|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
21.1.2011 11:42:16   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

spanje - je pri nas postalo dokaj problematično. zvečer sicel lepo zaspita, potem se pa zbujata načeloma ob 3h in ob 5h. kar spet ni problem, če takoj zaspita nazaj, vendar se žal velikokrat zgodi, da sta budni od 3-5h

Kdaj pa vstajata zjutraj in koliko spita čez dan, in kdaj gresta spat?
Ne vem povedat kaj naredit, ker jaz z Žano, kar se tiče spanja nisem nikoli imela težav. Trkam na les...

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
21.1.2011 11:43:39   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

DH, Žana je res prava lepotička, pa laske ima tudi zelo dolge. Naš Srečko bo bolj redkih las, tako kot vsi v obeh familijah, pa niti poštar ni preveč košat.

Najbolj je zanimiva, ko hoče vse špangice, ki jih premore imet v laseh, potem pa pravi, da se gre edat... (gledat v ogledalo) in potem se sama sebi smeji...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
21.1.2011 11:48:19   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: vitae

Smo se pa za poleti odločili, da bomo šli za 10 dni na morje, pa potem še kakšen vikend ali dva, medtem ko bomo nekaj dni (4-5) dopusta namenili spoznavanju Sloveniji. To sva se odločila lani, ko sva ugotovila, da zelo veliko lepih koncev ne poznava in sva se odločila, da vsako leto pade en konec Slovenije v obliki aktivnega dopusta.

A imate kaj predlogov?

Mi se tudi odločamo, kam bi šli letos na dopust, pa nimam ideje... Moj bi rad v neko robinzonsko naselje v Pakoštane, kjer ni v hišicah ne elektrike, ne vode, ne wcja in ne tušev... user posted image user posted image  Pa me sploh ne gane...
Ko grem na dopust, hočem bit komot, ne pa da bom ponoči, ko se bo mala zbudila v temi iskala, kje je?

Me pa sicer vleče nekam v toplejše kraje... Morda pa sploh ne na morje, ...

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
21.1.2011 12:03:39   
10ka
tecka - lahko pridemo tudi prej, recimo ob 9.15. odvisno je sicer, kako bomo spali ponoči. lahk ti pošljem tel št na ZS in se zjutraj prek SMS-ja uskladimo

DH - vstajata med 7 in 8 uro, odvisno kdo jih pelje v vrtec. problem ponoči je, ker spita v isti sobi in če se zbudi ena, velikokrat nehote zbudi tudi drugo. in potem težko zaspita nazaj (jaz pa tudiuser posted image )

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
21.1.2011 12:14:58   
dreamhorse

tecka - lahko pridemo tudi prej, recimo ob 9.15. odvisno je sicer, kako bomo spali ponoči. lahk ti pošljem tel št na ZS in se zjutraj prek SMS-ja uskladimo

DH - vstajata med 7 in 8 uro, odvisno kdo jih pelje v vrtec. problem ponoči je, ker spita v isti sobi in če se zbudi ena, velikokrat nehote zbudi tudi drugo. in potem težko zaspita nazaj (jaz pa tudiuser posted image )

Saj bo minilo... je obdobje verjetno takšno.. pa tudi ko bo lepše vreme, bodo več zunaj, se bodo bolj utrudili in bolj sladko spali...
Si ne znam predstavljat, ker itak zaspi ob 19 30 kot top, spi celo noč in zjutraj, ko jo zbudim pravi, mami, pat....

Morem vam povedat, kak sem se ji včeraj morala presmejat. Teklo ji je iz noseka in sva se šle priklopit na sesalec. Najprej ni pustila, pa sem malo prijela roke in glavo pa je šlo. Potem pa je videla tisti šmrkeljček, ki ga je premetavalo po cevki od aspiratorja in se je tako smejala in si tiščala tisto v nos, da sem jaz pokala od smeha zraven. Skos mi je pa govorila lej, mami lej....

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
21.1.2011 13:51:17   
tecka

Evo, 10ka, sem ti poslala na zs mojo mobi številko. Če pa ne boš prišla, pa sporoči. Mi je fino, da se imava s Srečkom kam dat, samo vožnje do Lj je pa tudi kar.
Aja, pa ko sem jaz prvič bila v tej igralnici, me je motilo, da za Srečkota nisem imela copat (se je treba sezut). Saj gre tudi bos, ampak drsi.

Glede spanja - meni je pa čisto jasno glede Srečkota. Ko je v vrtcu, se v opoldanskem spanju ne naspi. Ob vikendih/boleznih(itak)/dopustu doma spi 3h, 3h in pol, v vrtcu max 2,5 h. In je zvečer ob 18h, 18.30 tako tečen, da samo še joka, niti v naročju mu ni za sedet in npr. gledat knjige ali telebajske. In gre spat, potem pa tudi zgodaj vstane. Danes denimo 4.15user posted image .

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
21.1.2011 13:53:10   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse
Morem vam povedat, kak sem se ji včeraj morala presmejat. Teklo ji je iz noseka in sva se šle priklopit na sesalec. Najprej ni pustila, pa sem malo prijela roke in glavo pa je šlo. Potem pa je videla tisti šmrkeljček, ki ga je premetavalo po cevki od aspiratorja in se je tako smejala in si tiščala tisto v nos, da sem jaz pokala od smeha zraven. Skos mi je pa govorila lej, mami lej....

No, a sem ti rekla? (moj najljubši stavek pole "boš že videla, ko...")user posted image

Mi pa gremo zadnjič proti stopnicam, Srečka nosi mož, pa pravi Srečko: "pazi padla!"user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4132
21.1.2011 14:52:33   
bačko
Dan!
No jaz sem iz službe.
Mala princeska upam da se kmalu pozdravite.user posted image user posted image user posted image user posted image
DH jaz sem dopoldne delala.user posted image Evo me sedaj.
Vitae midva razmišljava da bomo šli zopet na Pag v mobilno hišico.Sva bila zelo zadovoljna.
Pižamice sem jaz na Nextu naročila.user posted image
Vidim da vaši srčki že veliko govorijo.Lora bolj mal ampak še tistko kar reče je zelo lepo slišati.
No kje pa ste zdaj vse?

Neposredna povezava do sporočila: 4133
21.1.2011 21:09:12   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Vidim da vaši srčki že veliko govorijo.Lora bolj mal ampak še tistko kar reče je zelo lepo slišati.

Pri nas:
sok = kok
luna = lula
user posted image user posted image user posted image
Važno je, da se razumemo.

Je pa Srečko dobil še "zadnji" zobek in ima zdaj prvih 16 zob pod streho. Pa da vidimo, ali bo držala moja teorija, da bo manj zboleval ko ga zobki ne bodo matrali.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
21.1.2011 21:50:00   
vitae
No, dober večer.

Jaz sem pa danes pristala na dvojni dozi antibiotikov - dobila sem ne ene, ampak kar dvoje AB. Bolečine so bile vedno hujše in sem zjutraj vseeno poklicala nazaj in je rekla, da to ni v redu. M je prišel takoj domov in malo čez 11h sva bila v Lj na UZ. HB ni notri nič ustalo, sumijo pa vnetje (od kje, se mi tudi sanja ne), tako da sem dobila še 1 teden bolniške in 2 AB. Pa povrhu pop. še drisko :(. Mah, bo že...

Kaj več pa se mi danes ne da pisati, se javim jutri!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
21.1.2011 22:16:18   
mini86
evo mene bek...

grem lepo komentirat po vrsti pol pa napišem kako fino smo se imeli

tecka-ne glede na to kok si stara si mi všeč..in mislim zelo resno..čeprav pri cunjah loh tud gdaj tvegašsj veš kaj mislim-čevlji pa to
v toplicah pa đabe mi internet če nimam lap topa

zobki-nam manjkajo še spodnje dvojke in trojke..je še zmeraj k zajček

vitae-glavo pokonci je bilo že tako namenjeno..vem da je lažje napisati ampak vseeno ti želim da se čimprej pobereš

janci f-čestitke za evoželim ti čim manj neprespanih noči..js sm že pozabla kaj je to
ob tem naj povem da je moja bivša šefica tudi rodila punčko evo

tecka-pišeš da SPET jokaš..zakaj me ne pokličeš v teh težkih trenutkih..al pa vsaj se kle izpoveš-veš da ti zmeri stojimo ob strani..drugače pa življenje dela čudeže in mogoče ta čudež obišče tudi tebe..

vitae-ko sprašuješ tiste ki so imele splav kako so se spopadle s tem in ali jih je bilo kaj strah..moram priznati da v prvi nosečnosti niti 1x nisem pomislila da bi šlo kaj narobe..še zmeraj imam eno (verjetno zmotno) prepričanje da meni se pa kej takega ne more zgoditi..ampak po vaših zgodbah že zdaj kdaj pomislim kaj če bo šlo takrat kaj narobe..kaj če..

goldy-počen bobnič je lahko posledica prehlada od 5-7 dni nazaj..že če je mela malo zamašen nosek je lahko to to..js upam da preguramo do 3. februarja da se cepimo

princeska-te zelo razumem..js sicer rednega šihta (ŠE) ne iščem in sem tudi nekako odvisna od mojega..sva pa nekako umes-med razumevanjem in nerazumevanjem..sej delam preko šs sam to ni to..ker sem plačana od učinka nikoli ne vem koliko bom dobila..loh je to 450 al pa 70€ kar je razlika..predno sem našla to kar sedaj delam sem poslal 23 prošenj in življenjepisov za šd ampak sem samo od enega dobila odgovor da izmed 650 nisem bila izbrana..kaj bo ko bom iskala redno delo tud pomist nočem..rada bi imela še enega otroka..ampak kako..rada bi prizidek..ampak kako..sj vem da si mislite da nj si pač poiščem boljši šiht samo bi pa rada tud popoldan bla iz marcelom..rada bi preživela z njim kar največ časa..in ko pomisli kaj mi je trenutno bolj pomembno-sin ali denar oz lagodnejše življenje..ja žal sin..sploh ta leta ko me še potrebuje..tega nama noben ne bo mogu vrnt in noben denar tega ne nadomesti..to vam razlagam k vem da me boste ve razumele ker ste same mamice, ker ko mojmu kej v tej smeri rečem me samo gleda..
pa bi verjetno tud men pasalo jt med ljudi-beri službo, da zamenjam okolje pa to..verjetno pišem zato ker, trenutno nimam želje po spremembi okolja, podzavestno pa si morda prav to želim..pa sm tud js nasikana do mojga k pride dam, k dela dva šihta, pa vem da je utrujen pa vse sam si ne morem pomagat..sj probam ga razumet, sam on tud mene ne razume kako mi je..no sej še sama ne vem kako mi je..ne vem, morda se bojim spremembe..služba, drugačna razporeditev časa..sj ne vem zakaj vam to pišem..nisem še nobenmu to povedala..kr čakam da se tole uredi samo od sebe..moj bi rad da nardim diplomo-ok to si želim tudi jaz v tem šolskem letu, pa da si potem najdem redn šiht in da bi potem imela še enega..ampak to se men zdi tako daaaleč..on kr misl da šihti ležijo po cesti in da bom danes nardila diplomo, po jutrišnem pa bom že zaposlana..mah bol da neham k mi bo sam še hujš...

js pa ne maram tortelinov

manna-pr ns je tud sm pa tja grozovit jok k ga ne potolaž nobena stvar..pa tud js po prvi misli za zobke pomislim na trebušček ker se zvija al pa kr trzne pa začne jokat..takrat mu dam js takoj calpol in ponavadi se umiri in potem ni vse skp nč od tega..sm se že navadla

tecka-zakaj mojmu ne prpeleš zamenjat olje..aja a nis enkrat rekla da tud poznaš tega mehanika..

cunce-ma nam rekla da mu kupujem tok za naprej-rečmo za jesen, mu pa kupujem rečmo majčke za poleti-pa sandalčke z lučkami
rečmo od kolegice tamau mu je letos polet noga zrastla za dve št. tako da je čez poletje 3x kupovala poletno obutev
drugače pa zelo nerada kupjem več št. preveliko..oz sploh ne kupujem ker mi je to zelo grdo..isto k pravjo ja mu pa zavihaš..pol pa vidš dojenčka al pa tud večjiga k ma stvari 5x zavihan..baaaa

ja tecka olje 31 morš met..js ga uporabljam za kašelj-7 kapljic na žličko sladkorja, ko me boli dlesen ob unmu modrostemu k gre vn.....res je super

bačko-znano je da lahko otroci dobijo pikice po materini dušici ampak samo prvič..tudi m je dubil in ko sem ga čez nekaj časa namazala jih ni imel več..sem pa 100% da je še čisto ok..
js sem tud navdušena nad justom..

js pa čisto nikoli nobene stvari ne pojem za marcelom..ne vem že od majhnega ne..pa mu drugače okusno pripravim..še jogurta ne pojem če mu ostane...

dh-res imaš princesko
lepi konji..se spomnem da sva z dedijem hodila na hipodrom na ježici-peš ima do tja kake 10 min gledat konje, pa dirke, pa pelu me je gledat kako kovač menja kopita, pa futrala sem konje..no dl od tega nisem prišla..
ja sm pa 1x jahala pa več kokr to da sm sama seb smrdela in da so me drug dan bolele noge oz mednožje se ne spomnem

hobiji-kaj je že torečmo manikura pa ne vem, hodt na pjačke-a je to tud hobidrgač pa predno sem rodila je bil moj hobi spanje..joj kok sem uživala v spanju..pižama in postl-to je zakon
se spomnem k sm mela rečmo predavanja v kranju že ob 7.30..ok dva dni sem že zdržala, pol se mi je pa začel vrtet pa slabo in sem šla med prvim odmorom domov-dam sem pršla ob cca.10h pa me je moj mogu zbudit k je ob 15.10 pršu iz šihtaah ja..kje so tisti časi..tko da sem zdej čist očarana nad sabo s kok mal spanja loh živim

šlogarca-js hodim k tej iz medvod kokr je napisala vitae in kokr že vse veste..js dam velik na to..grem pa zdej v pondelk k njej..

evo sem vse pokomentirala..je blo kr nekaj..niste pa izpolnile mojih pričakovanj da smo na novi temi

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
21.1.2011 22:16:48   
mini86
he he he..we are sorry..nisem se dalauser posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
21.1.2011 22:22:34   
mini86
no kako smo se mel..to je bil teden sončka, smeha, čofotanja, žoganja..skratka veselja..

do srede smo meli prelep sonček, zunaj smo pekli na žaru, se žogali..skratka zelo fino..in polno smeha..

marcel je kr vrisku k je vidu vodo, zelo je užival ko sta se z dragim furala po toboganu..

žal mi je pa mami sporočila v četrtek da je s teto kriza-btw v čet je imela 40 let, pa smo se odločili da pridemo kar danes domov da se uspem še posloviti od nje..itak ne bi blo več tko fino in brezkrbno kot do sedaj..
sem bila pri teti..včeraj je bilo rečeno da ima samo od 6-48 ur življenja..in sedaj...čakamo..se grdo sliši ampak drugega nam ne preostane..je že ćisto na konu in samo še vprašanje časa je kok časa bo zdržala..kar je pa najhujš od vsega da je čisto pri sebi..
mogoče se grdo sliši ampak si želim da čimprej konča kar se samo matra boga revica na cevkah..zaenkrat morm rečt da sem samo 1x jokala ko sva z mami nehale govort po tel. ampak verjamem da bo prišlo za mano..
še vedno ne dojamem, še vedno upam..žal bo zapustila hčerkico staro 5 let in sina starega 10..user posted image user posted image ne morem več se slišimo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
21.1.2011 22:26:26   
mini86
http://www.youtube.com/watch?v=7cSudpyEU9w

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
21.1.2011 23:17:46   
Mala_princeska
''čer; evo me…danes sem kar malo slabe volje, ker sem izvisela na drugem krogu razgovora za delo v Mladinski knjigi v NM, na razgovoru sem bila 2x v Ljubljani, tako da 2 x bencin + parkirnina,… ne vem zakaj kličejo nas, da ponovno pridemo, rešujemo neke vprašalnike, če že vnaprej vejo da nas -  mene ne bodo izbrali; sem tudi brala neg. kritike o njihovi kadrovski….toliko o nategovanju brezposelnih za statistiko (kar mi da jasno vedeti da neki ne štima češ da pohitimo na razgovoru, da jim zmanjkuje časa…bla bla bla); gospod direktor je rekel: »ravno take iščemo« mislil je z mojim načinom razmišljanja o knjigah, do kupca,….ne bom iskala odgovora zakaj so me zavrnili… služba nr.2 – delo v mc donaldsu je pa tudi v luftu, ker je gospodič s katerim sem se pogovarjala rekel, da ima še nekaj razgovorov za opravit…..tako da ? kaj bo s tem…. Skratka nimam se kaj jeziti, obremenjevati ker je tako mogoče celo prav, vse se dogaja z razlogom, zavod mi plača tečaj italijanščine, ki se še ni začel, naj bi se februarja, pa še potne stroške povrne zavod….v vsaki slabi stvari je konec koncev nekaj dobrega….

Če kdo od vas za kako službo izve, priporočilo dobrodošlo…..

sem pa jezna na predrago taščo, ker mi ne zna povedati da voda v hiši ni iz javnega vodovoda, ampak iz štirne-kapnica in jst sem pila kapnico in jo celo tamali dajala, ni mi povedala da je nazaj preklopila, ker sem jst prala cunje, jst pa ne znam pogledat ventilov, očitno se bo treba marsikaj naučit…..če ne se bomo še zastrupili, ker pitna kapnica ravno ni…pa okoli se hvali kako moji otroci shodijo zaradi nje, pa da jih ona rihta, skor da ne vzgaja in boh ne daj da jaz povzdignem glas nad tavečjo hčerko – je že cel halo…pa njen tastarejši sin se ločuje in boh ne daj da kdo okoli to sliši – je že tabu tema, oba svoja otroka zagovarja (mojega dragega in brata) . saj  mi je hudo da se brat od mojega ločuje (mi je šokantno kaj se dogaja in kdo komu račune polaga, vtaknila se ne bom, povem samo svoje mnenje) , več od pogovora z njim in s tem, da se mi z njegovim bratom razumemo ne morem nič naredit…..
in gruntam o tem, da ji jutri povem da naj ne trosi okoli takih zgodbic o mojih otrocih in naj me že enkrat pusti na miru (stroške plačujeva) in o vodi še to - ker sta tast in tašča plačala vodovod, midva plačujeva vodo in prinori gor kje je položnica, moj ji je lepo povedal da je on plačal in da bova plačevala in namesto da bi bila zadovoljna se kar nekaj ne strinja...khmmm khmmm le kdaj ji bo vse prav???

grem naprej v nove zmage….
tamala na srečo nima več vročine, samo jesti mi ni hotela
grem spat….jutri sem dop.spet sama z obema puncama doma in dela ogromno – cunj na kupe, ker mi enostavno ni uspelo….bolj se trudim, manj naredim in sem nezadovoljna….moram čez to….

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
22.1.2011 7:41:57   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

http://www.youtube.com/watch?v=7cSudpyEU9w

Ha ha ha ha!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mala princeska tole samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Mini lepo da si nazaj in da ste se lepo imeli.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
22.1.2011 8:40:40   
Janci F

janci f-čestitke za evoželim ti čim manj neprespanih noči..js sm že pozabla kaj je to

Dobro jutro!

Na srečo ne poznam dobro kaj pomenijo neprespane noči.
Saj je naš Tom prvih 14 dni zbujal 2x na noč, naslednjih 14 dni 1x na noč in pri enem mesecu je spal celo noč.
Kot kaže pa Eva želi biti še bolj pridna, saj se že sedaj zbuja 1x na noč.
Včeraj sta oba zaspala ob 20 uri in pri nas je bilo prav blažen mir. user posted image
Eva se je nato zbudila malo pred polnočjo in takrat sva se previli in podojili in je šla naprej spat do šestih zjutraj.
Ko sva midve zaključili z jutranjim ritualom sta se pa kmalu zbudila še fanta.

Za sedaj jo lahko samo pohvalim, saj zelo pridno je in spi, je pa tudi nadvse firbčna.
Najbolj seveda reagirala na Tomov glas in Tom je tudi zelo navdušen nad njo.

Tako, da lahko samo rečem, da izredno uživamo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
22.1.2011 9:47:28   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Dobro jutro!

Na srečo ne poznam dobro kaj pomenijo neprespane noči.
Saj je naš Tom prvih 14 dni zbujal 2x na noč, naslednjih 14 dni 1x na noč in pri enem mesecu je spal celo noč.
Kot kaže pa Eva želi biti še bolj pridna, saj se že sedaj zbuja 1x na noč.
Včeraj sta oba zaspala ob 20 uri in pri nas je bilo prav blažen mir. user posted image
Eva se je nato zbudila malo pred polnočjo in takrat sva se previli in podojili in je šla naprej spat do šestih zjutraj.
Ko sva midve zaključili z jutranjim ritualom sta se pa kmalu zbudila še fanta.

Za sedaj jo lahko samo pohvalim, saj zelo pridno je in spi, je pa tudi nadvse firbčna.
Najbolj seveda reagirala na Tomov glas in Tom je tudi zelo navdušen nad njo.

Tako, da lahko samo rečem, da izredno uživamo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super se imate!!!!!!!!!!!!!!Le tako naprej!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
22.1.2011 10:46:16   
bačko
No možek je peljal Ž na Metelkovo.Zgledda da bomo imeli zopet angino.Bom videla kaj bodo povedali.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
22.1.2011 12:24:52   
manna
živjo
mini, dobrodošla nazaj! Lepo je prebrati da ste maksimalno uživali! A nam boš namenila kakšno slikico? Glede tvoje službe/faksa pa - meni se zdi, da odlično krmariš med študentstvom, gospodinjstvom, materinstvom in službo! Saj se maksimalno trudiš, navsezadnje si še ful mlada in imaš čas še za vse ! !  Valda da ne more pridet diploma+služba+dva otroka+prizidek vse naenkrat! Tko da glavo pokonci, vse bo še prišlo, brez skrbi! Glede tega kar praviš za ss in tudi za umirajočo  teto me pa spominjaš name. Jaz sem tudi taka, se mi zdi. Kar nekako ne dojamem da se to res lahko zgodi/dogaja.Sploh ne znam odreagirat. Kot da bi se mi v glavi ob taki temi naredil nek "mrk". In šele potem ko je mimo, lahko nekako predelujem v glavi in meljem..
Janci F, kako lepa porodna zgodba! Skorajda filmska. Še očka je počakala da je prišel, potem pa hitro ven. Če bi počakala do roka, bi imela čez 4 kg!! Sklepam da sta tudi vidva z možem velike rasti?

Ma morm letet kuhat kr mi bo šlo neki čez...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
22.1.2011 12:35:39   
mini86
manna-tvoj post sem prebrala glih ene 5x..zlo si lepo napisala in imaš prav..
res sem mlada in marsikdo oz loh rečem da ima redko kdo pri 24 letih to kar imam jaz..-ljubečega partnerja k vem da me ma noro rad in mi vsak dan to tud pove, pa čeprav sem včasih bič do njega, lasten avto, lastno stanovanje, otroka, 3 izpite do diplome, preživljam se sama pomoje od 18-19 leta....
ampak js bi kr vse že včeraj..ne danes..user posted image

evo grem zdj slikce naštimat..sam zateuser posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
22.1.2011 12:44:28   
mini86
smo pa tud malo ustvarjali tam, čeprav veliko manj kokr sem mislila-s sabo sem imela celo našo likovno oz ustavrjalno delavnico..
skratka..kupili smo palčke za ražnjiče in potem smo v kombinaciji kolaž in flumastri naredili pika poko, čebelico, zajčka in jih prilepili na palčke..je bilo zelo zabavno..žal slikic ni, pika poka se je strgala-po marcelovo o-ou, čebelico in metuljčka pa sem odnesla k teti v bolnico in sem rekla da ji to marcel pošilja in je bila zelo vesela..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
22.1.2011 12:55:00   
mini86
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
22.1.2011 12:58:11   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Janci F, kako lepa porodna zgodba! Skorajda filmska. Še očka je počakala da je prišel, potem pa hitro ven. Če bi počakala do roka, bi imela čez 4 kg!! Sklepam da sta tudi vidva z možem velike rasti?

Po pravici povedano sem sedaj zelo vesela, da se je rodila prekmalu, ker drugače bi imela v torek rok in bi me sedaj verjetno že vse zvijalo.
Jaz sem velika 172 in mož 183 cm, nisva ravno velika, pa tudi majhna ne.user posted image

Sploh nočem razmišljat kakšna bi bila naša frajla, če bi počakala še 10 dni ali celo več, že tako me je vse noro tiščalo.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
22.1.2011 13:06:59   
mini86
a je kera kej gledala na ebayu če majo kej cenejše tobogane oz če se kej bolj splača kokr pa pri nas

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
BLOG: Spomini na božič nekoč
Oblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?