|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
26.1.2011 2:52:10   
frrrr
bu user posted image prav za prebrat sem imela kaj, vau user posted image

Renesme - res delata lepe otroke! babici se pa vidi kolk uživa med dojenčki. kje pa se potepa?
fotke - js sm v času porodniške prišla na čisto, zdaj pa sproti v folder spravljam in dam razvit, ko je akcija.

Lu - ekspresna si v vsem! za tipkarske napake se pa ne rini v ospredje, sem js mojstrica user posted image

moci - ideje za jest... zelenjavne juhice, pirejčki... jogurti, sadne kašice... pol mi pa že zmanjka user posted image tk za vsak dan sproti ti lahk kakšen nasvet dam, se bom že kaj spomnila user posted image

izlete pa js full rada načrtujem. dopust imam pa rada na enem mestu. se mi ne da prestavljat vmes. mogoče, ko otroci zrastejo in bodo sami skrbeli za svojo kramo user posted image
dosedaj je največ logistike zahteval morski dopust pred rojstvom Jaše. sva šla do Rijeke z vlakom, naprej z ladjo do Splita. tam en dan prespala, šla na koncert in drug dan z busom do Neuma. tam sva izležavala en teden in nazaj isto, le v Splitu sva preživela samo en dan, brez nočitve.
za letos imam v načrtu 3 dni na Dunaju - prater, zoo, na poti tja verjetno še styrasic park. morem še naredit načrt, sam zdaj so druge prioritete user posted image in verjetno si bomo vsako leto več upali user posted image

muki - vi kr uživajte, js se bom že kak drug cajt nacrtala pr teb user posted image če ne prej, pridem Matjažka pocrkljat user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
26.1.2011 3:00:28   
frrrr
nova stran user posted image

pikapolona - na smučarijo smo vzeli še v polivinil zavitega Zmajčka in bili tam prav prijetno presenečeni user posted image

piskot - poročilo o uporabnosti... a je dovolj, če povem, da sem že poslala povpraševanje za drugo leto? user posted image toplo priporočam! apartma itaq fensi šmensi, vse v stilu. še internet smo imeli. v ceno apartmaja je vključen še vstop v bazen. za savno je treba doplačat 10€, za fitnes 1€. ob kampu je smučišče, ki zaradi pomladnih razmer v dolini, ni obratovalo. v kampu je kavbojsko-indijankska vas, ki je zanimiva, veliiiiko raznoraznih igral, 10 trampolinov (brez doplačil, z Brino sva same skakale). lani so na novo zgradili eno igralnico. v njej je veliiiko igralo, plezalna stena, velike gumijaste lego kocke,... mami je lahk ročni fuzbal vmes igrala user posted image dopoldneve sva z Brino preživele na sončku ali v igralnici, Jaša smučal... popoldneve smo preživeli na zraku, v igralnici ali v bazenu. fajn fajn user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
26.1.2011 6:38:11   
pikapolona2
frrr.......taaakoj mi pošlji link do apartmaja user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
26.1.2011 11:10:19   
Lu
Res je bilo hitro, ja. Naj še povem, da bi rodila še prej, pa mi je na mojo željo zavlekla predrtje mehurja, da je B. pravočasno prišel. user posted image

Moci Kina sem pa malo preden smo se odpravili peljala na sprehod. Res. Pa me je že dajalo. Pa še na kosilo sva šla. Pa sem v 45 min predihala ene 3 popadke kar za mizo. No pol sem rekla, da je to pa res verjetno začetek. user posted image

Za nami je pa že 2 noč. Včeraj je mala spala non stop. Jedla, spala, jedla,... Perfect otrok. Res. Trkam. Naj tako ostane. Noč pa tudi ni bila nekaj drastična. Tam od ene 3-4.30 sva se dojili, preoblačili, ker dost poliva in spali do odhoda otrok v vrtec. Sta pa maledva prišla ob 6 k nama spat. Je bila kar gužva, moram rečt. Za tretjega bomo potrebovali večjo posteljo. user posted image

Fajn bodite.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
26.1.2011 11:25:04   
muki1
Oooo, komaj že čakam user posted image  user posted image  user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
26.1.2011 11:51:43   
Lu
Muki a že vesta spol?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
26.1.2011 11:54:06   
Lu
Jaz moram rečt... da za spol res nisva vprašala. Ampak meni se je skoz dozdevalo da bo fantek. In ko je mala padla ven je bila obrnjena dol, tako da nisva videla spola... In ko jo je babica obrnila.... prav oba sva gledala kaj smo dobili user posted image user posted image user posted image in obrat dojenčka UAU punca je... Res lepo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
26.1.2011 12:13:46   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Jaz moram rečt... da za spol res nisva vprašala. Ampak meni se je skoz dozdevalo da bo fantek. In ko je mala padla ven je bila obrnjena dol, tako da nisva videla spola... In ko jo je babica obrnila.... prav oba sva gledala kaj smo dobili user posted image user posted image user posted image in obrat dojenčka UAU punca je... Res lepo.

to si pa tako lepo napisala, da če bom jaz še kdaj noseča, tud ne bom vprašala in bo presenečenje....saj zdaj že oboje imamo tako da je lahko karkoliuser posted image

< Sporočilo je popravil Renesme** -- 26.1.2011 12:14:14 >

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
28.1.2011 9:41:52   
Lu
Sem našla kabel za fotke... Evo naše punce...

user posted image

Več pa na FB user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
28.1.2011 14:32:28   
piskot
dan. preden grem domov, se se javim.

martin je 2 dni nazaj zakuhal in se se vedno kuha. danes mu je sicer prijel calpol in sva zjutraj 2,5 ure šah igrala. boooring. ampak tamali je čist navdusen.

KAJ JE BILO Z IDEJAMI ZA ANINO DARILO? JIH NI ANE? moram mal na amazonu pobrskat, ker casa pa ni vec veliko.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
28.1.2011 14:33:06   
piskot
hmmm, lu sem iskala kje pri slikici naj kliknem "všeč mi je" user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
28.1.2011 15:35:02   
Lu
Kuki user posted image Pa si našla? user posted image

Jaz sem pa malo slabe volje. Imamo namreč probleme z Majo in njenimi ušesi. Se spomnite ko sem pisala, da ima čudne glavobole. No in smo pli v akcijo. Kri - OK, Okulist- OK, ORL- pred 1 mesecem naj bi slabše slišala na eno uho. Dobili eno kuro z sirupom, pršilom za nos in 2x čiščsnje nosa z fiziološko. Danes kontrola. Drama. Sem čist out. To bolno uho še slabše, poslabšanje še zdravega ušesa. Po vsej verjetnosti sledi operacija mandeljev. Zdaj smo naročeni še k aerologu in nevrologu. Mater mila. Pa nikol ni mela drastičnih vnetih ušes. Zdaj pa to. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
28.1.2011 22:42:39   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Kuki user posted image Pa si našla? user posted image

Jaz sem pa malo slabe volje. Imamo namreč probleme z Majo in njenimi ušesi. Se spomnite ko sem pisala, da ima čudne glavobole. No in smo pli v akcijo. Kri - OK, Okulist- OK, ORL- pred 1 mesecem naj bi slabše slišala na eno uho. Dobili eno kuro z sirupom, pršilom za nos in 2x čiščsnje nosa z fiziološko. Danes kontrola. Drama. Sem čist out. To bolno uho še slabše, poslabšanje še zdravega ušesa. Po vsej verjetnosti sledi operacija mandeljev. Zdaj smo naročeni še k aerologu in nevrologu. Mater mila. Pa nikol ni mela drastičnih vnetih ušes. Zdaj pa to. user posted image

jaz sem imela kot majhna (v vrtcu),imela skoz angin) in so mi potem v OŠ ugotovili- ker sem imela skoz vnetje ušes oz. so me bolela oni pa niso nič videli, da bi bilo kaj narobe...no ko so enkrat bolje pogledali so videli, da pa imam en sluhovod zožan...od takrat pazim kako si glavo umivam, se ne tunkam veliko v vodi....in je bolje..slišim pa vseeno ne vseh tistih decibelov, če bi mi sluh testirali

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
28.1.2011 22:45:24   
pikapolona2
Lu ....jah to pa res čudno in zoprno....upam da se hitro povrne sluh.

Piškot a veš kaj pa še nimate za ANO.....eno tisto krilce iz tila pa zraven kakšno čarobno paličico (imajo v HMu) ....Brina je to s takim veseljem že pri 2 letih vlekla na rito.....pa še danes se rada vanj oblači.

In drugače...kako ste?

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
29.1.2011 7:26:18   
moci
jutro,

piškot, jaz sem ti napisala, če ima kolo. sicer pa kakšne didaktične igre, mogoče kakšen skokec, al pa radio z mikrofonom. malo sem pozabila, kaj 2 letniki znajouser posted image

izleti, jaz si ful želim v gardaland ali vsaj guliverlandijo. to mi boste enkrat pomagale, ane da boste? sicer pa upam, da gremo jutri na kakšen spodoben izlet, ko bo končno sončno in končno (vsaj upam) ne bo noben bolan.

frrrr, kakšnega zmajčka?

lu, lepa punca, še taka fajn fotka jeuser posted image
tole z ušesi pa ... revica mala, nouser posted image

piškot, sranje. tele zime so res ena težava ane, kar naprej bolezni, človek sploh ne more uživat v zimi kot se spodobi

mi smo kar fajn. danes bomo sami, gre mož v gozd drevesa podirat, mene bo pa cel dan skrbelo.
bomo šli malo v zbilje, da še malo okolje menjamo.

Neposredna povezava do sporočila: 4715
29.1.2011 8:05:01   
pikapolona2
moci, ko gre moj podirat drevesa sem tudi jaz skoooz na trnih....tako, da te razumem čist. Sej bo vse OK!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
   [Brisano sporočilo]
29.1.2011 15:23:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4717
29.1.2011 16:06:18   
moci
pojma nimam o čem ti, ampak ziher se da kaj zmenituser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
   [Brisano sporočilo]
29.1.2011 19:21:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4719
   [Brisano sporočilo]
30.1.2011 7:40:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4720
30.1.2011 9:04:15   
moci
pri nas to ne bo šlo skozi, naš tamali je noro zmeden ponoči. zbuja se od devete naprej in tuli na. ... ma ne vem, kar naprej. tega možu ne morem naredit, nima joškeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4721
   [Brisano sporočilo]
30.1.2011 9:18:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4722
30.1.2011 15:46:54   
Renesme**
Pri nas je spanje ok, spi od 22-5:30-9:00, tako nekako, tisti obrok ob 1ih je že po 1 tednu spustil (ker sem bila jaz zaradi tablet za pritisk koma in ga nisem takoj slišala, ko je jamral...)user posted image , čez dan pa je na 2-3 ure, proti večeru tudi na 1 urouser posted image , si dela zalogo...no, jaz držim pesti, da se tole, ko bodo zobki, ne bo pokvarilo.

Midve s T sva šli danes drsat, jaz prvič po 8 letih, t pa sploh prvič in jaz sem spoznala, da še nisem pozabilauser posted image , T je pa po 60min naredila 10m brez pomoči, en obrat za 360 po nesrečiuser posted image in brez opore se je pobrala...najbolj važno pa to, da ni več visela s celo težo na meni, ko sem jo držala, ker sem po 2 krogih mislila, da bom dušo spustilauser posted image
Zdaj je šla pa z možem na RD in lutke gledat v gledališče....

Jaz si pa nos brišem in čakam revijo- drsanje.

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4723
   [Brisano sporočilo]
30.1.2011 18:19:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Renesme**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4724
30.1.2011 19:24:55   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

Pri nas je spanje ok, spi od 22-5:30-9:00, tako nekako, tisti obrok ob 1ih je že po 1 tednu spustil (ker sem bila jaz zaradi tablet za pritisk koma in ga nisem takoj slišala, ko je jamral...)user posted image , čez dan pa je na 2-3 ure, proti večeru tudi na 1 urouser posted image , si dela zalogo...no, jaz držim pesti, da se tole, ko bodo zobki, ne bo pokvarilo.

pri nas imamo zaradi jutranjega direndaja drugačen ritem spanja: od 18.30-22.30-2.00-6.00 tako nekako in ko zjutraj odrineta v lj, svit zaspi nazaj za pol urice

pri nas se pa zjutraj S in T sama zrihtata, jaz ji samo zvečer naštimam za oblečt, ostalo pa sama naredita...midva z b pa spiva, no če sem ravno takrat pokonci jo pa jaz zrihtam in grem nazaj spat, tanal pa tako spi, ga nič ne gane.
Če se tamal okol 2eh zbudi dobi samo dudo in nazaj zaspi.
Sej pri T ni bilo tako lepo, se je na 2-3 ure zbujala do 1 letauser posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Finance v družini
Michonne RR

Kako imata s partnerjem razdeljene finance?

Vse imava strogo ločeno (13%)

Stroške si razdeliva ostalo vsak porabi po svoje (17%)

Vse porabiva skupaj po dogovoru (68%)

Z denarjem upravlja samo partner (0%)

Z denarjem upravlja samo partnerka (2%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!