Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 11:57:35
|
|
|
|
trsica
|
Ah, še moje +kg. Trenutno sem na +8kg po mojih in na +10kg po G meritvah. Seveda so že moje štartne kg bile precej visoke.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 11:58:38
|
|
|
|
prvičmami
|
Patrisha ti si menda edina ko ga hvališ Bom poročala dans ko ga sprobam...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:00:59
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Jaz sem prišla po prvem porodu iz P domov lažja za 12 kg. Jaz sem prvič zgubila 8 v prvih 3 dneh potem pa še 6kg v naslednjih 2 tednih ampak sem bila ful zatečena. Zdaj pa nisem nič tako, da bo najbrž tudi nekje okoli 10 kg.
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:01:09
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l ja v prvem tednu po porodu dodatno še zgubite tisto vodo ,ki se nabira v telesu,pa seveda čišča...in nanese kar nekaj kg dol entram za 4 .del Pa maternica ima na začetku okol 1,5 kg pol pa samo še par 100g al nekej takega, ne
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:01:13
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami Patrisha ti si menda edina ko ga hvališ Bom poročala dans ko ga sprobam... sej ne pravim da je ok, samo z zlico meda je pa kot kaki navadni zeliscni.. nic posebnega.. nvem, al pa sem samo vajena domacih cajev..
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:01:20
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Kilogrami; jaz sem tudi na +18 , se mi pa zdi, da mi zdaj ne bo šlo več gor . Upam pa, da bom po porodu te kg tudi hitro pokurila Jaz sem na +14 pa jaz tudi mislim, da se v tem slabem tednu pred PDP-jem ne bom zredila nevemkolk. Jaz sem mislim, da že napisala, da mam 20kg odvečne podlage tako, da lahko štejem +34 . Ja bo treba v roke pljunit... Pa še kam
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:01:30
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha Drugace pa sem v kar pridna in lepo hodim na redne sprehode. Mama turo glih ene 1 h okrog in okrog, ceprav masirava vedno ko je trda tema ampak tak je, prej ni casa.. Ti priporočam uporabo šumnikov, ker drugače je res boljše da je tema
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:03:34
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha Drugace pa sem v kar pridna in lepo hodim na redne sprehode. Mama turo glih ene 1 h okrog in okrog, ceprav masirava vedno ko je trda tema ampak tak je, prej ni casa.. Ti priporočam uporabo šumnikov, ker drugače je res boljše da je tema HUDO! no vsaj malo pestro je, ane?
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:06:47
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami A lunini krajci tud kj vplivajo al sam polna luna? Drugače lahk dans kera gre, petrap pa trsica bi v nedeljo rade še praznovale, meti tud dans ne privoščimo, suzy najboljš da greš kr ti
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:09:13
|
|
|
|
kiara24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Kaj sem jaz edina, ki še ne pijem malinovega čaja? Samo vprašanje, če ga sploh imajo v naši lekarni. 2 imamo, v prvo več ne stopim, ker mi niso hoteli zamenjat nastavkov za dojenje - packi , tako da mi ostane le še ena. Sanolabor je pa predaleč. Bi znali imeti ta čaj tudi v DM-u? Jaz ga ne pijem tega čaja, ker mi je zanič.... kot sem rekla jaz čepin na senenem drobirju. Jaz nisem danes nič čudna, prav dobre volje sem. Trenutno pa še bolj ker sem vse kar sem imela za likat naredila pa cunje sem oprala in dala že sušit. Čez kako urco bom šla pa kosilo nares, danes bo kar krompirejv golaž pa solatka. Obiski v P- evo da vam povem še vedno veljajoa stroga privila glede obiskov v P. Lahko pirde samo ena oseba na dan, otrokom ni dovoljeno.... edin za to sem slabe volje oz. sem žalostna, ker ne bom vidla Klare pol tolk časa dokler bom v P ležala in imama občutek da se mi bo scufalo!! Meta- mal še zdrž da ne bo ravno danes. pri meni je tako čisščenje trajao 2 dni, pol sem imela amnio in isti dan mi je ob polnoči odtekla voda. Mah sej to sem že tolkrat povedala da boste kamlu vse znale na pamet Patrisha- a veš da ne vem kako je s tem čajem mislim pa da bi moralo pisati na ovitku. Grem si pedikurno narest pa mal polakirat nohtek na eno nežno barvo, da ne bom mela tkae grde nogice, pa en dan si moram še depilacijo narest, pa ne vem kdaj. Pa spet grem čept na seneni drobir.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:09:28
|
|
|
|
valek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: valek Js sm malinov čaj pila ene 3 dni prej...no danes ste me spomnile...tako da si ga grem kar skuhat...čene bom pozabila, mam spomin kot ementaler.,,,.. cak to je zdaj relativno :) al tak dober??? al tak luknast kaj misliš???
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:10:12
|
|
|
|
prvičmami
|
Meta tole s šumniki je pa svetovno
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:11:57
|
|
|
|
prvičmami
|
Dans ste pa kr nekak aktivne dopoldne tule, se mi zdi da je drugač dopoldan tako zatišje, js pa ne maram monologov (svojih da ne bo pomote)
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:12:11
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: valek Js sm malinov čaj pila ene 3 dni prej...no danes ste me spomnile...tako da si ga grem kar skuhat...čene bom pozabila, mam spomin kot ementaler.,,,.. cak to je zdaj relativno :) al tak dober??? al tak luknast kaj misliš??? no glej ce mene vprasas je DOBER ( obozujem sire ) , sicer pa se nisem kupla ementalera z nvem kak vlkimi luknami.. Posebej od pomurskih je super pa nima skor nic lukn :D
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:13:40
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha Drugace pa sem v kar pridna in lepo hodim na redne sprehode. Mama turo glih ene 1 h okrog in okrog, ceprav masirava vedno ko je trda tema ampak tak je, prej ni casa.. Ti priporočam uporabo šumnikov, ker drugače je res boljše da je tema
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:13:54
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami Meta tole s šumniki je pa svetovno ocitno ji nekaj manjka meta21 v akcijo!! pol pa se rodis prej lepo pa je stava ze zaklucena KREMSNITE !! nam nam
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:14:50
|
|
|
|
prvičmami
|
Kdaj pa začnejo to amnio delat? Men ni nč tega omenla, sam ctg Glede urejanja, si pa js lakirat ne mislim, ker ste tk pisale da težijo če prideš nalakiran, glede depilacije - to me čaka pa jutr, predn grem k G, da se me ne ustraši , pa se nč kaj ne veslim tega opravila, ker nč ne vidim čez moj trebuh, s tistim ogledalom pa traja in traja....
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:18:58
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami Kdaj pa začnejo to amnio delat? Men ni nč tega omenla, sam ctg Glede urejanja, si pa js lakirat ne mislim, ker ste tk pisale da težijo če prideš nalakiran, glede depilacije - to me čaka pa jutr, predn grem k G, da se me ne ustraši , pa se nč kaj ne veslim tega opravila, ker nč ne vidim čez moj trebuh, s tistim ogledalom pa traja in traja.... mislim, da vecji problem kot nalakirani nohti so dolgi nohti! Jaz mam vedno prozorni lak gor, in ko sem bla noter mi niso nic omenli - se opazli niso vrjetno.. je pa res, da je cimra mela nenormalno dolge nohte in so ji zabicale da si more postrict!! ona pa cela zalostna valda, vajena ful dolgih - noro lepe je mela in si jih je odstrigla.. britje jesos . Jaz mojemu recem, da me odspredaj, tak kot pravis, da se me vstrasijo, odspodaj pa se pocepnem pa nekaj po filingu... pol pa moj pregleda al je ok al ne pa se ce se malo poslatas spodaj tut prblizno ves.. pac previdno in gre nekak
< Sporočilo je popravil Patrisha -- 26.1.2011 12:20:52 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:19:12
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami Patrisha ti si menda edina ko ga hvališ Bom poročala dans ko ga sprobam... sej ne pravim da je ok, samo z zlico meda je pa kot kaki navadni zeliscni.. nic posebnega.. nvem, al pa sem samo vajena domacih cajev.. Jaz kar natur mlačnega zeksam ampak se kar ena rjava skorja gor nardi pa usedlina. Bljak! Mah sej ga mam samo še za 1x al pa 2x. Pol pa v P
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:19:22
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami Meta tole s šumniki je pa svetovno Patrisha kriva, jaz sem sam mal poredna . Jaz se tud še zmer režim
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:24:13
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami Patrisha ti si menda edina ko ga hvališ Bom poročala dans ko ga sprobam... sej ne pravim da je ok, samo z zlico meda je pa kot kaki navadni zeliscni.. nic posebnega.. nvem, al pa sem samo vajena domacih cajev.. Jaz kar natur mlačnega zeksam ampak se kar ena rjava skorja gor nardi pa usedlina. Bljak! Mah sej ga mam samo še za 1x al pa 2x. Pol pa v P ma ste cartih ej jaz lepo toplega slukam.. nam nam pa kaj nobena ne pije planinca, kake domace mete, melise, koprive??? c c c
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:28:23
|
|
|
|
hayabusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Kaj sem jaz edina, ki še ne pijem malinovega čaja? Nop, jaz ga tud ne IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami A lunini krajci tud kj vplivajo al sam polna luna? Drugače lahk dans kera gre, petrap pa trsica bi v nedeljo rade še praznovale, meti tud dans ne privoščimo, suzy najboljš da greš kr ti Jaz se javim, če to kaj hasne. Danes z veseljem zapolnim termin. Sem dans spet za dr** spala. Zgleda da sem se spet odpirala ponoči ker mi nikakor ni pasalo. Po enem tednu je gospodična spet prespala skoraj celo noč, jaz pa spet celo noč bolečine. Prejšnji teden ko je bilo tako sem se odprla za dober cenimeter,morda je dans tudi kaj takega blo. Sem bla sicer na kontroli ampak me G ni hotel pogledat ker itak vemo da sem se začela odpirat in proti koncu se trudijo čim manj štofirit okrog spodnjega dela da se čim manj "svinjarije" zravn prinese. Pa že. Samo meni je dans že cel dan čudno okrog tega lampa. Otrok mi fejst dol pritiska, občutek mam kot da ma ramena na moje medenične kost naslonjene, lamp pa si itak že nekaj časa "na kolenanaslanjam". V torek mam spet CTG in me bo takrat pogledal, če se ne bo prej kaj zgodilo. Ste se hvalile s sprehodi- HA, lamp mam tako nizko da že nekaj časa full težko hodim in mi je dovolj že to da hodim peš v in iz vrtca po otroka.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:31:09
|
|
|
|
petrap
|
prvicmami - če ne bo do petka nič, pol bi pa res rada, da je akcija v ponedeljek in sem lepo čez vikend še doma , ker tršici ni ratal na 25., dvomim da bo men na 28.ga, bi blo pa res svetovno no britje - jaz se tud še kar sama, sicer sam po občutku, ker vidim že dolgo nč več tam dol, pa mal si pomagam z ogledalom...za silo je (vsaj men se zdi)
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:32:33
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami Patrisha ti si menda edina ko ga hvališ Bom poročala dans ko ga sprobam... sej ne pravim da je ok, samo z zlico meda je pa kot kaki navadni zeliscni.. nic posebnega.. nvem, al pa sem samo vajena domacih cajev.. Jaz kar natur mlačnega zeksam ampak se kar ena rjava skorja gor nardi pa usedlina. Bljak! Mah sej ga mam samo še za 1x al pa 2x. Pol pa v P ma ste cartih ej jaz lepo toplega slukam.. nam nam pa kaj nobena ne pije planinca, kake domace mete, melise, koprive??? c c c no tudi jaz spijem toplega tistega nosečniškega od teekane je kar dober..pa kakšno meliso...večinoma pa brusnico,ker že za tamale skuham in ga čez dan pijemo ohlajenega in nesladkanega,občasno dam v.žlico meda na 1,5l čaja
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 26.1.2011 12:42:30
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami Malinov čaj mam pa že hm...kakih 10 dni doma, pa ste ga packe tolk prešimfale, da si ga sploh skuham ne Vsakić ko preberem kj na to temo si rečem dans pa res..... Ampak zdj pa javno oblubim, da dans pred spanjem eksam tistih 2 dcl kak presimfale?? sej pa je cist kul z zlicko meda Jaz ga pijem pa kr samga. Pa mi sploh ni slab . Lahko ga naročiš tudi preko neta ali po telefonu. Ti poiščem link, ....evo, sem dala gor....... http://lekos.si/oblika/kapljice_proti_krcem_za_dojencke.png Če boš naročevala, se čaju reče malinjak. Tukaj pri Lekos-u, pa lahko dobiš tudi kaplice ali pa mažo za malčke proti krčam . Baje sta zakon........
< Sporočilo je popravil suzy29 -- 26.1.2011 12:49:13 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?