|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
25.1.2011 19:52:58   
majabar
nejka, LM se tudi precej slini in roke poriva v usta. Ga kar naprej brisem. Je pa zanimivo, da zadnje 3 dneve precej vec spi. Prej cez dan sploh ni spal, ce sva bila doma, zdaj pa kar precej, recimo 4h cez dan. Ga vcasih kar pogresam:).

< Sporočilo je popravil majabar -- 25.1.2011 19:55:39 >

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
25.1.2011 19:58:07   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: majabar

nejka, LM se tudi precej slini in roke poriva v usta. Ga kar naprej brisem. Je pa zanimivo, da zadnje 3 dneve precej vec spi. Prej cez dan sploh ni spal, ce sva bila doma, zdaj pa kar precej, recimo 4h cez dan. Ga vcasih kar pogresam:).

mogoče pa spi še po slovenskem času in je mal za,enjal noč in dan v Kolumbijiuser posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
25.1.2011 20:03:00   
Renesme**
no sem vesela, da sem vas mal zbezala ven s temi slikicami...vsi otročki so super luštniuser posted image user posted image user posted image

Novembrska- držim pesti, da boste vse porihtali! kako misliš ne pase kravic, saj na slikici jihuser posted image

Zdej imam pa že občutek, da je vsak drugi otrok na mleko alergičenuser posted image

Drugače pa naš tudi danes ni nič kaj spal čez dan, po 5, 10 minut in potem akcija...enkrat vem da je bil ful žejen, ker je spil 70ml čaja v šusu, še preden sem uspela pogledat kolk je spil, bi ga že skoraj zmanjkalouser posted image ...pa spet imamo tiste dni, ko Mullerjeve plenice prepuščajo in ga samo preoblačim....in peremuser posted image

Zdej pa končno spiuser posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
25.1.2011 20:26:10   
novemberska
Renesme to je en redkih trenutkov ko ji je uspelo glavico držat po koncu. Drugače jo le s težavo dvigneuser posted image Baje preveč zateguje ramena nazaj.
Drugače pa tudi jaz upam da bomo vse poštimal tko kot treba.

Najin največji zaklad, največja sreča Hana 16.10.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1529
25.1.2011 20:34:21   
majabar
Na sreco tudi ponoci spiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1530
25.1.2011 20:50:54   
naša beba
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Evo naju nazaj....

jaz še naprej na dieti, Ana pa spet ikebana user posted image
Kako tale moj otrok nima žil ...to je neverjetno.....5x so jo zbodli!!!user posted image user posted image user posted image

Ema je pa zadnje dni dobla full izpuščajčkov po obrazu in se ji grdo sušijo. Zgleda kot kak fajn ekcem. Sem vprašala pediatrinjo, pa pravi, da se ji koža čisti. Meni se pa malo preveč zdi.

Jutri imava midve tudi pregled v B. Spet pri eni novi zdravnici. In se mi zdi, da tudi pri nama še ni kaj boljše. Čeprav blata ne morem kaj prida preverjat, ker ji prebava grozno štrajka... pet do šest dni je zdaj že kr stalnica. Pol je pa plenica pol kile težka...

So vama tudi obljubili kožne teste. Meni so rekli, da bodo nekje v začetku marca.

Prva snežinka Ema, 27.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
25.1.2011 21:08:55   
Destiny86
Pa sem se vam še jaz pridružila na FB-ju, sej spremljam vas redno, ampak pisati mi nikakor ne uspe, ta naš fantič me okupira praktično ves dan, zdaj ga ima malo oči, pa si mamica lahko malo oddahneuser posted image

Naš Rene raste tako hitro, le kam beži ta čas, nazadnje 10.1. je imel 6100 g in 62 cm, konfekcijsko številko imamo že lep čas 68, še dobro, da imam precej cunj sposojenihuser posted image  Glavico že lep čas drži pokonci, klepeta ku ena baba in smeji se tako prisrčno, da se kar topim zravenuser posted image  Je pa čez dan precej buden, zaspi le za kakšne pol urce, pa spet akcija, še dobro, da obstajajo igralne podloge in ležalniki, ker bi mi roke odpadle, pa tudi doma bi mela celo štalo, tako pa je on v ležalniku, jaz mu pojem, zraven pa opravim še vsa gospodinjska opravilauser posted image

user posted image  mam js tudi že tretjič, pa samo polno dojim, vsi moji upi, da je še vsaj nekaj mesecev ne bo, so splavali po vodiuser posted image

Danes bo naš mali korenjak prvič spal v "veliki" postelji, košek se mi zdi že pretesen, in resnično upam, da bo spančkal celo noč kot do zdajuser posted image

Evo lakota ... šibam ...

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
25.1.2011 21:42:50   
emma83
Otrok skopan, nahranjen in že v posteljici spi. Upam, da bo potegnil vsaj do 1h. Jaz si grem še lase umit in spat.

Punce a ste gledale Preverjeno? Eni ženski je ginekologinja brez njene privolitve po CR naredila sterilizacijo, baje, da zato, ker je to bil njen 3. otrok in je bila samska in nezaposlena. Mislim halo, jaz ne vem kaj bi naredila na njenem mestu. Po moje se mi direkt scufa. Kaj si pa ta ginekologinja predstavlja, da je, da bo kr ona odločala kdo bo še imel otroke in kdo ne?

Lahko noč.

< Sporočilo je popravil emma83 -- 25.1.2011 21:50:10 >

(odgovor članu Destiny86)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
25.1.2011 21:44:07   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba

Evo naju nazaj....

Kako tale moj otrok nima žil ...to je neverjetno.....5x so jo zbodli!!!user posted image user posted image user posted image

Ema je pa zadnje dni dobla full izpuščajčkov po obrazu in se ji grdo sušijo. Zgleda kot kak fajn ekcem. Sem vprašala pediatrinjo, pa pravi, da se ji koža čisti. Meni se pa malo preveč zdi.

Jutri imava midve tudi pregled v B. Spet pri eni novi zdravnici. In se mi zdi, da tudi pri nama še ni kaj boljše. Čeprav blata ne morem kaj prida preverjat, ker ji prebava grozno štrajka... pet do šest dni je zdaj že kr stalnica. Pol je pa plenica pol kile težka...

So vama tudi obljubili kožne teste. Meni so rekli, da bodo nekje v začetku marca.

nič niso rekli, le da je kontrola čez 3 mesece, ker včasih traja par mesecev preden se stanje izboljša.
Ne vem če si videla, ampak sem zadnjič zasledila, da kupuješ mleko brez laktoze. To pri tej dieti ni ok. Nisem pa ziher, a si mislila na to mleko?
Ja mi smo do nadaljnjega brez mleka, jajc in pšenice. Danes sem mislila, da krepnem od lakote, ko sem prišla domov, ker nisem imela več kruha doma, pa še nič skuhanega zase...user posted image Banano sem pojedla v enem grižljaju se mi zdi....groza....lakota na kubik, kile pa kar gredo dol...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1534
25.1.2011 21:48:25   
tejci1981
Večer!

Da vas na brzino preberem preden grem spat user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

user posted image M - nekaj mi ni jasno,.....dobila sem jo 22.12 (4 dni), potem 4.1 (5 dni), včeraj pa na WC-ju spet na papirju opazim kri user posted image user posted image user posted image user posted image
Posledično zaradi tega sra... še nisma user posted image ,...... po prvi user posted image   sem imela še hemeroide (katerih sem se zdaj HB rešila - trkamuser posted image ), po drugi sem imela ovulacijo, zdaj po ovulaciji pa itak spet neki izcedek user posted image user posted image user posted image

Po opisu sodeč še nimaš prave menstruacije ampak izvenciklične krvavitve, ki ga rade sračkajo. Kako pa si ziher za ovulacijo?? Saj se bo uredilo, boš videla!user posted image

Pred user posted image sem imela ovulacijo vedno ful močno, pa še močan izcedek jo je spremljal,.... zdaj je bilo enako,....zato sem predvidevala da je to to!user posted image

user posted image user posted image user posted image Zate in za Ano!

Slikice - jih pripopam v naslednjih dneh!

Slinjenje - Leon se fejst slini, včasih balončke dela, še posebej pa se slini ko papa rokice.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
25.1.2011 22:27:46   
naša beba

Evo naju nazaj....

nič niso rekli, le da je kontrola čez 3 mesece, ker včasih traja par mesecev preden se stanje izboljša.
Ne vem če si videla, ampak sem zadnjič zasledila, da kupuješ mleko brez laktoze. To pri tej dieti ni ok. Nisem pa ziher, a si mislila na to mleko?
Ja mi smo do nadaljnjega brez mleka, jajc in pšenice. Danes sem mislila, da krepnem od lakote, ko sem prišla domov, ker nisem imela več kruha doma, pa še nič skuhanega zase...user posted image Banano sem pojedla v enem grižljaju se mi zdi....groza....lakota na kubik, kile pa kar gredo dol...

Ja, sem kupla mleko brez laktoze ko sem pekla palačinke. Ker pa palačinke niso ratale mi ni blo treba kaj mleka pojest. Nikakve so ble z jajčnim nadomestkom. HB lahko pijem črno kavo in navadnega mleka sploh ne pogrešam.

A mi boš prosim jutri malo napisala kaj ti še dovolijo jest po ta strogem receptu, če jaz zopet ne bom dobila kakih pisnih navodil.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
26.1.2011 7:39:20   
Urshy78
dobro jutro user posted image
jaz vas sicer spremljam še kar redno, ampak se ne vključujem pogosto v pogovor. sem se tudi jaz pridružila skupini.

lep dan!

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 26.1.2011 7:43:48 >

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1537
26.1.2011 7:46:01   
Urshy78
slinjenje..tudi naš Tian se pogosto slini, sploh kadar je na trebuščku.
sem pa ravnokar opazila, da je flekast po ličkih, upam da ne gre za kakšno alergijo user posted image user posted image

pasenje kravic..kolikokrat na dan in za koliko časa jih daste na trebuščke da jih pasejo?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
26.1.2011 8:16:58   
november2010
Dobro jutro!

Pasenje kravic - Adam ima sicer že zelo močno glavo, pa ko je na meni se ful dviguje, ko pa ga dam pasti kravce pa je samo en jok. niti malo se ne dvigne. Malo mi je tud sumljivo, ker rokic ne postavi prav - eno vedno nazaj potegne pa navzven obrne..... pa mu popravljam, ampak je sam jok. Moram na posvetovalnici to P opozorit.

emma83 - men se tud zdi, da košara ne bo več dolg..... pa mamo ogromen voz in res veliko košaro....
bo mogoče malo bolje ko se otopli ko ne bodo več tolk napravljeni (sam ker to po moje še nekaj časa ne bo, bodo res najbrž do takrat že za v športni del..... Do kdaj sploh so v košari? Sem čist pozabla..... Mi imamo sicer tako super košaro, ki se ji da vzglavje dvignit, tako da upam, da bo vsaj nekje do 4-5 meseca še notr - al je to preveč?

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
26.1.2011 8:24:35   
Urshy78
novemeber, tudi Tian začne hitro protestirati, ko ga dam na trebušček. malo vzdigne glavico, potem se pa začne kregati ali si jo pa z rokami podloži, je kar malo lenuščka..kravice pa paseva za kakšno minutko, kakšnih trikrat na dan, ampak ga bom mogla dat bolj pogosto na trebuščka, da mu okrepim vratne mišice. jaz sem pediatra vprašala glede tega da se mu ne da vzdigovati glavice, pa je rekel, da naj ga ne silim preveč.

tudi nam bo košara kmalu premajhna..po moje še kakšen mesec, največ dva. moram pa pogledati če se da športni del pri vozičku dati v ležeči položaj, sploh ne vem..user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
26.1.2011 8:47:21   
pajac

Ja, sem kupla mleko brez laktoze ko sem pekla palačinke. Ker pa palačinke niso ratale mi ni blo treba kaj mleka pojest. Nikakve so ble z jajčnim nadomestkom. HB lahko pijem črno kavo in navadnega mleka sploh ne pogrešam.

A mi boš prosim jutri malo napisala kaj ti še dovolijo jest po ta strogem receptu, če jaz zopet ne bom dobila kakih pisnih navodil.

če mi pošlješ svoj email naslov ti pošljem seznam....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1541
26.1.2011 8:52:05   
pajac
pasenje kravic je pri nas enako.. glavo na meni dviguje in drži dolgo, na podlagi pa ni šanse. Se ne sekiram, ker Peter jih sploh ni hotel pasti, pa je čisto normalen, celo motorično nadpovprečen malček. Pa on je tudi rokice nekam nazaj tiščal.. ma ni mu bilo všeč.. sploh..user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
26.1.2011 9:15:24   
kapesanta
JUTRO - eh nč čveke - se je že oglasla....

IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta
je pa zadnji teden popolnoma spremenila svoje vedenje - ko je lačna je to treba naresti TAKOJ ob glasnem dretju. Potem ko hoče zaspati je spet glasno vreščanje - jo položim, dam dudo in spi. Potem se pa znajdi - včeraj smo imeli obiske in je dobila pravi histeričen napad, seveda jo dam najprej na joško, ker že nekaj časa ni jedla - še hujše vpitje, jo potolažim s čajem, probam še enkrat z joško - nč. Greva na hladno (če bi ji blo mogoče prevroče) - se sicer umiri samo še vedno ni OK - jo previjem, ob smehu in žlabodranju . Jo imam v naročju - spet jok, jo položim na kavč - ona spi v trenutku user posted image . Pa izredno malo je - pomojem glih pol podojev spusti, čez noč je ob 9, pol pa zjutraj 4-5 in pol ob 9, pa ob 12, popoldne pa tud mogoče 3x. Skratka je šla sama na dieto, ni blo treba nč čajne dijete uvajat.

tole sem objavila mal nazaj - kjra kakšno idejo?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
26.1.2011 9:16:10   
aleunam

pasenje kravic je pri nas enako.. glavo na meni dviguje in drži dolgo, na podlagi pa ni šanse.

Pri nas je enako. Ko je pokončno v naročju, je ful heroj user posted image , ko pa ga dam na trebušček, pa se mu ne da. Malo privzdigne glavo, a ne za dolgo in tudi on si potem glavo podpolca z rokami in jih liže. Krega pa se tudi. So hecni. user posted image

Fajn, da ste se oglasile nekatere zamudnice. user posted image  Pogrešam pa Maa2010, upam, da se kaj oglasi. Na fb sem vas tudi jaz nekaj dodala. Dajte se tam v RR temi na seznam, da bomo vedele katera je katera. Do zdaj sem vedela za vsako (ponavadi po imenih user posted image ), zdaj nas je pa že ogromno. user posted image

Moja kriza z mlekom... Mislim, da se še kar nadaljuje. Pogosto mi sprazni obe joški naenkrat, pa tudi videti in na dotik sta čutiti mehkejši, bolj prazni. Ga pristavljam na uro in pol (razen, če dlje spi), upam, da se uskladita ponudba in povpraševanje.

Pa tudi kakal mi ni dva dni, no zdaj je nekje 48 ur. Vem, da še ni panike, a se tako muči z prdenjem in ful pritiska. user posted image  Ponoči sem mu skuhala malo sladkanega čaja z kumino, pa sploh ne vem, če ok. Toliko, da se je malo obarval in dal okusa. Pa tudi malo hladilnega mazila sem mu "dala" v ritko z termometrom, ampak to je bolj v primeru, če bi bil suh kakec, a ne? V glavnem, zaenkrat še ni nič pomagalo. Vem, še ma par dni časa, da naredi kupček.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
26.1.2011 9:23:22   
pajac

JUTRO - eh nč čveke - se je že oglasla....

je pa zadnji teden popolnoma spremenila svoje vedenje - ko je lačna je to treba naresti TAKOJ ob glasnem dretju. Potem ko hoče zaspati je spet glasno vreščanje - jo položim, dam dudo in spi. Potem se pa znajdi - včeraj smo imeli obiske in je dobila pravi histeričen napad, seveda jo dam najprej na joško, ker že nekaj časa ni jedla - še hujše vpitje, jo potolažim s čajem, probam še enkrat z joško - nč. Greva na hladno (če bi ji blo mogoče prevroče) - se sicer umiri samo še vedno ni OK - jo previjem, ob smehu in žlabodranju . Jo imam v naročju - spet jok, jo položim na kavč - ona spi v trenutku user posted image . Pa izredno malo je - pomojem glih pol podojev spusti, čez noč je ob 9, pol pa zjutraj 4-5 in pol ob 9, pa ob 12, popoldne pa tud mogoče 3x. Skratka je šla sama na dieto, ni blo treba nč čajne dijete uvajat.

tole sem objavila mal nazaj - kjra kakšno idejo?

saj si napisala da je 7x v enem dnevu... a ni to zadosti pri tej startosti?? KAr se tiče sitnobe, pa ne vem pomagat, Ana tudi prej zaspi sama s popravljanjem dudice, kot pri meni na rokah. Če pa je dojka prazna tako opleta z glavo, da me čudi, da ji ni  že odpadla user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
26.1.2011 9:24:51   
Urshy78
izpadanje las...ali vam tudi kaj izpadajo? mene je kar groza, ko si jih moram oprati, jih potem še dva dni pobiram po celem stanovanju..user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
26.1.2011 9:35:40   
Urshy78
ekola, jaz sem vas tudi kar nekaj dodala med prijatelje na FB..

pe še ena slikica našega lumpka user posted image

user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
26.1.2011 10:14:31   
naša beba

če mi pošlješ svoj email naslov ti pošljem seznam....

Sem ti poslala mail na ZS, hvala.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
26.1.2011 10:52:47   
emma83
Dan, jaz sem danes zombi. Budilko sem imela ob 6.15, ker sem spet avto morala na servis odpeljati, katastrofa, upam, da se danes kaj naspim.

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

izpadanje las...ali vam tudi kaj izpadajo? mene je kar groza, ko si jih moram oprati, jih potem še dva dni pobiram po celem stanovanju..user posted image user posted image

Jaz sem že 2x zamašila odtok, ker mi tko ven padajo, da je groza. Itak so pa povsod, najhuje mi je, ko najdem kakšnega na flaški ali pa v Liamovi rokici. user posted image user posted image

Liam je star že 3 mesece in ima 65 cm, mislim, da ima v košari še fore ene dobrih 5 cm. Nekje sem prebrala, da naj bi user posted image prestavili v športni del pri 6-ih mesecih ali pa takrat, ko sami držijo glavico. Mi sigurno ne bomo 6. meseca dočakali v košari, bo Liam že prevelik, računam tm pri 4,5 m oz. upam da kr do 5., to bo pa že marec in bo malo topleje.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
26.1.2011 11:08:30   
simonmojca
Zdravo

no še našega frajerja ko pase kravice user posted image  2dni nazaj
mu kar gredo jre pa res da ne dolgo, včasih se po 10min začne tok bunit da je joj včasih pa tudi pol ure vstraja. Najhujš je ker bi on nekam šel pa mu ne rata user posted image  se tok odriva z nogam pol mu pa roko daš za oporo in je čist vesel.

user posted image

user posted image

user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?