|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
21.1.2011 9:13:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Vse pravite kako ste se nasmejale ne vem kako mi je uspelo še take sanje met ko sem se že 1000 zbudila.
Nikoli ne veš,omg samo še štrik mi pol preostaneuser posted image

neeee, kaj pa bom jaz brez tebe? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
21.1.2011 9:14:17   
tasa_m
o, jeah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
21.1.2011 9:15:48   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jutrčka, bi rekli lublančani. user posted image

Plani za danes so tak lepi, da komaj čakam, da se začnejo izvrševat. Vsem vam želim en lep lep dan, čeprav vzunaj piha kot pri norcih.

dobro jutro, bi rekli mariborčani user posted image

zunaj pa je res brrrruser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
21.1.2011 10:32:12   
KOKICA32
Dobro jutro še od mene!user posted image

Danes sem na bolniški, ker sva imela z V. dermatologa. Sedaj spi, potem pa greva na lepše.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
21.1.2011 18:23:13   
Najaa
Ja, se vidi KOKICA, da si na bolniški, ker smo na drugo stran padle. user posted image

Danes sem vidla tamale sam, ko sem ju zjutri peljala v vrtec in ko sem šla po njiju in ju peljala babici. Deloven petek, bi se temu reklo. Ju že ful pogrešam in komaj čakam, da prideta zdele domov.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
22.1.2011 19:38:35   
tasa_m
Na drugi strani ble user posted image user posted image

Nič ne pišete, ste vse na FB ha?? user posted image Daj Kokica, pridi mal na RR tu, ne samo da na FB čubiš user posted image  user posted image  

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 22.1.2011 19:39:06 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
22.1.2011 19:43:15   
tasa_m
Nači pa sma z Lijico popoldan preživele pr Persidi user posted image Mali so se špilali (potiskali, lubčkali, nagajali, spet lubčkali,... user posted image ) midve pa lapale. O, jeah kak sm rabla to user posted image  user posted image

Zdaj pa se šefica igra z avtki, jaz to napišem in šibam jo porihtat da gre spat, da si lahko mati privošči eno vročo kopel.

Drugače pa je današnji dan bil kar stresen od jutra. user posted image
Popoldan me je klicala tudi seka, da so imeli prometno z njenim fantom in negovim očetom. Aleluja, kako mi je delalo. Bila je bolnici in ima pretegjene vratne mišice, strogo miovanje, ko pa bo lahko pa mora delat vaje za vrat. Samo da je okej user posted image

Nič, grem žabo porihtat me kliče taša, ker se na mami ne oglasim user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
22.1.2011 21:51:42   
PERSIDA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
23.1.2011 19:59:06   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Nači pa sma z Lijico popoldan preživele pr Persidi user posted image Mali so se špilali (potiskali, lubčkali, nagajali, spet lubčkali,... user posted image ) midve pa lapale. O, jeah kak sm rabla to user posted image  user posted image

Zdaj pa se šefica igra z avtki, jaz to napišem in šibam jo porihtat da gre spat, da si lahko mati privošči eno vročo kopel.

Popoldan me je klicala tudi seka, da so imeli prometno z njenim fantom in negovim očetom. Aleluja, kako mi je delalo. Bila je bolnici in ima pretegjene vratne mišice, strogo miovanje, ko pa bo lahko pa mora delat vaje za vrat. Samo da je okej user posted image

Nič, grem žabo porihtat me kliče taša, ker se na mami ne oglasim user posted image user posted image

samo da je s seko vse OK user posted image user posted image user posted image
pri Persidi je pa itak vedno super user posted image user posted image

aja, PERSIDA, včeraj sem naredila tisto tvoje sezamovo pecivo...in so si vsi prste oblizovali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
23.1.2011 20:54:26   
PERSIDA
Bravo trezika ,da ste se lahko sladkaliuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
23.1.2011 22:43:35   
felix7

Pa dober veer.
Midva z T. sva se tak skregala da kar joj. Pun ku*ac imam vsega, in res ne vem več kak še vzdržim, zraven njega.
Jaz verjamem da mu je hudo, ker ne dobijo plače, samo da se pa spravlja na naju z Lijo, to pa je too much.
Počasi imam dovolj, in sem mu tud rekla, da nebo šokiran, ko bo prišel v prazno stanovanje, ko bove z L. odšle.

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Nataša, draga moja, te popolnoma razumem in razumem tudi njega, kakšen je občutek, ko si brez službe. Ni pa to izgovor, da se znaša nad vama. Želim vam, da T. čim prej najde službo in vam vse laufa, tako kot mora. user posted image user posted image user posted image

aja, Persida me je ravnokar šokirala z novico, da si zapustila FB user posted image  te bom pogrešala, ampak bom probala kaj več na RR prit user posted image  Če si pa premisliš, pa le pridi nazaj!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
24.1.2011 7:10:06   
tasa_m
user posted image

gooooooddddd moooorrrrniiiiinnnggg marčevke family
user posted image user posted image

(to sem se zdaj tak zadrla, kot oni Ty pr popolni preobrazbi doma)

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 24.1.2011 7:15:56 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
24.1.2011 7:15:44   
tasa_m
Persida, trezika in Felix hvala vam za objemčke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Feliša moja, ma ja sem mal zapstila FB, če pa sem kot nek obsedenec že bla, vsako prosto sekundo na FB te pa ni važno al prek gsmja al na računalniku. Pa še trenutno mam vsega pun kufer, tista gospodična marčevske skupine pa mi je tak dosegla vrh. Mislim, koda sem zdaj rabla tako vprašanje, ko se itak sama enako sprašujem user posted image user posted image

Evo, kavica se kuha, Lija v vrtcu jo je ata pelo,ko je v službo šel. Paralo se mi je srce, kak je jokala, pa kaj jokala TULILA, ko jo je oblačil in obuval. Ni in ni hotela it, in se je na koncu pr vratah spalnice drla: ti, ti mami
Ma kaj pa naj, če pa jo drugač moram  v tem mrzlem z vozičkom pelat 1,5km.

Tak,da zdaj pa rem še zajtrk iskat

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 24.1.2011 7:16:21 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
24.1.2011 7:18:18   
tasa_m
evo:

user posted image in user posted image polne ljubezni za vas od mene user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
24.1.2011 7:51:21   
KOKICA32

Na drugi strani ble user posted image user posted image

Nič ne pišete, ste vse na FB ha?? user posted image Daj Kokica, pridi mal na RR tu, ne samo da na FB čubiš user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image   Jaz pa res ne!

ČESTITKE TASA ŠE TUKAJ, da si skenslala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
24.1.2011 7:51:23   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo, da se je vse okej končalo. Tudi mi smo se v soboto peljali mimo Perside, pa me je kuj melo, da bi ji pozvonila. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
24.1.2011 7:51:28   
KOKICA32

Persida, trezika in Felix hvala vam za objemčke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Feliša moja, ma ja sem mal zapstila FB, če pa sem kot nek obsedenec že bla, vsako prosto sekundo na FB te pa ni važno al prek gsmja al na računalniku. Pa še trenutno mam vsega pun kufer,o s tista gospodična marčevske skupine pa mi je tak dosegla vrh. Mislim, koda sem zdaj rabla tako vprašanje, ke itak sama enako sprašujem user posted image user posted image

Evo, kavica se kuha, Lija v vrtcu jo je ata pelo,ko je v službo šel. Paralo se mi je srce, kak je jokala, pa kaj jokala TULILA, ko jo je oblačil in obuval. Ni in ni hotela it, in se je na koncu pr vratah spalnice drla: ti, ti mami
Ma kaj pa naj, če pa jo drugač moram  v tem mrzlem z vozičkom pelat 1,5km.

Tak,da zdaj pa rem še zajtrk iskat

user posted image user posted image user posted image Pojasnilo rabim.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
24.1.2011 7:59:03   
KOKICA32
Dobro jutro. user posted image

Spet v službi, vikend je minil kot v šusu. Verjetno vam tudi. user posted image

Včeraj smo se šli sankati. In tam ugotovili, da se Valentin sploh noče sest na sanke, kaj šele, da bi se peljal. Pa še hoditi ni hotel. user posted image Samo smo vse skupaj lepo pospravili v avto in šli domov. Sploh ne vem, zakaj se noče sankati. Pred hišo pa kaže na sanke in se vseda nanje in ko mu rečem, da se gremo sankati navdušeno reče Jaaaaa! user posted image Lani pa je bilo¨obratno....ful je užival in se smejal na sankah.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
24.1.2011 7:59:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

imaš ZS user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
24.1.2011 8:09:19   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

imaš ZS user posted image

Hvala! Že videla...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
24.1.2011 8:22:55   
tasa_m
Zunaj pa mora bit prav mrzlo??
Jaz pa moram zdaj v mesto v Mullerja po krpice za rit. Mam še samo en paket in ni šasn da bo dovolj. Razen, če ji več riti ne pucamo user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
24.1.2011 8:27:36   
tasa_m
Nič, me tašča v mesto na kofe vabi.
Šibam, preden si premisli... user posted image user posted image
se tipkamo bolj pol.
Grem po Lijico po kosilu, pol pride bruder na kosilo, ker ima prevoz do Ptuja iz Mb. ko gre na trening, te pa ... še ne vem kaj bomo popoldan delali . user posted image

Za kosilo bodo: makaroni z mesom gratinirani s sirčkom in smetano v pečici ter paradajz+murke solata user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 24.1.2011 8:28:06 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
24.1.2011 8:55:42   
KOKICA32

Nič, me tašča v mesto na kofe vabi.
Šibam, preden si premisli... user posted image user posted image
se tipkamo bolj pol.
Grem po Lijico po kosilu, pol pride bruder na kosilo, ker ima prevoz do Ptuja iz Mb. ko gre na trening, te pa ... še ne vem kaj bomo popoldan delali . user posted image

Za kosilo bodo: makaroni z mesom gratinirani s sirčkom in smetano v pečici ter paradajz+murke solata user posted image user posted image
[/quot

Mnjami!user posted image

Uživaj s taščo!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
24.1.2011 9:47:50   
Najaa
mmmmm tasa si mi sline privabila na usta. user posted image Draga moja, te čist razumem, men je tudi blo čisto bedno ko sem vidla tisto,.. sam kaj naj, jo skenslamo?? Jaz te bom ful pogrešala, no pa sej če si še tukaj pol je pa ok. Sem najprej misla, da si se čist odrezala od neta.
Imaš mail. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
24.1.2011 10:15:38   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

mmmmm tasa si mi sline privabila na usta. user posted image Draga moja, te čist razumem, men je tudi blo čisto bedno ko sem vidla tisto,.. sam kaj naj, jo skenslamo?? Jaz te bom ful pogrešala, no pa sej če si še tukaj pol je pa ok. Sem najprej misla, da si se čist odrezala od neta.
Imaš mail. user posted image

To pa ji JAZ ne bi dovolila. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?