Klaraklara30
|
Tako, moje poročilo z morfologije: Videli smo nogice, rokice, želodček, ledvice, srce bije tako kot mora, zmerila je obseg glave in trebuščka...vse je super in tako, kot mora biti. Ful si je vzela časa, da je vse pregledala, srce je ful dolgo opazovala, da me je že malo skrbelo, da ni kaj narobe. Pa ni. Vse super, vse fajn. Edino obrazeka nam ni hotel pokazati , sramežljivček mali. Ga je tresla, ampak ga ni nič motilo. Je rekla, da bomo enkrat drugič še to pogledali. No, upam, da ne bo pozabila. Za spol nisva vprašala. Čeprav me je matralo, da bi, pa sem se premagala. Bomo že zdržali še teh par mesecev, ne? Še kile: preveč, preveč!!!! Od prejšnjega pregleda sem se zredila 6kg! Vse skupaj 7,5kg. Sicer mi nihče ni nič rekel, ampak vem, da se moram začet pazit, če ne bo po porodu kriza. pika21 Dobrodošla! absolventka2 Držim pesti, da se bo vse uredilo. Pa za tvojega malega. vesna_b za bundo. Danes je bilo spet fuuuul mrzlo in zgleda, da jo boš še nekaj časa rabila. No, meni je pa odpadel gumb na jakni. Tako kot si napisala ti, stojim že še lahko v njem, samo ko se usedem, je pa . In tako mi je tudi gumb odpadel. Spomin tudi mene zapušča. To me kar precej moti, ker se včasih ne morem spomnit kakšnega imena, ali pa besede in potem izpadem res kot neka zlata ribica z 4 sekundami spomina. No, sej, tudi sedaj sem pozabila, kaj sem še misla pokomentirat. Pa saj bo dovolj, da ne bo preveč za brat. Lepo spite!
|