|
RE: Dolenjke, 4.del 24.1.2011 9:03:09
|
|
|
|
vesna_b
|
ej, to ni res. vse napiše, potem pa ven vrže. tristo mala princeska - ti pa res ni dolgčas. ma glej, če te že sedaj tako zaj..., kako bi bilo šele delat za njih!?!?!?kar se pa tiče tašče - povej ji. res, ker drugače škodiš sebi in boš tudi svojemu zakonu, saj boš nehote na koncu obtoževala moža. no, vsaj pri meni je bilo tako. pa revež sploh ni vedel, kaj se dogaja, saj mi je spuščala, ko njega ni bilo zraven. al pa okol trosila. in sem ji rekla, da če mi ma kaj za povedat, naj mi v obraz pove, ne pa da okol trosi in vse izvem, ko grem v trgovino, ker so komaj čakali, da mi povejo. ne, ona pa ni to in to rekla. sem ji povedala par stvari, ki sem jih izvedela, in je sam zafarbala, sicer še vedno zanikala, ampak je pa nehala. vsaj nehala je vsem trobit, trobi pa vem da še. sam se pa sedaj boljše razumemo, sam še jaz moram predelat stare zamere. gre počas, sem bikica. dokaj tipična. ampak me je pa nehal želodec bolet in z mojim se ne kregava več. stroške pa isto plačujemo. ampak komaj čakam našo hiško... vipercat - bogi mali, naj se čimprej pocajta. veš, kaj je reku moj? ve babe se pa tud znate zment. ja, ne... ja. in se je vmes že zmenil na žagi, da gre po les, in sem ga mogla peljat in pa domov spremljat, ker se niso dobr luči zadaj vidle, tako da sem domov prišla čez 5 in bi bila v mestu šele okoli 6 ure, zato nisem nič klicala, ker bi bilo že pozno. p.s.kje pa je kaj živka? se že dolgo ni nič javila...
|
|
|