Tulipan12
|
Dobro jutro! No, dan je že Mama je spala do 10h , sicer z pavzami za dojenje, previjanje, pokrivanje, miritev, božanje, ampak dejansko sem vstala pred eno urco. Mislim, da mi to ni ratalo že od leta 2008 Tasa za sestrico, pa za tvojo situacijo, ne vem pa kaj je bilo na FB Čuj, sej če si bila že z njim obsedena, je tak boljše, da si ga skenslala. Jaz sem imela full manijo na igranje one Farme, ker me je lepo pomirilo in odpeljalo v neki drugi svet za tisti čas, ampak zdaj grem raje laufat ven, mam več od tega! Kokica otroški poligon stane 5 evrov na otroka, starši ne plačajo, pa še to, če pride kdo preverjat, navadno ni nobenega tam. To sem ti napisala, ker sem ti rekla, da bom vprašala, čeprav vidim, da se je V. nekaj sneg zameril. Eh, mi imamo take probleme z vodo. Isto govori, da bi se šla kopat, potem pa bi stala v banji (na bazenu že dolgo nismo bili) in bog ne daj, da jo poliješ z vodo, pranje las pa je tak postalo nočna mora. Sem vesela, da imamo zdaj pubeca, ki upam, da bo imel kratke lase! Najaa ste že bili na plesnih? Lia ima danes prvo uro telovadbe z atijem, sta se vpisla zadnjič usput, ko sem ju v Hofer poslala Saj Mariborčanke tak veste, kje je ŠD Partizan, Hofer pa je zadaj za Tušem in sta si onadva malo ovinek vzela in se lepo vpisala, da bosta fit do poletja Tasa si mi take lušte s solato naredila , jaz pa ne smem zaradi krčkov Jaz sem taki zmerni jedec solat. Vedno jo moram imet, ne pojem pa je v nenormalnih količinah (kot moj dragi ), razen, ko jo imem za samostojno jed, zdaj, ko pa je ne smem, pa bi si jo kar v banjo zmešala in jo jedla!!! Kaj še naj nakloftam? Snežiiii. Mi je prekrižalo naćrte, sem hotle z vozičkom nest vlogo za OD, pa ne bo nič iz tega. Bom kar doma čulila. Tudi jaz bi morala v Mullera, imajo od danes previjalne podloge vznižane, pa plenice rabimo... Tasa, katere krpice ti uporabljaš za pranje? Jaz kupujem v lekarni, 100 jih je v paketu, stanejo 3,07evra, pa se mi zdi, da mi gre full denarja za to Ah, sem se razpisala
|