|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
11.1.2011 21:41:38   
Čarli08
Pa še to:

leda: tudi naš je adijo, ko zaspi (ampak, ko zaspi!). Dvakrat v svojem življenju ponoči ni spal. Na morju, ko je ga je ponoči zbudila žeja, ker je večerjel pico in v soboto, ko ga je srbelo od noric. Tamala je zgodba zase. Jo daš v posteljo in mrkne, prideš za njo spat, odmrkne in hoče k teb ... no, da je ne grajam preveč, odkar ji pred spanjem dam še porcijo flaše, je (skoraj) mir celo noč

bubi: upala, pa ni pomagal ...

< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 11.1.2011 21:46:14 >

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
12.1.2011 9:48:48   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

ja, bubi, znano user posted image
dobila je 2 šiva in en del rane še zlepljen.

danes je tisto kar vredu, nič se ne poskuša praskat ali odstranit flajšter, zato sklepam, da je OK.

je pa pred kako uro dobila vročino user posted image user posted image

eh...

vročina je sicer najverjetneje čisto neodvisna od poškodbe, ampak jaz bi se vsekakor posvetovala s pediatrom. Vsaj po telefonu. user posted image user posted image user posted image
Je pa morala biti globoka rana, da so bili potrebni tudi šivi user posted image . Pri mojih dveh je zadostovalo lepljenje in se potem ranica res minimalno vidi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
13.1.2011 17:09:55   
Olivija*
današnjo normo sem izpolnila - prestreči vodo za laboratorij. Ob 16:20 nama je le uspelo. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
14.1.2011 15:13:33   
Čarli08
Uf, v našem koncu je bolezni kolikor hočeš ... sem šla danes z R na kontrolo, pa je bila gužva za znoret. Pa še njegove sestre ni bilo, ki ima zadeve poštimano v nulo. Notri pa slab zrak, kašljajoči otroci ... bacili so imeli žur ... mi je takoj vse dol padlo ...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
14.1.2011 20:43:57   
leda
današnjo normo sem izpolnila - prestreči vodo za laboratorij. Ob 16:20 nama je le uspelo.

čestitam. meni je na letošnjem sistematskem pregledu za taprvo uspelo ujet tak minimum, da sem na trnih čakala, če bodo poklical iz laboratorija, da ni dovolj za analizo...in rezultati?

mi smo ta teden preživeli eno blitz-krieg črevesno virozo. ta prva z enim bruhanjem. jaz pa sem prijateljevala s straniščem celo popoldne. otroški virusi res niso za skoraj štiridesetletnice...

ja, ja, že načrtujem veliko zabavo v času rib. so me malo navdihnili na novoletni zabavi, tako da gotovo bo disko kugla in megla user posted image se prov veselim. še bolj pa dopusta. sva se z najljubšim odločila, da preden gre taprva v šolo (kar je že septembra. matr, a mi ni glih voda odtekla??!!), vzamemo en dooooolg dopust. od srede maja do srede julija. mal z avtodomom naokoli, malo naše robinzonjenje na kornatih, še kako bicikliranje in hribi.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
14.1.2011 21:03:32   
Čarli08
preden gre taprva v šolo (kar je že septembra. matr, a mi ni glih voda odtekla??!!), vzamemo en dooooolg dopust

Jaz pa vse bolj razmišljam, da bi ga rabila preden grem po doooolgem času nazaj v službo ... user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
14.1.2011 21:05:42   
Čarli08

ja, ja, že načrtujem veliko zabavo v času rib

Lara, kaj pa midve??? Imaš kaj v planu? Jaz mislim, da bom spet negovalka ... to že počnem dva tedna ...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
15.1.2011 17:01:20   
Lara Croft
, vzamemo en dooooolg dopust. od srede maja do srede julija. mal z avtodomom naokoli, malo naše robinzonjenje na kornatih, še kako bicikliranje in hribi.

Nehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj...user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
15.1.2011 17:03:00   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

ja, ja, že načrtujem veliko zabavo v času rib

Lara, kaj pa midve??? Imaš kaj v planu? Jaz mislim, da bom spet negovalka ... to že počnem dva tedna ...

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... salsa partyyyyyyyyyyyyyyyyy.... zdej sem se navdušla nad latino ritmi....

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
19.1.2011 7:48:53   
RAČKAPK
user posted image

KROFTOVA vsenartabulš

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
19.1.2011 11:46:43   
Čarli08
Laraaaaaaaaaaa, vse naj naj še tukaj!!!! Pa fajn se napleši!

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
19.1.2011 23:08:58   
gold fish
še tukaj obema današnjima slavljenkama.....

vse najtaboljše...user posted image

...pa istočasno pozdravček vsem ostalim..

... pa prestavljam nas na prvo stran....

Mi smo ok, no več na to temo kak drug dan.....

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
20.1.2011 20:54:08   
gold fish
eh, niste resne.....

user posted image ....kje so stari časi, ko se je čvekalo tu gor.....user posted image

...no, mogoče mi uspe kdaj katero potrofit tu gor... monologov mi ni za imet....

čau bau

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
21.1.2011 20:10:45   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

eh, niste resne.....

user posted image ....kje so stari časi, ko se je čvekalo tu gor.....user posted image

kdo ni resen? user posted image user posted image user posted image

Eh, jaz sem imela grozen teden, 4x popoldan službeno odsotna (poleg redne dopoldanske službe).. tak da sem otroka dobesedno videla za lahko noč in dobro jutro user posted image

Pridem danes domov, me bubi čaka oblečen... je že bilo sumljivo. Se smuka naokoli in le prosi, da bi šel z babico domov... malo na počitnice user posted image
Pa bova z bubiko jutri dopoldan sami... verjetno jo bova kar v mesto v Ciciklub mahnili user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
21.1.2011 21:40:27   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

user posted image

KROFTOVA vsenartabulš

Majkemu...in jst komi danes to vidim...... njamiiiiiiiiiiiiiiiiiii..user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
21.1.2011 21:43:48   
Lara Croft
Jah...men so le leta začela poznat... hahaha...kr čez noč,ja... takoj naslednji dan me je migrena napadla...danes pa me je še v hrbtu vsekalo,da se komaj premikam...

Včeraj mi je Larika rekla, me ima rada...ma jooooj, kok lepo.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4466
22.1.2011 18:49:31   
leda
danes pa me je še v hrbtu vsekalo,da se komaj premikam...

jah une upokojenske hrbtne vaje bo treba delat, draga konzervica user posted image no, jst jih, ker vsak vikend lovim elo po smučišču in to pomeni celodnevna poza notredamskega zvonarja...

danes smo smučali na starem vrhu. no, zojo je po smučišču lovil najljubši, midve z elo pa sva se sankali. na trak je namreč hotela na vsak način, je pa tu kar strmo pobočje in se ni mogla sama smučat (ker valda bo ona SAAAMA), čeprov se je postavla v prežo za smuk samo da smo jo iz avta dal...okrog dveh rečemo, no, bomo šli počas. ela se seveda pokaka, grem do avta, da jo previjem, dam ključ v ključavnico od prtljažnika, obrnem in mi zgornji del ostane v roki. juhuhu. uro od doma, kjer sameva domači ključ, s posranim detetom in mini brunarico, ki naj bi se skupaj s trakom ugasnila ob pol štirih. najprej sem poklicala moje, potem sem locirala edinega preostalega pleničkarja na smučišču, pa je potem mali miha posodu pleničko (naša je seveda ostala v zaklenjenem avtu), teta v brunarci pa je rekla, da itak pospravljajo do pol petih, dons se jim pa nič ne da, pa bojo zihr še dalj. tko da smo se mal še smučal, mal sedel na radiatorju v brunarci in ko so se kako uro po incidentu pojavili moji starši z rezervnim ključem, punci nista hoteli ŽE domov...

jah, takle mamo.

Neposredna povezava do sporočila: 4467
22.1.2011 21:11:59   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  leda, res je pestro pri vas user posted image user posted image user posted image

Jao, kak mi ni šlo zdaj skup smučanje in posrana plenica user posted image user posted image user posted image  Jaz sem tak komot ratala, odkar bubika nima več plenic. Finančno se pa itak ful pozna. Raje ne omenjam zalog, ki sem jih naredila konec poletja.... jih počasi raznašam kot darilo dojenčku ali novorojenčku.... no, malo bo treba zrast, preden bodo lahko ponucali 4+, ampak jaz vedno pri teh stvareh (cotah in podobno) pravim, da boljše malo večje kot že v štartu premalo user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
23.1.2011 9:53:35   
arabela*
Danuser posted image

da se malo javim.....

preboleli kozice....brez problemov......user posted image

Pa tud brez pleničke je M že konstantno en mesec, hodi lepo na wc lulat in kakat...edino ponoči spi s pleničko...je res boljši feelinguser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
23.1.2011 21:43:29   
Olivija*
kahlice in to... mi pa spet capljamo za karavano user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
24.1.2011 17:05:10   
Čarli08

In mi spet za vami ... user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
24.1.2011 21:05:35   
Lara Croft

PFffff.... Lari se tut ne fučka kej dost... Meni pa tut ne... hahaha
Ma se niti ne trudim kej dost... računam, da enkrat do poletja se bo že navadla... user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
24.1.2011 21:13:57   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma se niti ne trudim kej dost... računam, da enkrat do poletja se bo že navadla... user posted image

kozice in izolacija doma je pripomogla....cel dan v gaticah..brez pleničke...po enem tednu suha....
Gre pa septembra v vrtec in je treba losat plenicouser posted image
Ampak je dost lažje...pa tud sama gre na wc(kahle mi nismo nikoli prakticirali)...še obriše se, pa vodo potegne....user posted image ...res pridna glede na to da dolgo ni neke volje kazala...da bi se losala pleničkeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4473
24.1.2011 21:15:51   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

tak je bilo pri meni...najlaže je bilo plenico dat na rit, pa konec...
ampak sem tisti en teden rekla da bomo že potrpeli, tud polulala se je.....ampak smo zgurali...drugače bi še po mojem bilakar do poletja v plenički....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4474
26.1.2011 14:16:49   
Jazzy1
Živjo. Evo da spet malo pokomentiram in poročam.

leda - user posted image user posted image kot vedno mi je bilo tvoje pisanje v veselje, čerpav mi je jasno da je bil tebi sam dogodek verjetno malo manj  user posted image .

plenica - ah, mi smo sicer že od poletja brez, ampak nam ene 50% na dan uide še v hlačke (včasih več, včasih manj), kakanje pa obvezno še v pleničko - je taaaaak jok če jo hočem dati na kahlico al pa na wc. Kdaj naj bi se to uštimalo??????? Ponoči ima še pleničko, pa bo najbrž tudi na tem treba nekaj naredit. A ste že slišale za eno varjanto ko naj bi otroka od takrat ko lahko sam glavo drži probal ujet in dat na kahlico??? eni znanki se je baje ful obrestovalo. Hmmmm....but all the work this requires at the beginning user posted image user posted image user posted image

vprašanje - drage moje, mogoče verjetno vas večina misli (glede na FB status) da sem jaz že nekaj časa ga. Damjan, ampak v bistvu sem samo na dokumentih, ne pa tudi uradno user posted image user posted image Skratka, moj najdražji in jaz se bova letos poleti poročila in sedaj iščeva plac za slavje po poroki. Sama stvar bo bolj majhna (21 ljudi + pamži), sva pa nekako razmišljala da bi bilo fino da je v okolici Lj. ali pa Lj. da se folk lahko tudi malo napije in potem taxi vzame. Trenutno imava sicer naslednje ideje, ampak ene so kar malo predaleč se mi zdi user posted image user posted image : Jezeršek, galerija Repanšek, Kaval Evergreen, pr Noni (čerpav tm je hrana bolj tko tko no), hiša kulinarike Manna...). IDEJE PROSIM!!!!! user posted image Aja, obred sam bo pa na Zemonu user posted image . Moja želja od forever.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?