|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
25.1.2011 14:03:21   
philadelphia
Živjo

Danes smo pa stari 2 meseca user posted image . Smo pa imeli pregled kolkov in pa tehtanje in merjenje. Kolki so super, merimo 57 cm in težki smo 5300. Baje lepo napredujemo. Mislim pa da so v dolžino malo narobe zmerili.

A je še katera imela danes UZ kolkov v ZD Vič?  Nas je blo danes ful velik novemberčkov tam.

Pajac upam, da šlo vredu na pregledu!!!

user posted image  sem tud jaz napisala, da sem jo dobila, jo imela okol 9 dni, potem 3 dni ne in nato spet in že tud traja ene 5/6 dni. Je pa skoz kot sveža kri, kar jo do zdaj nisem še imela tako svetle barve in še vedno je dost močna, čeprav bi mogla že počas ponehvat. Za popiz...user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
25.1.2011 14:49:16   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

skupaj se igrava
user posted image  

Renesme, saj ne morem verjet. Poglej našo fotko, slikano 7.1.user posted image user posted image user posted image .
user posted image
Naša Lana zdaj namreč hoče bit dojenček. Preoblačim jo na previjalni mizi, cvili in jamra kot dojenček in mi vsakih 15 minut sporoči, da je ona dojenčekuser posted image .
Drugače je pa v primerjavi z vašo Tinkaro ogromna (no, saj je itak že skoz večja od vrstnikov). Stara je še ne 4 leta (3 leta in 8 mesecev), pa nosi št. 110, hlače pa večino že 116. Visoka, suha in dolgonoga manekenkauser posted image .

Pa kako Bastian že kravice paseuser posted image ! Našmu Lukcu sploh ne gre. Na mojem trebuhu sicer ful glavo dviguje, na vsaki drugi površini pa obleži ko en hrošček, pa jamra zravenuser posted image . Po 1 minuti pa popiz.di. Tako da vsak dan večkrat po minuto, dve vadiva.
Lušni otroci in lušne slikce v glavnemuser posted image !

Nejka, tvoja dva sta tud srčka! Zoja je pa prava mišelinkica, a ne? Pa lička ima! Se vidi, da jo mami dobro pitauser posted image .

Severnica, sra.nje no, za tole dietouser posted image . Zdaj ste pa že 3 punce, ki se s tem matrate. Pa super za težo in cmuser posted image .

Pajac, dobro opravite!

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
25.1.2011 14:57:04   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: november2010
tako da bo treba privat varstvo iskat, Sam se mi res ful zamalo zdi, da bom plačevala vrtec za večjega, plus varstvo (cene v povprečju 300 evrov tu naokoli), ko pa bi imel drugi vrtec zastonj. Naslednje leto bo pa ta večji že itak iz vrtca ven, tako da bomo mogl plačevat za adama.

Ej tegale se tud jaz bojim. Naša Lana bo sicer še 2 leti v vrtec hodila, pa vseeno. Pa še slišala sem, da taki, ki enega že imajo velikokrat izvisijo ravno zarad tega, da državi ni treba enega zastonj imet not. Raje vzamejo kakšnega, ki je zaenkrat edinček in se zanj plačuje. Saj ne vem, če tole drži, ampak mi jih je že par reklo. Pa še ena govorica: baje je fajn, če ne dobiš vrtca, pritožbo napisat, ker se malo ustrašijo in nekaj mest za take "tečnobe" hranijo.
Ampak mogoče o tem ti veš več, če v vrtcu delaš. Saj vem, da odločitve padajo drugje, ampak si mogoče tud kaj podobnega slišala?

Tiste zgodbice o noricah so pa itakuser posted image !

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
25.1.2011 15:15:47   
Renesme**
evo, danes je dan za slikice sem šla mal brskat za nazaj

Tinkara in Bastian približno pri isti starosti

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

jst ful rada vse slikice gledam, kolk ste že luštni, tako da lepite, lepite....user posted image user posted image user posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
25.1.2011 15:16:12   
phelps
Pupe, ful lepi štrukeljčki! user posted image

UZ kolkov smo mi že imeli takoj po rojstvu, v četrtek pa imamo še enkrat, čepravj je bilo takrat vse ok... So nam pa dali idealno uro za dojenčka, 17.40 user posted image . V ponedeljek imamo pa redni pregled in cepljenja, se psihično pripravljam na morebitno vročino in vse kar paše zraven.

Aleunam, mislim, da ima tudi Neža poskok v rasti, ker kar vleče (več časa kot ponavadi in bolj pogosto). Ne bom posegla po Aptamilu, tako kot so ostale rekle, se bo že uskladila ponudba - povpraševanje. Sicer je pa ok, če mu kdaj daš AM, če si preutrujena... Midve sva šli danes v Hofer po plenice in fasngo, ostali dnevi pa bodo namenjeni počivanju in crkljanju...

Pri nas nič novega, Neža veselo čeblja, nosi ropotuljice v usta, slini se kot polžek in rine že obe tački naenkrat v ustka, upam, da to ne pomeni prihod zobkov... Bo že user posted image

Aja, mojo tamalo lahko vidite na FB, saj smo se večinoma že potrdile user posted image

Bodite v cvetju, mami gre počivat user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 25.1.2011 15:18:59 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
25.1.2011 15:49:37   
naša beba
Živijo,

sploh se mi ne da več pisat, sam berem še... lenoba lena... pa taka tečka sem občasno kot moja Ema.
No, zdaj je pridna, lepo pančka. Smo jo dopoldne namučili. Najprej kot vsak dopoldne ni hotla dremat, potem ko pa bi, sem jo morala spravit, da sva šli na fizioterapijo. Saj ni kaj ekstra narobe, sva pač dobili napotnico v B, ker se je malo zategovala nazaj. Zdaj pa malo pravilno pomigava, vsak teden osvežim pravilni handling.
user posted image imam zastonj telovadbo, ni treba Semoličeve plačevatuser posted image user posted image

Glede hranjenja sva še vedno na pol-pol. Včasih kak dan je več mojega mleka, največkrat pa manj. Dodajam pa pri vsakem obroku.
Sem se pa prejšnji teden odločila in vrnila tehtnico. Enkrat si je treba začet zaupat. Sem si rekla, da bo Ema itak povedala, če bo lačna, ker več kot sama hoče je itak ne morem nahranit. Je pa res, da zdaj veliko več dodatka zmečem stran. To pa zato, ker ga vedno preveč pripravim, za vsak slučaj, če bo jedla. Sem opazila, da ko podira kupček ko je že skoraj sita, potem noče več jest naprej...

Za vrtec moram tudi jaz dati vlogo. Če ne bo, bo pa tašča pazila na njo. Čeprav...

Drgač pa mi dans tale RR full štrajka... niti ene slikice, ki ste jih prilepile ne vidim... user posted image

FB... sem videla, da so oktoberke ustvarile skupino... ne vem ali imate tudi ostale iste težave. Jaz včasih prav težko povežem nick na RR in ime in priimek na FB. Pol moram pa študirat katera je že pisala o Sari, Ani, Lani, Bastiju, in ostalih...ementaler še vedno deluje..user posted image user posted image

Prva snežinka Ema, 27.11.2010

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
25.1.2011 15:54:32   
Majchi
Emma, vedno te pozabim vprašat... Se Liam še obrača? Enkrat si napisala, da se je obrnil, pa še nisi bla ziher al je slučaj al je že začel s telovadbo. Mal gledam fotke za nazaj (še Lanine), pa sem se spomnila na tole.

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
25.1.2011 15:58:35   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba
FB... sem videla, da so oktoberke ustvarile skupino... ne vem ali imate tudi ostale iste težave. Jaz včasih prav težko povežem nick na RR in ime in priimek na FB. Pol moram pa študirat katera je že pisala o Sari, Ani, Lani, Bastiju, in ostalih...ementaler še vedno deluje..user posted image user posted image

Tud novembrke imamo link, tako da se poveži še k nam (http://www.facebook.com/home.php#!/home.php?sk=group_170746276270313&ap=1). Ne vem, a sem zdaj link do skupine al link do mojga profila prleplauser posted image . Pa saj je vseeno...

Kar se pa ementalerja in tehle povezav nickov s pravimi imeni tiče, se pa lahko samo podpišemuser posted image . Pa jaz imam še vse majčice 07 gor.

Neposredna povezava do sporočila: 1508
25.1.2011 16:02:51   
naša beba

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Tud novembrke imamo link, tako da se poveži še k nam (http://www.facebook.com/home.php#!/home.php?sk=group_170746276270313&ap=1). Ne vem, a sem zdaj link do skupine al link do mojga profila prleplauser posted image . Pa saj je vseeno...

Kar se pa ementalerja in tehle povezav nickov s pravimi imeni tiče, se pa lahko samo podpišemuser posted image . Pa jaz imam še vse majčice 07 gor.

user posted image je link do skupine in sem se kar pridružila

Prva snežinka Ema, 27.11.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
25.1.2011 16:04:34   
pajac
Evo naju nazaj....

jaz še naprej na dieti, Ana pa spet ikebana user posted image
Kako tale moj otrok nima žil ...to je neverjetno.....5x so jo zbodli!!!user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
25.1.2011 16:08:26   
birdy
Pajac, božica mala Anauser posted image  Pa mal si tud ti boga, madona, se boš presušilauser posted image
Pa še neki, mi pošlješ svojo cifro? Sem mela nesrečo z mobitelom in sem brez vseh cifer ostalauser posted image  Pa še od Blanke če maš prosimuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
25.1.2011 16:13:40   
nadinne

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

user posted image je link do skupine in sem se kar pridružila

tudi jaz se pridružujem user posted image

mi smo imeli danes posvetovalnico...imamo 5100g in merimo 56,5cm...torej se super redimo in rastemo user posted image kljub vsem težavam pri dojenju...sem happy user posted image Naslednji pregled imava pa1. marca....uf komaj čakam...ker bo že pomlad user posted image

uf luštne dojenčke imate...moram še jaz kako fotko gor pripopat.

Neposredna povezava do sporočila: 1512
25.1.2011 16:29:31   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Pajac, božica mala Anauser posted image  Pa mal si tud ti boga, madona, se boš presušilauser posted image
Pa še neki, mi pošlješ svojo cifro? Sem mela nesrečo z mobitelom in sem brez vseh cifer ostalauser posted image  Pa še od Blanke če maš prosimuser posted image

dobiš :)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
25.1.2011 16:35:08   
pajac
jaz imam slike samo izpred Novega leta.. bo treba kaj poslikat... na telefon imam našo smejko z kisikom, ko se smeje, ampak teh spominov nočem obujat...

no za lušte še naša punči tik pred Novim letom..
user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
25.1.2011 16:38:29   
emma83
No sinoči se je Liam ob pol enih odločil, da ima dosti spanja, jaz pa ko en zombi zraven, do ene 2h se je pogovarjal pol je pa zaspal in spal skoraj do 8h. Zdaj sva pa s sprehoda in on lepo naprej spi v košari, jaz pa jem. Je pa faca tale moj mali, vedno preden greva ven ga nahranim, danes pa ni hotel doma jest. In midva lepo prideva ene 500 m od doma, ko on začne tulit, da bi jedel in valjda pol v kafič se usest, ga nafutrat in gremo naprej.

Majchi obrača se ja, bolj poredko ampak se. V soboto ponoči sem ga najdla v posteljici kako na trebuhu spi. Me je skor fršlok, rokici je imel kr neki zviti ampak ga očitno ni motilo. Res je pa, da ga dam tudi jaz včasih na trebuščka spat, zdi se mi, da ful lepše in dlje spi. Ko je pa na trebuščku pa glavico obrača sem in tja dokler se ne naštima tko, da mu paše.

Library in Nadinne bravo za preglede in lepe mere.

Renesme meni se zdi, da bila Tinkara temnejša kot Bastian al se motim?

Evo še Liama. Tkole pase kravice zgodaj zjutraj:

user posted image

Tkole pa spi po sprehodu, sem ga glihkar slikala:

user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
25.1.2011 16:41:32   
emma83
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Evo naju nazaj....

Kako tale moj otrok nima žil ...to je neverjetno.....5x so jo zbodli!!!user posted image user posted image user posted image

A so sploh kaj ugotovili ali morate čakati na izvide?

Ana je pa bošček mali, upam da kmalu kaj izveste.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
25.1.2011 16:42:59   
emma83
Aja pa meni se zdi, da bo mali kmalu košaro prerasel. Upam, da zdrži vsaj do marca, ko bo malo topleje in bo že znal sam držati glavico tko kot je treba.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
25.1.2011 16:50:20   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Evo naju nazaj....

A so sploh kaj ugotovili ali morate čakati na izvide?

Ana je pa bošček mali, upam da kmalu kaj izveste.

čakamo na izvide... saj vprašanje, če bodo kaj pokazali, upam pa da bodo, ker sem dobila seznam kaj lahko jem.. je bistveno krajši od tistega, kaj ne smem...user posted image no to sem itak vedela...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
25.1.2011 17:02:35   
Valentina85
Sami lušni otročki.

Evo tukaj je še moja bejba

user posted image

user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
25.1.2011 18:10:10   
novemberska
Hojla punce!

Se še jaz malo oglašam po dolgem času. Danes smo imeli že tretjo posvetovalnico. Naša punca je težka 5800g in velika 61.5cm. Je polno dojena in pediatrinja pravi da dobro napreduje. Mamo pa en kup težav. Najprej kolki...smo imeli prvi UZ pri dveh mesecih in od takrat jo moramo na široko previjat. No danes smo imeli kontrolo in se zadeva ni niti malo popravilauser posted image user posted image , tko da moramo jutri pod nujno k ortopedu na poliklinikouser posted image
Druga zadeva so sramne ustnice, baje so zraščene tko da mora moja punčka h ginekologu na ginekološko klinikouser posted image user posted image .
Tretja stvar je da ma full izpuščajev po ličkih tko da je tudi mene dala na to brez mlečno in brez jajčno dietouser posted image .
In pa še četrta, poslala naju je še v razvojno, ker je nedonošenček in ima povečan mišični tonus in ne pase kravic. Tko da sem danes čist iz sebe, sploh ne morem verjet kaj vse nas čaka.user posted image user posted image user posted image
Smo bli danes še cepljeni in je bil tak vik in krik da je joj. Se je še mami zraven mal zjokalauser posted image Oči je pa rekel da raj ne gre z nama, da si ne bo kakšne sramote z solzicami delaluser posted image user posted image . No skratka danes res ni naš dan, ampak srčno upam da bomo vse težave čim prej odpravili.

No pa še par slikic

Moj zajček
user posted image

Imam 3 mesece
user posted image

Tako se jaz smejem
user posted image

Tako pa jočem
user posted image

Pasem kravice
user posted image

< Sporočilo je popravil novemberska -- 25.1.2011 18:21:12 >

Najin največji zaklad, največja sreča Hana 16.10.2010

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
25.1.2011 18:39:28   
nov2010
Hej!

No saj jaz vam res skoraj nič ne pišem, berem vas pa zagotovo skoraj vsak dan. Tako da sem se sedaj prdružla tudi skupini na FB-ju.

Drugač pa pri nas pridno rasemo in jemo. Rok je res dokaj priden dojenček. Podnevi sedaj že veselo žlabudramo in pa predvsem so najbolj zanimivi njegovi mali prstki in rokice. Malo težav imamo zvečer s krčki, vendar ponavadi ne trajajo več kot pol ure, prisoti pa so okoli 8 ure. Ponoči pa smo tudi pridni, spimo tam nekje od 23-5:30 in 6-8:30,9.

Drugače pa če nam le vrremen dopušča smo čim več zunaj.

No upam da mi bo uspelo kaj več pisat in se ,alo javljat.

Uživejte!

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
25.1.2011 18:54:58   
majabar
november, 260ml?!? To je pa res ogromno!
severnica, odlicno!!
Cudovite slikice:)!
Pajac, jojuser posted image .
Nadinne, sem vesela zate:).
novemberska, cestitke za kg in cm. Ostalo pa naj se cim prej uredi!
LM je vceraj spal od treh popoldne do devetih! Potem sva ga stusirala, je pojedel in se do polnoci odspal. Nato pa na dve uri jedel, ob pol sestih je bilo pa dovolj spanja:). Itak imava midva alarm ob petih vsak dan, tako da OK. Zjutraj smo se zrihtali, pobrali varusko in sli na strelisce. Najprej je spal, jaz lepo trenirala, nato sem ga nahranila, 3x, je vse izbruhal, kasneje mu je dala varuska se 120ml po flaski mojega mleka in je zaspanckal. Za prvi dan z varusko se mi zdi, da je bilo dobro. Natrenirala sem se na polno, 4 ure treninga. Jutri ponovimo vajo:).

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
25.1.2011 19:19:48   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: novemberska

Druga zadeva so sramne ustnice, baje so zraščene tko da mora moja punčka h ginekologu na ginekološko klinikouser posted image user posted image .

Mi tudi imamo to in imam napotnico. Na žalost. A ti kej veš a to gremo kr tja al se je treba naročit? Men niso nič povedal, vprašat sem pa pozabilauser posted image .

Pajac upam, da kmalu dobite izvide in da boste kaj zvedeli. Pa Ano imaš pravo lepotico, samo zdravje naj jo drži!!! user posted image user posted image

Novemberska user posted image user posted image

Otročki so pa res luškani!!!user posted image

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
25.1.2011 19:45:54   
nejka000
oj
joj kak so luškani ti vaši bebiji. Full lepo tak slikce gledat.

majchi, ja naša je pravi mišelinko.Pa tiste dve slikce ko je po kopanju so že skor 2 mesca stare, zej ej pa še bolj bajsasta.
pajac, novembrska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

enouser posted image A se faški otročki tudi tak fejst slinijo? Naša se slini da je kot polž. Skoz je vsa mokra.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
25.1.2011 19:52:18   
nadinne
sam tolk: zej sem vas en kup dodala na svoj FB...ker sem sigurno še katero izpustila, me lahko dodate same...poiščite me pod sergejcica gega user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?