Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta JUTRO - eh nč čveke - se je že oglasla.... IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta je pa zadnji teden popolnoma spremenila svoje vedenje - ko je lačna je to treba naresti TAKOJ ob glasnem dretju. Potem ko hoče zaspati je spet glasno vreščanje - jo položim, dam dudo in spi. Potem se pa znajdi - včeraj smo imeli obiske in je dobila pravi histeričen napad, seveda jo dam najprej na joško, ker že nekaj časa ni jedla - še hujše vpitje, jo potolažim s čajem, probam še enkrat z joško - nč. Greva na hladno (če bi ji blo mogoče prevroče) - se sicer umiri samo še vedno ni OK - jo previjem, ob smehu in žlabodranju . Jo imam v naročju - spet jok, jo položim na kavč - ona spi v trenutku . Pa izredno malo je - pomojem glih pol podojev spusti, čez noč je ob 9, pol pa zjutraj 4-5 in pol ob 9, pa ob 12, popoldne pa tud mogoče 3x. Skratka je šla sama na dieto, ni blo treba nč čajne dijete uvajat. tole sem objavila mal nazaj - kjra kakšno idejo? Sem že zadnjič hotela odgovorit, pa je bilo sorry Bastian ima tudi take fore.... Ko se naje je še mal pokonc, če ga imaš v rokah se začne prav kregat in zdaj že vem, da hoče it spat- noče spat v naročju, ne na tleh, ne na kavču...ampak v svoji košari, takrat tudi takoj rabi dudo- ki je drugače še pogleda ne- pokrit ga moram čez glavo, drugače pa sam zagrabi deko in jo vleče čez oz. se zrine tako, da je po njo. Tako da zdaj imam že kar rutino...previt, pojest, igrat, spat...no včeraj je bil pa žejen , pol sva se igrala pa je bil že lačen, pa za previt...no včasih si v začaranem krogu- včeraj mali čez dan ni spal več kot 10min skupaj Še ob 22:30 se je tako smejal in pogovarjal, pa prvič tudi sam mahal z ropotuljico, da sem mislila, da sploh ne bo šel spat Glede št. obrokov- Mi smo že od ca. 3t starosti naprej na 100-120ml/obrok, s tem da je na začetku jedel zvečer od 19-23 na uro in pol pa potem ob 3:00 pa ob 6-7:00 in potem na 2-3 ure.... zdaj pa je recimo danes 1. ob 6:00, 2. ob 10.00, zdaj bo šlo na 2-3 ure, se pravi bo do zvečer jedel še ca4x-5x. Se pravi, da avtomatično poje manj kot 2 meseca nazaj...če ti je kaj v tolažbo Tinkara je pri starosti 5 mes pojedla 500ml mleka/dan, pa se je še zmeraj dovoj zredila!