|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
24.1.2011 11:25:19   
Tulipan12
Dobro jutro! No, dan je žeuser posted image  Mama je spala do 10huser posted image user posted image user posted image , sicer z pavzami za dojenje, previjanje, pokrivanje, miritev, božanje, ampak dejansko sem vstala pred eno urco. Mislim, da mi to ni ratalo že od leta 2008user posted image

Tasauser posted image user posted image user posted image za sestrico, pa za tvojo situacijo, ne vem pa kaj je bilo na FBuser posted image  Čuj, sej če si bila že z njim obsedena, je tak boljše, da si ga skenslala. Jaz sem imela full manijo na igranje one Farme, ker me je lepo pomirilo in odpeljalo v neki drugi svet za tisti čas, ampak zdaj grem raje laufat ven, mam več od tega!user posted image

Kokica otroški poligon stane 5 evrov na otroka, starši ne plačajo, pa še to, če pride kdo preverjat, navadno ni nobenega tam. To sem ti napisala, ker sem ti rekla, da bom vprašala, čeprav vidim, da se je V. nekaj sneg zameril. Eh, mi imamo take probleme z vodo. Isto govori, da bi se šla kopat, potem pa bi stala v banji (na bazenu že dolgo nismo bili) in bog ne daj, da jo poliješ z vodo, pranje las pa je tak postalo nočna mora. Sem vesela, da imamo zdaj pubeca, ki upam, da bo imel kratke lase!user posted image

Najaa ste že bili na plesnih?

Lia ima danes prvo uro telovadbe z atijem, sta se vpisla zadnjič usput, ko sem ju v Hofer poslalauser posted image user posted image  Saj Mariborčanke tak veste, kje je ŠD Partizan, Hofer pa je zadaj za Tušem in sta si onadva malo ovinek vzela in se lepo vpisala, da bosta fit do poletjauser posted image user posted image user posted image

Tasa si mi take lušte s solato naredilauser posted image , jaz pa ne smem zaradi krčkovuser posted image  Jaz sem taki zmerni jedec solat. Vedno jo moram imet, ne pojem pa je v nenormalnih količinah (kot moj dragiuser posted image ), razen, ko jo imem za samostojno jed, zdaj, ko pa je ne smem, pa bi si jo kar v banjo zmešala in jo jedla!!!user posted image

Kaj še naj nakloftam? Snežiiii. Mi je prekrižalo naćrte, sem hotle z vozičkom nest vlogo za OD, pa ne bo nič iz tega. Bom kar doma čulila. Tudi jaz bi morala v Mullera, imajo od danes previjalne podloge vznižane, pa plenice rabimo... Tasa, katere krpice ti uporabljaš za pranje? Jaz kupujem v lekarni, 100 jih je v paketu, stanejo 3,07evra, pa se mi zdi, da mi gre full denarja za touser posted image

Ah, sem se razpisalauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
24.1.2011 11:26:06   
Tulipan12
user posted image prvauser posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
24.1.2011 11:42:48   
Tulipan12
Sem menda že spraševala al pa tudi ne, je že katera kdaj naročevala čevlje preko malamasa?

Neposredna povezava do sporočila: 4178
24.1.2011 11:43:53   
KOKICA32
Tulipan- hvala za info. Čeprav ne vem, če bomo kaj sprobali. Letos. user posted image Za umivanje las pa je pri nas podobno, sedaj mu pustim, da jih one meni umiva, šamponira, pa ga potem še pregovorim, da jih še laz njemu...samo on bi si le šampon gor nanesel in delal peno, brez vode. user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za res dooolgo spanje.

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 24.1.2011 11:49:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 4179
24.1.2011 11:44:07   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Sem menda že spraševala al pa tudi ne, je že katera kdaj naročevala čevlje preko malamasa?

Ne.

Neposredna povezava do sporočila: 4180
24.1.2011 11:56:33   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tulipan- hvala za info. Čeprav ne vem, če bomo kaj sprobali. Letos. user posted image Za umivanje las pa je pri nas podobno, sedaj mu pustim, da jih one meni umiva, šamponira, pa ga potem še pregovorim, da jih še laz njemu...samo on bi si le šampon gor nanesel in delal peno, brez vode. user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za res dooolgo spanje.

user posted image user posted image user posted image faca mala, pena je očitnovsem kul, sam sprat to potem doluser posted image user posted image user posted image  Meni kar ven iz banje zleze al pa se me prime kot cek, jaoooo

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
24.1.2011 12:43:20   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image faca mala, pena je očitnovsem kul, sam sprat to potem doluser posted image user posted image user posted image  Meni kar ven iz banje zleze al pa se me prime kot cek, jaoooo

saj jih bo tudi to enkrat minilo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4182
24.1.2011 12:51:28   
PERSIDA

Želite mami?

Neposredna povezava do sporočila: 4183
24.1.2011 13:33:46   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Persida, trezika in Felix hvala vam za objemčke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Feliša moja, ma ja sem mal zapstila FB, če pa sem kot nek obsedenec že bla, vsako prosto sekundo na FB te pa ni važno al prek gsmja al na računalniku. Pa še trenutno mam vsega pun kufer, tista gospodična marčevske skupine pa mi je tak dosegla vrh. Mislim, koda sem zdaj rabla tako vprašanje, ko se itak sama enako sprašujem user posted image user posted image

Evo, kavica se kuha, Lija v vrtcu jo je ata pelo,ko je v službo šel. Paralo se mi je srce, kak je jokala, pa kaj jokala TULILA, ko jo je oblačil in obuval. Ni in ni hotela it, in se je na koncu pr vratah spalnice drla: ti, ti mami
Ma kaj pa naj, če pa jo drugač moram  v tem mrzlem z vozičkom pelat 1,5km.

Tak,da zdaj pa rem še zajtrk iskat

kaj sem spet zamudila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
24.1.2011 13:41:59   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Želite mami?

Si že naročevala? So čevlji ok?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
24.1.2011 13:42:32   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Persida, trezika in Felix hvala vam za objemčke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Feliša moja, ma ja sem mal zapstila FB, če pa sem kot nek obsedenec že bla, vsako prosto sekundo na FB te pa ni važno al prek gsmja al na računalniku. Pa še trenutno mam vsega pun kufer, tista gospodična marčevske skupine pa mi je tak dosegla vrh. Mislim, koda sem zdaj rabla tako vprašanje, ko se itak sama enako sprašujem user posted image user posted image

Evo, kavica se kuha, Lija v vrtcu jo je ata pelo,ko je v službo šel. Paralo se mi je srce, kak je jokala, pa kaj jokala TULILA, ko jo je oblačil in obuval. Ni in ni hotela it, in se je na koncu pr vratah spalnice drla: ti, ti mami
Ma kaj pa naj, če pa jo drugač moram  v tem mrzlem z vozičkom pelat 1,5km.

Tak,da zdaj pa rem še zajtrk iskat

kaj sem spet zamudila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem jaz tudi, očitno...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
24.1.2011 14:00:45   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

mmmmm tasa si mi sline privabila na usta. user posted image Draga moja, te čist razumem, men je tudi blo čisto bedno ko sem vidla tisto,.. sam kaj naj, jo skenslamo?? Jaz te bom ful pogrešala, no pa sej če si še tukaj pol je pa ok. Sem najprej misla, da si se čist odrezala od neta.
Imaš mail. user posted image

To pa ji JAZ ne bi dovolila. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
24.1.2011 14:06:48   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

mmmmm tasa si mi sline privabila na usta. user posted image Draga moja, te čist razumem, men je tudi blo čisto bedno ko sem vidla tisto,.. sam kaj naj, jo skenslamo?? Jaz te bom ful pogrešala, no pa sej če si še tukaj pol je pa ok. Sem najprej misla, da si se čist odrezala od neta.
Imaš mail. user posted image

To pa ji JAZ ne bi dovolila. user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
24.1.2011 14:42:51   
tasa_m
Sem danes z taščo bila v C&A, pa sploh bodyev nimajo user posted image Lija se mi je tak potegnila, da imam samo neko malenkost bodyev.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
24.1.2011 14:53:04   
tasa_m
Tasa, katere krpice ti uporabljaš za pranje? Jaz kupujem v lekarni, 100 jih je v paketu, stanejo 3,07evra, pa se mi zdi, da mi gre full denarja za touser posted image

čaki, grem iskat če so kje na netu, če jih ni pošljem mms. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4190
24.1.2011 14:55:54   
KOKICA32

Sem danes z taščo bila v C&A, pa sploh bodyev nimajo user posted image Lija se mi je tak potegnila, da imam samo neko malenkost bodyev.

Jaz sem zadnjič dobila le s kratkimi rokavi.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
24.1.2011 14:57:44   
tasa_m
Tulipanček, te uporabljam že od vsega začetka:

user posted image
stanejo 0,99€ in jih je 40 komadov. So iz 100% bombaža,mehke,...
Imajo podobne v DMu samo kaj te vem, nena se mi tak dopadejo?!

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 24.1.2011 14:58:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 4192
24.1.2011 14:58:27   
tasa_m

Ja, saj kratkih rokavov so imeli. Samo kaj te vem, nisem ji pol nič kupla, no tašča ji ni user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
24.1.2011 15:07:13   
KOKICA32

Ja, saj kratkih rokavov so imeli. Samo kaj te vem, nisem ji pol nič kupla, no tašča ji ni user posted image

aha....ker jaz sem takrat iskala z dolgimi rokavi.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
24.1.2011 15:10:01   
tasa_m

a mu številka 56 več ni prav. Al pa enih 68? Ker to so jih imeli kar nekaj user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
24.1.2011 15:10:30   
KOKICA32

user posted image

Kaj pa na terenu naredite? A takrat pa uporabljate vlažilne robčke?

Jaz sem danes prvič v DM-u kupila one EKO plenice (user posted image ) od Alane al kako že. Me malo zanima kakšne so. Stanejo pa 7,40 EUR 42 komadov. Z onimi Pampers premium care (novimi, belimi) pa nisem zadovoljna, mogoče zaradi tega ker so iz Spara in so poljske. V Mullerju jih namreč nimajo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
24.1.2011 15:10:56   
KOKICA32

a mu številka 56 več ni prav. Al pa enih 68? Ker to so jih imeli kar nekaj user posted image

user posted image user posted image user posted image Joj, kje je že to. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
24.1.2011 16:48:58   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image Joj, kje je že to. user posted image user posted image user posted image

Ja, kje??? Pri nas!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
24.1.2011 16:50:38   
ema tiara
hej,tasa,kaj je bilo...nimam časa prebirat objav na fb,pa me firbec matrauser posted image drugače pa...gužva,prehladi...pogrešam pomlad

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
24.1.2011 16:54:04   
Tulipan12

user posted image

Kaj pa na terenu naredite? A takrat pa uporabljate vlažilne robčke?

Jaz sem danes prvič v DM-u kupila one EKO plenice (user posted image ) od Alane al kako že. Me malo zanima kakšne so. Stanejo pa 7,40 EUR 42 komadov. Z onimi Pampers premium care (novimi, belimi) pa nisem zadovoljna, mogoče zaradi tega ker so iz Spara in so poljske. V Mullerju jih namreč nimajo.

Hvala, Tasa! Bom probala te!

Na terenu pa vlažilne robčke uporabim, ja, ampak res samo na terenu, ker Lia vedno dobi rdečo ritko po njih. Se mi je parkrat zgodilo, da sem pozabila te bombažne nabavit, pa sem morala z vlažilnimi, ki jih imam res vedno na zalogi, ker jih tak malo uporabljam in sem je vedno dobila rdečo rito. Ah, tota dva moja, sta taka občutljivčka.user posted image

Jaz še nisem probala teh eko plenic, ne vem, nekak se ne spravim k stvari. Pampers PremiumCare pa so mi bile za Lio za poleti, ko je full vroče, super, ker so full tanke, pri Luki pa so katastrofa, vse mi je premočilo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?