

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
26.1.2011 11:18:14   
nov2010
Aja sem vedla da sem nekaj pozabla:

aleunam in ostale pomurke (trenutno ne vem točno katere ste) - potlej pomladi in poleti bi se tudi jaz priporočala za kakšno kavico v Murski, saj imamo namreč blizu Moravcev vikend in bova zagotovo z Rokom čim več izkoristla. Tako da bi lahko malo čvekale kdaj pa kdaj user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
26.1.2011 11:28:04   
Renesme**
jutro

zelen kakec je zaradi kolik, oz. mu hrana v mleku ni odgovarjala...ni pa nujno, da ga tudi vidno zvija!

pasenje kravic- midva ful mal trenirava, ker že tako glavo skoz dviguje, mu pa kar gre, pa roke mu jaz pravilno postavim, drugače, če ga samo obrnem, bi tudi on eno nazaj obračal...to samo popravljaš!!!
Drugače je pa začel trebušnjake delat, na vsak način bi rad sedeluser posted image in potem te prime za prst in se dviguje, pa stegne rokice naprej in se hoče dvignit....

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
26.1.2011 11:39:49   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

JUTRO - eh nč čveke - se je že oglasla....

IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta
je pa zadnji teden popolnoma spremenila svoje vedenje - ko je lačna je to treba naresti TAKOJ ob glasnem dretju. Potem ko hoče zaspati je spet glasno vreščanje - jo položim, dam dudo in spi. Potem se pa znajdi - včeraj smo imeli obiske in je dobila pravi histeričen napad, seveda jo dam najprej na joško, ker že nekaj časa ni jedla - še hujše vpitje, jo potolažim s čajem, probam še enkrat z joško - nč. Greva na hladno (če bi ji blo mogoče prevroče) - se sicer umiri samo še vedno ni OK - jo previjem, ob smehu in žlabodranju . Jo imam v naročju - spet jok, jo položim na kavč - ona spi v trenutku user posted image . Pa izredno malo je - pomojem glih pol podojev spusti, čez noč je ob 9, pol pa zjutraj 4-5 in pol ob 9, pa ob 12, popoldne pa tud mogoče 3x. Skratka je šla sama na dieto, ni blo treba nč čajne dijete uvajat.

tole sem objavila mal nazaj - kjra kakšno idejo?

Sem že zadnjič hotela odgovorit, pa je bilo sorryuser posted image

Bastian ima tudi take fore....
Ko se naje je še mal pokonc, če ga imaš v rokah se začne prav kregat in zdaj že vem, da hoče it spat- noče spat v naročju, ne na tleh, ne na kavču...ampak v svoji košari, takrat tudi takoj rabi dudo- ki je drugače še pogleda ne- pokrit ga moram čez glavo, drugače pa sam zagrabi deko in jo vleče čez oz. se zrine tako, da je po njo.

Tako da zdaj imam že kar rutino...previt, pojest, igrat, spat...no včeraj je bil pa žejenuser posted image , pol sva se igrala pa je bil že lačen, pa za previt...no včasih si v začaranem krogu- včeraj mali čez dan ni spal več kot 10min skupajuser posted image Še ob 22:30 se je tako smejal in pogovarjal, pa prvič tudi sam mahal z ropotuljico, da sem mislila, da sploh ne bo šel spatuser posted image

Glede št. obrokov- Mi smo že od ca. 3t starosti naprej na 100-120ml/obrok, s tem da je na začetku jedel zvečer od 19-23 na uro in pol pa potem ob 3:00 pa ob 6-7:00 in potem na 2-3 ure....
zdaj pa je recimo danes 1. ob 6:00, 2. ob 10.00, zdaj bo šlo na 2-3 ure, se pravi bo do zvečer jedel še ca4x-5x. Se pravi, da avtomatično poje manj kot 2 meseca nazaj...če ti je kaj v tolažbo Tinkara je pri starosti 5 mes pojedla 500ml mleka/dan, pa se je še zmeraj dovoj zredila!

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
26.1.2011 11:41:18   
Urshy78
simonmojca, je luškan user posted image pa ful visoko že dvigne glavico!

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1555
26.1.2011 11:41:59   
Urshy78
Renesme, najina škratka sta pa na isti dan rojena user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
26.1.2011 11:44:07   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Dan, jaz sem danes zombi. Budilko sem imela ob 6.15, ker sem spet avto morala na servis odpeljati, katastrofa, upam, da se danes kaj naspim.

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

izpadanje las...ali vam tudi kaj izpadajo? mene je kar groza, ko si jih moram oprati, jih potem še dva dni pobiram po celem stanovanju..user posted image user posted image

Jaz sem že 2x zamašila odtok, ker mi tko ven padajo, da je groza. Itak so pa povsod, najhuje mi je, ko najdem kakšnega na flaški ali pa v Liamovi rokici. user posted image user posted image

Liam je star že 3 mesece in ima 65 cm, mislim, da ima v košari še fore ene dobrih 5 cm. Nekje sem prebrala, da naj bi user posted image prestavili v športni del pri 6-ih mesecih ali pa takrat, ko sami držijo glavico. Mi sigurno ne bomo 6. meseca dočakali v košari, bo Liam že prevelik, računam tm pri 4,5 m oz. upam da kr do 5., to bo pa že marec in bo malo topleje.

Takole gre z športnim delom vozička...
Jaz imam PP in se športni del skoraj čisto poleže- ta prva stopnja- skoraj leže, je za 3. mesece, potem pa vsak mesec lahko dvigneš za eno stopnjo, se pravi, da šele pri ca. 6 mesecih res sedi! Prej pa skoz bolj ko ne leži, saj isto imajo košare, ko uravnavaš naklon, od 3 meseca dalje ni več treba, da so čisto vodoravno....problem košar velikokrat ni v tem, da bi bile premajhne, ampak otroci nič ven ne vidijo in se začnejo kregat ter se nočejo več vozit v njih....drugače je pa uporabna dokler le hočejo notri ležat oz. jim ni premajhna.

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
26.1.2011 11:45:29   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Renesme, najina škratka sta pa na isti dan rojena user posted image

ja nas je kar nekaj, bomo skupaj pihaliuser posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
26.1.2011 11:46:38   
Renesme**
A bi imele v kratkem, če ravno ne bo dežja in snega in bomo zdravi.....kakšen dejtuser posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
26.1.2011 11:52:23   
Majchi
Ojla!
Naš Luka pa zdaj že res pridno spančka. Nekje od 20ih ali 21ih pa vse do 5ih ali 6ih zjutraj, potem pa povleče še do 8.30 ali do 9ih. Naj tako ostaneuser posted image .

Pasenje kravic: enako kot ste že napisale. Se buni, glavo dvigne minimalno, rokice pa obe zadaj drži, da mu jih skoz popravljam. Vadimo parkrat na dan po minuto.

Slinjenje: naš se še nič ne slini, edino rokce tlači v usta in se potem čez cel fris s slino razmažeuser posted image .

Izpadanje las: me je pri Lani obšlo, zdaj pa tudi nič ne kaže. So far so gooduser posted image .

Nov2010, zelen kakec je od krčev, kot ti je že Renesme napisala. Pri nas prva dva meseca rumenega sploh videl nismouser posted image . Zdaj pa je hvala bogu boljše. Sem pa tja ga še kaj zvije.

Simonmojca, luškna je Matija! Pa močen tud!

Košara: če bomo do marca zdržali notri, smo dobriuser posted image . Naš je dolg k pondelkuser posted image . Tud ta veliko smo dali v športni del nekje pri 4,5 mesecih. Malo sem jo še zalagala, da je ni nosilo levo in desno, pa v najbolj ležečem možnem položaju se je vozila. Pri Lukcu bo pa isto verjetno.

Emma, kaj ga pa tvoja mašina serje? Naš avto je tud sumljiv zadnje cajte... Bova menjala, ampak ne prej kot čez kakšno leto ali dve.

Urshy, ful je cartek Tian. Tak prijazen obrazek ima :) Pa frajersko majco...itakuser posted image !

Kapesanta, jaz sem tud opazila, da zjutraj in dopoldne Luka veliko manj je. Popoldne in proti večeru pa me čist izžame. Doji se lahko tud na pol ure in vleče in vleče tiste prazne zizeuser posted image . Zadnja 2 dni imam feeling, da zvečer na hlape skoz pridemo.
Kar se pa tiče dretja in nestrpnosti, pa ne vem kaj bi rekla. Tako pač izraža kaj hoče. Verjetno bo minilo, pa ti bo čez en mesec spet drugače prigovarjala, kaj hoče. Naš Luka tudi obnašanje spreminja, čeprav na tak način, kot ga ti opisuješ, še ne.  On jamra in cvili, tako da popolnoma že ločim njegov lačen in njegov zaspan jok oz. cmevkanje. Je pa velikokrat tudi zelo nestrpen, sploh če je zelo lačen. Takrat histerično joka in zahteva.

Kako je bilo na telovadbi pri Semoličevi? Priporočaš? Mene mika, sam se ni gre, dokler imam še Lano doma.

aleunam, ti samo vztrajaj, saj bo.

Neposredna povezava do sporočila: 1560
26.1.2011 11:56:14   
Majchi
Punce a ste gledale Preverjeno? Eni ženski je ginekologinja brez njene privolitve po CR naredila sterilizacijo, baje, da zato, ker je to bil njen 3. otrok in je bila samska in nezaposlena. Mislim halo, jaz ne vem kaj bi naredila na njenem mestu. Po moje se mi direkt scufa. Kaj si pa ta ginekologinja predstavlja, da je, da bo kr ona odločala kdo bo še imel otroke in kdo ne?

OMG! Sem gledala, ja! Oz. bolj poslušala iz kuhinje. Katastrofa, res! A jo bo vsaj tožila? Tega nisem ujela. Jaz bi jo ožela, hudiča babjega, da bi me cel življenje na TRR-ju nosila. Drugega itak ta uboga ženska ne more naredit, saj poti nazaj ni. Pa kdo bi to pričakoval od kogarkoli v tem stoletju, sploh od ženske?!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
26.1.2011 12:10:16   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Punce a ste gledale Preverjeno? Eni ženski je ginekologinja brez njene privolitve po CR naredila sterilizacijo, baje, da zato, ker je to bil njen 3. otrok in je bila samska in nezaposlena. Mislim halo, jaz ne vem kaj bi naredila na njenem mestu. Po moje se mi direkt scufa. Kaj si pa ta ginekologinja predstavlja, da je, da bo kr ona odločala kdo bo še imel otroke in kdo ne?

OMG! Sem gledala, ja! Oz. bolj poslušala iz kuhinje. Katastrofa, res! A jo bo vsaj tožila? Tega nisem ujela. Jaz bi jo ožela, hudiča babjega, da bi me cel življenje na TRR-ju nosila. Drugega itak ta uboga ženska ne more naredit, saj poti nazaj ni. Pa kdo bi to pričakoval od kogarkoli v tem stoletju, sploh od ženske?!

ja jo že toži, to sem pa jaz videla, začetka pa ne...res kruto, kako sploh lahko pomisli na kaj takega...najboljš, da se potem danes 1/2 žensk kar sterilizira, ker stanovanj ni, služb ni...vrtcev ni...

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
26.1.2011 12:26:55   
severnica77
Sem včeraj tudi jaz gledala Preverjeno. Kaj takšnega skoraj ne morem verjeti, da se lahko zgodi ...

Luka se tudi zadnje čase fajn slini in tišči rokice v usta tudi, če ni lačen. Mogoče jih počasi že srbijo dlesni. Se spomnim, da je Leo dobil prvi zobek pri treh mesecih.

Vidim, da moram spremeniti slikico in ticker user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1563
26.1.2011 12:36:08   
pikizenc
Pasenje kravic: naš je tud len glede tega. Je tudi P videla, pa še sklepe ima očitno zelo mehke, pa nam je dala napotnico za RA.

Slinjenje: naš se tud slini, pa mehurčke dela, rok pa ne daje v usta razen če je zelo lačen. Na splošno se ne zaveda gllih še svojih rokic user posted image

Izpadanje las: groooooooza

Košara: sem mislila da bo za nekaj časa, ampak ne vem. Mali se mi zdi da blazno raste, sicer ni tok velik kot kakšni vaši, ampak glede na to kak pikec je bil ob rojstvu, je zdej velikan. Mogoče zdrži še tok, da bo bolj toplo, pa bomo kej vzeli ven iz košare, pa bo mogoče več placa, pa bo še mal zdržal.

FB: sem že zraven user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
26.1.2011 12:46:25   
miya84
Sm vidla da ste vse prpopale slikce svojih malčkov,bom pa še jst mojga Nika pokazala kako panča,skor zmer tko zaspi z rokicam user posted image . Ko se pa zbudi ga pa še poslikam kako kravice pase user posted image

user posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
26.1.2011 12:48:48   
miya84
zdele sm na hit zasledila temo FB,kaj je to zaena skupina,da se dodam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1566
26.1.2011 12:50:44   
november2010
izpadanje las - tokrat se mi ne zdi. da bi me neki ful izpadali, pri Lovru so mi ful.... že tko al tko mam bl mal las, tako da bi blo fajn da mi vsaj tiste ki jih imam gor ostanejo user posted image user posted image

Renesme - dejt, jaz sem vedno za :) zadnjil smo se imele prav fajn.

slinjenje - pri nas zaenkrat še ne

pasenje kravic - zjutraj sem napisala da jih ne, pol je pa Adama očitno protestoiral in eno uro zatem kravce pasel kot ta velik :) Rokco mu pa popravljam. :)

simonmojca, utshy - luštna sta vajina fanta :)
simonmojca, se ti je uspelo pol kej zment?

zdaj pa letim da se mi kosilo ne zažge. danes celo kuham :)

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
26.1.2011 12:55:28   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: miya84

zdele sm na hit zasledila temo FB,kaj je to zaena skupina,da se dodam user posted image

Tu smo samo punce iz te teme, je pa zaklenjena in drugi ne vidijo kaj pišemo. Včasih je bolj praktično kot forum, se mi zdi, da smo več tam gor in dobiš hitreje odgovor. Link je na prejšnji strani. user posted image

(odgovor članu miya84)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
26.1.2011 12:58:07   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: miya84

http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/home.php?sk=group_170746276270313

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu miya84)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
26.1.2011 13:00:03   
Urshy78
miya84, kako je luškan user posted image user posted image

T je pa ravno zapančal. sem na hitrco pojedla juho, pospravljala zdaj raje ne bom ker je zaspal v dnevni sobi v košari..no ene pol ure bo verjetno mir..user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
26.1.2011 13:07:57   
Urshy78
kje pa imate ve svoje sončke čez dan ko ne spijo? midva imava spalnico v zgornjem nadstropju, zadnje dva dni ga nosim gor v svojo posteljico da zaspi, prej je pa spal v košari..tudi zjutraj ga dam v košaro, da se zrihtam..ne vem pa kje ga bom imela potem ko bo košaro prerastel? kje jih imate ve, v kakšnih počivalnikih, na igralnih blazinah??

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
26.1.2011 13:14:55   
phelps
Dober dan!

Uf, ste načvekale user posted image

Pasenje kravic, moja je tudi pozno dvignila glavo, nekje pri 2 mesecih, je pa res, da ne treniramo dosti, ker ponavadi obilno polije v takem položaju (pritisk na trebuh ali kaj jaz vem), ima pa glavo stabilno in obrne se že sama na trebuh ali hrbet. Spat ji pustim samo na hrbtu, če sem poleg, na trebuhu ne, ravno zaradi polivanja...
Imamo pa navznoter obrnjena stopalca (pomanjkanje prostora v trebuhu) in bo treba hodit na fizioterapijo, če sami ne bova z vajo nič naredili...

Dopust, moj gre aprila jadrat, medve pa bova med tem v kakšen hotelu v Zadru. Bedno mi je le, ker bo takrat treba že uvajat GH in ne vem, kako bom s tistimi piskrčki in lončki (joški so pravi luksuz)...

Lasje so postali ful gosti (moji), Neži pa so začeli izpadat in novi rast.

Midve sva ok, ravno iz sprehoda. Neža je zdrava (tok, tok, tok), tudi mi vračamo tehtnico, ker smo postali samozavestni user posted image (je že čas), mislim, da bo ta mesec pridelala blizu kg.

Bodite v cvetju in lep dan! user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 26.1.2011 13:17:38 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
26.1.2011 13:25:13   
Destiny86
Naš se tudi ogromno slini, počasi bomo uvedli slinčke, ker drugače mu samo cunje menjavam. Pa roko full tlači v usta, po novem je odkril tudi dudo in brez nje ni šans, da zaspi, tako jo vleče dokler se čisto ne umiri. Danes sem opazla, da so se mu začela delat temenca, danes bom probala z mandeljevim oljem namazat pa razčesat, če ne bo boljše bom pa šla v lekarno po Mustelo.

Naš je tudi še glih za glih v košari, upam, da bo zdržala še za na Roglo, ko gremo za 4 dni, ker ne bi rada samo zato zimske vreče za športni del kupovala.

Šibam js si lase umit dokler je še mir, danes popoldne grem poročno obleko probavat, Reneja bo mel očka, ke lepo po dolgem času malo časa samo zame, kakšen luksuzuser posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
26.1.2011 13:32:17   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Destiny86

Šibam js si lase umit dokler je še mir, danes popoldne grem poročno obleko probavat, Reneja bo mel očka, ke lepo po dolgem času malo časa samo zame, kakšen luksuzuser posted image

Čestitke! user posted image  Kdaj pa bo dan P? user posted image

(odgovor članu Destiny86)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
26.1.2011 13:46:29   
Destiny86
Hvala user posted image  21.5. poroka in krst, dve muhi na en mah, čeprav je pa tolko več priprav in obveznosti, upam, da nam bo uspelo, v tem trenutku je največji problem obleka, ker moram pohitet, ampak je tu še Rene, ki se polno doji ... danes grem tle v Koper, ni problem 100m od doma ga ima lahko očka, bi pa šla rada tudi v Ljubljano, pa ne vem kako bom to izvedla ...
Mi zna kera priporočat dober poročni butik za izposojo oblek, meni se sanja ne, časa, da bi brskala po forumih in revijah pa nimam?

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?