|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
24.1.2011 16:58:12   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz sem zadnjič dobila le s kratkimi rokavi.

Ja, saj kratkih rokavov so imeli. Samo kaj te vem, nisem ji pol nič kupla, no tašča ji ni user posted image

O, super, kar poročajta, kje jih bosta našli, ker jaz nimam časa po trgovinah hodit!user posted image
Sem pa ji nazadnje v Zari nabavila in so kar fajni, ker Zara ima meni full lepe stvari, a me včasih kvaliteta tak razočara, da je joj! No, bodiji so ok. Je pa tudi kar težko številko najt, se mi zdi, da imamo vse mame s tem probleme, ker ne vem, kak trgovci razmišljajo, da so pa že tako veliki, da niso več za bodijeuser posted image user posted image user posted image  Aja, pa, Leclerc ima tudi včasih kaj na zalogi...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
24.1.2011 16:59:47   
Tulipan12
Spet sem prva!user posted image  Pa saj nisem tak čist sama čvekala na dveh stranehuser posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
24.1.2011 17:08:57   
Tulipan12
Kaj za vzdrževane člane je potrebno vsako leto dat novo vlogo al kak?

Neposredna povezava do sporočila: 4203
24.1.2011 20:54:37   
PERSIDA
Čer evo malo osame.Ne bom klicala vraga ,ker bo hitro hrupno ratalo.
V glavnem mi smo še skoz nahodni.Tak ,da sploh nevem več kako zgleda moja postelja v spalnici ,ker krokam noči z otrokoma na sedežni.Smrkavca se bunita ,če ju hočem dat v posteljo v spalnici.V glavnem najprej tri dni z enim zaradi smrkanja in neprehodnih nosnic.Potem z drugim en dan ,kasneje izmenično ,pa z enim ,pa drugim. Selim se ,pa zato ,ker jokata in jokata ,pa ,da ne budita en drugega pač vandramo.Tomaž me nenormalno rabi ,ker ga nikakor ne morem potolažit v postelji tako,da samo sedežna velja.Sedaj je smrkanje bolje sedaj ju,pa kašelj budi.Potem ko bo vse za nami,pa verjetno spet kaka driska v glavnem men se že rola .

Rabita me fuuuul sploh sedaj ko sta bolana.Ko me ni me Anže išče po hiši in si odpira vrata ,da bi našel mamico.Ludo v glavnem.

Sta ,pa risarska umetnika ratala.Po novem gledamo mojster miha.Če muzika utiša se že bunita ,da še več.Samo ,da ne bo pomote se v igralnici igrata ,pa ko čujeta zaključni takt prideta v dnevno in protestirata zakaj ni več risanke.In vedno znova in znova mami ponavlja saj bo še ena.

Tak ,da s predlogi kake risanke naj nabaim ,da ne bo samo ena muzika?

Malo prej zaspala en na sedežni en ,pa na rokah v desetih minutah.Jaz ,pa že meglo vidim tak,da samo še atija pokličem pa vija maj bed.Upam vsaj da za kakšno uro.

tulipan - kolko čevljev sem tam kupila sem bila z njimi zadovoljna.

bodyi- pa v šparu od sparkya tudi niso slabi ,pa imajo jih nekaj po tri za 8e pa nekaj.Ni ravno barv za celo paleto je pa.Pa v leclerku tak kot je tulipan rekla.

Neposredna povezava do sporočila: 4204
24.1.2011 20:57:59   
PERSIDA

Ja, saj kratkih rokavov so imeli. Samo kaj te vem, nisem ji pol nič kupla, no tašča ji ni user posted image

[/quot

Spodaj oblečete mikico ,pa problem rešenuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
24.1.2011 20:59:26   
PERSIDA
ematiara - imaš rdeč karton pri meniuser posted image ,samo bereš user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
24.1.2011 21:18:26   
Najaa
Tulipan, kaj naj ti rečem glede plesnih... Tija ima prst poškodovan. Namreč kake tri dni nazaj sem ji stopila na njega, ko je ležala na tleh. In vsak dan je bil bolj debel in vijoličast. Tak da je šla danes na pregled in se gnoj nabira za nohtom tak da je dobila AB kremo. Spet!user posted image To naše dete ima res "srečo" s temi svojimi rokami. Zdej pa ne vem, a naj jo peljem jutri na plesne al ne? Kaj ti praviš s svojega profesionalnega vidika?user posted image

Kar se tiče krpic, punce, če mislite toto krpice, se jih fuuul splača v leclercu kupovat. 100kom je 2 evra.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4207
24.1.2011 21:19:54   
ema tiara
veš persida,imamo zdravje isto kot vi,samo da jih je 5,trije non stop,dve flikata ko so trije zdravi...moj pa je kot dete,vsak virus skasirauser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
24.1.2011 21:20:12   
ema tiara
saj bo pomlad...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
24.1.2011 21:23:20   
Najaa

Sem danes z taščo bila v C&A, pa sploh bodyev nimajo user posted image Lija se mi je tak potegnila, da imam samo neko malenkost bodyev.

Spet reklama za leclerc.user posted image Resno, zadnjič sem dobila 5komadov v kopletu za 12 evrov in so fuuul lepi in kvalitetni, res. Moraš pa vzet za 3 leta, vsaj Nika ki ima zdej tam 86-92 so ji prav za 3 leta.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
24.1.2011 21:26:40   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ja. Jaz tudi še nisem, moram v redo ko so uradne ure.

Neposredna povezava do sporočila: 4211
24.1.2011 21:33:56   
Najaa
Kaj se pri nas dogaja, sem že napisala. Tisto s prstom mislim. Naj gre vse skup nekam.user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
24.1.2011 21:49:54   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kaj se pri nas dogaja, sem že napisala. Tisto s prstom mislim. Naj gre vse skup nekam.user posted image  

Big hag.
Končno zakaj bi se samo pri nas kaj dogajalouser posted image .Kaj bi se pol menle kak rože cvetijo :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
24.1.2011 22:52:03   
KOKICA32

Tulipanček, te uporabljam že od vsega začetka:

user posted image
stanejo 0,99€ in jih je 40 komadov. So iz 100% bombaža,mehke,...
Imajo podobne v DMu samo kaj te vem, nena se mi tak dopadejo?!

Kaj pa na terenu naredite? A takrat pa uporabljate vlažilne robčke?

Jaz sem danes prvič v DM-u kupila one EKO plenice (user posted image ) od Alane al kako že. Me malo zanima kakšne so. Stanejo pa 7,40 EUR 42 komadov. Z onimi Pampers premium care (novimi, belimi) pa nisem zadovoljna, mogoče zaradi tega ker so iz Spara in so poljske. V Mullerju jih namreč nimajo.

Hvala, Tasa! Bom probala te!

Na terenu pa vlažilne robčke uporabim, ja, ampak res samo na terenu, ker Lia vedno dobi rdečo ritko po njih. Se mi je parkrat zgodilo, da sem pozabila te bombažne nabavit, pa sem morala z vlažilnimi, ki jih imam res vedno na zalogi, ker jih tak malo uporabljam in sem je vedno dobila rdečo rito. Ah, tota dva moja, sta taka občutljivčka.user posted image

Jaz še nisem probala teh eko plenic, ne vem, nekak se ne spravim k stvari. Pampers PremiumCare pa so mi bile za Lio za poleti, ko je full vroče, super, ker so full tanke, pri Luki pa so katastrofa, vse mi je premočilo.

A ni to bolj nova zadeva? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4214
24.1.2011 22:55:38   
KOKICA32
Čer!user posted image

Sem ravno končala z delom za službo, dragi pa je tudi še v pisarni. Upam, da kmalu pride, da me malo pogreje, ker me zebe.

user posted image user posted image user posted image za Tijin prstek. Če lahko povem svoje mnenje bi jaz na tvojem mestu ŠLA na plesne vaje, pa če ji zaradi prstka ne bo šlo, pa lahko samo s klopi opazuje. user posted image

Persida za bavca pa tudi user posted image user posted image user posted image in da boste čimprej lahko spali v svojim posteljah. user posted image

Ema Tiara
hello!!! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
24.1.2011 22:56:28   
KOKICA32

Kaj to mislite ono po kom bo otrok zavarovan čez leto?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
24.1.2011 22:57:00   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

saj bo pomlad...

Upam, da res kmalu...in tako bodo virusi šli malo na off!

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
25.1.2011 7:50:34   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Ušššš me zebe....čez dravski most me je sedaj pošteno zazeblo.user posted image Sem opazovala labode in račke, ki plavajo po reki in se zdi kot da uživajo na tej hladni površini.

Danes bom bolj malo v pisarni, vsaj dopoldan me ne bo, tak, da naj se ena druga opogumi in nas spravlja na 1. stran. user posted image

Spali smo super duper, zjutraj sem morala V. buditi. Imam srečo, da se ne joče, če ga zbudim. Je kar nasmejan in takoj za akcijo. Komaj ga oblečem in že hoče jesti "kuto" (skuto). user posted image Potem pa se mami smeji, ko mora avto sčistiti, ker avto "zebe" rečeva...(je slana na oknih avta).

Danes imava v vrtcu telovadbo in že komaj čakam, da se spet malo razmigava. user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 25.1.2011 7:51:28 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
25.1.2011 8:45:10   
Najaa

Kaj to mislite ono po kom bo otrok zavarovan čez leto?

Ne zavarovan, ampak davek... olajšava za otroka.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
25.1.2011 8:46:18   
Najaa
KOKICA ja,. sej jo bom peljala. Sej pa ni hujšega, mora pa imet povito zarad kreme.
Nika pa zjutri ko stopim v sobo, v 3/4 primerih takoj skoči na noge in je pripravljena za novi dan, včasih pa jo je celo treba budit. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
25.1.2011 11:03:34   
PERSIDA
Kokica kaj pri nextu so cene napisane v evrih ali funtih?
Če so v funtih kaka je razlika med njima?Da znam primerjat cene.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
25.1.2011 14:12:07   
tasa_m

Sem danes z taščo bila v C&A, pa sploh bodyev nimajo user posted image Lija se mi je tak potegnila, da imam samo neko malenkost bodyev.

Spet reklama za leclerc.user posted image Resno, zadnjič sem dobila 5komadov v kopletu za 12 evrov in so fuuul lepi in kvalitetni, res. Moraš pa vzet za 3 leta, vsaj Nika ki ima zdej tam 86-92 so ji prav za 3 leta.

OKEEEEEJ, bi rekla Lija pa e bi tak zavlekla user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
25.1.2011 14:16:37   
tasa_m

Kaj pa na terenu naredite? A takrat pa uporabljate vlažilne robčke?

Jaz sem danes prvič v DM-u kupila one EKO plenice (user posted image ) od Alane al kako že. Me malo zanima kakšne so. Stanejo pa 7,40 EUR 42 komadov. Z onimi Pampers premium care (novimi, belimi) pa nisem zadovoljna, mogoče zaradi tega ker so iz Spara in so poljske. V Mullerju jih namreč nimajo.

Na terenu se frajerišim z vlažilnimi robčki user posted image user posted image
Jaz sem že imela tiste EKO plenice, pa kaj te vem. Niso mi bile okej. Zadnje čase sem spet pr Lumi, Hofer in Pampers user posted image user posted image Vzamem vse kar dobimo user posted image . Sem že tašči rekla da rabimo plenice, Sari tud da jih rabimo tak da... vsaj en strošek bomo malo zmanjšali. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
25.1.2011 14:17:47   
tasa_m

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
25.1.2011 14:17:49   
tasa_m

aha....ker jaz sem takrat iskala z dolgimi rokavi.

user posted image user posted image user posted image
a mu številka 56 več ni prav. Al pa enih 68? Ker to so jih imeli kar nekaj user posted image

user posted image user posted image user posted image Joj, kje je že to. user posted image user posted image user posted image

Ja, kje??? Pri nas!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?