aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac pasenje kravic je pri nas enako.. glavo na meni dviguje in drži dolgo, na podlagi pa ni šanse. Pri nas je enako. Ko je pokončno v naročju, je ful heroj , ko pa ga dam na trebušček, pa se mu ne da. Malo privzdigne glavo, a ne za dolgo in tudi on si potem glavo podpolca z rokami in jih liže. Krega pa se tudi. So hecni. Fajn, da ste se oglasile nekatere zamudnice. Pogrešam pa Maa2010, upam, da se kaj oglasi. Na fb sem vas tudi jaz nekaj dodala. Dajte se tam v RR temi na seznam, da bomo vedele katera je katera. Do zdaj sem vedela za vsako (ponavadi po imenih ), zdaj nas je pa že ogromno. Moja kriza z mlekom... Mislim, da se še kar nadaljuje. Pogosto mi sprazni obe joški naenkrat, pa tudi videti in na dotik sta čutiti mehkejši, bolj prazni. Ga pristavljam na uro in pol (razen, če dlje spi), upam, da se uskladita ponudba in povpraševanje. Pa tudi kakal mi ni dva dni, no zdaj je nekje 48 ur. Vem, da še ni panike, a se tako muči z prdenjem in ful pritiska. Ponoči sem mu skuhala malo sladkanega čaja z kumino, pa sploh ne vem, če ok. Toliko, da se je malo obarval in dal okusa. Pa tudi malo hladilnega mazila sem mu "dala" v ritko z termometrom, ampak to je bolj v primeru, če bi bil suh kakec, a ne? V glavnem, zaenkrat še ni nič pomagalo. Vem, še ma par dni časa, da naredi kupček.
|