Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 16:38:44
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: maurica meta; malo je mogoče pri tebi "problem", ker je to tvoj drugi porod in bi lahko šlo hitreje. čeprav po moje ni take panike in do LJ bi mogla pridet. itak je samo avtocesta in si hitro v LJ. sedež si daš v bolj ležeč položaj pa je. mene so tudi neki strašli, da če odteče voda, da moraš celo rešilca klicat, pa so mi v PO rekli, da ne panike, da nas sedež poležem in pridem. in dejansko sem tako naredila. voda je odtekla ob 2.00, rodila sem ob 11.35 pa upam, da ti bo tašča "pomagala" sprožiti porod in da rodiš pred suzy No jaz vsekakor upam, da bomo kdaj uspele udejanit to našo kremšnito in kavo pol pa tu če s suzy hkrati rodiva . Saj sploh ne vem od kod sta vidve. Aha, suzy je z Laškega, pri tebi pa več ne piše.
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 16:44:03
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica dobila sem tudi pumpico za stiskanje mleka,ker ga mam full.Poleg tega,da mi je na vsaki strani po 10 ali 15 minut si stisnem še 40 ml. Super! Jaz sem se 3 mesece in pol matrala na vse mogoče načine, mali je vlekel ko nor pa nisem nikoli zmogla več kot 7 ml na eno dojko. Pa že v prvem tednu pojejo okrog 40ml na obrok, ne?
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 16:45:43
|
|
|
|
meta21
|
Zdaj grem pa likat. Ni zanimivo met monologov, če nimaš občinstva Hvala, tamy za uvidevnost. Sem preverila pa nimaš nobenega albuma (zame)
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 16:55:51
|
|
|
|
Patrisha
|
to je vcasih zelo sproscujoce monologe met, morem se naucit to, da pol ko pset grem v arest
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 16:59:30
|
|
|
|
maurica
|
Najin Anže
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 17:05:16
|
|
|
|
maurica
|
tamy; kot je napisala cukica ti v P ful pomagajo pri dojenju. je pa res, da v PO P tudi brez problema dobiš dodatek, ča rečeš zanj. tudi ponoči jim dajo Aptamil (če ne izraziš, da bi ga ti podojila). drugače pa malo pogrešam trebušček, ja . včeraj bi dala roko v ogenj, da se čutla brco v trebuhu (tako je če toliko mesecev čutiš brcike ...) meta; jaz sem iz Kamnika. ma mi ni problem kam pridet tako da resno računam, da uresničimo stavo cukica; tudi jaz sem imela babico Polono . kot si napisala, same povale. super, super, super!! pomagala pa je babica Jana, tudi super
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 17:57:34
|
|
|
|
little*miss
|
maurica kak je sladek Joj, ko dajete slikice gor že komaj čakam da pride naš mali ven Probam pa tudi izkoristit čas, ko sva še s Tio same..no, zdaj mi jo je dedek vkradel Si je vedno punčko želel, pa je dva fanta dobil in je bil tako srečen ko smo punčko dobili Pravi da je to njegova ljubica Se mi zdi, da še nihče ne dojema, da bomo že čez 17 dni(+/- par dni) dobili novega člana..vse je tako hitro minilo Meta, kaj se te pritužuješ? Ti vsaj za golaž ne bo treba mesa rezat Ta pa je dobra ja.. Danes pa je prava tišina tukaj, pa čeprav zunaj piha grdo..se očitno vse stiskate s svojimi partnerji (in nekatere z dojenčki ) Meni pa je dolgčas pa nevem kaj naj grem delat. Si grem verjetno kar en velik sendvič naret
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 17:59:50
|
|
|
|
lil_
|
nic nisem brala za nazaj, samo sporocam, da sem z mojima princesama ze doma. smo prisle vceraj popoldan in se imamo super. se fino rihtamo in sta res zakladka. vsem novim mamicam cestitke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2011 18:27:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2011 18:30:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 18:36:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, cel dan počivam, dobesedno dremam, ker me tako boli, da najraje spim. Moja žaba še vedno mirna, filam se z antibiotiki, mi je prav slabo po njih. Ponedeljek, grem zopet na kirurški poseg (čiščenje), ker me morajo zdraviti etapsko (zaradi narkoze, ki jo ne smemo dobiti). Upam, sicer, da bo v ponedeljek boljše viideti, da me ne bodo notri obdržali. Ker kirurg kar ni vedu not al ne not ostat. Sem potem jaz prosila, da bom hodila na preveze pa vse, da bi bila raje doma. Sicer vas bom sprot obveščala. Če pa ne bom pa Meti smska poslala in obvestila pa vas bo ona na RRju poročala. Hvala za vaše lepe želje, mi je v veliko pomoč. Sploh pa hvala za spodbudo. Nič spet grem lepo počivat ker me boli vse skupaj.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 18:49:57
|
|
|
|
tamy82
|
meta21 sej če ne vidiš albuma tu, lahko pogledaš na FB ... ja, nisem mela kej za delat danes mauica in cukica super, da so tko fajn v PO P kar se dojenja tiče, ker bi resss rada dojila to naše bitjece Pa hvala za vse info o P! lil super, da ste že doma! Zdej pa čim bolj uživajte skupaj pilotgirl pridna, da lepo počivaš! Zdej ti ne ostane drugega, da lepo spančkaš in si nabiraš moči do poroda registrirana za porodniško! Ti nastavki mi pa niso najbolj jasni, ampak če ti jih dajo v PO P bom z nakupom kar počakala ...
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 19:20:16
|
|
|
|
meta21
|
Hej! Foxylady sporoča, da sta s Tanajo še v P, ker je malo zlatenčna in gresta jutri domov, če bo vse po sreči. Vse vas lepo pozdravlja!
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 19:26:17
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha to je vcasih zelo sproscujoce monologe met, morem se naucit to, da pol ko pset grem v arest Ok, tega pa ne znam razvozljat . Zakaj greš v arest?
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 19:26:33
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: maurica drugače pa malo pogrešam trebušček, ja . včeraj bi dala roko v ogenj, da se čutla brco v trebuhu (tako je če toliko mesecev čutiš brcike ...) meta; jaz sem iz Kamnika. ma mi ni problem kam pridet tako da resno računam, da uresničimo stavo Jaz sem jih še po letu pa pol čutila tako, da sem se pol že spraševala, če mogoče tisto kar sem čutila v nosečnosti sploh so bile brcike (tiste začetne) al pa samo zrak v črevesju No, pol si glih nekje na sredi. Upam, da se bomo zmenile ... Anže ima pa že pravo frizuro! Moj Lovro je bil eno leto plešast. Mi je še zdaj tak smešen na slikah-brez las in zob pa do ušes nasmejan
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 19:28:53
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss Meta, kaj se te pritužuješ? Ti vsaj za golaž ne bo treba mesa rezat Ta pa je dobra ja.. Ja, res. Dobro, da ni imel pred očmi omake bolognese, ker bi ga najbrž zmlel Drugače pa sem jaz tudi sama, ker moj dela in sem zdaj 2 uri cote pospravljala ... Zdaj mi pa spet stroj piska, da je opral (al pa nekdo rikverc pelje po pralnici )
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 19:30:20
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lil_ nic nisem brala za nazaj, samo sporocam, da sem z mojima princesama ze doma. smo prisle vceraj popoldan in se imamo super. se fino rihtamo in sta res zakladka. Super! Uživajte!
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 19:33:03
|
|
|
|
meta21
|
PilotGirl, mogoče res ne bi bilo slabo notri ostat, če imaš možnost. Če nič drugega tam drugi kuhajo in perejo pa seveda te skoz mal čekirajo, kar pa trenutno ne bi blo slabo, ne? Bom z veseljem tvoja PR-ovka Drugač mi pa lahko tudi katera v besedo skoči
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 19:40:00
|
|
|
|
tamy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Hej! Foxylady sporoča, da sta s Tanajo še v P, ker je malo zlatenčna in gresta jutri domov, če bo vse po sreči. Vse vas lepo pozdravlja! Super, da bodo kmalu doma!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 20:04:06
|
|
|
|
prvičmami
|
Kake čedne slikice . Se mi zdijo tk mickeni, pol pa glede na predvidevanje G bo moja skor kg lažja, kk bo šele to drobno si sploh ne znam predstavljat. Me pa dans neki učke matrajo, sploh nevem od česa tk da ne bom glih ostala za računalnikom, se jutri kj oglasim. Suzy pa še kr ni na spregledu, aje kera zadolžena za obveščanje? Jo mam na sumu, da je šla direkt od frizerja
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 20:07:40
|
|
|
|
Teyla
|
cukica čudovitega sinkota imata maurica tudi vajin sinko je čudovit lil_ super, da ste že doma. Javi se, ko se boste "ustalili". Pilotgirl ti samo počivaj, pa se bo vse uredilo.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 20:22:17
|
|
|
|
little*miss
|
Pravkar mi je sara1986 poslala sms, da ji je odtekla voda in se peljejo v porodnišnico.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 20:28:10
|
|
|
|
tamy82
|
sara1986 drži se! Mislimo nate!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 20:40:40
|
|
|
|
cukica
|
maurica tud pri men je na koncu prišla babica Jana,res so bili vsi super sama pohvala,...Anže je pa res en mali princ,... Sara mislimo nate in dihamo s teboj,....
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 22.1.2011 20:46:25
|
|
|
|
d´ori
|
Sara drži se Navijamo zate!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?