|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
22.1.2011 21:14:08   
little*miss
Sara sporoča da je odprta en prst, ima rahle popadke, pravkar je bila sklistirana, zdaj pa hodi po hodniku gor in dol da se spuca user posted image

Drugače pa, kje ste vseee? Meni je dolgčas. Pojma nimam kaj si naj začnem, pa še nobene ni gor user posted image

Očitno je suzy tudi šla ja..upam da ne ravno medtem ko je imela barvo na laseh user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
22.1.2011 22:03:40   
meta21
Drži se Sara!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
22.1.2011 22:06:48   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Sara sporoča da je odprta en prst, ima rahle popadke, pravkar je bila sklistirana, zdaj pa hodi po hodniku gor in dol da se spuca user posted image

Tako sem šla jaz prvič rodit. Odtekla voda, rahli popadki in en prst odprta. Rodila sem 8 ur po odteku vode, seved z vsemi možnimi pospeševalci popadkov in odpiranjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1153
22.1.2011 22:49:28   
trsica
Kaj boste res vse rodile pred mano? user posted image V ponedeljek grem na kolena, da mi sprožijo. Ne morem več. Kot, da bi imela medicinko (tista težka zelena žoga) v trebuhu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara, srečno. Upam, da boš čimprej odrešena. user posted image user posted image user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
22.1.2011 22:55:46   
Teyla
Sara dihamo, dihamo user posted image  user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
22.1.2011 23:12:43   
meta21
Evo, jaz sem bila pa že v postelji. Mož je zaspal, jaz pa hop na kavč pred računalnik in odprla sem si vrečo kokic. Zdaj pa čakam nočno smeno tle goruser posted image

TV mi ni za gledat, ležat pa ne morem, ker mi mali tako brca, da mi solze tečejo.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
22.1.2011 23:21:56   
trsica
Jaz tud ne morem spat, ker sta mulca čist podivjana. Sploh ne vem a so vmes še kakšni popadki a ne, ker nabijata vsepovsod. user posted image

Ampak bom vseeno ugasnila comp. Nočka! user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
22.1.2011 23:45:34   
meta21
Saj bom menda jaz tudi mogla it spat, ker ni glih neke žurke tukajuser posted image . Sem vmes že slike zbirala za razvijanje, zdaj pa spet ne vem, kaj naj delam.

Držite pesti, da ostanem jutri v enem kosu vsaj do večerauser posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 22.1.2011 23:46:09 >

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
23.1.2011 0:44:52   
petrap
evo jaz sem se že enkrat odpravla spat, pa sem spet nazaj user posted image . ne gre, ne morem, ne da se mi user posted image

danes sem bla ful pridna, sem kopalnico spucala, pa hladilnik, pa ful oprala, posušila in zlikala user posted image user posted image user posted image , tko da sem mislna, da bom od utrujenosti brez problema zaspala. ampak ne gre. user posted image bom pač še mal po netu šarla, pa zihr se bo tamala še kaj zbudila, pa bo minilo. pol bom pa po moje že itak ful zaspana user posted image

ej sam res neki vse hitite s tem otekanjem vode, pa popadki user posted image user posted image user posted image . mi2 s tršico bi mogle bit pred vami user posted image user posted image , dajte no še malo noge skupaj držat user posted image

meta21 - mi gremo ju3 tudi na kosilo k našim domou, sam sem tam še bližje P PO, tako da bom kar lepo kufrček v avto dala, pol pa kar bo bo...saj jaz vem, da ne bo nč, sam da ne bova lih nazaj hodila, če bi bla sila user posted image . moj pravi, da mi bojo v pon sprožili. jaz pa nism tud to več prepričana, prej sem še malo upala na to, zdaj imam pa kar občutek da bo vse mirno in se bom nekako zdilala, da gremo domou.

evo je že jok..sem vedla, ker že ves čas neki jamra...zgleda da se ji sanja, al je pa še malo vpliva polne lune...

se beremo in tipkamo zjutraj user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
23.1.2011 7:31:34   
hel32
Jutro
No 1x sem pa le prvauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sara, upam, da si že predihala in si rešena in držiš pikico v rokah.

Smo se zbudili že ob 4ih, sicer meni ni sile, smo vsi zacumali že okoli 20, tako, da sem se naspala, no mali je prejle, okoli 6.30 omagal, jaz sem pa medtem malo pobrisala po tleh, zdaj pa čakam, da se zbudi, pijem kavo, donat in čakam, da me neha grenčica pečt. Moža imam v službi, dela nadure, po kosilu pa gremo, mislim, da tokrat še zadnjič, prej, da rodim k mojim.

Tršica, želim ti, da se ta teden "rešiš trebuha", ker si te predstavljam, kako težko je to težo nosit, ker jaz mojga tudi težko, pa imam eno pupo not.

< Sporočilo je popravil hel32 -- 23.1.2011 7:32:04 >

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
23.1.2011 7:33:13   
hel32
Aja, še 20 dni imam do dneva D:-(

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
23.1.2011 9:00:32   
lil_
punce kaj se vm tok mudi rodit, uzivejte se mal s trebusckiuser posted image jst k sm sla s porodnisnice in k sm pac oblekla hlace v kerih sm prsla, sm se kr zjokala. sej je zdej se bol fajn k prej, k mam doma dve zabici, sam trebuscek pa se vedno ful pogresam. se se nism navadla da sm brez. no pa sej cez par let ponovimo in bo user posted image

aja kar se pa spanja tice, pa tut zdej ni nic bols user posted image prej slabo spis zarad trebuscka, zdej se pa futramo na tri ure.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
   [Brisano sporočilo]
23.1.2011 9:36:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1163
   [Brisano sporočilo]
23.1.2011 9:49:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1164
23.1.2011 10:24:14   
trsica
A je že kaj novic o Sari?user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
23.1.2011 10:33:34   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

PilotGirl, mogoče res ne bi bilo slabo notri ostat, če imaš možnost. Če nič drugega tam drugi kuhajo in perejouser posted image  pa seveda te skoz mal čekirajo, kar pa trenutno ne bi blo slabo, ne? Bom z veseljem tvoja PR-ovkauser posted image

Drugač mi pa lahko tudi katera v besedo skočiuser posted image

Ja jutri, se bo zvedelo a bom notri ostala ali ne. Predvidevam, da ja. Sicer mi bodo jutri previjali pa spet vse skup kirurško čistli, pa bo videl kirurg in odločil. Me je pa pripravil, da se zna zgodit, če v 2 dneh ne bo izbolšanje.

Jutri tjutraj ob 8h mam CTG pol pa na poseg, ker se kirurg boji za mojo žabico. Nisem vedela, da z utripom je lahko tako nevarno. Upam, da bo kaj višji. Sicer so mi rekli, ko bodo meni porihtal kri pa vse skup, da bo tudi žabici boljše. Me pa dozirajo z dvojno dozo antibiotikov po 6 ur.

Nekaj me še zanima, a katera ve kako si uredit prebavo pa želodec, ker me je zgleda v teh dnevih čisto rasužlo in me zgaga peče in žene ...

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1166
23.1.2011 10:51:29   
šebela
Jutro pupe!
Sara upam, da že cartaš!!!Suzy tudi, očitno!
Pilot girl, kadar ješ antibiotike je vedno dobro jogurt zraven jest, za uravnavanje črevesne mikroflore,ker ti če ne vse dobre bakterije tam uniči.... probaj.
Jaz pa komaj čakam, da pride moj in greva nekam na sprehod... je res tak lep sonček zunaj!
Uživajte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
23.1.2011 10:55:26   
Anonimen
Ja ravno jaz sem tudi razmišljala, da bi jogurt ekstra jedla. Ker mi je očitno vse scvrlo notri... malo karekiram.

(odgovor članu šebela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1168
23.1.2011 11:02:26   
tamy82
Punce, držte se! user posted image Čakamo na kakšne lepe novičke danes user posted image

Ja, pri nas tudi tak lep sonček, ampak mrazzz. No, vsaj kuhat mi ne bo treba danes, ker morava k našim na kosilo (ja, prav morava user posted image ). No, eno delo manj user posted image

Lep dan vsem, dobro ga izkoristite user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
23.1.2011 11:06:19   
valek
Maurica, zelo lepega fantka imaš, Cukica,tvojga nisem videla še na slikci...nevem-sem iskala tu pa nism našla....
Vse ki ste že čisto na koncu in že izvajate akcije v porodnišnicah, držimo pesti, čimbolje opravite!

Pri meni se še nič ne dogaja....

Včeraj sva govorili po telefonu z Zasi, je imela sam porod dokaj hiter in menda ne tako boleč kot je sprva mislila da bo, mala Julija pa je zelo lepa....kaj več pa prepuščam Zasi, bo ona sama opisala verjetno svojo izkušnjo...

Js že komaj čakam ......ko bi le šli hitreje ti dnevi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
23.1.2011 11:13:36   
tamy82
valek super za zasi, da je njen porod minil hitro in ne preveč boleče user posted image cukica pa je eno slikico njenega Nejca delila z nami tudi tu na forumu (poglej na stran 45) user posted image

< Sporočilo je popravil tamy82 -- 23.1.2011 11:14:11 >

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
23.1.2011 11:21:34   
Anonimen
Čestitke novim mamicam, se opravičujem ker zamudo vse skup pišem, vendar sem zelo malo za pcjem.

Grem naprej počivat. Pridne bodite user posted image

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1172
23.1.2011 11:24:29   
little*miss
O Sari še zaenkrat ni nič novega.

dober dan!
Danes sem se zbudila ob 8, spat pa sem šla ob 2 user posted image Sem vidla potem komaj da ste bile aktivne na forumu, preden sem šla spat. Sem namreč šla igrce igrat ob 11, ker mi je bil taaaak dolgčas, pa se je malo zavleklo user posted image user posted image

meta držim pesti, da se ne bo nič začelo dogajat (vsaj do večera). Taščo pa ignoriraj user posted image

Petrap, za tebe pa nevem ali bi rada šla rodit, ali bi rada da še ostaneta noter, tako da držim pesti da se zgodi kar sama hočeš user posted image Uživaj na kosilu.

hel32, saj bo user posted image bo hitro minilo.

Pilotgirl, biogaia kapljice so tudi za prebavo..
http://www.biogaia.si/index.cfm?A6F2A9A4BCDD485EB8840A3977784AB4

< Sporočilo je popravil little*miss -- 23.1.2011 11:25:43 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
23.1.2011 11:45:11   
petrap
little*miss - ja če se bo kaj dogajalo, potem bomo v akciji, na silo pa ne bom pustila...

No mi smo pa že pri naših. Kuhamo kosilo. Danes me je že navsezgodaj začel zvijat, sam se je umiril. Tud otročka sta danes mirna, mogoče pa kaj bo. user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1174
23.1.2011 14:06:30   
little*miss
Sara sporoča da je ob pol 10 zjutraj rodila fantka Ervina, 3630g, 53cm, obseg glavice 34,5. Je napisala da se še javi kaj.

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?