|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
20.1.2011 15:42:49   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

jao trapcauser posted image  sj si zihr zadela. on je od mojga brat ona pa njegova kurauser posted image se ne pogovarjam z njima odkar me je v nosečnosti nadrl k pr.... in pol je mel jaj... da je pršou mojga sina pogledatuser posted image  takih hinavcev pa ne maram  tko da js nimam namena njihovga pogledat. sliš se grdo ampak tko je, js hinavka nisem. sicer je pa mogla ta punčka met dojenčka samo zato ker ga mam js, po navad je vedno delala tko k js... mal sm se razjezila, ne mi zamert.

pol sta verjetno tedva ja....ker ona se mi res mlada zdi....učer sva ju pa še srečala na UE ko sta šla za očetovstvo podpisat user posted image

Zakaj te je pa nadrl? Mislm brez razloga?

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 951
20.1.2011 16:22:20   
lenčy
no zdj pa vse vemuser posted image
brez veze me je nadiral po tem, ko sm js njej rekla, da naj ne ropota z vratiuser posted image in pol mi še reče, da me bo usekal. sam naj proba, me ni strah 113 poklicat. 
sm najsrečnejša, če jih ne vidim user posted image  upam, da me ne boš izdala, ma takrat enkrat rok k tiuser posted image

< Sporočilo je popravil lenčy -- 20.1.2011 16:23:32 >

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 952
20.1.2011 17:07:03   
5ra8

brez veze me je nadiral po tem, ko sm js njej rekla, da naj ne ropota z vratiuser posted image in pol mi še reče, da me bo usekal. sam naj proba, me ni strah 113 poklicat. 
sm najsrečnejša, če jih ne vidim user posted image  upam, da me ne boš izdala, ma takrat enkrat rok k tiuser posted image

da te bo usekal? mislim, mulo no....

mah ej...veš da ne bom nč rekla, itak se nismo nič menil....ampak sori, sta se mi zdela ze od zacetka mal cudna ko sm ju vidla...pač tist prvi vtis, na prvi pogled user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 953
20.1.2011 19:36:52   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

da te bo usekal? mislim, mulo no....

mah ej...veš da ne bom nč rekla, itak se nismo nič menil....ampak sori, sta se mi zdela ze od zacetka mal cudna ko sm ju vidla...pač tist prvi vtis, na prvi pogled user posted image

imaš dober prvi vtisuser posted image  sicer mi je pa všeč beseda mulouser posted image  si mi polepšala danuser posted image
mi gremo na kopanje potem pa počas spat. sladko spite mamice in vaši otročki!

Rada te imava!!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 954
21.1.2011 7:49:12   
5ra8
dobro jutrooo

danes sem pa tud jst bolj zgodna....se že baše s kosmiči, sadjem in jogurtom povrh

A sem vam pokazala kašn stroj sm naročila?

http://img1.mimovrste.com/41/63/164163_1.jpg

Danes še kupi fotr nek priključek, in gasa...prvo pranje....cotke za bebija

Aja če katera ni slišala....danes pa jutri je u babycentru akcija 50/10 kar pomeni, če nabaviš za 50 EUR dobiš 10 EUR bon...se kar splača no, sploh če maš kej v planu nabavti user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 955
21.1.2011 8:30:47   
vesna_b
vipercat - ooooo, kaki lepi bušek!!! komaj čakam, da bo tudi moj tak. sicer pa ni več dolgo. mi kar raste in raste... user posted image  je bil prvič ogromen, tako da me je strah, kakšen bo sedaj na koncu, ker je še večji...

petra - jaz bom v P vzela sam svoje cokle (te, croksice), modrčke za dojenje, blazinice in kremo za prsi, pa zobno krtačko in za tuširat, pa kako kremo za obraz. in to je to. aja, pa po potrebi kake nogavice. vse ostalo sem prvič dobila tam, če pa sedaj ne bo, bom pa mojga poslala. vložke, hlačke, brisače, plašč, spalne srajce - vsega majo.

dotika - vem, kako je. jaz sem tud mela angelsounds doma, pa sem ga sprobala pred nuhalno. no, sam slišala nisem nič. user posted image  prve nežne zvoke sem ujela kak dan pred nuhalno, sam to je blo res čiiiisto potiho, pa sem imela glasnost na vse. sedaj mi pa na polovični glasnosti "nabija" na glas, da moj zraven brez slušalk sliši. upam, da slabosti čimprej minejo...

lenčy - ja, očitno bomo same... si res ne bo nobena premislila? al majo takoooo dobro solatko...
kaj, punce, pol ne rabim nič znamk s sabo nosit? če jih tamala prej v roke dobi, vama ne bo nič ostalo... (no, pa saj vem, da dramica še ne more user posted image )
kar pa se tiče mleka - probaj. imam kolegico, ki je malemu od parih tednov dalje dajala kravje mleko, ampak razredčeno seveda. ker ga je po vseh adaptiranih zvijalo, so probal še to in njemu je pasalo. mogoče probaj za začetek samo malo redčit z vodo.

mala princeska - joj boga tvoja bejba. upam, da bo čimprej bolje. možno, je, ja, da je po sirupu bruhala. ali je kaj takega prej ali potem jedla (naša je enkrat prehitro dobila mleko po sirupu), ali pa od napenjanja, ker ji ni dober okus... jah, otročki. ko jim je težko dopovedat, da jim zdravila pomagajo...

petra - super za stroj. sedaj pa veselo na pranje user posted image

jaz sem imela včeraj dopust, in sem šla zjutraj mal v nabavo, potem pa sem doma malo pucala, pa čufte sem si skuhala, ker sem jih že par dni sanjala user posted image , pa je dan tako hitro minil...

hm, bo treba kaj v BC pogledat jit. hvala, petra. saj drugo vse mamo, kupit moram sam nov kompletek za iz porodnišnice, ampak ko si že tam itak še kaj najdeš, a ne? user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 956
21.1.2011 9:13:11   
lenčy
dobro jutro!

sm pozabila napisat, da na mleko in jajce ni alergičen, ker je že imel pri 4. mesecu testiranje. ampak sem tako vseeno vprašala za mnenje, ker se bojim, da bi mu kaj škodovalo. sj to bo sam parkat.

vesna kaj tud za 2 je možno srečanje?user posted image
5ra8 ful lep stroj oz. lepe barveuser posted image  js sm tudi tak čas lani začela praz oz. še kasneje pa sm mela konc marca rok. bi mi prekmalu čas minil, če bi preveč hitela. sicer sem pa na dan poroda še zadnji stroj opralauser posted image
dotika js nisem mela angelsounds pa mi je kar žal. želim ti, da bi ti tvoj mali srček povedal čimveč lepegauser posted image

sm hotla še to vprašat-zdj ko mamo sedež v avtu, kaj naj mu dam še notri, da se bo lahko igral. ker vse igrače letijo okoli. kaj vosečega, nimam pojma. predlagajte.

me že kliče mišek, moram it.

Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 957
21.1.2011 9:18:50   
vesna_b
To nedeljo ob 11h BabySigns delavnica v Novem mestu, ob vsaj 3 prijavljenih udeleženkah!

če katero zanima, kako se sporuzamevat z dojenčkom...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 958
21.1.2011 9:23:26   
vesna_b
aja, mene ne bo tam user posted image

lenčy - ja, če smo samo me za - kaj pa čmo, a ne? al bi ti prestavila? javi... user posted image  da se vem organizirat

aja, mleko pa probaj dopoldne, da boš videla do večera, če bo kaka reakcija. če je ne bo - pol pa sploh ni panike user posted image

igrače - mi smo imeli enega visečega mufkota, ki sem ga obesila kar na tisto ročko nad vrata, ko je za držat, pa ga je lovila. čeprav naša je itak skoraj takoj zaspala. a mate recaro 9-36?
mi smo tega kupovali, sam se je naš drubižek notri izgubil, tako da sva vzela maxi cosi tobija, pa je zakon. sploh, ker se nagne, ko zaspi in je potem v istem položaju, kot je bila v lupinici.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 959
21.1.2011 9:37:10   
lenčy
vesna js čas imam ampak bi bla bolj vesela, če bi še ostale spoznala. dj jih mal naluštej nouser posted image

ja recarota 9-36 mamo pa se nč ne izgubi notri, je kar lep fantekuser posted image  bom slikco prlimala (enkrat). smo pa mi pri novmu berlingotu brez ročke nad glavo uzadejuser posted image  razen če bi dala na sredo, ker mamo predal zgoraj pa bi se dalo zataknit. pol moram sm neki visečega najdt, če ga bo sploh ujel. se mi zdi da je preveč na sredini...
sm že probala dat mleko pa ni nič hudga...

jao aleks tečnari. se je omaj dobro zbudu, zdj je pa spet zaspan..

Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 960
21.1.2011 10:35:31   
vipercat

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

no takole pa izgleda moj trebušček v 34 tednu

user posted image

lepiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

vipercat, drugič ti kr zamor, na več koncih prašaš prej boš dobila kaj :)

drgač pa končno ena noč k sm mal bolj spala kot prejšnje dni....groza tale luna...

kaj boste kuhale dons? user posted image

ja pol pa prosim... če imaš kaj pridem takoj user posted image

jaz sem ravnokar naredila plan kosil do nedelje: danes špageti karbonara pa solatka, jutri štefani pečenka in pire krompir, v nedeljo pa puranji zreski z zelenjavo in sirovo omako ter rižek

danes sem zjutraj ponovno dala kri, ob 12ih kličem za rezultate.

aja pa spet sem slišala žalostno novico: mmoj se bo ponovno odpravil v prištino. in to sedaj ko sem v zadnjem mesecu user posted image user posted image user posted image user posted image

dotika jaz sem prvo nosečnost samo brala: vampirčka edwarda recimo, pa bol pustolovske in zgodovinske romane - zgodovinarka je fenomenalen, pa skripto, pa davičijeva šifra... to nosečnost, pa sploh ne morem knjige prijet  v roke, samo tv bi glledala user posted image  

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 961
21.1.2011 10:42:11   
vipercat

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

vipercat ja res krasen buši in slikicauser posted image  pa lep datum za porod si izberi, ginekologinja je bila pa Klaričeva (nadomeščala Zajklo)

klaričeva je kar se mene tiče najboljša ginekologinja na svetuuser posted image

sm prej pozabila nekaj vprašat- sj vem, da se kravje mleko naj ne bi dajalo do enega leta ampak a se res to vse držite? ker imamo kravce doma in se mleko kar ponujauser posted image  sj js bi dala to sm parkat, kakšen gres, mlečni riž pa mleko s čokolinom... zdj bom pa sm čakala, da me boste vse nap.....user posted image

vsaka ti bo povedala svoje mnenje samo jaz mislim da po ene 7 mesecu lahko vse počasi preizkušaš... samo seveda fejst prekuhano - jaz sem probala vse sorte mlek, ker sem v 7 mesecu dobila mastitis in nisem mogla nekaj časa dojit, mali pa nobenega mleka ni prenašal (vse je izbruhal) kravjiga, kozjega, tri različne umetne pa ni šlo, potem pa smo začeli kar iz kašicam in čajčkom, malo pa sem tudi izpumpala... pa  zdaj poglej kakšen dec je user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 962
21.1.2011 10:45:47   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

vipercat - ooooo, kaki lepi bušek!!! komaj čakam, da bo tudi moj tak. sicer pa ni več dolgo. mi kar raste in raste... user posted image  je bil prvič ogromen, tako da me je strah, kakšen bo sedaj na koncu, ker je še večji...

petra - jaz bom v P vzela sam svoje cokle (te, croksice), modrčke za dojenje, blazinice in kremo za prsi, pa zobno krtačko in za tuširat, pa kako kremo za obraz. in to je to. aja, pa po potrebi kake nogavice. vse ostalo sem prvič dobila tam, če pa sedaj ne bo, bom pa mojga poslala. vložke, hlačke, brisače, plašč, spalne srajce - vsega majo.

dotika - vem, kako je. jaz sem tud mela angelsounds doma, pa sem ga sprobala pred nuhalno. no, sam slišala nisem nič. user posted image  prve nežne zvoke sem ujela kak dan pred nuhalno, sam to je blo res čiiiisto potiho, pa sem imela glasnost na vse. sedaj mi pa na polovični glasnosti "nabija" na glas, da moj zraven brez slušalk sliši. upam, da slabosti čimprej minejo...

lenčy - ja, očitno bomo same... si res ne bo nobena premislila? al majo takoooo dobro solatko...
kaj, punce, pol ne rabim nič znamk s sabo nosit? če jih tamala prej v roke dobi, vama ne bo nič ostalo... (no, pa saj vem, da dramica še ne more user posted image )
kar pa se tiče mleka - probaj. imam kolegico, ki je malemu od parih tednov dalje dajala kravje mleko, ampak razredčeno seveda. ker ga je po vseh adaptiranih zvijalo, so probal še to in njemu je pasalo. mogoče probaj za začetek samo malo redčit z vodo.

mala princeska - joj boga tvoja bejba. upam, da bo čimprej bolje. možno, je, ja, da je po sirupu bruhala. ali je kaj takega prej ali potem jedla (naša je enkrat prehitro dobila mleko po sirupu), ali pa od napenjanja, ker ji ni dober okus... jah, otročki. ko jim je težko dopovedat, da jim zdravila pomagajo...

jaz sem imela včeraj dopust, in sem šla zjutraj mal v nabavo, potem pa sem doma malo pucala, pa čufte sem si skuhala, ker sem jih že par dni sanjala user posted image , pa je dan tako hitro minil...

hm, bo treba kaj v BC pogledat jit. hvala, petra. saj drugo vse mamo, kupit moram sam nov kompletek za iz porodnišnice, ampak ko si že tam itak še kaj najdeš, a ne? user posted image

pri nas so žal popoldnevi zasedenni, ker ati pride domol, pa je kosilo in potem smo vsaj malo skupaj, če pa bo kaj časa pa se bom priključila... samo raje nič ne rečem

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 963
21.1.2011 10:56:22   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

pri nas so žal popoldnevi zasedenni, ker ati pride domol, pa je kosilo in potem smo vsaj malo skupaj, če pa bo kaj časa pa se bom priključila... samo raje nič ne rečem

vem in verjamem, sploh če tvoj spet gre...

to je tako, ko pri meni, ko se že zmenim s petro, da bom hodila z njo na telovadbo, pol me pa moj na realna tla postavi, da bo od sedaj naprej ob ponedeljkih zvečer od 18 do 20 ure v laboratoriju (pri vinogradnikih, meri kislino pa žveplo pa kaj vem kaj še vse), in mi vse v vodo pade...

lenčy - povej - bomo same al prestavimo kak dan, da se še kaka opogumi?

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 964
21.1.2011 12:24:40   
ajč.
čau čvekice user posted image
evo se na hitro javljam, sem se lihkar primajala domov iz pregleda...izvedeli smo da bomo imeli user posted image fantka! user posted image user posted image user posted image
zdaj se pa počasi preoblečt pa kak €€€ zaslužit user posted image
lenčy in vesna- z veseljem bi se pridružila a nevem kdaj pridem v NM, ker sem lih dobila službo...user posted image user posted image
javim takooj ko izvem  user posted image
lep sončkast dan vsem!!user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 965
21.1.2011 13:02:50   
lenčy
vesna predlagam za naslednjič, da nas bo več. če ne bodo prej že vse rodile, bomo pa same mamiceuser posted image
vipercat ma za znort, vem kako je to, ko ga ni blo več doma. sm je hmal novo službo najdu hvala bogu. tko da kar bodi doma in se crklajte. sicer pa js že norim, kadar kam gre, js sm mislna, da bomo pa skp. npr. ma frej soboto, on pa leti kam pomagat pa ne da bi meu on kaj od tega. a ne bi bil raje z nama?? al si js to mal preveč lepo predstavljam? tako sm mislna, še preden sm zanosila. da bi šla js kam, no way sm raj z njima. zdj pa ne vem, ker narobe dela. kako je pa z vašimi možmi? se nič ne pritožujete, če kam grejo? sj ne rečem, da ne sme ampak js bi si tud kdaj dala duška, pa niti ne pomislim nato.
ajč lepo za fantka ampak znajo bit fejst poredniuser posted image  

aja to sm še hotla povedat. če greste zdj v BC, dobite še kuponček s popusti-20% na izbrano igračo, 20% na tomme topee (al kako že) in pa za 3 cunjce ena brezplačna. velja pa od 1.2. do mislm da 20.2.

Rada te imava!!

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 966
21.1.2011 13:06:21   
vesna_b

vesna predlagam za naslednjič, da nas bo več. če ne bodo prej že vse rodile, bomo pa same mamiceuser posted image

ja ok, važi
sicer bom najbrž vseen skočila v mesto v babycenter, sam sedaj bom najbrž vzela mojga s sabo. z denarnico... user posted image

aja, moj... med tednom pa še soboto ima ponavadi kako delo / obveznost. je deloholik. sam se tolažim, da bolje to, ko da bi v gostilni posedal. je pa v nedeljo najin. in kak vikend si vzame frej, če se zmenimo in kam gremo. no, pa tud če mu rečem, da kam grem, je doma in pazi tamalo. no, če gremo na kofe ali čvek s kolegicami, jo mam s sabo ponavadi, če je zvečer pa je vedno z njo ati. pač ja, ponavadi se moškemu manj spremeni rutina, ko se rodi otrok. ampak je moj kar fajn, tud bolniško je že on vzel...

ajč - čestitke za fantka user posted image user posted image  - joj, me matra, kaj mamo mi oz kaj se skriva v trebuščku mojmu. ampak vprašala pa ne bova user posted image

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 21.1.2011 13:10:52 >

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 967
21.1.2011 13:31:49   
Udb
OjlA!

Jaz se pa odpravljam na morje! Za vikend -tak delavno prijeten bo. Mal bom sicer pogrešala moja 2, ampak bo vseeno pasalo.

ajč, fantek! super! Joj, mene tut tolk zanima kaj bomo imeli - vsi mi nekam punčko napovedujejo (po tej ali oni vraži), jaz pa tokrat nimam občutka kaj bo (prvič  sem bila prepričana da bo fantek in res je bil).

Lep vikend vsem!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 968
21.1.2011 13:41:22   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: ajč.

čau čvekice user posted image
evo se na hitro javljam, sem se lihkar primajala domov iz pregleda...izvedeli smo da bomo imeli user posted image fantka! user posted image user posted image user posted image
zdaj se pa počasi preoblečt pa kak €€€ zaslužit user posted image
lenčy in vesna- z veseljem bi se pridružila a nevem kdaj pridem v NM, ker sem lih dobila službo...user posted image user posted image
javim takooj ko izvem  user posted image
lep sončkast dan vsem!!user posted image user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image

lenčy - jest moram rečt da razen delat ne gre nikamor. ni tip da bi hodil s kolegi ven (mogoče enkrat letno). grem jaz večkrat. samo vedno ko kam grem gledam da bi šla tako, da bom čim prej spet z njima - deci pa so malo drugačni, ko grejo ure ne poznajo več user posted image
no ravnokar je štartal za črnomelj, tako da bo danes doma bogve kdaj. jaz grem po maalega v vrtec , potem sva pa fraj, tako da če ste še dogovorjene lahko pridem - siccer z malim ampak vseeno

vesna na zs ti bom poslala moj številko, pa mi sporoči če se boste kej dogovorile. jaz bi lahko bila okoli 16ih v mestu.

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 969
21.1.2011 14:50:34   
5ra8

aja to sm še hotla povedat. če greste zdj v BC, dobite še kuponček s popusti-20% na izbrano igračo, 20% na tomme topee (al kako že) in pa za 3 cunjce ena brezplačna. velja pa od 1.2. do mislm da 20.2.

ja res je, sem ze danes dobila te kupone.
glede tiste akcije 50/10 pa je tako. Velja samo za pohištvo in otroško opremo, se pravi, vozičke, sedeže, previjalne podlog, rjuhe, bance, čebričke, itd....ne velja za igrače in obleke....jst sm gledala, uzamem banco pa previjalno podlogo pa smo ze skor na 50 eur. user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 970
21.1.2011 15:00:17   
vesna_b

ja res je, sem ze danes dobila te kupone.
glede tiste akcije 50/10 pa je tako. Velja samo za pohištvo in otroško opremo, se pravi, vozičke, sedeže, previjalne podlog, rjuhe, bance, čebričke, itd....ne velja za igrače in obleke....jst sm gledala, uzamem banco pa previjalno podlogo pa smo ze skor na 50 eur. user posted image

ah, pol pa ne bom dobila nič, ker to pa že vse mamo, in ni mus, da gremo danes. hm...

vipercat - sem si številko shranila, sam kot kaže, bomo prestavile na drugič. če slučajno pridem v mesto, te pa pokličem.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 971
21.1.2011 22:53:25   
Mala_princeska
''čer; evo me…danes sem kar malo slabe volje, ker sem izvisela na drugem krogu razgovora za delo v Mladinski knjigi v NM, na razgovoru sem bila 2x v Ljubljani, tako da 2 x bencin + parkirnina,… ne vem zakaj kličejo nas, da ponovno pridemo, rešujemo neke vprašalnike, če že vnaprej vejo da nas -  mene ne bodo izbrali; sem tudi brala neg. kritike o njihovi kadrovski….toliko o nategovanju brezposelnih za statistiko (kar mi da jasno vedeti da neki ne štima češ da pohitimo na razgovoru, da jim zmanjkuje časa…bla bla bla); gospod direktor je rekel: »ravno take iščemo« mislil je z mojim načinom razmišljanja o knjigah, do kupca,….ne bom iskala odgovora zakaj so me zavrnili… služba nr.2 – delo v mc donaldsu je pa tudi v luftu, ker je gospodič s katerim sem se pogovarjala rekel, da ima še nekaj razgovorov za opravit…..tako da ? kaj bo s tem…. Skratka nimam se kaj jeziti, obremenjevati ker je tako mogoče celo prav, vse se dogaja z razlogom, zavod mi plača tečaj italijanščine, ki se še ni začel, naj bi se februarja, pa še potne stroške povrne zavod….v vsaki slabi stvari je konec koncev nekaj dobrega….

Če kdo od vas za kako službo izve, priporočilo dobrodošlo…..

sem pa jezna na predrago taščo, ker mi ne zna povedati da voda v hiši ni iz javnega vodovoda, ampak iz štirne-kapnica in jst sem pila kapnico in jo celo tamali dajala, ni mi povedala da je nazaj preklopila, ker sem jst prala cunje, jst pa ne znam pogledat ventilov, očitno se bo treba marsikaj naučit…..če ne se bomo še zastrupili, ker pitna kapnica ravno ni…pa okoli se hvali kako moji otroci shodijo zaradi nje, pa da jih ona rihta, skor da ne vzgaja in boh ne daj da jaz povzdignem glas nad tavečjo hčerko – je že cel halo…pa njen tastarejši sin se ločuje in boh ne daj da kdo okoli to sliši – je že tabu tema, oba svoja otroka zagovarja (mojega dragega in brata) . saj  mi je hudo da se brat od mojega ločuje (mi je šokantno kaj se dogaja in kdo komu račune polaga, vtaknila se ne bom, povem samo svoje mnenje) , več od pogovora z njim in s tem, da se mi z njegovim bratom razumemo ne morem nič naredit…..
in gruntam o tem, da ji jutri povem da naj ne trosi okoli takih zgodbic o mojih otrocih in naj me že enkrat pusti na miru (stroške plačujeva) in o vodi še to - ker sta tast in tašča plačala vodovod, midva plačujeva vodo in prinori gor kje je položnica, moj ji je lepo povedal da je on plačal in da bova plačevala in namesto da bi bila zadovoljna se kar nekaj ne strinja...khmmm khmmm le kdaj ji bo vse prav???

grem naprej v nove zmage….
tamala na srečo nima več vročine, samo jesti mi ni hotela
grem spat….jutri sem dop.spet sama z obema puncama doma in dela ogromno – cunj na kupe, ker mi enostavno ni uspelo….bolj se trudim, manj naredim in sem nezadovoljna….moram čez to….

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 972
21.1.2011 22:56:48   
Mala_princeska

dobro jutrooo

danes sem pa tud jst bolj zgodna....se že baše s kosmiči, sadjem in jogurtom povrh

A sem vam pokazala kašn stroj sm naročila?

http://img1.mimovrste.com/41/63/164163_1.jpg

Danes še kupi fotr nek priključek, in gasa...prvo pranje....cotke za bebija

Aja če katera ni slišala....danes pa jutri je u babycentru akcija 50/10 kar pomeni, če nabaviš za 50 EUR dobiš 10 EUR bon...se kar splača no, sploh če maš kej v planu nabavti user posted image

o pralni stroj bo res red barve? hudu (bi rekel Samo Ninin sošolec user posted image ), beseda hudu je postala popularna

naj ti dobro služi in poročaj kako pere, kako tih je,....pa kolk košta user posted image  da vem na kaj računat če zamenjam svojega 6.letnika (stroj namreč)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 973
21.1.2011 23:00:27   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

modrčke za dojenje,

modrčka za dojenje nikoli nisem odpenjala, sem se namatrala in ga dvignila - toliko o uporabnosti user posted image user posted image user posted image  najraje sem pa brez njega (tud navadnega modrca)user posted image

hvala za želje glede okrevanja

petra -kmalu bo poleg pranja še sranje oz. lepše povedano kakanje in da te potolažim prvi kakci dišijo

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 21.1.2011 23:13:35 >

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 974
21.1.2011 23:16:25   
Mala_princeska
izgleda pa nekako takole user posted image

user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?