Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 16:58:12
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz sem zadnjič dobila le s kratkimi rokavi. Ja, saj kratkih rokavov so imeli. Samo kaj te vem, nisem ji pol nič kupla, no tašča ji ni O, super, kar poročajta, kje jih bosta našli, ker jaz nimam časa po trgovinah hodit! Sem pa ji nazadnje v Zari nabavila in so kar fajni, ker Zara ima meni full lepe stvari, a me včasih kvaliteta tak razočara, da je joj! No, bodiji so ok. Je pa tudi kar težko številko najt, se mi zdi, da imamo vse mame s tem probleme, ker ne vem, kak trgovci razmišljajo, da so pa že tako veliki, da niso več za bodije Aja, pa, Leclerc ima tudi včasih kaj na zalogi...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 16:59:47
|
|
|
|
Tulipan12
|
Spet sem prva! Pa saj nisem tak čist sama čvekala na dveh straneh
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 17:08:57
|
|
|
|
Tulipan12
|
Kaj za vzdrževane člane je potrebno vsako leto dat novo vlogo al kak?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 20:54:37
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čer evo malo osame.Ne bom klicala vraga ,ker bo hitro hrupno ratalo. V glavnem mi smo še skoz nahodni.Tak ,da sploh nevem več kako zgleda moja postelja v spalnici ,ker krokam noči z otrokoma na sedežni.Smrkavca se bunita ,če ju hočem dat v posteljo v spalnici.V glavnem najprej tri dni z enim zaradi smrkanja in neprehodnih nosnic.Potem z drugim en dan ,kasneje izmenično ,pa z enim ,pa drugim. Selim se ,pa zato ,ker jokata in jokata ,pa ,da ne budita en drugega pač vandramo.Tomaž me nenormalno rabi ,ker ga nikakor ne morem potolažit v postelji tako,da samo sedežna velja.Sedaj je smrkanje bolje sedaj ju,pa kašelj budi.Potem ko bo vse za nami,pa verjetno spet kaka driska v glavnem men se že rola . Rabita me fuuuul sploh sedaj ko sta bolana.Ko me ni me Anže išče po hiši in si odpira vrata ,da bi našel mamico.Ludo v glavnem. Sta ,pa risarska umetnika ratala.Po novem gledamo mojster miha.Če muzika utiša se že bunita ,da še več.Samo ,da ne bo pomote se v igralnici igrata ,pa ko čujeta zaključni takt prideta v dnevno in protestirata zakaj ni več risanke.In vedno znova in znova mami ponavlja saj bo še ena. Tak ,da s predlogi kake risanke naj nabaim ,da ne bo samo ena muzika? Malo prej zaspala en na sedežni en ,pa na rokah v desetih minutah.Jaz ,pa že meglo vidim tak,da samo še atija pokličem pa vija maj bed.Upam vsaj da za kakšno uro. tulipan - kolko čevljev sem tam kupila sem bila z njimi zadovoljna. bodyi- pa v šparu od sparkya tudi niso slabi ,pa imajo jih nekaj po tri za 8e pa nekaj.Ni ravno barv za celo paleto je pa.Pa v leclerku tak kot je tulipan rekla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 20:57:59
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz sem zadnjič dobila le s kratkimi rokavi. Ja, saj kratkih rokavov so imeli. Samo kaj te vem, nisem ji pol nič kupla, no tašča ji ni [/quot Spodaj oblečete mikico ,pa problem rešen
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 20:59:26
|
|
|
|
PERSIDA
|
ematiara - imaš rdeč karton pri meni ,samo bereš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 21:18:26
|
|
|
|
Najaa
|
Tulipan, kaj naj ti rečem glede plesnih... Tija ima prst poškodovan. Namreč kake tri dni nazaj sem ji stopila na njega, ko je ležala na tleh. In vsak dan je bil bolj debel in vijoličast. Tak da je šla danes na pregled in se gnoj nabira za nohtom tak da je dobila AB kremo. Spet! To naše dete ima res "srečo" s temi svojimi rokami. Zdej pa ne vem, a naj jo peljem jutri na plesne al ne? Kaj ti praviš s svojega profesionalnega vidika? Kar se tiče krpic, punce, če mislite toto krpice, se jih fuuul splača v leclercu kupovat. 100kom je 2 evra.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 21:19:54
|
|
|
|
ema tiara
|
veš persida,imamo zdravje isto kot vi,samo da jih je 5,trije non stop,dve flikata ko so trije zdravi...moj pa je kot dete,vsak virus skasira
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 21:20:12
|
|
|
|
ema tiara
|
saj bo pomlad...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 21:23:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem danes z taščo bila v C&A, pa sploh bodyev nimajo Lija se mi je tak potegnila, da imam samo neko malenkost bodyev. Spet reklama za leclerc. Resno, zadnjič sem dobila 5komadov v kopletu za 12 evrov in so fuuul lepi in kvalitetni, res. Moraš pa vzet za 3 leta, vsaj Nika ki ima zdej tam 86-92 so ji prav za 3 leta.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 21:26:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kaj za vzdrževane člane je potrebno vsako leto dat novo vlogo al kak? Ja. Jaz tudi še nisem, moram v redo ko so uradne ure.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 21:33:56
|
|
|
|
Najaa
|
Kaj se pri nas dogaja, sem že napisala. Tisto s prstom mislim. Naj gre vse skup nekam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 21:49:54
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj se pri nas dogaja, sem že napisala. Tisto s prstom mislim. Naj gre vse skup nekam. Big hag. Končno zakaj bi se samo pri nas kaj dogajalo .Kaj bi se pol menle kak rože cvetijo :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 22:52:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tulipanček, te uporabljam že od vsega začetka: stanejo 0,99€ in jih je 40 komadov. So iz 100% bombaža,mehke,... Imajo podobne v DMu samo kaj te vem, nena se mi tak dopadejo?! Kaj pa na terenu naredite? A takrat pa uporabljate vlažilne robčke? Jaz sem danes prvič v DM-u kupila one EKO plenice ( ) od Alane al kako že. Me malo zanima kakšne so. Stanejo pa 7,40 EUR 42 komadov. Z onimi Pampers premium care (novimi, belimi) pa nisem zadovoljna, mogoče zaradi tega ker so iz Spara in so poljske. V Mullerju jih namreč nimajo. Hvala, Tasa! Bom probala te! Na terenu pa vlažilne robčke uporabim, ja, ampak res samo na terenu, ker Lia vedno dobi rdečo ritko po njih. Se mi je parkrat zgodilo, da sem pozabila te bombažne nabavit, pa sem morala z vlažilnimi, ki jih imam res vedno na zalogi, ker jih tak malo uporabljam in sem je vedno dobila rdečo rito. Ah, tota dva moja, sta taka občutljivčka. Jaz še nisem probala teh eko plenic, ne vem, nekak se ne spravim k stvari. Pampers PremiumCare pa so mi bile za Lio za poleti, ko je full vroče, super, ker so full tanke, pri Luki pa so katastrofa, vse mi je premočilo. A ni to bolj nova zadeva?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 22:55:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Sem ravno končala z delom za službo, dragi pa je tudi še v pisarni. Upam, da kmalu pride, da me malo pogreje, ker me zebe. za Tijin prstek. Če lahko povem svoje mnenje bi jaz na tvojem mestu ŠLA na plesne vaje, pa če ji zaradi prstka ne bo šlo, pa lahko samo s klopi opazuje. Persida za bavca pa tudi in da boste čimprej lahko spali v svojim posteljah. Ema Tiara hello!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 22:56:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kaj za vzdrževane člane je potrebno vsako leto dat novo vlogo al kak? Ja. Jaz tudi še nisem, moram v redo ko so uradne ure. Kaj to mislite ono po kom bo otrok zavarovan čez leto?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 22:57:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara saj bo pomlad... Upam, da res kmalu...in tako bodo virusi šli malo na off!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.1.2011 7:50:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Ušššš me zebe....čez dravski most me je sedaj pošteno zazeblo. Sem opazovala labode in račke, ki plavajo po reki in se zdi kot da uživajo na tej hladni površini. Danes bom bolj malo v pisarni, vsaj dopoldan me ne bo, tak, da naj se ena druga opogumi in nas spravlja na 1. stran. Spali smo super duper, zjutraj sem morala V. buditi. Imam srečo, da se ne joče, če ga zbudim. Je kar nasmejan in takoj za akcijo. Komaj ga oblečem in že hoče jesti "kuto" (skuto). Potem pa se mami smeji, ko mora avto sčistiti, ker avto "zebe" rečeva...(je slana na oknih avta). Danes imava v vrtcu telovadbo in že komaj čakam, da se spet malo razmigava.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 25.1.2011 7:51:28 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.1.2011 8:45:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kaj za vzdrževane člane je potrebno vsako leto dat novo vlogo al kak? Ja. Jaz tudi še nisem, moram v redo ko so uradne ure. Kaj to mislite ono po kom bo otrok zavarovan čez leto? Ne zavarovan, ampak davek... olajšava za otroka.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.1.2011 8:46:18
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA ja,. sej jo bom peljala. Sej pa ni hujšega, mora pa imet povito zarad kreme. Nika pa zjutri ko stopim v sobo, v 3/4 primerih takoj skoči na noge in je pripravljena za novi dan, včasih pa jo je celo treba budit.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.1.2011 11:03:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kokica kaj pri nextu so cene napisane v evrih ali funtih? Če so v funtih kaka je razlika med njima?Da znam primerjat cene.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.1.2011 14:12:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem danes z taščo bila v C&A, pa sploh bodyev nimajo Lija se mi je tak potegnila, da imam samo neko malenkost bodyev. Spet reklama za leclerc. Resno, zadnjič sem dobila 5komadov v kopletu za 12 evrov in so fuuul lepi in kvalitetni, res. Moraš pa vzet za 3 leta, vsaj Nika ki ima zdej tam 86-92 so ji prav za 3 leta. OKEEEEEJ, bi rekla Lija pa e bi tak zavlekla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.1.2011 14:16:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj pa na terenu naredite? A takrat pa uporabljate vlažilne robčke? Jaz sem danes prvič v DM-u kupila one EKO plenice ( ) od Alane al kako že. Me malo zanima kakšne so. Stanejo pa 7,40 EUR 42 komadov. Z onimi Pampers premium care (novimi, belimi) pa nisem zadovoljna, mogoče zaradi tega ker so iz Spara in so poljske. V Mullerju jih namreč nimajo. Na terenu se frajerišim z vlažilnimi robčki Jaz sem že imela tiste EKO plenice, pa kaj te vem. Niso mi bile okej. Zadnje čase sem spet pr Lumi, Hofer in Pampers Vzamem vse kar dobimo . Sem že tašči rekla da rabimo plenice, Sari tud da jih rabimo tak da... vsaj en strošek bomo malo zmanjšali.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.1.2011 14:17:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem danes z taščo bila v C&A, pa sploh bodyev nimajo Lija se mi je tak potegnila, da imam samo neko malenkost bodyev. Spet reklama za leclerc. Resno, zadnjič sem dobila 5komadov v kopletu za 12 evrov in so fuuul lepi in kvalitetni, res. Moraš pa vzet za 3 leta, vsaj Nika ki ima zdej tam 86-92 so ji prav za 3 leta.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 25.1.2011 14:17:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz sem zadnjič dobila le s kratkimi rokavi. Ja, saj kratkih rokavov so imeli. Samo kaj te vem, nisem ji pol nič kupla, no tašča ji ni aha....ker jaz sem takrat iskala z dolgimi rokavi. a mu številka 56 več ni prav. Al pa enih 68? Ker to so jih imeli kar nekaj Joj, kje je že to. Ja, kje??? Pri nas!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?