|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
22.1.2011 13:37:05   
bačko
Mini ti hodiš na Pag? A si mogoče kdaj šla do kampa Šimuni?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
22.1.2011 13:38:08   
bačko
Mini lepe slikice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Meni so Čatežke zakon.Mi gremo vsako leto za ene 3 dni.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
22.1.2011 13:45:57   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mini ti hodiš na Pag? A si mogoče kdaj šla do kampa Šimuni?

seveda..no bila sem bolj v marini, da bi prou kampirala ne..zgleda zelo lepo in tudi veliko dreves oz sence zgleda..
sva pa lansko leto tam nabirala žajbelj če ti to kej pomagauser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
22.1.2011 20:26:46   
tecka
Mini, tudi jaz mislim, da si ti za svojo starost dosegla že veliko. Ostalo boš pa še, je še vse življenje pred tabo. Na tvojem mestu pa bi bila meni najpomembnejša diploma.

Prineska, evo user posted image user posted image user posted image user posted image za službo. Tako si aktivna, pa ne rata in ne ratauser posted image

Z 10ko sva bili danes v igralnici Mothercare in na poti domov sem se še malo ustavila v trgovini. Videla sem, da imajo še nekaj kosov ogromnih toplih enodelnih pižamic. Pa ravno 10ka jih išče, kajneuser posted image . Za povrh sva se pa še srečali ob odhodu in 10ka, oprosti, sem se preveč ukvarjala s Srečkom, da bi se spomnila še na pižamice.  No, malo manj zanimiva je cena. 20 eur z že upoštevanim popustom.

Je bil pa tale izletek v Lj kar dobra izbira. Pri nas je namreč tako pihal veter, da kljub sončnemu vremenu ne bi šli nič ven. Niti popoldne se ni umirilo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
23.1.2011 14:24:31   
mini86
mogoče vam kej prav pride..

http://ustvarjalnica.blogspot.com/search/label/ustvarjalne%20ideje

najina nasledna misija so štampiljke iz krompirja..komaj čakamuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
23.1.2011 19:40:42   
lino
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: vitae

V ponedeljek sem imela abrazijo, nekako tako kot je že zapisala Mk8. Zjutraj sem bila sprejeta, naredili so mi kontrolni UZ, ki me ni več prizadel, saj si nisem pustila nič upanja, nato sem pa čakala. Hvaležna sem jim, da so me dali na oddelek, kje sva bili le 2 v sobi in še soseda ni bila klepetulja. Na dnevni kliniki je bila soba natlačena in tam bi težko preživela. Do operacije, ki sem jo imela okoli 11.30 sem se držala, šele ko so me peljali proti operacijski sem komaj zadrževala solze. Po operaciji sem se hitro zbudila, brez bolečin in po 2 urah brez krvavenja. Ob 17h sta me moja sončka prišla iskat in ko me je J zagledal je zavpil MAMA in del hudega je bilo za mano. Bila sem namreč z njima, ki me imata najrajši na celem svetu.
Doma sva se z M zvečer pogovarjala, se prejokala in zaključila zgodbo. Držim se presenetljivo v redu, ker sem sprejela in našla nove kratkoročne izzive. Sigurno se bom še spomnila, a sem se odločila, da me je življenje prevelikokrat obdarilo, da bi se sedaj prepustila pesimizmu.

In včeraj sem živela! Živela!

Srček bo sigurno še bolel, a hkrati tudi pel ob vseh J podvigih. In teh je iz dneva v dan več. Kakor je svet krut, je tudi lep!

vitae - tako mi je hudo zate, po pravici povedano me je kar vrglo, ko sem prebrala kaj preživljate user posted image user posted image user posted image  . Sploh nimam besed in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image . Popolnoma krivično je, da se to sploh lahko zgodi in vem, da je zelo slaba tolažba, vendar sem tudi jaz mnenja, da naravi vedno naredi prav. V srcu jočem z vami.
Ko ti je najbolj hudo se spomni, da imaš super M in sončka J in hitro objemi oba in ti bo vsaj malo lažje.

Vitae, drži se, mi je zelo hudo zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
23.1.2011 19:51:51   
lino
Janci, ČESTITKE ZA Evouser posted image user posted image , lepo cartanje!!! pa seveda gredo čestitke tudi veeeeliiikemu bratcu in atijuuser posted image

Moram priznati, da vas nisem prebrala vse za nazaj in upam, da ni zamere, ker res ne utegnem...no malo sem se vam pa le oglasilauser posted image
V teh dneh po novem letu sem predvsem veliiiko delala in tako nisem utegnila nič drugega, malo ša cartanja doma...no v tem tednu mi je še računalnik odpovedal (sem kr novega kupila, ker brez prenosnika si sploh več ne predstavljam življenjauser posted image ) in mi je tako dragi kreditiral nov računalnik (ga je on kupil in mu bom jst pač po zmožnostih vračala)...pa dobila sem nove bulerje user posted image  (sem si jih kupila-hehe, dobra stran nadur, maaaaalo več €) Sicer pa sem se fiksno odločila, da nadaljujem šolanje, menda mi lahko celo firma sofinancira-hope souser posted image
Maksi je sonček balonček...moja mala čebelica je takooo pridna, skoz nekaj pospravlja in pomiva po tleh...pa tak mali cartli je, sedaj je bil presrečen, ker sem bila po 3 tednioh za vikend doma...jst pa srečna z njimuser posted image  Kaj še...zdravje, mi kr skoz kašljamo, sploh ne pride ven, smo cepljenje že 3x prestavili in mislim, da ga bomo še 1x, ker ga imamo drug ponedeljek, sploh ne vem več, kk se kašlja znebit???
Nč, dost za danes, se še kej oglasim v prihodnje...pa lepo bodite user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
24.1.2011 7:44:52   
tecka
Uau, kakšna gneča tu na forumu. Komaj pridem do besedeuser posted image
Očitno se vse držite pravila, da ste tiho, če nimate kaj pametnega povedati. Razen meneuser posted image

No, jaz sem danes v službi, že čisto naspidirana, ker sem že navsezgodaj dobila novo zadolžitev. Upam, da se bo izkazalo, da je prijetna.

Včeraj pa smo se uspeli celo malo sankati. Ene pol urce, potem je imel Srečko pa preveč ledene roke, da bi bili še zunaj. Škoda. Imamo čisto malo snega, ampak je bilo fino - se ni udiralo, tla so pa zmrznjena, tako da je letelo.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
24.1.2011 7:45:16   
tecka
Jaz pa pogrešam Bjondi. A mogoče šiva pustne kostumeuser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
24.1.2011 8:14:26   
bačko
Jutro!
Kako paše ko sta obe v vrtcu.user posted image user posted image user posted image user posted image Tiša je in mir.user posted image Ja jaz tudi Bjondi pogrešam.Zdaj ko imam kosz smajlije je pa ni gor.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
24.1.2011 8:19:24   
dreamhorse
Jutro punce.... spet sem tukaj... v službi, grozno razpoložena. Šefica je spet bojno nastrojena name, pa ji nisem nič naredila.
ZA mano je grozen vikend, z dragim sva se skregala tako, da je skoraj popakiral in šel, ... sva hb vse rešila.

Mini, res sem se morala nasmejat tvojemu postu, pa brez zamere. Konjem se ne menjujejo kopita, pač pa podkve. Kopita imajo že od rojstva, podkve pa naštima kovač. user posted image

Bile ste pridne, ste dosti napisale... Meni se pa sedaj prav ne da... se bom kasneje posvetila vašim postom in kaj pokomentirala,....

Lep dan punce... pri nas čisto na drobno naletava sneg in tudi belo je že lepo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
24.1.2011 8:27:29   
bačko
DH lepo da ste z dragijem potem tudi pobotala.Upam da si uredu!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
24.1.2011 8:38:31   
dreamhorse

Pižamice sem jaz na Nextu naročila.user posted image

Kako pa plačuješ preko nexta? Se da s paypall om?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
24.1.2011 8:42:45   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Janci F, kako lepa porodna zgodba! Skorajda filmska. Še očka je počakala da je prišel, potem pa hitro ven. Če bi počakala do roka, bi imela čez 4 kg!! Sklepam da sta tudi vidva z možem velike rasti?

Po pravici povedano sem sedaj zelo vesela, da se je rodila prekmalu, ker drugače bi imela v torek rok in bi me sedaj verjetno že vse zvijalo.
Jaz sem velika 172 in mož 183 cm, nisva ravno velika, pa tudi majhna ne.user posted image

Sploh nočem razmišljat kakšna bi bila naša frajla, če bi počakala še 10 dni ali celo več, že tako me je vse noro tiščalo.

Ti popolnoma verjamem. Jaz sem Žano rodila 9 dni pred rokom, pa je imela skoraj 4 kg in 53 cm. Vse me je tiščalo, bolelo, trebuh je tiščal dol, da sem si ga že dobesedno okrog nosila. Je fino a ne, ko tako pridno pančajo... Neprecenljivo, da se lahko naspimo.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
24.1.2011 8:44:31   
dreamhorse

DH lepo da ste z dragijem potem tudi pobotala.Upam da si uredu!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Bačko, zdaj je vse v redu,.. pri nama je tako... nikoli se ne kregama, ko pa se, pa poči... in vedno je problem v tem, da si moj neke stvari razlaga po svoje, in mi ne pusti, da bi mu povedala kako in kaj. Potem pa se pomeniva in je vse ok...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
24.1.2011 8:44:55   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Pižamice sem jaz na Nextu naročila.user posted image

Kako pa plačuješ preko nexta? Se da s paypall om?

Z Mastercardom.Samo sem ravno včeraj gledela za sosedo če imjo pižamice pa jih nimajo.Lahko pa pogledaš v Mothercarju.

Neposredna povezava do sporočila: 4166
24.1.2011 8:55:31   
dreamhorse
Mothercare? Ne poznam... obstaja tudi spletna varianta? Trgovina je verjetno v lj, do tja pa imam malo daleč..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
24.1.2011 9:29:23   
bačko
Ne spletne variante ni! Je pa trgovina v Lj.Če bom jaz ta teden šla a pogledam še zate?Koliko velikost pa rabiš?

Neposredna povezava do sporočila: 4168
24.1.2011 9:33:23   
dreamhorse
Vsaj 92, pa v celem, tudi s stopalci...Se priporočam

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
24.1.2011 9:35:52   
tecka
pri next imajo pižamice v celem samo za fantke, pa še to samo tale model:
http://www.nextdirect.com/si/en/shopping/boys/nightwear/4/3

Vsaj enkrat so fantje v prednostiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4170
24.1.2011 9:36:32   
tecka

Mothercare? Ne poznam... obstaja tudi spletna varianta? Trgovina je verjetno v lj, do tja pa imam malo daleč..

Verjemi...bi ugtovila, da so ob 50% znižanju cene ravno normalneuser posted image
Kaj pa ti misliš o mothercare cenah, bačko? Se mi zdi, da kar dosti tam kupuješ.

< Sporočilo je popravil tecka -- 24.1.2011 9:37:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 4171
24.1.2011 9:39:28   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Verjemi...bi ugtovila, da so ob 50% znižanju cene ravno normalne
Kaj pa ti misliš o mothercare cenah, bačko? Se mi zdi, da kar dosti tam kupuješ.

Ceno so res malo zasoljene.Jaz grem tja bolj poredko.Do zdaj sem kupila bodije pa pižamice in spodnje dele trenirk za obe.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
24.1.2011 9:44:07   
dreamhorse
Ok, če so cene strašne, potem se več ne priporočam..user posted image . Koliko je potem cena za pijamico?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
24.1.2011 10:15:08   
vitae
Pižamice - mi že kar nekaj časa prakticiramo 2-delne pižame in se nam super obnesejo. Naš mali ni prenesel pižamice s s topalci (zaprtimi nogicami), raje vidi da se stopalo lufta. Je pa res, da je v vreči in glede tega, še nikoli ni kompliciral.
Nam gre pa tudi uspavanje vedno bolje od rok, sedaj zaspi v svoji posteljici, sem sicer še ob njej, a 5-10 min in je mir.

Mini - WB. Po slikicah sodeč ste uživali in prav je tako. Glede let se tudi ne sekiraj, ker niso merilo. Važno, da si v duši zadovoljna in srečna. Jaz se ravno v teh trenutkih pogosto opazim, kako opazujem in občudujem svoja dva fanta, in to je tisto, kar zapolni moje srce. Saj bo še vse!
Usoda in življenje nam tke svojo pot in vedno se najdejo kakšne ovire. Poglej mene - pri 23-ih dve diplomi v žepu, pri 24-ih služba, pri 25-ih služba za nedoločen čas (ista), poroka in gradnja hiše, pri 26-ih v hiši, a pri otroku le ni šlo s tako potjo. Šele ob 5 obletnici poroke naju je razveselil J. Je že bilo tako namenjeno!

DH - user posted image , da sta na koncu le našla skupni jezik in se pobotala. Vsako razmerje ima tudi slabe dneve, a umetnost je le-te prebroditi s pogovorom in neko mero razuma!

Bačko - pa kaj je z vašim zdravjem? Pošiljam user posted image user posted image , da bi bili vsaj 1 mesec vsi zdravi!

JanciF - Super, da uživate. Ob priliki (ko mala Eva zraste) se najavimo na obisk! Še lepše pa, da je Tom sestrico sprejel z navdušenjem. Lepo se cartajte!!!

Jaz sem pa ravno zamesila PZ žemljice. Poročam, kaj bo nastalo.

Je pa HB počutje veliko boljše. Zgleda, da so AB prijeli. Računam, da se še ta teden vrnem v službo, ker pogrešam mulce :)

Neposredna povezava do sporočila: 4174
24.1.2011 10:16:47   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Mini, tudi jaz mislim, da si ti za svojo starost dosegla že veliko. Ostalo boš pa še, je še vse življenje pred tabo. Na tvojem mestu pa bi bila meni najpomembnejša diploma.

Prineska, evo user posted image user posted image user posted image user posted image za službo. Tako si aktivna, pa ne rata in ne ratauser posted image

Pod to se pa le PODPIŠEM!!!

Tečka - drugi teden kakšen kofi?

Bjondi - kje se pa ti skrivaš?

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
BLOG: Spomini na božič nekoč
Oblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?