Tulipan12
|
Glej jih, čveke, čvekaste! Dnevni žuri več ne palijo, so samo še nočni , to me na našo nosečnost spominja! Nimam energije, da bi se priključila kaki debati, ker je T. zbolel in je logistika z malim otrokom, dojenčkom in bolanim partnerjem res zelo zahtevna, malo sem prebrala, malo bom pokomentirala in se pridružim svojim trem mušketirjem v mižulah. Tasa drugega komantarja nimam na tvoje stanje, se pa podpišem pod Kokico, ker podrobnosti ne poznam. Glede uspavanja imamo mi isto, rit gor, rit dol, stanje na glavi obračanje, ko mi dosadi, ji rečem če hoče, da grem iz sobe in jo pride ati uspavat, se vleže in v par minuteh zaspi. Probaj Jaz nimam 40 min časa za njene finte, me še druga mala rit čaka, te pa po hitrem postopku zrihtam zadevo. No, odvisno od dneva, kak se mi da... Trezika in Najaa hvala za opozorilo, kdo bi si mislil, da so sveče brez vžigalnika tak nevarne! Polna luna jaz sem imela celo življenjem probleme z njo - no, bolj tisti, ki so spali v moji bližini in mislim, da bo Lia isti kaliber - kričanje, pogovarjanje, premetavanje, sprehajanje, obračanje... Se spomnim, ko sem začela kot srednješolka med počitnicami kelnarit v enem kafiču, sem se vedno zbujala oblečena v modrc, čeprav sem zaspala brez, ker se mi je vedno ob luni sanjalo, da delam in ne morem delat brez modrca Persida ma daj, si me nasmejala s svojim postom! Polna luna se poslavlja in jaz z njo, želim vam mirno noč!
|