Majchi
|
Nadinne, naš se tudi podoji v 10ih minutah, in ga dojim ogromnokrat . Nikoli ne štejem, ampak ga priklopim, kadar hoče. Nikoli ne gledam na uro, če je že čas ali ne. Proti večeru se doji še več. V bistvu mi v 2 urah vsako joško 2-3x izprazni. Pojma nimam kok se nabere, ampak nekaj očitno se, ker ga slišim goltat. Mora pa kar kakšne pol minute v prazno vlečt, da mleko "gor pride". Vrtec: mi smo že oddali vlogo. Upamo na najboljše, ker je tavelika že v tem vrtcu. V nasprotnem bom poiskala privat varstvo na našem koncu. Mogoče bo pa celo tašča za stvar. Ampak mi jo je težko prosit za celo leto, ker tast ni glih pri najboljšem zdravju, drugače vem, da bi ona z veseljem ga imela kakšno leto. Lahko pa da bomo kaj kombinirali. Ne vem... se bomo s tem ukvarjali pol. aleunam, upam, da se ti uredi. Kot je majabar rekla, lahko da gre le za preskok v rasti. A svojega nimaš nič zamrznjenega za takole zlato rezervo? Jaz si kar zalogo delam za te primere. Sicer s težavo najdem timing, ko je kaj mleka viška, saj mi Luka res vse poje. Ponavadi si okrog 23ih načrpam, ko je že ene 3 ure od podoja in vem, da se bo do naslednjega podoja spet nabralo. Za vsak slučaj pa ne dam takoj v skrinjo, ampak čez noč v hladilnik, za primer, če bi se prekmalu za tem zbudil. emma, izkoristi in ne diraj lava dok spava . Dvomim, da ga bo sral ponoči. Velikokrat je tako, da več kot spijo, več rabijo. Tejči, upam, da se ti tele menstre poštimajo, da ne bo predolg suša . Zna pa bit po porodu velikokrat vse drugače. Jaz je še nimam. Pri Lani sem jo dobila 8 mesecev po porodu, kar je bilo luksuz. Upam, da bo zdaj tud tako. Uvajanje GH: Jaz pa upam, da se bo Luka do 6. meseca samo dojil . Men se zdi to tak neprecenljiv luksuz, da bi ga samo dojila. Pri Lani mi je uspelo, ampak ona ni nič hrane gledala (pa še danes je ne ). Če bo pa Luka "lačen" , bo pa seveda dobil prej.
|