|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
5.1.2011 22:19:42   
Lara Croft
odlično drži. Letos nista še nič v vrtcu manjkala user posted image

Uh, na srečo tudi Lara ni bila nič bolana... Šmrka mal in kašlja, to pa je tut vse.... naj tako ostane. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
6.1.2011 7:56:25   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Ma kaj zdaj razsaja pišuka, vsi ki jih poznam so bolni. user posted image

jst sm tud smrkec

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
6.1.2011 7:57:21   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Ma kaj zdaj razsaja pišuka, vsi ki jih poznam so bolni. user posted image

Evo, se še pri nas pofočkamo. R na antibiotikih, N smrka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
6.1.2011 13:06:44   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Letos nista še nič v vrtcu manjkala

O waw, bravo To ste pa pomoje edini ki jih poznam, da ste tako zdravi. Recept, bubi, recept

Žal ti težko dam recept... tudi jaz sem bila precej zdrava kot otrok in na splošno tudi kasneje (če odmislim težave z žolčnimi kamni, za katere je bila kriva kontracepcija). Osebne zdravnice še sploh spoznala nisem (to je zdaj 4,5 let od selitve).
Bubika se res dobro drži, bubi pa zdaj tudi, odkar ga imam na preventivi za astmo.
Saj so težave pri obeh... s kožo, včasih malo teče iz noska... ampak nič tako resnega, da se ne bi smelo v vrtec.

Bubika še nikoli ni dobila AB, tudi neke hude vročine se pri njej sploh ne spomnim. Sreča je, da imata oba ful rada sadje, pojesta ogromno mandarin in pomaranč zdaj v tem času, tudi sicer nista izbirčna.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
6.1.2011 13:09:57   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

odlično drži. Letos nista še nič v vrtcu manjkala user posted image

Uh, na srečo tudi Lara ni bila nič bolana... Šmrka mal in kašlja, to pa je tut vse.... naj tako ostane. user posted image

naše tud nič., nikoli, razen kakšen mali prehladuser posted image ....kozice pa so tak poglavje za sebeuser posted image ...Upam da tako ostaneuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
6.1.2011 14:24:29   
Jazzy1

Bubika še nikoli ni dobila AB, tudi neke hude vročine se pri njej sploh ne spomnim. Sreča je, da imata oba ful rada sadje, pojesta ogromno mandarin in pomaranč zdaj v tem času, tudi sicer nista izbirčna.

Super, kar tako naprej!!! Zgleda imajo/te nekateri res že v štartu dober imunski sistem.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
6.1.2011 15:17:39   
*bubi*
No, saj pri bubiju je bilo malo drugače... prvo leto je bil v privat varstvu, sicer z večimi otroci, skoz v stiku z drugimi... ampak je bil v starosti 2-2,5 let (to pomeni prvo leto v vrtcu) 2x v bolnici z bronhitisom. Takrat je začel dobivat preventivno terapijo, tako da je veliko bolje... so še kaka poslabšanja, ampak niti slučajno ne tako hudo kot je bilo takrat. Dg. je astma alergijskega tipa, ima tudi atopični dermatitis. Živim v prepričanju, da bo to prerastel user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
6.1.2011 20:48:30   
Čarli08
Pri nas pa dva dni opazujemo tri sumljive pike in danes dve mikroskopski na novo... naš pediater je pa na dopustu, da mu to misteriozno reč pokazali

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
6.1.2011 21:16:19   
*bubi*
Če sumiš na vodene koze, so se pri bubiju pike razširile (namnožile in povečale) v roku nekaj ur. Po dveh dneh je bil čisto pikast.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
6.1.2011 21:27:01   
Lara Croft
ima tudi atopični dermatitis. Živim v prepričanju, da bo to prerastel user posted image

Lara ima tut enga hudiča po kozi )rokah in nogah)... nobena žauba ne pomaga...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
6.1.2011 22:31:13   
Čarli08

Če sumiš na vodene koze, so se pri bubiju pike razširile (namnožile in povečale) v roku nekaj ur. Po dveh dneh je bil čisto pikast.

Ja, ker se vse poklopi, samo jih ima samo ene 5. Od včeraj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
6.1.2011 22:32:22   
Čarli08

Lara ima tut enga hudiča po kozi )rokah in nogah)... nobena žauba ne pomaga...

To je verjetno enako kot pri nas - pride pozimi in gre ko se neha kurit.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
6.1.2011 22:35:37   
arabela*

pri A je trajalo dva dni, da so se razširile....pa niti dost jih ni bilo
M je bila v trenutku cela pikasta.....se nismo niti k P hodli kazat

Jih takoj prepoznaš, ker je najprej mehurček z vodo napolnjen......user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
7.1.2011 21:35:13   
Olivija*
srečno in zdravo vsem! user posted image  Mal sem pozna..ja, vem.

pri A so se norice začele tako, da je imela par dni pikice, rahlo rdeče, nič izbočene. smo jo že peljali kr dr, pa je rekla, da to pa že niso norice in nas poslala domov. kak dan za tem, je pa konkretno izbruhnilo in nismo več rabili mnenja dr, ker smo vedeli, da je to to user posted image  Uf, še sreča da je mimo. Precej zoprna bolezen.

v torek me je pa naša smrkljica čisto šokirala - pridem domov iz službe in me ona vpraša, če smo pri nas v službi tudi imeli MRKA...prav lep R je rekla in definitivno je rekla MRKA...malo jo čudno gledam in vprašam kakšnega mrka, ona mi pa lepo razloži, da se je sonček skril. Jasno, sončni mrk! Kaj vse ne počnejo naši malčki v vrtcu! Bravo vzgojiteljice!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
8.1.2011 21:08:45   
Čarli08
Tudi mi smo rabili tri dni, da smo se prepričali.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
9.1.2011 18:45:46   
Čarli08
Uf, še sreča da je mimo. Precej zoprna bolezen.

Mi nocoj nismo nič spali - ga je noro srbelo. Pa še vročino je dobil. Tri dni je imel samo tri pike, zdaj pa ni da ni. Še v ušesih jih ima in v ustih. Upam, da bo vsaj srbenje čim prej popustilo, potem bo vse laže.
Potem pa še ena porcija, po vsej verjetnosti ...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
10.1.2011 13:08:15   
Jazzy1
Joooj, mi tudi že 3 dni tako slabo spimo - tamal se bi kar na 2 uri zbujal, večinoma za hrano. Aja, drugače smo pa našli flašo, ki je gospodiču všeč. user posted image user posted image Tako da step one has been acomplished, step two je pa ta, da začne še kaj drugega pit kot samo moje (SVEŽE, ne zmrznjeno, da ne bo pomote) mleko. Se mi zdi, da bo to malo bolj dolgotrajni projekt. Ker je potencialni alergik, ga sedaj probava navadit kar na Alernovo, samo je ne sprejme. Sva sicer probla tudi že Aptamil in od DM-ja, pa tudi ne sprejme. Ah... moj mož je optimist, jaz malo manj. user posted image

ZDaj pa grem malo stanovanje pospravit - mislim da mi ni treba posebej razlagat da je pri dveh otrocih triljon stvari za pospravit. user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
10.1.2011 19:23:31   
Olivija*
mene so pa danes zjutraj iz vrtca klicali...ko to številko vidim, imam kar slab občutek, ker nikoli ni kaj pozitivnega...... naša punca si je presekala brado, sem jo peljala šivat....dretje, da se ti trga srce... zdaj je kar vredu.

malo so me prestrašili s tem, da naj bi jo prvo noč zbujala vsaki dve uri, da vidim, če se odziva - to verjetno naročijo vsem staršem, katerih otrok se udari na glavo???  ali pa so videli kaj sumljivega na njenih steklenih in objokanih očeh user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
10.1.2011 20:23:40   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

mene so pa danes zjutraj iz vrtca klicali...ko to številko vidim, imam kar slab občutek, ker nikoli ni kaj pozitivnega...... naša punca si je presekala brado, sem jo peljala šivat....dretje, da se ti trga srce... zdaj je kar vredu.

malo so me prestrašili s tem, da naj bi jo prvo noč zbujala vsaki dve uri, da vidim, če se odziva - to verjetno naročijo vsem staršem, katerih otrok se udari na glavo??? 

Ojojoj. user posted image user posted image Kaj pa je delala junakinja?? Pomoje, da je to bolj kot ne standard procedure. Jaz bi rekla, da je odvisno od padca, če je bil hud udarec v glavo ali ne... Kdaj pa kdaj jo pa mogoče le poglej - saj mislim, da bi najbrž v vsakem primeru kaj?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
11.1.2011 8:32:43   
RAČKAPK

malo so me prestrašili s tem, da naj bi jo prvo noč zbujala vsaki dve uri, da vidim, če se odziva - to verjetno naročijo vsem staršem, katerih otrok se udari na glavo???  ali pa so videli kaj sumljivega na njenih steklenih in objokanih očeh user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da ste ok

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
11.1.2011 11:00:22   
leda
malo so me prestrašili s tem, da naj bi jo prvo noč zbujala vsaki dve uri, da vidim, če se odziva

tudi jaz mislim, da to naročijo vsem staršem, ko gre za udarec v glavo. čeprov tisti res nevaren udarec je vznak...tko da verjamem, da je vse ok, ti pa le poročaj, da bomo pomirjene.

ampak če bi jaz elo zbujala ponoči na dve uri bi iz njenih (ne)reakcij najprej sklepala, da se je skotalila po kamnolomu, če pa bi jo le uspela k seb spravit, bi pa gotovo kazala vse znake živčnega zloma...

zadnjič smo šli recimo v snovik in na poti domov na pico. ela je zaspala v avtu, nadaljevala v naročju med kosilom, spet nazaj v avtu, doma na kavču...taprva se je zbudila tisto sekundo, ko se je voziček ustavil, tale pa tkole...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
11.1.2011 14:36:36   
*bubi*
Hello!

Smo tako vneto pri novembrkah navijale za eno user posted image , no zdaj končno ne več user posted image , da sem sploh nisem nič zašla user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Mi nocoj nismo nič spali - ga je noro srbelo.

Čarli, proti srbenju predpisujejo Claritine sirup, komot daš in upaš, da bo kaj ublažilo.

Olivija, prav šivali so ji ali lepili? To pri nas ni nič nenavadnega več user posted image  Pa vsakič dobim list z navodili, kako naj opazujem otroka zaradi udarca v glavo - zbujat pa ni bilo treba nikoliuser posted image  Običajno sicer še slikajo, da vidijo, če je kaka kost počila (npr. bubiju, ko si je v vrtcu presekal brado. Zveni znano? user posted image )

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
11.1.2011 20:24:23   
Olivija*
ja, bubi, znano user posted image
dobila je 2 šiva in en del rane še zlepljen.

danes je tisto kar vredu, nič se ne poskuša praskat ali odstranit flajšter, zato sklepam, da je OK.

je pa pred kako uro dobila vročino user posted image user posted image

eh...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
11.1.2011 21:17:47   
Lara Croft

Fak...user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
11.1.2011 21:33:06   
Čarli08

user posted image user posted image user posted image

Drugače pa jaz tudi tako reagiram na vrtčevske klice ....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Trikolesnik vs. klasika?
Jaka RR

Kakšen voziček priporočate: trikolesnik ali klasiko na štirih?

Klasika. (50%)

Zoom-zoom trikolesnik. (45%)

Bo že oči nesel. (5%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!