|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
22.1.2011 16:38:44   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

meta; malo je mogoče pri tebi "problem", ker je to tvoj drugi porod in bi lahko šlo hitreje. čeprav po moje ni take panike in do LJ bi mogla pridet. itak je samo avtocesta in si hitro v LJ. sedež si daš v bolj ležeč položaj pa je.
mene so tudi neki strašli, da če odteče voda, da moraš celo rešilca klicat, pa so mi v PO rekli, da ne panike, da nas sedež poležem in pridem. in dejansko sem tako naredila. voda je odtekla ob 2.00, rodila sem ob 11.35
pa upam, da ti bo tašča "pomagala" sprožiti porod in da rodiš pred suzy user posted image

user posted image  No jaz vsekakor upam, da bomo kdaj uspele udejanit to našo kremšnito in kavo pol pa tu če s suzy hkrati rodivauser posted image . Saj sploh ne vem od kod sta vidve. Aha, suzy je z Laškega, pri tebi pa več ne piše.

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
22.1.2011 16:44:03   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

dobila sem tudi pumpico za stiskanje mleka,ker ga mam full.Poleg tega,da mi je na vsaki strani po 10 ali 15 minut si stisnem še 40 ml.

Super! Jaz sem se 3 mesece in pol matrala na vse mogoče načine, mali je vlekel ko nor pa nisem nikoli zmogla več kot 7 ml na eno dojko. Pa že v prvem tednu pojejo okrog 40ml na obrok, ne?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
22.1.2011 16:45:43   
meta21
Zdaj grem pa likat. Ni zanimivo met monologov, če nimaš občinstvauser posted image user posted image

Hvala, tamy za uvidevnost. Sem preverila pa nimaš nobenega albuma (zame)user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
22.1.2011 16:55:51   
Patrisha
to je vcasih zelo sproscujoce user posted image monologe met, morem se naucit to, da pol ko pset grem v arest user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
22.1.2011 16:59:30   
maurica
Najin Anže user posted image

user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
22.1.2011 17:05:16   
maurica
tamy; kot je napisala cukica ti v P ful pomagajo pri dojenju. je pa res, da v PO P tudi brez problema dobiš dodatek, ča rečeš zanj. tudi ponoči jim dajo Aptamil (če ne izraziš, da bi ga ti podojila).

drugače pa malo pogrešam trebušček, ja user posted image . včeraj bi dala roko v ogenj, da se čutla brco v trebuhu user posted image (tako je če toliko mesecev čutiš brcike ...)

meta; jaz sem iz Kamnika. ma mi ni problem kam pridet tako da resno računam, da uresničimo stavo user posted image

cukica; tudi jaz sem imela babico Polono user posted image . kot si napisala, same povale. super, super, super!! pomagala pa je babica Jana, tudi super user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
22.1.2011 17:57:34   
little*miss
maurica kak je sladek user posted image

Joj, ko dajete slikice gor že komaj čakam da pride naš mali ven user posted image Probam pa tudi izkoristit čas, ko sva še s Tio same..no, zdaj mi jo je dedek vkradel user posted image
Si je vedno punčko želel, pa je dva fanta dobil in je bil tako srečen ko smo punčko dobili user posted image Pravi da je to njegova ljubica user posted image

Se mi zdi, da še nihče ne dojema, da bomo že čez 17 dni(+/- par dni) dobili novega člana..vse je tako hitro minilo user posted image

Meta, kaj se te pritužuješ? Ti vsaj za golaž ne bo treba mesa rezat user posted image Ta pa je dobra ja..user posted image

Danes pa je prava tišina tukaj, pa čeprav zunaj piha grdo..se očitno vse stiskate s svojimi partnerji (in nekatere z dojenčki user posted image )

Meni pa je dolgčas pa nevem kaj naj grem delat. Si grem verjetno kar en velik sendvič naret user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
22.1.2011 17:59:50   
lil_
nic nisem brala za nazaj, samo sporocam, da sem z mojima princesama ze doma. smo prisle vceraj popoldan in se imamo super. se fino rihtamo in sta res zakladka.

vsem novim mamicam cestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
   [Brisano sporočilo]
22.1.2011 18:27:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
   [Brisano sporočilo]
22.1.2011 18:30:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
22.1.2011 18:36:49   
Anonimen
Ojla, cel dan počivam, dobesedno dremam, ker me tako boli, da najraje spim. Moja žaba še vedno mirna, filam se z antibiotiki, mi je prav slabo po njih. Ponedeljek, grem zopet na kirurški poseg (čiščenje), ker me morajo zdraviti etapsko (zaradi narkoze, ki jo user posted image ne smemo dobiti). Upam, sicer, da bo v ponedeljek boljše viideti, da me ne bodo notri obdržali. Ker kirurg kar ni vedu not al ne not ostat. Sem potem jaz prosila, da bom hodila na preveze pa vse, da bi bila raje doma. Sicer vas bom sprot obveščala. Če pa ne bom pa Meti smska poslala in obvestila pa vas bo ona na RRju poročala.

Hvala za vaše lepe želje, mi je v veliko pomoč. Sploh pa hvala za spodbudo.

Nič spet grem lepo počivat ker me boli vse skupaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1136
22.1.2011 18:49:57   
tamy82
meta21 sej če ne vidiš albuma tu, lahko pogledaš na FB ... ja, nisem mela kej za delat danes user posted image

mauica in cukica super, da so tko fajn v PO P kar se dojenja tiče, ker bi resss rada dojila to naše bitjece user posted image Pa hvala za vse info o P! user posted image

lil super, da ste že doma! user posted image Zdej pa čim bolj uživajte skupaj user posted image

pilotgirl pridna, da lepo počivaš! user posted image Zdej ti ne ostane drugega, da lepo spančkaš in si nabiraš moči do poroda user posted image

registrirana user posted image za porodniško! Ti nastavki mi pa niso najbolj jasni, ampak če ti jih dajo v PO P bom z nakupom kar počakala ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
22.1.2011 19:20:16   
meta21
Hej! Foxylady sporoča, da sta s Tanajo še v P, ker je malo zlatenčna in gresta jutri domov, če bo vse po sreči.user posted image Vse vas lepo pozdravlja!user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
22.1.2011 19:26:17   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

to je vcasih zelo sproscujoce user posted image monologe met, morem se naucit to, da pol ko pset grem v arest user posted image user posted image user posted image

Ok, tega pa ne znam razvozljatuser posted image . Zakaj greš v arest?user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
22.1.2011 19:26:33   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

drugače pa malo pogrešam trebušček, ja user posted image . včeraj bi dala roko v ogenj, da se čutla brco v trebuhu user posted image (tako je če toliko mesecev čutiš brcike ...)

meta; jaz sem iz Kamnika. ma mi ni problem kam pridet tako da resno računam, da uresničimo stavo user posted image

Jaz sem jih še po letu pa pol čutila tako, da sem se pol že spraševala, če mogoče tisto kar sem čutila v nosečnosti sploh so bile brcike (tiste začetne) al pa samo zrak v črevesjuuser posted image

No, pol si glih nekje na sredi. Upam, da se bomo zmenile ...

Anže ima pa že pravo frizuro!user posted image  Moj Lovro je bil eno leto plešast. Mi je še zdaj tak smešen na slikah-brez las in zob pa do ušes nasmejanuser posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
22.1.2011 19:28:53   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Meta, kaj se te pritužuješ? Ti vsaj za golaž ne bo treba mesa rezat user posted image Ta pa je dobra ja..user posted image

user posted image  Ja, res. Dobro, da ni imel pred očmi omake bolognese, ker bi ga najbrž zmleluser posted image

Drugače pa sem jaz tudi sama, ker moj dela in sem zdaj 2 uri cote pospravljala ... Zdaj mi pa spet stroj piska, da je opral (al pa nekdo rikverc pelje po pralniciuser posted image user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1141
22.1.2011 19:30:20   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

nic nisem brala za nazaj, samo sporocam, da sem z mojima princesama ze doma. smo prisle vceraj popoldan in se imamo super. se fino rihtamo in sta res zakladka.

Super! Uživajte!user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
22.1.2011 19:33:03   
meta21
PilotGirl, mogoče res ne bi bilo slabo notri ostat, če imaš možnost. Če nič drugega tam drugi kuhajo in perejouser posted image  pa seveda te skoz mal čekirajo, kar pa trenutno ne bi blo slabo, ne? Bom z veseljem tvoja PR-ovkauser posted image

Drugač mi pa lahko tudi katera v besedo skočiuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
22.1.2011 19:40:00   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Hej! Foxylady sporoča, da sta s Tanajo še v P, ker je malo zlatenčna in gresta jutri domov, če bo vse po sreči.user posted image Vse vas lepo pozdravlja!user posted image

Super, da bodo kmalu doma! user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
22.1.2011 20:04:06   
prvičmami
Kake čedne slikice user posted image . Se mi zdijo tk mickeni, pol pa glede na predvidevanje G bo moja skor kg  lažja, kk bo šele to drobno si sploh ne znam predstavljat.
Me pa dans neki učke matrajo, sploh nevem od česa tk da ne bom glih ostala za računalnikom, se jutri kj oglasim.
Suzy pa še kr ni na spregledu, aje kera zadolžena za obveščanje? Jo mam na sumu, da je šla direkt od frizerjauser posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
22.1.2011 20:07:40   
Teyla
cukica čudovitega sinkota imata user posted image

maurica tudi vajin sinko je čudovit user posted image

lil_ super, da ste že doma. user posted image Javi se, ko se boste "ustalili".

Pilotgirl ti samo počivaj, pa se bo vse uredilo. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
22.1.2011 20:22:17   
little*miss
Pravkar mi je sara1986 poslala sms, da ji je odtekla voda in se peljejo v porodnišnico. user posted image user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
22.1.2011 20:28:10   
tamy82
sara1986 drži se! user posted image Mislimo nate! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1148
22.1.2011 20:40:40   
cukica
maurica tud pri men je na koncu prišla babica Jana,res so bili vsi super sama pohvala,...Anže je pa res en mali princ,...
Sara mislimo nate in dihamo s teboj,....user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
22.1.2011 20:46:25   
d´ori
Sara drži se user posted image user posted image user posted image Navijamo zate!!!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?