mamipikapoka
|
uh, kako sem jaz fajn Glede na že znano dejstvo, kako sem razočarana z našim prvim vozičkom, sem se lotila mini akcije in povprašujem mamice, ki že nekaj časa uporabljajo določene vozičke. Sedaj sem dobila tale odgovor o vozičku Lux4kids Za vozicek mam tako + kot - . Na zacetku sem bila zelo zadovoljna, ker je kosara za dojencka dovolj velika, ko je bil star 4 mesece sem ga pa dala v sportni del. Tu mam pa nekaj pripomb. Sportni del se montira zelo nizko, tako da je spodnja kosara skoraj za okras, saj ne mores spravit not niti mleka, ker je preozka luknja. Ne me narobe zastopit, odlagalni prostor je dovolj velik ko je gor kosara, ko je pa gor sportni del, je pa ta tako nizko da nic ne gre not spravit!! Zlozen je v 3 sekundah, saj samo potegnes rocko pa potisnes vozicek naprej, pa se pol sam zlozi, sestavi se pa z enim potegom, hitro in enostavno. Imam karavana, pa mi vozicek zasede 3/4 prtlaznika, po sirini ga komaj spravim not, saj je streha sportnega dela v napoto. Kolesa sem vzela napihljiva, s tem ni tezav, se pelje zelo potiho. Stabilen je zelo. Je res da je poceni, pa da dobis zraven toliko opreme, js bi drugic raje sla v zivo si ogledat vozicke, najprej bi pogledala iz kaksnega materiala so, saj je ta iz poliestra, posledicno otrok svica, se posebej v jajcki, zato sem mu mogla dajat spod plenicke, pa je se vseeno bil cel moker, saj je bilo poleti vroce. Pol bi pa se vsakega potezkala, saj je ta vozicek se kar tezek! Pa v dolzino je po mojem mnenju se kar dolg. Vsec mi je zlaganje vozicka pa da se tiho pelje, to je pa tut vse. Sem zelo razocarana!! Pa kr vse se neki trga ta material, prevleke za kosaro in za sportni del sem ze 4x sivala, dezna prevleka se je tut ze natrgala. Js ne priporocam nakupa, raje dam 100 eur zraven pa dobim kaj boljsega! Predvsem me moti to, ko pridem v trgovino, pol moram pa nosit vrecko v roki! Verjetno bom kupila zdaj za poletje neke vrste marelo, ker je ta prevelik pa pretezek, sem se ga ze navelicala dajat v avto pa vn! :) Vozicek je tudi lepo vodljiv, vozen je po vsakem terenu, to je se ena prednost velikih koles. To je moje mnenje. Pa še ena kratka debata o Baby Boomu - da potrdim mojo izkušnjo : lohk ti pa svoje izkušnje povem, da sem imela baby boom trikolesnika, pa ni bil okej sem ga prodala, ko smo prestavili na športni del, kar je blo kr zgodaj, ker je košara dokaj mala, športni del pa ful ni bil funkcionalen oz. je imel veliko pomanjkljivosti (zame vsaj ). Sem slišala, da je letnik 2010 izboljšan, na tega se ne spoznam, ker sem ga kupila na začetku leta, novi pa so prišli ven šele julija, tako da če boš gledala, moraš tud mesec izdelave pogledat, če hočeš boljšega ) Tolk o mojih izkušnjah, kaj več ti bojo ostale povedale.... Sem pa naredila cel "doktorat" o vozičkih, tako da mogoče tud lahko odgovorim na kako vprašanje Aja, pa fuuuuuuuul smo meli probleme s sprednjim kolesom, menda se to dogaja pri večini trikolesnikov ČISTO RAZLIČNIH FIRM (od cenejših do najdražjih... Tako, to so informacije iz prve roke, odločite pa se same. Jaz iz tega sklepam, da se vseeno solača dati malenkost več in potem veš kaj dobiš. So pa tudi izjeme in jaz iščem takšno izjemo
< Sporočilo je popravil mamipikapoka -- 25.1.2011 8:59:36 >