Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.1.2011 9:13:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Vse pravite kako ste se nasmejale ne vem kako mi je uspelo še take sanje met ko sem se že 1000 zbudila. Nikoli ne veš,omg samo še štrik mi pol preostane neeee, kaj pa bom jaz brez tebe?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.1.2011 9:14:17
|
|
|
|
tasa_m
|
o, jeah
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.1.2011 9:15:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jutrčka, bi rekli lublančani. Plani za danes so tak lepi, da komaj čakam, da se začnejo izvrševat. Vsem vam želim en lep lep dan, čeprav vzunaj piha kot pri norcih. dobro jutro, bi rekli mariborčani zunaj pa je res brrrr
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.1.2011 10:32:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro še od mene! Danes sem na bolniški, ker sva imela z V. dermatologa. Sedaj spi, potem pa greva na lepše.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.1.2011 18:23:13
|
|
|
|
Najaa
|
Ja, se vidi KOKICA, da si na bolniški, ker smo na drugo stran padle. Danes sem vidla tamale sam, ko sem ju zjutri peljala v vrtec in ko sem šla po njiju in ju peljala babici. Deloven petek, bi se temu reklo. Ju že ful pogrešam in komaj čakam, da prideta zdele domov.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.1.2011 19:38:35
|
|
|
|
tasa_m
|
Na drugi strani ble Nič ne pišete, ste vse na FB ha?? Daj Kokica, pridi mal na RR tu, ne samo da na FB čubiš
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 22.1.2011 19:39:06 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.1.2011 19:43:15
|
|
|
|
tasa_m
|
Nači pa sma z Lijico popoldan preživele pr Persidi Mali so se špilali (potiskali, lubčkali, nagajali, spet lubčkali,... ) midve pa lapale. O, jeah kak sm rabla to Zdaj pa se šefica igra z avtki, jaz to napišem in šibam jo porihtat da gre spat, da si lahko mati privošči eno vročo kopel. Drugače pa je današnji dan bil kar stresen od jutra. Popoldan me je klicala tudi seka, da so imeli prometno z njenim fantom in negovim očetom. Aleluja, kako mi je delalo. Bila je bolnici in ima pretegjene vratne mišice, strogo miovanje, ko pa bo lahko pa mora delat vaje za vrat. Samo da je okej Nič, grem žabo porihtat me kliče taša, ker se na mami ne oglasim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.1.2011 21:51:42
|
|
|
|
PERSIDA
|
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 23.1.2011 19:59:06
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nači pa sma z Lijico popoldan preživele pr Persidi Mali so se špilali (potiskali, lubčkali, nagajali, spet lubčkali,... ) midve pa lapale. O, jeah kak sm rabla to Zdaj pa se šefica igra z avtki, jaz to napišem in šibam jo porihtat da gre spat, da si lahko mati privošči eno vročo kopel. Drugače pa je današnji dan bil kar stresen od jutra. Popoldan me je klicala tudi seka, da so imeli prometno z njenim fantom in negovim očetom. Aleluja, kako mi je delalo. Bila je bolnici in ima pretegjene vratne mišice, strogo miovanje, ko pa bo lahko pa mora delat vaje za vrat. Samo da je okej Nič, grem žabo porihtat me kliče taša, ker se na mami ne oglasim samo da je s seko vse OK pri Persidi je pa itak vedno super aja, PERSIDA, včeraj sem naredila tisto tvoje sezamovo pecivo...in so si vsi prste oblizovali
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 23.1.2011 20:54:26
|
|
|
|
PERSIDA
|
Bravo trezika ,da ste se lahko sladkali
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 23.1.2011 22:43:35
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa dober veer. Midva z T. sva se tak skregala da kar joj. Pun ku*ac imam vsega, in res ne vem več kak še vzdržim, zraven njega. Jaz verjamem da mu je hudo, ker ne dobijo plače, samo da se pa spravlja na naju z Lijo, to pa je too much. Počasi imam dovolj, in sem mu tud rekla, da nebo šokiran, ko bo prišel v prazno stanovanje, ko bove z L. odšle. Nataša, draga moja, te popolnoma razumem in razumem tudi njega, kakšen je občutek, ko si brez službe. Ni pa to izgovor, da se znaša nad vama. Želim vam, da T. čim prej najde službo in vam vse laufa, tako kot mora. aja, Persida me je ravnokar šokirala z novico, da si zapustila FB te bom pogrešala, ampak bom probala kaj več na RR prit Če si pa premisliš, pa le pridi nazaj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 7:10:06
|
|
|
|
tasa_m
|
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 24.1.2011 7:15:56 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 7:15:44
|
|
|
|
tasa_m
|
Persida, trezika in Felix hvala vam za objemčke Feliša moja, ma ja sem mal zapstila FB, če pa sem kot nek obsedenec že bla, vsako prosto sekundo na FB te pa ni važno al prek gsmja al na računalniku. Pa še trenutno mam vsega pun kufer, tista gospodična marčevske skupine pa mi je tak dosegla vrh. Mislim, koda sem zdaj rabla tako vprašanje, ko se itak sama enako sprašujem Evo, kavica se kuha, Lija v vrtcu jo je ata pelo,ko je v službo šel. Paralo se mi je srce, kak je jokala, pa kaj jokala TULILA, ko jo je oblačil in obuval. Ni in ni hotela it, in se je na koncu pr vratah spalnice drla: ti, ti mami Ma kaj pa naj, če pa jo drugač moram v tem mrzlem z vozičkom pelat 1,5km. Tak,da zdaj pa rem še zajtrk iskat
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 24.1.2011 7:16:21 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 7:18:18
|
|
|
|
tasa_m
|
evo: in polne ljubezni za vas od mene
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 7:51:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Na drugi strani ble Nič ne pišete, ste vse na FB ha?? Daj Kokica, pridi mal na RR tu, ne samo da na FB čubiš Jaz pa res ne! ČESTITKE TASA ŠE TUKAJ, da si skenslala...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 7:51:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nači pa sma z Lijico popoldan preživele pr Persidi Mali so se špilali (potiskali, lubčkali, nagajali, spet lubčkali,... ) midve pa lapale. O, jeah kak sm rabla to Zdaj pa se šefica igra z avtki, jaz to napišem in šibam jo porihtat da gre spat, da si lahko mati privošči eno vročo kopel. Drugače pa je današnji dan bil kar stresen od jutra. Popoldan me je klicala tudi seka, da so imeli prometno z njenim fantom in negovim očetom. Aleluja, kako mi je delalo. Bila je bolnici in ima pretegjene vratne mišice, strogo miovanje, ko pa bo lahko pa mora delat vaje za vrat. Samo da je okej Nič, grem žabo porihtat me kliče taša, ker se na mami ne oglasim Samo, da se je vse okej končalo. Tudi mi smo se v soboto peljali mimo Perside, pa me je kuj melo, da bi ji pozvonila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 7:51:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida, trezika in Felix hvala vam za objemčke Feliša moja, ma ja sem mal zapstila FB, če pa sem kot nek obsedenec že bla, vsako prosto sekundo na FB te pa ni važno al prek gsmja al na računalniku. Pa še trenutno mam vsega pun kufer,o s tista gospodična marčevske skupine pa mi je tak dosegla vrh. Mislim, koda sem zdaj rabla tako vprašanje, ke itak sama enako sprašujem Evo, kavica se kuha, Lija v vrtcu jo je ata pelo,ko je v službo šel. Paralo se mi je srce, kak je jokala, pa kaj jokala TULILA, ko jo je oblačil in obuval. Ni in ni hotela it, in se je na koncu pr vratah spalnice drla: ti, ti mami Ma kaj pa naj, če pa jo drugač moram v tem mrzlem z vozičkom pelat 1,5km. Tak,da zdaj pa rem še zajtrk iskat Pojasnilo rabim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 7:59:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro. Spet v službi, vikend je minil kot v šusu. Verjetno vam tudi. Včeraj smo se šli sankati. In tam ugotovili, da se Valentin sploh noče sest na sanke, kaj šele, da bi se peljal. Pa še hoditi ni hotel. Samo smo vse skupaj lepo pospravili v avto in šli domov. Sploh ne vem, zakaj se noče sankati. Pred hišo pa kaže na sanke in se vseda nanje in ko mu rečem, da se gremo sankati navdušeno reče Jaaaaa! Lani pa je bilo¨obratno....ful je užival in se smejal na sankah.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 7:59:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pojasnilo rabim. imaš ZS
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 8:09:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pojasnilo rabim. imaš ZS Hvala! Že videla...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 8:22:55
|
|
|
|
tasa_m
|
Zunaj pa mora bit prav mrzlo?? Jaz pa moram zdaj v mesto v Mullerja po krpice za rit. Mam še samo en paket in ni šasn da bo dovolj. Razen, če ji več riti ne pucamo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 8:27:36
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič, me tašča v mesto na kofe vabi. Šibam, preden si premisli... se tipkamo bolj pol. Grem po Lijico po kosilu, pol pride bruder na kosilo, ker ima prevoz do Ptuja iz Mb. ko gre na trening, te pa ... še ne vem kaj bomo popoldan delali . Za kosilo bodo: makaroni z mesom gratinirani s sirčkom in smetano v pečici ter paradajz+murke solata
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 24.1.2011 8:28:06 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 8:55:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič, me tašča v mesto na kofe vabi. Šibam, preden si premisli... se tipkamo bolj pol. Grem po Lijico po kosilu, pol pride bruder na kosilo, ker ima prevoz do Ptuja iz Mb. ko gre na trening, te pa ... še ne vem kaj bomo popoldan delali . Za kosilo bodo: makaroni z mesom gratinirani s sirčkom in smetano v pečici ter paradajz+murke solata [/quot Mnjami! Uživaj s taščo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 9:47:50
|
|
|
|
Najaa
|
mmmmm tasa si mi sline privabila na usta. Draga moja, te čist razumem, men je tudi blo čisto bedno ko sem vidla tisto,.. sam kaj naj, jo skenslamo?? Jaz te bom ful pogrešala, no pa sej če si še tukaj pol je pa ok. Sem najprej misla, da si se čist odrezala od neta. Imaš mail.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.1.2011 10:15:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mmmmm tasa si mi sline privabila na usta. Draga moja, te čist razumem, men je tudi blo čisto bedno ko sem vidla tisto,.. sam kaj naj, jo skenslamo?? Jaz te bom ful pogrešala, no pa sej če si še tukaj pol je pa ok. Sem najprej misla, da si se čist odrezala od neta. Imaš mail. To pa ji JAZ ne bi dovolila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?