|
RE: Dolenjke, 4.del 21.1.2011 10:45:47
|
|
|
|
vipercat
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b vipercat - ooooo, kaki lepi bušek!!! komaj čakam, da bo tudi moj tak. sicer pa ni več dolgo. mi kar raste in raste... je bil prvič ogromen, tako da me je strah, kakšen bo sedaj na koncu, ker je še večji... petra - jaz bom v P vzela sam svoje cokle (te, croksice), modrčke za dojenje, blazinice in kremo za prsi, pa zobno krtačko in za tuširat, pa kako kremo za obraz. in to je to. aja, pa po potrebi kake nogavice. vse ostalo sem prvič dobila tam, če pa sedaj ne bo, bom pa mojga poslala. vložke, hlačke, brisače, plašč, spalne srajce - vsega majo. dotika - vem, kako je. jaz sem tud mela angelsounds doma, pa sem ga sprobala pred nuhalno. no, sam slišala nisem nič. prve nežne zvoke sem ujela kak dan pred nuhalno, sam to je blo res čiiiisto potiho, pa sem imela glasnost na vse. sedaj mi pa na polovični glasnosti "nabija" na glas, da moj zraven brez slušalk sliši. upam, da slabosti čimprej minejo... lenčy - ja, očitno bomo same... si res ne bo nobena premislila? al majo takoooo dobro solatko... kaj, punce, pol ne rabim nič znamk s sabo nosit? če jih tamala prej v roke dobi, vama ne bo nič ostalo... (no, pa saj vem, da dramica še ne more ) kar pa se tiče mleka - probaj. imam kolegico, ki je malemu od parih tednov dalje dajala kravje mleko, ampak razredčeno seveda. ker ga je po vseh adaptiranih zvijalo, so probal še to in njemu je pasalo. mogoče probaj za začetek samo malo redčit z vodo. mala princeska - joj boga tvoja bejba. upam, da bo čimprej bolje. možno, je, ja, da je po sirupu bruhala. ali je kaj takega prej ali potem jedla (naša je enkrat prehitro dobila mleko po sirupu), ali pa od napenjanja, ker ji ni dober okus... jah, otročki. ko jim je težko dopovedat, da jim zdravila pomagajo... petra - super za stroj. sedaj pa veselo na pranje jaz sem imela včeraj dopust, in sem šla zjutraj mal v nabavo, potem pa sem doma malo pucala, pa čufte sem si skuhala, ker sem jih že par dni sanjala , pa je dan tako hitro minil... hm, bo treba kaj v BC pogledat jit. hvala, petra. saj drugo vse mamo, kupit moram sam nov kompletek za iz porodnišnice, ampak ko si že tam itak še kaj najdeš, a ne? pri nas so žal popoldnevi zasedenni, ker ati pride domol, pa je kosilo in potem smo vsaj malo skupaj, če pa bo kaj časa pa se bom priključila... samo raje nič ne rečem
|
|
|