|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
22.1.2011 19:07:12   
muki1
Ja, še tu čestitke Lu. user posted image  Uživajta z Mašo. Lepo ime, všeč mi je.

Hmmm, če je ta tretji samo za mamice cartat se bo pri nas moral ful potruditi. Jaz imam dve taki crkljivki doma, da te kap. Ivi se je pravzaprav malo frtačkati začelo zadnje čase in hoče biti dojenček. Prste sesa in čisto bebasto govori zdaj po novem user posted image user posted image , tak da sem prepričana, da bo še zelo zanimivo pri nas.
Kaj bomo delali? Nič. Jutri ne ganem od doma. Moram malo po spalnici popucat, danes sem kopalnico, zdaj pa me še kuhinja in dnevna čakata, pa se mi ne da. Nekaj me križ boli user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
   [Brisano sporočilo]
22.1.2011 19:48:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4677
22.1.2011 20:00:47   
pikapolona2
jaja...bebasto govorenje in crklanje :-) pa kot da ne zna R reči se je napravljala.....še ima občasno kakšen preblisk pa se igrava dojenčka.

sivkamivka ....Minna mi je povedala, da je delala diplomo iz polstenja...zanimiva puncauser posted image ...danes smo se namreč dobile tiste, ki telovadimo skupaj...no se nismo nič zmenile...samo ob tekočem traku v Bodentalu smo se srečaleuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
22.1.2011 20:13:36   
pikapolona2
mi pa jutri na kosilo na štajesrko letimo...moja sestra praznuje 27 let in gremo ven jest ker mati je čisto paf če mora za vse nas skuhat...... zadnje čase jo vsaka malenkost iz tira vrže.....pa nonstop jo želodec boli.user posted image

Tole čisščenje in pospravljanje je pa tudi neverending story..............jaz skoz malo pospravljam neke generalke se mi pa sploooh ne da naredit....itak ni haska.

@lina jaz sem videla kako sta se mojadva ločila ob zidavi hiše....zato se mi zdi to še sploh en tak grozljiv projekt....HB nam ni treba zidat

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
   [Brisano sporočilo]
23.1.2011 22:48:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4680
25.1.2011 0:30:34   
frrrr
DAN!

sem vas mau včeraj prebrala, mau dans... pa vse pozabila user posted image

Lu - še tu čestitke za Mašo! fejst se crkljajta, pa fajn spite!

zidanje hiše - si ne predstavljam - ne finančno, ne časovno, ne izvedbeno.
muki - če aprila začnete, bo maja že kaj za videt? mi bomo v vaših koncih skakali čez prvomajske, pa bi eno večerjico vrnila...
mi se tut radi stiskamo v eni sobi, samo Jaša se zadnje čase noče več. če ga v spanju prenesem k nam, nam pobegne nazaj v svojo sobo takoj, ko se prvič predrami user posted image pa tolk je luštno, ko lahk vsake tolk časa kakšnega lupčka na čelo stisnem in mau pobožam otroka sred noči.

čiščenje stanovanja - res never ending story. nima smisla. tu in tam mau pospravim, določene stvari počakajo, da me prime... nekatere pa žal ne pridejo na vrsto user posted image če bodo vztrajne, enkrat bodo user posted image če pride katera na obisk, pls naj očala doma pusti user posted image

za nami super truper dopust. pol slikic sm dans predelala, pol me še čaka za jutr... ko predelam, mejbi kakšno prilepim.

boidte zdravi in fajn se imejte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
25.1.2011 8:51:37   
piskot
dan.

frrr wb, porocilo o primernosti prosim. slikce mi bodo pa itak samo luste delale.

pospravljanje ... a dejte no nehat. a pri vas se pa ne pospravi samo? ... kriza, kaj naj recem. zvecer vse tipitop, zjutraj ko gremo od doma je ze bomba. vcasih se vprasam zakaj sploh pospravljam. ampak potem vidim da sicer stanovanje ne bi bilo prehodno. prah pa ... v prejsnjem stanovanju smo bili na jug obrnjeni, in ni bilo popoldanskega sonca, je bilo ful boljs. zdaj je pa prah ves obsijan s soncem ravno ko pridejo obiski

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
25.1.2011 9:04:07   
piskot
aja, prosim za pomoc. kaj naj kupimo ani za 2 rojstni dan?

ima ze kuhinjo, pralni stroj, metlo, likalnik, dojencke, hiso za dojencke, barbike, hiso za barbike, vozicek ... mislim res imamo ene sare.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
25.1.2011 9:04:31   
moci
jutro, punčke

pri nas končno vse zdravo in brez zajedalcev in trkam trkaaaaaaaaaaaam.
obiskov še en teden ne sprejemamo za vsak slučaj

pospravljeno imamo pa zadnje čase bolj kot prej, se res trudim za osnovni red. je pa res precej sizifovo delo. ravnokar jakob je kruh in ga imam po celi dnevni. ampak mir pa imam. bom pač malo posesala
tla v kuhinji in dnevni pomivam vsaj 3x na teden. no, bolj tako, pobrišem. ker ta naš tamali pleza, vmes malo bruhne, lepo razmaže in šiba dalje fletno.

zoja gre v četrtek z vrtcem v narodno galerijo. hehe, se že ful veseli. prevoza z avtobusom

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
25.1.2011 9:37:00   
moci
muki, jaz se spomnim, da si pisala, kako je neža dudo začela uporabljat, ko si bila z ivo noseča.

sivkamivka, fajn ane, ko tašča pride v štalo. pa kaj. saj v bistvu lahko pospravi, če jo moti. user posted image moja meni nič ne reče, možu pa kdaj. enkrat vem, da je rekla, da imamo umazano pečico. v vsem neredu jaz pečice sploh ne opazim user posted image

sivkamivka in pikapolona, o kom vidve to?

vse, ki jamrate s pospravljanjem imate čisto lepo doma. smotke.

piškot, kaj pa kolo, a ga ima? robe imate pa že kar nekaj, vidimuser posted image

prosim za kakšne prehranjevalne ideje za tamalega. se mi zdi da ves čas isto je. riževo mleko z gresom, ovsenimi kosmiči, polento, koruznimi kosmiči pa kakšnim suhim sadjem, banane, jabolk noče, jogurt, pa žitne kašice v prahu, pa kosilo z nami če je kaj takega, če ne mu kakšno zelenjavo skuham, da jo potem ven pluje, pa kruh in riževe oblate ima rad. kaj še?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
   [Brisano sporočilo]
25.1.2011 9:42:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4686
25.1.2011 10:09:16   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

muki, jaz se spomnim, da si pisala, kako je neža dudo začela uporabljat, ko si bila z ivo noseča.

A res? No, hvala ti za to, jaz sem pozabila. Svašta. Jaz itak vse pozabim, res...prve korake za obe vem, če me pa kdo kaj o prehranjevanju sprašuje pa take finte pa čista tema.

Sivkamivka in Pikapolona, to so vajini starejši počeli med nosečnostjo, ali potem ko je že dojenček prišel na svet?

Frčkova, upam da se bo maja že kaj poznalo, ja. Ampak nas ne bo doma, sem že rezervirala malo Toscane pa malo Gardskega jezera. Smo najprej hoteli še dlje, pa sva si premislila. Upam, da bom fit in se bom komot potepala.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
25.1.2011 11:38:52   
Renesme**
Pospravljanje- kaj je že touser posted image Mali umaže toliko cunj, ker je slinko, pa mal ven vrže, pa mimo plenice lula, da njegove cunje skor vsak dan peremuser posted image , pa še od vseh drugih in se mi res zde, da skoz perem, obešam, likam....pometam itak 5x/dan, ker T. je tako kot Jakob....samo miru pa nimamuser posted image , aja, pa za mizo je, da ne bo kakšne pomote, samo kruha je pa več na tleh, kot ga ona pojeuser posted image
Je pa zdaj v vrtcu- je bila zeloooo dolgo doma- in je tak blažen miruser posted image , no sej potem v 2 urah, ko je doma, nadoknadi za cel dan tečnostiuser posted image

piškot- a veš da nimam pojma s čim se 2 letne punčke igrajouser posted image , imate pa že veliko stvari...pri nas so bile aktualne te pojoče knige, pa govoreči medvedki, lego kocke, plavajoče stvari za kopanje, obleke...imaš tud ene Hello kitty lego kocke, če imate ostalih že dovoljuser posted image

Frrrr- prid še k men fotke presortirat, jih imam še od okt 09 naprej za razvit....ne vem kdaj bo to....pomoje bom kar od zadaj začela, z novejšimiuser posted image

Gradnja- bi ampak kje bomo pa denar dobili, pa ne vem...bi bila trenutno zadovoljna tudi s stanovanjemuser posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
25.1.2011 11:43:36   
Renesme**
Drugače smo pri nas prehlajeni, eni bolj drugi manj, eni nič....in naj tako ostane, ker nas čaka cepljenje...
Jaz sem pojedla še drugo rundo antibiotikov, zaradi vnetja ledvic, zdaj moram še 1x dat urin za kulturo (ker navaden izvid je bil čisto bp, že zadnjičuser posted image ), pol imam še UZ- upam da bo vse BP, me je pa kr mal strah, ker imamo pri nas zadnje čase celo štalo z zdravjem....očiju so odkril nekaj na jetrih, mamici pa žolčne kamne...oba sta šla na kontrolni UZ...ah štala nouser posted image
Pol se pa tolažim s tem, samo da so otroci zdravi!

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
25.1.2011 11:44:33   
Renesme**
aja, moje vejice se kar same postavljajo na neprimerna mesta....se opravičujem vsem, ki to opaziteuser posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4690
25.1.2011 11:45:40   
Lu
Živjo!

ZMašo sva od včeraj doma. porod bil expresen. Ob 16 uri v P, in čez vse stvari ob 17.48 smo že držali mašo v rokah. Tako, da sem bila v porodni cca 45 minutk. Še moža sem čakala. Hehe. smo imeli akcijo 24 Ur Oplovih v firmi. Imela sem super babico. Kaj več povem naslednjič. zdaj izkoristim samo na hitro pisanje.

Maja in Tian sta zelo lepo sprejela sestrico. skoz mi pomagata. super se imamo. Naj le tako ostane.

Noč je bila tudi ok. 3x bujenje. Je pa bolj zaspanka tamala. In mi je samo cca 5 min in zaspi, pa čez 20 min ponovi vajo. Aja pa bradavice imam čist razpokane, tako, da si zdaj malo pomagam z nastavkom.(Pikapolona hvala ) S čim naj si jih še mažem? Imam že od Aventa eno kremco pa ene Mam lanolinske obkladke. Pa se še ni zacelilo. Bolijo me, res na full. Ampak saj bo.

Se beremo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 4691
25.1.2011 12:00:29   
muki1
Oh Lu, to ti je porod. user posted image  user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
25.1.2011 12:19:14   
moci
muki, jaz tudi vse pozabim, ne vem zakaj mi je to ostalo v spominu. vem, da is rekla, da je imela dudo med igračami, pa jo je kar začela spet uporabljat. a misliš, da je katera druga to pisala.  ne ne. oooo, kako fajn počitnice si planirate. jaz vam kar zavidam, midva sva čisto anti za take reči. pride v poštev edino agencija ali pa, da nas kdo s seboj vzame

o, renesme, lepo te je brati
jaz tudi non stop perem. kaj čmo. se pa pozna zdaj, ko imamo večji stroj. nimamo pa sušilca. to se tudi pozna

lu, zakon, potem si res skoraj še kina peljala user posted image
jaz sem bradavice mazala z lanolinom od mam. hitro je bilo bolje

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
25.1.2011 12:23:17   
piskot
lu ampak to je bilo pa res express.

tale tipkovnica je mal cudna. l8r

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
25.1.2011 12:33:06   
pikapolona2
Lu meni je pomagal lanolin.....se pa ne poceli čez noč. Super za tak ekspresen porod....sem prav mislila na ta dan nate....ravno zaradi teh 24 ur pa kaj bo če ti zdej rodiš......potem je Boštjanu uspelo in je prišel pravočasno.

Muki pri nas se je začelo takoj po porodu....prej se je pa občasno hotela igrat, da je dojenček. Pa sej je to fajn faza...haha...jst sem jo velikokrat v posteljo odnesla, češ zdaj si dojenček in malo podremaj. No sej je 5 minut ležala pa potem iz postelje pricapljala.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
25.1.2011 12:34:26   
pikapolona2
user posted image user posted image renesme ne sekiraj se za vejice....mal moje poste beriuser posted image user posted image user posted image ...jaz tako hitro tipkam, da veliko črk zamenjam. Pa prehitro enter stisnemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4696
25.1.2011 13:32:12   
Renesme**
lu- super za hiter poroduser posted image
Men je najbolj od Aventa kremica pomagala- lanolina pa ne maram, blazinic od Multi mam tudi ne- mi je bil en zoprn občutek in me je kar trest začelo zraven (no je uporaba sovpadala z vnetjem ledvic in mrzlicouser posted image )
Z aventovo kremo sem se mogla ene 3x namazat, da je bilo bolje....

Pri moji hitrosti pri porodih, če bomo še kdaj v tretje šli, me je že strah, da ne bom po poti rodilauser posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4697
25.1.2011 13:41:59   
Renesme**
še mal slikic

user posted image

user posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4698
25.1.2011 13:49:56   
moci
joj, kako sta luštnauser posted image tinkara je taprava manekenka pismo user posted image
dobro vama gre, nadaljujta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4699
25.1.2011 14:12:27   
Renesme**
še ena izmed prvih Bastianovih slikic...kdo ga je umival lahko pa same uganeteuser posted image

user posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Nosečnica z dojenčkom v prometu.
пеперутка16

Kako ste zadovoljne z ravnanjem voznikov do nosečnic pešk in žensk z vozički?

Zelo zadovoljna. (100%)

Zadovoljna. (0%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!