|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
20.1.2011 21:10:55   
PERSIDA
tasi - user posted image
trezika - samo ,da se je srečno končalo

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
20.1.2011 21:11:16   
PERSIDA
Ulala....user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
20.1.2011 21:14:22   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kaj vam naj povem ,da se spet na noč zbudimo 1000 krat ,ker Tomaž spet smrka.Al vam rajši povem ,da sem sanjala ,da sem zanosla spet dvojčka ampak tokrat par.
Pa se z zdravnikom pregovarjala kako je mogoče ,če sploh nisem bila na nobenem pregledu al bilo kaj kar bi lahko zanosla.Vam povem ,da se nisem ravno mogla sprijaznit da sta spet dvauser posted image

Ti povem, da sem se sedaj nasmejala vsemu kar si napisala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
20.1.2011 21:14:36   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro.

Sem misla, da tokratna luna res ne bo vplivala na otroke, pa sem se zmotila. Danes ponoči... da ne govorim. Nika se je zbujala in ni in ni mogla zaspat. Ene 2-3 ure sva se pregovarjale pol pa sem ji dala mleko z medom in je ratal zaspat. Zjutri pa vstat in sem zdej ko ena cunja. Grem delat sam najprej moram eno kavo vase zlit.

a veš, kaj me čudi? kadar otroci ponoči rogovilijo, zjutraj nič dlje ne spijo in tudi čez dan niso nič bolj zaspani. Mame smo pa kot cunje user posted image

to pa drži ja.... sicer že trkam ker mi zadnji čas super spimo...edino kar se še dogaja in se verjetno tudi bo v prihodnje...Maruša ful govori v spanju user posted image pa če ima kakšne more se tako zdere, da imam srce v hlačah.... včeraj zvečer je že imela neke hude sanje ker se je drla:  neeee, pupa, neeee padla user posted image boga... drugače pa slišim ponoči kar en velikm del njenega besednega zaklada user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Faca mala! Pa prav v spanju govori? Se ne zbudi?

ja, ful govori...zbudi se samo včasih, če ima res kakšne ful more in se joče, drugače pa ne user posted image zbudi pa meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
20.1.2011 21:15:00   
trezika

Kaj vam naj povem ,da se spet na noč zbudimo 1000 krat ,ker Tomaž spet smrka.Al vam rajši povem ,da sem sanjala ,da sem zanosla spet dvojčka ampak tokrat par.
Pa se z zdravnikom pregovarjala kako je mogoče ,če sploh nisem bila na nobenem pregledu al bilo kaj kar bi lahko zanosla.Vam povem ,da se nisem ravno mogla sprijaznit da sta spet dvauser posted image

Ti povem, da sem se sedaj nasmejala vsemu kar si napisala.user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
20.1.2011 21:17:40   
KOKICA32

ja, ful govori...zbudi se samo včasih, če ima res kakšne ful more in se joče, drugače pa ne user posted image zbudi pa meneuser posted image user posted image user posted image

Joj, ja, mene tudi še vedno vsak njegov vdih zbudi.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
20.1.2011 21:21:10   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

šefica zaspala po 40. minutah. Aleluja ej user posted image  user posted image  

Kaj to pomeni hitro?

ZELO user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
20.1.2011 21:21:51   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
20.1.2011 21:22:31   
tasa_m

ja ona skrbi da si z novicami na tekočem user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
20.1.2011 21:29:30   
KOKICA32

Kaj to pomeni hitro?

te pa res aleluja...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
20.1.2011 21:31:23   
tasa_m

Kaj to pomeni hitro?

Sem se morala prav skregat, da je nehala ritat po postelji. PA enkrat rit gor, pa pol rit dol pa... Grrr user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
20.1.2011 21:34:53   
KOKICA32

Kaj to pomeni hitro?

Sem se morala prav skregat, da je nehala ritat po postelji. PA enkrat rit gor, pa pol rit dol pa... Grrr user posted image

Valentina zmanjka v 5 minutah, če gre ati z njim spat. Pri meni pa traja enkrat dlje, ker pač ve, kje lahko glumi.user posted image

Kako je sedaj LIja? Kdaj je nehala bruhati? Sta kaj šli do P?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
20.1.2011 21:40:56   
Najaa

Valentina zmanjka v 5 minutah, če gre ati z njim spat. Pri meni pa traja enkrat dlje, ker pač ve, kje lahko glumi.user posted image

Kaj? 10 minut? user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
20.1.2011 21:43:42   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image user posted image we are sorry,...

Nisve šle P. ker je nehala bruhat in tudi jest je začela nazaj user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
20.1.2011 21:47:45   
Najaa
Super za Lijo, ni super za Tomaža, Persida tvoje sanje pa no comment. user posted image user posted image  Upam, da se ti ne izpolnijo, no.,. razen če si želiš?
Tak ko sem se danes nasmejala se pa že dolgo nisem. Hvala babike moje.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
20.1.2011 21:47:54   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image we are sorry,...

Nisve šle P. ker je nehala bruhat in tudi jest je začela nazaj user posted image user posted image

Super!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
20.1.2011 21:48:15   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kaj? 10 minut? user posted image user posted image

Ja.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
20.1.2011 22:02:31   
Tulipan12
Glej jih, čveke, čvekaste!user posted image
Dnevni žuri več ne palijo, so samo še nočniuser posted image , to me na našo nosečnost spominja!user posted image
Nimam energije, da bi se priključila kaki debati, ker je T. zbolel in je logistika z malim otrokom, dojenčkom in bolanim partnerjem res zelo zahtevna, malo sem prebrala, malo bom pokomentirala in se pridružim svojim trem mušketirjem v mižulah.
Tasa user posted image user posted image user posted image  drugega komantarja nimam na tvoje stanje, se pa podpišem pod Kokico, ker podrobnosti ne poznam.
Glede uspavanja imamo mi isto, rit gor, rit dol, stanje na glavi obračanje, ko mi dosadi, ji rečem če hoče, da grem iz sobe in jo pride ati uspavat, se vleže in v par minuteh zaspi. Probajuser posted image  Jaz nimam 40 min časa za njene finte, me še druga mala rit čaka, te pa po hitrem postopku zrihtam zadevo. No, odvisno od dneva, kak se mi da...
Trezika in  Najaa hvala za opozorilo, kdo bi si mislil, da so sveče brez vžigalnika tak nevarne!
Polna luna jaz sem imela celo življenjem probleme z njo - no, bolj tisti, ki so spali v moji bližiniuser posted image  in mislim, da bo Lia isti kaliber - kričanje, pogovarjanje, premetavanje, sprehajanje, obračanje... Se spomnim, ko sem začela kot srednješolka med počitnicami kelnarit v enem kafiču, sem se vedno zbujala oblečena v modrc, čeprav sem zaspala brez, ker se mi je vedno ob luni sanjalo, da delam in ne morem delat brez modrcauser posted image
Persida ma daj, si me nasmejala s svojim postom!user posted image  

Polna luna se poslavlja in jaz z njo, želim vam mirno noč!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
20.1.2011 22:04:54   
KOKICA32
Tulipan---tvoj moderc pa je bil sedaj pika na i!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
20.1.2011 22:24:20   
tasa_m
user posted image  user posted image  user posted image tulipan kak sem se zdaj nasmejala tvoji polni luni. user posted image user posted image user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
20.1.2011 22:25:07   
PERSIDA
Grem Tomažeka prekipat v svojo posteljo ni,pa ni mogel zaspat.Upam,da traja vsaj kaj več kot eno uro.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
20.1.2011 22:26:41   
PERSIDA
Vse pravite kako ste se nasmejale ne vem kako mi je uspelo še take sanje met ko sem se že 1000 zbudila.
Nikoli ne veš,omg samo še štrik mi pol preostaneuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
20.1.2011 22:29:16   
PERSIDA
f*ck you ......se pardoniramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image error,joj............

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
20.1.2011 22:36:14   
PERSIDA
Nočko bejbe moje.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
21.1.2011 8:22:45   
Najaa
Jutrčka, bi rekli lublančani. user posted image

Plani za danes so tak lepi, da komaj čakam, da se začnejo izvrševat. Vsem vam želim en lep lep dan, čeprav vzunaj piha kot pri norcih.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?