naša beba
|
Živijo, sploh se mi ne da več pisat, sam berem še... lenoba lena... pa taka tečka sem občasno kot moja Ema. No, zdaj je pridna, lepo pančka. Smo jo dopoldne namučili. Najprej kot vsak dopoldne ni hotla dremat, potem ko pa bi, sem jo morala spravit, da sva šli na fizioterapijo. Saj ni kaj ekstra narobe, sva pač dobili napotnico v B, ker se je malo zategovala nazaj. Zdaj pa malo pravilno pomigava, vsak teden osvežim pravilni handling. imam zastonj telovadbo, ni treba Semoličeve plačevat Glede hranjenja sva še vedno na pol-pol. Včasih kak dan je več mojega mleka, največkrat pa manj. Dodajam pa pri vsakem obroku. Sem se pa prejšnji teden odločila in vrnila tehtnico. Enkrat si je treba začet zaupat. Sem si rekla, da bo Ema itak povedala, če bo lačna, ker več kot sama hoče je itak ne morem nahranit. Je pa res, da zdaj veliko več dodatka zmečem stran. To pa zato, ker ga vedno preveč pripravim, za vsak slučaj, če bo jedla. Sem opazila, da ko podira kupček ko je že skoraj sita, potem noče več jest naprej... Za vrtec moram tudi jaz dati vlogo. Če ne bo, bo pa tašča pazila na njo. Čeprav... Drgač pa mi dans tale RR full štrajka... niti ene slikice, ki ste jih prilepile ne vidim... FB... sem videla, da so oktoberke ustvarile skupino... ne vem ali imate tudi ostale iste težave. Jaz včasih prav težko povežem nick na RR in ime in priimek na FB. Pol moram pa študirat katera je že pisala o Sari, Ani, Lani, Bastiju, in ostalih...ementaler še vedno deluje..